8. august 2017

Det er vores egen skyld: “… ikke udviklet en troværdig politik for at fjerne årsagerne til migrationen.”

Hvis vi vil undgå indvandring til Europa, så må vi holde op med at bombe deres lande, og producere flygtninge. Det er vores skyld, lyder en gængs venstrefløjsfortælling. Ugebrevet Mandag Morgen er uenig, som man kan læse i deres nylige tema om ‘EU’s migrantkrise’. Det er stadig vores skyld, men problemet er at vi ikke har gjort nok.

Fra Ugebrevet Mandag Morgen – Danmark er medskyldig i migrantstrømmen mod Europa.

“Selv om 11 migranter i snit drukner hver eneste dag i Middelhavet, og tusindvis af folk lever et trøstesløst liv på gaden i europæiske byer, har Danmark og resten af EU-landene forsat svært ved at håndtere problemet.

Det politiske fokus er på grænsekontrol og ikke på de årsager, der sender migranter ud på den livsfarlige vej over havet, lyder det nu samstemmende fra flere af landets største udviklings- og nødhjælpsorganisationer samt førende forskere, der nu slår alarm.

‘Danmark og de andre EU-lande vil gøre det svært for migranterne at tage af sted. Men meget lidt af det, man arbejder med, vil fjerne årsagen til, at folk tager af sted,’ siger Hans Lucht, seniorforsker ved DIIS og ekspert i global migration.”

(Sreencaps: MM.dk)

“… ministre fra Danmark og de andre EU-lande… har … ikke udviklet en troværdig politik for at fjerne årsagerne til migrationen.” (Ugebrevet Mandag Morgen)

Oploadet Kl. 11:25 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/86092/trackback

42 Comments »

 1. Det er forkert, Det er ikke vores egen skyld. Vi har for tiden ingen bombe fly i Vest Afrika, og vi bomber ej heller andre steder i Afrika. Så det er noget sludder som har meget lidt med virkeligheden at gøre.Hvorfor bringer man dog sådant sludder til torvs??
  Den væsentlige og nok mere rigtige årsag er overbefolkning,og så kan man undre sig over,. hvorfor dette emne stort set aldrig bliver berørt

  Kommentar by hartvig jensen — 8. august 2017 @ 11:32

 2. Genkoloniser Afrika og udnyt diverse naturressourcer ti at bringe orden i kaos, når negerene nu en gang er for dumme til selv at bygge deres samfund ud over bananstats niveau.
  Og stop al såkaldt u-andshjælp, som jo har vist sig at være hul i hovedet.
  Indien forstod det og frabad sig u-landshjælp,nu går det væsentlig bedre dér.

  Kommentar by T. Snorrason — 8. august 2017 @ 11:54

 3. http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-06-16-lise-noergaard-i-stedet-for-indsamling-til-afrika-skulle-vi-sende-et-vogntog-med

  Man kan lige se det for sig. En 100 årig klog kvinde som kører vogntog efter vogntog med præservativer til Afrika…

  Kommentar by PH — 8. august 2017 @ 11:59

 4. “… lyder det nu samstemmende fra flere af landets største udviklings- og nødhjælpsorganisationer samt førende forskere, der nu slår alarm.” Man kan roligt sætte ‘førende’ i gåseøjne.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. august 2017 @ 12:02

 5. Enhver der kender til afrika ( rent faktisk har arbejdet og boet der ) ved at det er deres egen skyld. Der er intet vi kan gøre for dem der vil højne deres niveau til noget der er acceptabelt.

  Det eneste vi kan gøre er at forhindre dem i at ødelægge vores samfund og lade dem finde deres egen vej til civilisationen.

  Kommentar by Santor — 8. august 2017 @ 12:08

 6. Øh, mig bekendt kom det aldrig ud til afstemning om vi skulle i krig i mellemøsten, desuden var jeg heller ikke gammel nok til sådan en afstemning, så hvorfor skal jeg nu belæres om at det hele er min skyld, og jeg og mine fremtidige børn må bøde for det?

  Kommentar by B — 8. august 2017 @ 12:11

 7. Mandag Morgen = Fake News

  Ifølge krigs- og terrormanualen Koranen bliver muhammedanere befalet at udføre såkaldt “Hijrah”.

  Hijrah = Jihad gennem migration.

  Kommentar by 4760 — 8. august 2017 @ 12:25

 8. Da man kan få europæerne til at betale, går øvelsen ud på at få dem til at være de skyldige.

  En såkaldt “troværdig” politik for at fjerne årsagerne til migrationen indebærer derfor endnu flere penge fra europæiske skatteydere til udviklings- og nødhjælpsorganisationer samt førende forskere.

  Hvad med at Afrika selv skabte egenbetalte udviklings- og nødhjælpsorganisationer og lukkede ned for europæernes indblanding. Hvor svært kan det være.

  Kommentar by traveler — 8. august 2017 @ 12:26

 9. Buhu! Enten gør vi for lidt, eller også gør vi for meget. Nederen. Men hvad gør afrikanerne selv? De føder en masse børn og sidder fast i stammekrige og etniske problemer.

  Men globaliseringen har også sin del af skylden. Først slavehandel og kolonialisering, så marxistisk revolution og selvstændighedsbevægelser (styret af hhv. USA og USSR) og derpå “udvikling” og en ny materialistisk kolonialisering, ikke mindst fra Kinas side, men også muslimskreligiøs tanke- og følelseskolonisering.

  Læg dertil lav IQ. Katastrofen er komplet.

  Men løsningen er ALDRIG at tillade masseinvasion af afrikanere til Europa.

  Kommentar by tilfældig — 8. august 2017 @ 12:53

 10. Hvis Danmark ikke gør præcis som den enkelte venstreekstremist vil, er det skyld i migrantstrømmen.

  Kommentar by Winged Hussar — 8. august 2017 @ 13:05

 11. Ad 1
  FN vedtog i 1992 (eller 1993?) formelt og på højeste sted, at overbefolkning ikke var noget problem, og derfor slet ikke var noget, der måtte tales om i FN eller behandles I FN. (Formentligt pga de mange muhamedanske og katolske landes modstand imod børnebegrænsning, men her gætter jeg).

  Man kan kun håbe, at fornuften snart indfinder sig, men det er nok tvivlsomt.

  Kommentar by Bastardo — 8. august 2017 @ 13:19

 12. I år 2020 forventer Kina at have investeret over 100 mia USD i Afrika, hvorfra nu mere end 2.500 kinesiske virksomheder arbejder.

  Begge side får noget ud af det. De kinesiske investeringer har ført til massiv reduktion af fattigdom og skabt mange jobs.

  I stedet for at gå den vej, migrerer andre afrikanere til Europa for at blive ynket og nurset om.

  Kommentar by traveler — 8. august 2017 @ 13:56

 13. Det sædvanlige venstrefløjsvås med en selvfrelst enøjet blindfornemmelse for situationen. Det er Deres egne diktatorer, eller religion (islam) eller begge dele, som skaber flygtningestrømmen. Derudover er verden desværre overbefolket i forhold til jordens ressurcer. Vi kan bombe de steder, hvor kulturen skaber terrorister fordi de lærer at hade den frihed vi har, bl.a pga den mentalt retaderede religion (islam), som skaber jihadpsykopater, som gerne flygter til bedre steder for at spolere dem med Deres religion. Træt af Venstrefløjens blindfrelste vås om årsag og virkning. Trods alt. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. august 2017 @ 14:05

 14. Det er dog utroligt, at de stakkels negre og muhamedanere igennem 50-60 år ikke har været i stand til at videreføre deres lande efter evt. kolonimagter overlod dem som regel velfungerende lande.
  Hver eneste gang jeg ser film fra disse dysfunktionelle lande, ser man jo stort set aldrig andet end dovne skiderikker, der end ikke kan holde orden omkring sig selv, men altid med en helvedes horden unger.
  Kan de overhovedet andet end yngle og kræve nødhjælp? Jeg tvivler meget.

  Kommentar by Knud — 8. august 2017 @ 14:18

 15. “The Economist” påviste for 20.år siden en klar sammenhæng mellem en vis niveau af velstand og migration. Meget fattige kom ikke fordi de ikke havde midlerne og en vis økonomisk vækst sammen med netværk i vesten ville øge migrationen. “The Economist” forud, at migration ikke ville falde med vækst men øges. Afrika står for omkring 1% af verdenshandlen og det er stort set kun naturresourcer som handles.Mange afrikanske lande har ingen samhandel og er kun på kortet i kraft af bistand. Med en IQ på 70 kan de nok ikke skabe ting, der indenholder humankapital.

  Kommentar by Thorsted — 8. august 2017 @ 14:39

 16. I forbindelse med sommerferien gik jeg i dag en tur i smukke Ebeltofts gader og hyggede mig, minsandten om der ikke kommer en kridhvid Dansk kvinde på plus tres år gående i hånd med en kulsort mandlig neger på ca. 25 år iført rastafrisure og smarte briller, OK negeren kan være i Danmark pga. betalt uddannelse, men kvinden kunne godt være en Dansk væmmeligboer eller en røde kors frivillig, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. august 2017 @ 15:40

 17. Ja, vi har en meget stor skyld:
  Vi har fodret NGOérne med penge til Slammets overlevelse gennem mere end 50 år, UDEN at forlange, at hver en vaccination eller proteinkur skulle koste en sterilisation.
  Hmm, nej to:
  Vi har ikke fået udrenset følgerne af 68érnes infisering af hele MSM og den offentlige sektor.

  Men det betyder godt nok ikke, at vi nu også skal underkastes og islamiseres på den konto her i landet!

  STOP al nødhjælp udover sterilisation og lad dem lære at klare sig selv under de hjemlige himmelstrøg.

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. august 2017 @ 15:48

 18. Meget enig med ‘tilfældig’ og Barstado. De problemer, der er i Afrika, skyldes udelukkkende negrene selv. De formerer sig uhæmmet i forhold til, hvad de kan forsørge.

  Derefter tager de yngre kræfter, dvs. mænd uden deres koner og børn, chancen og rejser mod Tyskland, Sverige, Norge og Danmark, fordi de så kan blive forsørget og få hele familien op.

  Jeg bryder mig ikke om negre og muslimer, så er det sagt.
  Jo, der findes undtagelser, men de er vanskelige at finde.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. august 2017 @ 15:55

 19. Mandag Morgen egner sig bedst som lokumspapir

  Kommentar by k.m. — 8. august 2017 @ 15:55

 20. Europa (inkl. Rusland) + USA + Canada + Australien + New Zealand bør omdannes til verdens største gated community.

  Af de samme grunde som man ellers opretter gated communities.

  Og så skal der gøres “hovedrent” internt i dette mega gated community.

  Kommentar by Sigwar — 8. august 2017 @ 16:18

 21. Dagens øjebliksbillede fra EU’s ydre grænse kan nydes HER.

  Kommentar by Voldposten — 8. august 2017 @ 16:58

 22. Det eneste man kan sige, vi har skyld i, er at nedbringe børnedødeligheden i Afrika uden at tænke på, hvad milliarderne skulle tage sig til.

  Kommentar by Snaphanen — 8. august 2017 @ 17:15

 23. I år har Sydeuropa og Balkan haft usædvanlig varmt vejr.
  Pludselig finder “forskere” ud af at 150.000 vil dø i år 2100.
  Sjovt nok at de ikke forudsagde det i Februar måned, før den øjeblikkelige varmebølge startede.

  Tabstallet er klimafanatikernes fake-news

  Kommentar by k.m. — 8. august 2017 @ 17:39

 24. @ 22 Snaphanen

  Korrekt Snaphane, men den nedbragte dødelighed har jo så haft den konsekvens at befolkningen er blevet øget ret så væsentligt, med det resultat, at både Mellemøsten og Afrika står med store unge befolkninger (potente unge mænd) og ingen beskæftigelse.

  Samtidig har de jo nogle samfund der er gennemkorrupte, ikke fungerende, stamme og klanstridigheder og så den forbandede Koran, der er roden til alt ondt.

  Havde vi bare haft nogle politikere, der vidste hvad islam står for, og handlet derefter, men de gjorde lige modsat. Muslimen og negrene skal mærke den hårde hånd, hjælper det ikke, så må ferlen i brug eller det varme blys sprog.

  50 års forfejlet politik i Afrika har med al ønskelig tydelighed vist, at uden den hvide mand er den sorte på røven. De ikke skabende, ligesom muslimen.
  Nu har Danmarks største beskyttede værksted i årtier skabt lorten, som jeg ikke har nogen andel i, ergo må de snart få hænderne op af lommerne, inden dette samfund bliver rendt over enden. Vi er godt på vej ned af sledsken.

  Kommentar by der Adler — 8. august 2017 @ 17:47

 25. https://www.aftenposten.no/verden/i/mqmL0/Trump-har-fatt-en-skremmende-klimarapport-Forskerne-frykter-han-vil-holde-den-hemmelig

  Kommentar by k.m. — 8. august 2017 @ 17:52

 26. # 19 k.m.
  Jeg må på det kraftigste anbefale IKKE at bruge Mandag Morgen som lokumspapir. Formålet med lokumspapir er vel at fjerne lort og ikke at tilføre lort.

  Kommentar by bjarne Binee — 8. august 2017 @ 18:20

 27. Vi må vel antage at migranterne i stigende tal kommer til Europa, fordi de længtes at leve under de gamle kolonimagter. De er vel for flove og ærefulde til at sige sandheden om at de ønsker os tilbage, eftersom de bedte os om at skride til at begynde med.

  Men det duer jo ikke, Europa skal ikke være sandkasse for deres eksperiment med at opløfte disse mennesker. Hvorfor ødelægge noget som allerede fungerede? Lad os da hellere kolonisere dem igen og lad eksperimentet foregå i deres sandkasse som de ikke har formået at få til at fungere.

  Kommentar by Kim — 8. august 2017 @ 19:04

 28. Forskere forsker i vore lommer – intet andet.
  Alle disse forskere er til at brække sig over – undskyld mit sprog.

  Kommentar by AK JA. — 8. august 2017 @ 20:24

 29. Et eller andet sted har de jo ret: Hvis ikke den kristne, heteroseksuelle hvide mand havde været så succesfuld ville Europa være ligeså fattigt som afrika og mellemøsten – og ingen gad migrere til et relativt koldt klima.

  Så jo, hr Dommer – som topskatteyder erklærer jeg mig medskyldig i at alverdens negre og muhammedanere gerne vil have del i velfærdskagen

  Kommentar by redneck — 8. august 2017 @ 22:04

 30. http://defendeurope.net/

  Der er nogle unge europærer der ikke sidder på hænderne – men GØR noget.
  Følg dem evt… På Twitter:

  https://twitter.com/hashtag/defendeurope?lang=da

  Kommentar by Thorbjørn — 8. august 2017 @ 22:31

 31. @30 – ja, jeg har faktisk selv spenderet $200 på deres projekt (kan det trækkes fra som velgørenhed på selvangivelsen?).

  Men det skuffer mig lidt at de endelig er kommet frem og så har valgt at kaste anker udfor Tunesien i stedet for som lovet at sejle udfor Libyen. Jf marinetraffic har de ligget stille i 2 dage…. måske fordi de ikke kan gå in og bunke olie men alligevel?

  Kommentar by redneck — 8. august 2017 @ 23:00

 32. #30-31
  Nemlig endelig sker der noget, måske skal vi oprette “Patriotisk Grænsekontrol”.
  Frivillige crowd foundet patrioter der aflaster ordensmagten.
  For èn ting er sikkert, mange af disse vilde han negere vil søge mod nord.
  C-star er blevet midlertidig forhindret “af den store ngo menneskesmugler org.” som red barnet læger uden grænser osv.
  Det er styr på det gutter )
  Intet stopper en national konservativ.

  Kommentar by Hasse Solstråle — 8. august 2017 @ 23:27

 33. #31, nej det kan du ikke trække fra, tror jeg. Heller ikke bidrag til Hr. Møller. Jeg spurgte min revisor for nogle år siden, og forklaringen var noget med, at det skulle være til “godkendte” foreninger, eller noget i den dur. Men prøv at spørge; det kan jo have ændret sig.

  Og var min økonomi ikke så elendig, så røg der penge afsted til UP og mange andre.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 8. august 2017 @ 23:31

 34. Under venstrefløjens skrigende rygsvømning, med kreative bortforklaringer for den katastrofe, de har så store aktier i, er for længst fremkommet den verdenshistoriske nyhed, at flygtninge “flygter” til de selvsamme lande, der hævdes at ville dem til livs og “bomber dem”, bl.a. grundet deres religion!?

  Skulle jøderne under 2. verdenskrig være flygtet til Berlin, for at gøre opmærksom på ondets rod?

  Nej, naturligvis ikke, der var ikke nogle regler, de kunne støtte sig på, der blev respekteret endsige håndhævet hos de daværende, tyske myndigheder. Og så var (nazi)tyskerne rent faktisk ude efter jøderne, og de var ved magten.

  Men ingen her vil muslimerne til livs, vi vil højst have dem retur. Vi kører ikke rundt og skyder i “muslimske” nabolag, vi visiterer ikke muslimske borgere at gunpoint, det er faktisk omvendt.

  Det gør vi ikke en skid ved, at forbyde bander, som foreslået af vor justitsminister er ren symbolsk symptombehandling, som signalerer, at staten har accepteret tabet af voldsmonopolet og dannelsen af parallelsamfund, hvor ingen samarbejder med ordensmagten. Det

  er gode signaler for de, der ingen respekt har for vores samfund og dets grundlæggende værdier, og de vil blive ved med at komme, så længe REGLERNE findes, som kan støtte deres migration til Europa.

  Kommentar by Henrik Larsen — 9. august 2017 @ 00:03

 35. Et bragende aktuelt eksempel på totalt verdensfjernhed, fornægtelse af realiteterne og en nærmest kunstnerisk whataboutism (debat spoiler virksomhed, som leder efter andet fokus, for at fjerne fokus fra det gældende problem eller dettes opståen), er Sophie Carsten Nielsen fra Radikale, der mere end antyder, at bandeproblemerne i København er blevet så store, fordi Politiet har skullet bruge så mange ressourcer på sådan noget “pjat” som grænsekontrollen, hvorfor hun igen forlanger denne stoppet og de pågældende betjente rykket til Kjøbenhavnstrup.

  Som pressen ellers er så leveringsdygtig i, kunne man jo have undersøgt det påståede ressourcetræk til grænsebevogtningen, hvilket ville have vist, at et bredt udsnit af politikredse leverer betjente til bevogtningen, inklusive Hjemmeværnet. Er Faktatjek til bage fra ferie..?

  Men ellers er det jo bare som at bede drengen om at holde op med det “pjat”, at stoppe fingeren i diget, og så komme ned til de andre og hjælpe til med at pøse…..det kan rigtignok kun komme fra det parti, der vil have danskerne til at løbe hurtigere, så vi har råd til at invitere hele verden.

  Kommentar by Henrik Larsen — 9. august 2017 @ 00:13

 36. “Problemet er at vi ikke har gjort nok”

  Nej, problemet er at vi har gjort alt for meget – milliarder i såkaldt udviklingsbistand har ikke udviklet et eneste af disse lande en millimeter, pengene er gået til financiering af lokale krigsherre og til at holde liv i en kolosal overbefolkning, der i endnu mindre grad end tidligere er i stand til at brødføde sig selv.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 9. august 2017 @ 00:13

 37. Men jeg er 100% enig med at det er Europas skyld at de drukner i Middelhavet og at vi ikke har gjort nok !
  Hvis det blev gjort klart og håndhævet 100% at ingen, siger og skriver ingen fik adgang til Europa ved at krydse Middelhavet, så ville det stoppe !
  Så på den måde er Europa i høj grad medskyldige i at motivere dem til at sætte livet på spil ved at stille et sorgløst liv i evig forsørgelse i udsigt hvis de overlever turen.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 9. august 2017 @ 00:17

 38. https://www.youtube.com/watch?v=q5dF9Tldzg8&feature=youtu.be&t=428

  Kommentar by Celine — 9. august 2017 @ 01:23

 39. >1 hartvig jensen
  Danske fly var med til at bombe i Libyen.
  Nej, årsagen er ikke overbefolkning. Årsagen er at det er for let at få en bid af den kage, europæiske politikere deler ud af og som de har stjålet fra de europæiske landes befolkninger.

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2017 @ 07:10

 40. Her er i punktform den egentlige årsag til den illegale indvandring til Europa.

  1. Vesten udbredte vaccinationer og medicinsk videnskab til landene udenfor vesten

  2. De døde ikke længere som de plejede. Især deres mange nyfødte børn overlevede nu.

  3. De fortsatte med at få mange børn og derfor steg deres befolkningstal eksponentielt

  4. Som zoologien siger, vil alle pattedyr (og insekter), hvis deres antal eksploderer, forsøge at overleve ved at vandre/flyve til områder udenfor deres hidtidige habitat for at søge overlevelse. Dér vil de for at overleve udkonkurrere andre arter, hvis de kan.

  “Why Do Animals Migrate?

  Birds do it. Fish do it. Mammals, insects and reptiles do it. Migrate, that is.
  Migration is nearly universal within the animal kingdom; in fact, even sponge and jellyfish larvae make use of that defining animal trait, mobility, to adapt to imperfect habitats. Animals across the globe fly, swim, walk or drift in their effort to find food, a more hospitable climate or places to breed.
  These primal drives lead to arduous and often treacherous treks, some spanning thousands of miles.”

  https://www.livescience.com/10235-animals-migrate.html

  Kommentar by A-mad — 9. august 2017 @ 09:45

 41. – Og så siger man, at svenskere ikke har humoristisk sans!

  Kommentar by Bastardo — 9. august 2017 @ 12:19

 42. – hov, den hørte til den streng med den racistiske mælk.

  Kommentar by Bastardo — 9. august 2017 @ 12:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper