12. august 2017

Politiet revser mænd, der stoppede AEH-tyve: “… man skal lade være med at gå i kontakt med dem”

Michael Forsmark Skjoldager er fotograf for Local Eyes, og således næppe en populær mand hos politiet. Det ændrer dog ikke på det væsentlige, at han udviste civil courage, og fortjener ros. Fra Lokalavisen – Michael og andre Netto-kunder i slagsmål med fire indvandrer-butikstyve: – Det var ret vildt.

“Kort efter sin ankomst til butikken bemærker han, hvordan fire mistænkelige mænd kommer ind. Han ser, hvordan de begynder at fylde hver deres taske med chokolade, kaffe og deodoranter fra butikkens hylder. Han henvender sig derefter til kassedamenen for at gøre hende opmærksom på tyveriet. …

Mens Michael Forsmark Skjoldager og de andre kunder venter på politiet, begynder der at opstå håndgemæng mellem ham og tyvene. To af butikkens andre kunder hjælper nu Michael Forsmark Skjoldager med at holde tyvene tilbage.

‘… Vi kommer i håndgemæng, fordi vi vil have dem til at blive i butikken, så de ikke kunne stikke af. Pludselig står vi overfor fire mænd, der går til angreb på os. …,’ fortæller han. …

Hos Nordsjællands Politi opfordrer man dog borgere til ikke at gribe ind, hvis de oplever lignende situationer.

Vores indstilling er, at man skal lade være med at gå i kontakt med dem, for man kan komme til skade. Man skal i stedet observere og eventuelt tage billeder af dem. Man skal ikke begynde at gå ind og gå imellem,’ lyder det fra pressekoordinator i Nordsjællands Politi, Henrik Suhr.”

Oploadet Kl. 16:11 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/86232/trackback

14 Comments »

 1. I takt med at politiet mister opbakning/respekt/anseelse/troværdighed hos den lovlydige borger, vil de stå tilbage som en gruppe statsansatte, der kun har deres magtmonopol at falde tilbage på. Det er en farlig udvikling for alle. Både for samfundet, politiet og ikke mindst borgerne. I stedet for – som i dette tilfælde – at punke retskafne borgere i hovedet for at tage ansvar og hjælpe politiet, burde de jo gå ud og rose disse borgere.

  Man har til dels set den samme taktik med de borgerværn, der popper op rundt om i landet. Først var politiet meget imod dette, og gik ud med bål og brand, for at advare mod disse værn. Sådan er det dog ikke helt mere. Nu nøjes de med, at minde disse værn om deres begrænsede rettigheder og muligheder. Det kan man jo vælge, at læse som en form for accept fra politiets side.

  Som jeg ser det, har politiet de sidste 10-15 år været ude i en skæv udvikling. Ledelsen er blevet politiseret, den menige betjent føler sig magtesløs og ikke lyttet til, og borgerne oplever et politi der ikke kan hjælpe i tilstrækkelig grad når der er brug for det. Men på samme tid møder de også et politi, der har tid til at lave fartkontrol, eller komme på besøg med deres rullende politistation (der i realiteten er en campingvogn), for at lave et art reklamefremstød eller dele en folder ud, der viser hvordan man undgår indbrud.

  Politiet er til for at levere én kerneydelse: tryghed. Magter de ikke det må de råbe op, ellers vil borgerne med tiden klare det internt. Og det kan ingen i en retsstat ønske sig.

  Kommentar by na — 12. august 2017 @ 17:26

 2. Vores indstilling er at man skal lade være med at gå i kontakt med dem udtaler politiet? Det er netop den devise politiet har optrådt efter de sidste tredive år overfor de fejlfarvede indavlede retarderede kriminelle pyromaner, ikke se, ikke høre, ikke vide og intet gøre så går det jo nok, resten må dialog ansatte og rollemodeller klare, politikerne på Christiansborg har svigtet de etniske Danske borgere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. august 2017 @ 18:42

 3. Det giver bare politiet mere arbejde.

  Kommentar by P — 12. august 2017 @ 18:58

 4. Juridisk var det da ok. Tyveri udviklede sig til røveri og så gik strafferammen lige et nøk opad.

  Kommentar by Sigwar — 12. august 2017 @ 19:03

 5. Juridisk immunitet er et andet ord …

  Kommentar by BS — 12. august 2017 @ 19:05

 6. Massive tæsk skal de have.

  Kommentar by Anonym — 12. august 2017 @ 19:12

 7. Jeg håber Michael Skjoldager nåede at uddele et par håndmadder til kulturberigerne.

  Man bør gøre det til en tommelfingeregel at gøre det stik modsatte af hvad dialog-politiet opfordrer til.

  Kommentar by M.P. — 12. august 2017 @ 20:06

 8. Politiet kan ikke klare en skid. Henrik Suhr er bare stor i kæften.

  Der er kun een vej frem, De skal knaldes.!

  Michael Forsmark Skjoldage og de andre som hjalp ham, får al ros herfra, GODT KLARET GUTTER, SÅDAN SKAL DET VÆRE.

  Kommentar by Sindsro — 12. august 2017 @ 21:46

 9. Danske Kling og Klang er gået i sort over at et par almindelige danskere kan klare det samme som der skal 100 dhimmistrissere til, og det er derfor at danske Kling og klang kommer med udtalelser som “man skal lade være med at gå i kontakt med dem”. Så fyr strisserne for de er danskernes fjende og lad os i stedet for ansætte et par Gurkaer, for de kan rydde hele Danmark for div. perker bander(inkl. de danske) på en enkelt weekend.

  Kommentar by Piphans — 12. august 2017 @ 22:32

 10. Ja gu kan man da komme til skade. Hele vores land har teget skade af disse fremmede. Men det betyder da ikke at vi ikke skal bekæmpe dem, hvis vi kan. Dumme dhimmi-politi.

  Kommentar by Nielsen — 12. august 2017 @ 22:43

 11. Michael Forsmark Skjoldager og de andre, helt rigtigt,godt gaaet.

  Kommentar by dunk — 13. august 2017 @ 08:51

 12. Det er flot at Michael og andre kunder forsøger at holde butikstyve i skak. Det viser mod og retfærdighed. Gid der var flere som Michael og Co.

  Kommentar by Liva — 13. august 2017 @ 18:22

 13. Kørte politiet også muhammedanernes tyvekoster hjem for dem?

  Kommentar by 4760 — 14. august 2017 @ 14:47

 14. Den modern Vestlige emaskulerede “mand” der knap nok tør svare igen hvis han får smidt en spand lort i hovedet. Patetisk opførsel fra politiets side.

  Kommentar by Pede — 16. august 2017 @ 12:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper