10. august 2017

Spanien: Venstreradikale aktionerer mod tilrejsende udlændinge – “… go home. You are not welcome”

Den yderste venstrefløj har det virkelig ikke nemt i disse år. På den ene side skal de af ideologiske årsager hjælpe subsistensløse afrikanere til Europa, på den anden side, skal de af mere lokale årsager bekæmpe udenlandske turister, der skaber jobs i private erhverv til proletariatet. Hasta la victoria siempre… eller noget.

Hvor flere græske øer har fået ødelagt turismen på grund af migrantstrømmen over Middelhavet, så er Barcelona ikke på samme måde begunstiget af beliggenheden. En bizar historie fra Daily Express – Spain’ anti-tourism riots step up as violent clans merge to target tourists in Barcelona.

“Arran, the youth wing of the radical Popular Unity Candidacy (CUP) party, launched a campaign against tourism in the Catalan capital over the past weeks, which has seen violence towards tourists, vandalism and severe public disorder.

The group is seen as a pro-independence, socialist and feminist youth organisation, seen to have ideological links with the left-wing CUP. …

Their actions, documented in video published on social media, has now been emulated by other CUP-affiliated groups. The Endavant Ciutat Vella has published a video on social networks, showing a number of buildings in central Barcelona defaced with anti-tourism graffiti.

The group has also publicised images of their vandalism, with campaigners puncturing bicycles tyres and damaging tourist-friendly shops in the city centre.

A number of the group’s activists have also defaced public spaces with stickers carrying the slogans ‘Tourism kills the city’ and ‘Tourists go home’.

The Endavant video is one of a stream published in recent days, with other videos showing tourist buses and restaurants ambushed.”

(Hærværk i Barcalona; Screencaps: Twitter)

Oploadet Kl. 10:46 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/86162/trackback

17 Comments »

 1. Her er deres foretrukne gæster

  Dusinvis illegale afrikanere lander på badestrand i Cadiz

  http://snaphanen.dk/2017/08/10/invasionsbillede/

  Kommentar by Snaphanen — 10. august 2017 @ 10:54

 2. Noget skal godhedens apostle jo få tiden til at gå med. De er vel bekymrede for, om de invaderende fremmede selv kan klare, at ødelægge turisterhvervet.

  Kommentar by Menig 442 — 10. august 2017 @ 11:52

 3. Hvis politi og regeringer ikke stoppe voldsvenstre ender det med at folk selv gør det.

  Det skal ikke tages som en trussel men en tør konstatering af de faktiske forhold. Der er ingen almindelige mennesker der gider de idioterne mere!

  Kommentar by Santor — 10. august 2017 @ 12:18

 4. Det er på ingen måder mærkeligt, hvis spanierne visse steder er trætte af turister. Så kan man så more sig over, at nogle af dem har venstreorienterede synspunkter også, men mærkværdigt er det jo ligefrem ikke.

  Kommentar by DavidK — 10. august 2017 @ 12:26

 5. Venstrefløjen laver ikke andet end at udsprede konspirationsteorier.
  https://youtu.be/ukPXlVUZh2M
  Sagen er, at venstrefløjen ikke engang er særlig velorganiseret, de er bare fuldstændig inkomptente. De har været i selvmordstilstand insisterende på at slå sig selv ihjel, så effektivt som muligt, siden Brexit.

  Kommentar by Celine — 10. august 2017 @ 12:57

 6. Strømmen af vantro turister vil ophøre helt automatisk, når Kalifatet bliver genindført i Spanien…

  Kommentar by 4760 — 10. august 2017 @ 13:00

 7. Flygtninge er ikke turister, så der fejler venstrefløjen også

  Kommentar by k.m. — 10. august 2017 @ 16:38

 8. På TV2 har de lige fortalt at der hvert år kommer 75 mill turister til Barcelona.
  Det er godt nok mange.

  Kommentar by Erik — 10. august 2017 @ 17:37

 9. Det lyder næsten som om at venstrefløjen er begyndt at sortere i hvem der må komme ind i deres land baseret på deres hudfarve..

  Kommentar by Per — 10. august 2017 @ 17:55

 10. Udmærket. Turister bliv hjemme. Så må der være en masse hoteller til rådighed til og huse flygtninge, så de ikke spredes i Europa.

  Kommentar by P — 10. august 2017 @ 18:20

 11. Venstrefløjen hader masseturismen. Den er betaler selv og rejser igen, og kommer ofte fra velfungerende lande med en form for kapitalisme. Hvilken ubehagelig reklamesøjle imod det venstrefløjen åbentbart står for.

  Kommentar by Uno — 10. august 2017 @ 21:03

 12. Engang hed det “Tourist go home. But leave your money in the airport”.

  Det hed også “We have nothing against the tourist. As long as they stay at home”.
  (Boede 20+ år på Costa del Sol)

  Kommentar by Frost-Hansen — 11. august 2017 @ 04:41

 13. Comprende- altså skal de indtægtsgivende nysgerrige, glade turister, som glæder sig over Spanien- og det dejlige land det er at holde ferie i i en kort tid- blive væk. Og de udgiftkrævende flygtninge som sætter krav og som vil ødelægge Spanien til genindførelse af Islam, som de kæmpede med og kom fri fra efter cirka 400 år, altså helst komme igen. Venstrefløjens selvmords kanidatur- de er dopet med det som Karl Marx kaldte opium for folket- i deres blinde etiske fornærmelse. God fredag og weekend :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. august 2017 @ 08:32

 14. Jeg mener at den organiserede turisme og det evige rejseri også er den del af NWO politikkerne. Derfor lukker mange offentlige institutioner og faciliteter helt eller delvist i sommerferien. F.eks. svømmehaller, biblioteker, etc. Nok fordi vi har stor mangel på arbejdskraft, derfor er det svært at ansætte ferieafløsere… Ingen CO2 bekymringer her… Folk skal ikke føle de hører til nogen steder, slet ikke derhjemme hvor de bor, desuden kan de som turister være nyttige ved også at ødelægge kulturen i de lande de besøger – ikke mindst de mindre udviklede landes befolkninger vil få lært hvordan kapitalismen virker, og melde sig ind i klubben. Folk skal aldrig have ro, for så begynder de at tænke. Så efter i et år har slidt sig frem og tilbage til og fra et oftest kedeligt og opslidende arbejde, skal de piskes ud på ferie – helst flere gange om året. Endnu mere arbejde, ugelange forberedelser, papirarbejde, forsikringer, huspasning, irritationer, vente i lufthavne, stå i køer, for at kunne bruge nogle timer og dage på at lufte de ny indkøbte mærkevare solbriller på solbeskinnede terrasser og flashe sine tatoveringer eller sine “nye bryster”. Efter den anstrengende ferie, de mistede scorechancer, de ægteskabelige skænderier og nettoeffekten af de solbeskinnede brænderter, kan Jensen så vende tilbage til arbejdspladsen og monotonien med et lettelsens suk.

  Nu opløftet af at vide at han ikke kun forsøger sig selv, men også hele to somaliske familier med henholdsvis 5 og 6 “niglets” (amerikansk slang) hver som har slået sig ned i hans boligområde mens han forgæves forsøgte at more sig under sydens sol. Det er da noget der giver livet mening ikke?

  Kommentar by Balder — 11. august 2017 @ 10:13

 15. I Italien er der kommet regler for turisters påklædning. Tag nuværende sag om borgmesteren i shorts på restaurant. Regler om og færdes i by og strand og på klokkeslæt. Men er det en leflen for islam?!

  Kommentar by P — 11. august 2017 @ 16:54

 16. Når man er vokset op i Vestjylland, kender man godt det noget ambivalente forhold de lokale har til de mange tyske turister. På den ene side, er det træls at de er alle vegne, hele sommeren. På den anden side er vestjyderne også snu nok til at vide at den lokale økonomi får et kæmpe boost af at de er der.

  Så kloge er de åbenbart ikke i Barcelona. Hvis de faktisk lykkedes med at slippe af med turisterne, ville det være en økonmisk katastrofe for dem.

  Kommentar by Mikkel Høgh — 12. august 2017 @ 13:25

 17. Så fik de den terror, de så gerne ville have.

  Kommentar by Winged Hussar — 17. august 2017 @ 23:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper