7. august 2017

Sigøjner om skærpet straf for tiggeri: Politiet terroriserer os, vi vil klage ‘over situationen i Danmark’

Jeg fik ikke fat i navnet, men i Nyhederne på Radio24syv forleden dag, forklarede en forskeraktivist, at man ikke bare kunne smide tiggere ud af Danmark, da det eksempelvis kunne være en 63-årig bedstemor der forsørgede børn og børnebørn i Rumænien. Nogen må have bildt hende ind, at den danske velfærdsstat dækker globalt.

Fra TV2 Lorry – Hjemløs efter ny lov: Vi klager over Danmark, hvis I bliver ved.

“Københavns Politi har været ganske opsøgende over for byens hjemløse, siden regeringen tidligere på sommeren skærpede straffen for tiggeri og gjorde det ulovligt at have såkaldt utryghedsskabende lejre i gadebilledet. …

Flere her var flere vrede over stramningerne og politiets hårdere kurs. De mener ikke, at der er færre nu end før de nye regler.

– Tværtimod. Vi bliver her og samler beviser for hvordan de behandler os i Danmark, siger Gabi. …

En anden hjemløs, Gadi, siger, at han ville klage over de nye danske nye regler i det internationale samfund.

– Fortsætter de med at terrorisere os, vil vi klage over situationen i Danmark til Menneskerettighedsdomstolen. Alle sigøjnere vil sende klager, siger han.”

(Sigøjner fra Koldash-klanen, Buzesku, sydvest for Bukarest; Flere fotos: Memolition)

Oploadet Kl. 11:27 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/86077/trackback

17 Comments »

 1. De kom oprindelig fra Nordindien, hvor forskning (genetisk og lingvistisk) har påvist at de ikke var en del af det normale indiske (chaturvarna) system. De lå helt udenfor og ernærede sig formentlig som i Europa i dag (tiggeri, kriminalitet, musik).

  Så min teori er at Inderne smed dem ud. Hvad der oprindeligt var ganske få familier (kan eftervises genetisk) er blevet til mange i Europa. De er ikke blevet integreret i løbet af knap 1000 år i Europa. Deres kultur er helt enkelt imod integration (vidner i øvrigt om kulturens magt også på langt sigt).

  Det bedste vi kunne gøre for dem og os er – internationalt – at finde et nyt hjemland til dem f.eks. i form af en øde ø i det Indiske ocean. Der kan de være sig selv og ernære sig selv.

  Kommentar by Sigwar — 7. august 2017 @ 12:07

 2. Jeg kan da godt forstå sådan en som ham her tigger, han mangler jo guldtænder i undermunden.

  Kommentar by Jan Huus — 7. august 2017 @ 12:22

 3. Gaderne forandrer sig, det er værd at overveje, at modarbejde dataindsamling aktivt. Tænk over hvad formålet med 1984 er og hvordan man lægger fire :)
  https://youtu.be/crQWHvovJYg
  God kanal,

  Kommentar by Celine — 7. august 2017 @ 12:24

 4. Hvorfor samler “polartiet” ikke bare tiggerne sammen og sender dem sydpå i togvogne? Så kan de jo få udleveret en klageblanket når de forlader grænsen med besked om at sagsbehandlingstiden forventes at være omkring 20 år

  Kommentar by redneck — 7. august 2017 @ 12:44

 5. Deres snylter-mentalitet er provokerende, ud over alle grænser. Den eneste måde de kan overleve på, er ved at andre mennesker indretter mere eller mindre normale samfund, de kan udbytte. At de så også snøre godtroende mennesker til at tro at de er ofrene er bare salt i såret.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 7. august 2017 @ 12:50

 6. Menneskeretsaktivisten kan måske have ret i at nogle EU-regler eller andre internationale traktater forhindrer at myndighederne må deportere tiggere. Det kan jo være deres erhverv, og selv om betleri i Danmark er et ulovligt erhverv kan EU-reglerne om arbejdskraftens frie bevægelighed måske gælde indtil tiggerne er blevet domfældt for ulovligheder.

  Også hele situationen ved Middelhavet skyldes at nogle europæiske lande dyrker konventionerne som om de var åbenbaringer fra Allah. Forbød man ganske simpelt i hele EU at give de indstrømmende den mindste hjælp og chance for opholdstilladelse, så ville trafikken i synkefærdige fartøjer stoppe efter få dage, og begivenheder som den dagsaktuelle overmanding af de bevæbnede grænseposter og indstrømning i den spanske enklave Ceuta i Marokko ikke forekomme.

  Kommentar by perhag — 7. august 2017 @ 13:25

 7. Det er da klart, at han er sur over, at han ikke mere kan have 50 undermennesker til at tigge for sig – i fremtiden bliver det måske kun 40?
  Farvel til nyeste Mercedesmodel hvert år.

  Kommentar by Bastardo — 7. august 2017 @ 13:49

 8. Jeg overvejer nogle gange i mine mest sorte øjeblikke, om der ikke – af humanitære grunde, forstås – kunne skabes politisk flertal for at ophæve bopælskravet (dvs kravet om at man skal befinde sig i/bo i Danmark)for at man kan få kontanthjælp fra kommunen i Danmark.

  Resten af verden – hvor deer er rigtig mange, der trænger til hjælp -kunne f.eks alle søge ét sted, nemlig i Københavns Kommune, hvor der jo snart er flertal med Enhedslisten? De vil hjælpe alle med skatteydernes indbetalte penge?

  Jeg tror, der er mange værdigt trængende af verdens 7½ mia mennesker, der vil have bruge for at få kontanthjælp i Danmark og hvem i Danmark vil ikke hjælpe dem? Flertallet!

  Bortset fra de onde, der vil stoppe især muslimsk indvandring dvs de onde højreradikale der også tror på Hitler – øh undkskyld – jeg mente Trump? :-)

  Kommentar by A-mad — 7. august 2017 @ 13:59

 9. “Danskerne er som en flok fede mus, der sidder under deres osteklokke og ser forarget ud på, hvad der sker udenfor”
  Mimi Stilling Jacobsen, Berlingse Tidende 12.11. 1984″

  Hele sit voksenliv har Mimi Jacobsen stukket hånden ind under osteklokken til de fede mus, som desværre har forsørget hende og den usympatiske tiggerkonge. Hun og masser af andre nasserøve bider den hånd der fodrer.

  Kommentar by k.m. — 7. august 2017 @ 16:19

 10. Den fornærmede sigøjner må straks indsende en klage til FN over det racistiske, islamofobiske og nazistiske Danmark – eventuelt i samarbejde med den sure neger fra forrige blogpost.

  Mon ikke Bjørn Elmquist står parat til at påtage sig opgaven for et velvoksent honorar?

  Kommentar by 4760 — 7. august 2017 @ 16:35

 11. På Vesterbro går meget unge sigøjnerpiger rundt, og sælger blowjobs for et par hundrede kroner.

  Hvor mange blowjobs skal der til, for at betale for et guldgebis?

  Kommentar by 4760 — 7. august 2017 @ 16:58

 12. Nu er mangfoldighed en jo gave til ethvert retssamfund, derfor er der en storm på vej over Google, fordi en af deres ingeniører har givet udtryk for antimangfoldighed.

  Kommentar by Menig 442 — 7. august 2017 @ 18:48

 13. Hvem fodre dem, siden de kommer hertil?

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. august 2017 @ 21:13

 14. En grisetang, ja hvad er det. Svaret:
  Pattegrisene skal have de skarpe tænder klippet, fordide ellers kunne skade soens patter.
  Denne tang ligner en skævbidder, og jeg tror den er fortrinlig at bruge på manden på billedet.
  Man kunne få guld i posen.!!

  Kommentar by Sindsro — 8. august 2017 @ 00:23

 15. -Rumænerne hader sigøjnere.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. august 2017 @ 07:02

 16. Hvor vil idioten hen med det? tiggeri er forbudt ved Dansk Lov, saa vap af

  Kommentar by dunk — 8. august 2017 @ 08:40

 17. For mange år siden var der et interview i Politiken med sigøjnernes leder i Helsingør, han indrømmede blankt, at sigøjnere ikke var meget for at arbejde som lønmodtagere, det var under deres værdighed. Han mente samfundet burde hjælpe dem med at blive små-selvstændige. Avisen spurgte, om det ikke var under deres værdighed at modtage socialhjælp – det var det ikke.
  Der har også været en radioudsendelse ligeledes omhandlende sigøjnerne i Helsingør. Den gik ind til benet, naboer og erhvervsdrivende samt politi blev inddraget og de virkede ret åbenhjertige. Udsendelsen har vist aldrig været genudsendt.
  Bortset fra disse to eksempler er sigøjnerne blevet beskrevet, som de ædle vilde, der må gå så meget ondt igennem.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 8. august 2017 @ 09:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper