20. august 2017

RJ: Uden indvandring ville vi ikke have terror af betydning – BT: Historikere ’skyder hans påstand ned’

“Det gør mig virkelig bange, at der virkelig er så mange… Åndsvage idioter, hvorend jeg kigger hen”, sang Laura Illeborg i ‘De uaktuelle nyheder’ på DR2 tilbage 2002. Ingen yderligere kommentarer.

Fra BT.dk – Politiker i kæmpe modvind efter terror-udtalelse: ‘Uden indvandring ville vi ikke have terror’.

“‘Uden indvandringen ville vi ikke have nogen terror af betydning i Vesteuropa i dag. En ærgerlig konstatering men det er sådan det er,’ skriver han.

Og det har affødt en massiv kritik af Rasmus Jarlov.

146 personer har kommenteret Jarlovs tweet – både meningsdannere og debattører med sjove kommentarerer, men også historikere, der skyder hans påstand ned.”

Oploadet Kl. 08:45 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/86508/trackback

28 Comments »

 1. Ingen indvandring i Japan, samt østeuropa, Terror Hmm

  Kommentar by hans01 — 20. august 2017 @ 08:58

 2. In a Time of Universal Deceit — Telling the Truth Is a Revolutionary Act

  Kommentar by BB — 20. august 2017 @ 09:19

 3. Rasmus Jarlov har ret, men mangler en bedre forklaring, for ellers er det for nemt at skyde ned. Her er et lille bidrag:

  Man kan starte med, at terror hænger uløseligt sammen med islam pga påbud og samtykke i koranen, og islamisk terror er derfor en udløber af stigende islamisering af samfundet. Og i Europa er det ikke europæerne, der konverterer til islam, så pilen må rettes mod den massive indvandring af muslimer fra muslimske lande.

  Den sidste store bølge af terror i Europa var den venstreradikale, som rigtignok var hjemmeskabt ved stærk politisk radikalisering af venstreorienterede og selvfølgelig havde intet med indvandring at gøre. Den døde ud med Sovjets implodering og Kinas omfavnelse af markedet. Den venstreradikale bevægelse har også en historisk forbundethed med terror. Tænk bare på Lenins igangsættelse af den røde terror i 1918 og Stalins end værre opfølgning gennem statsterror.

  Men den venstreradikale terror er overstået, så der er ikke aktuel noget hjemmefødt terror tilbage i Europa, dog i meget begrænset omfang af venstreorienterede nationale frihedbevægelser.

  Kommentar by traveler — 20. august 2017 @ 09:25

 4. “Uden indvandring ville vi ikke have terror af betydning” – Enhver der bestrider det udsagn burde først en tur på det lokale torv i gabestok, og derefter på hjul og stejle, og til sidst en tur på galgebakken. Men da dumskerne er verdens dummeste folkefærd(det må de være Neuhammer :)) så forsørger vi i stedet for muslimske terrorister og kriminelle og idioter som disse historikere.

  Kommentar by Piphans — 20. august 2017 @ 09:28

 5. Af mange andre grunde end terror har vi absolut heller ikke brug for at importere hele den kristne verden fra Afrika og Mellemøsten. Men det er altså ikke kristne negere eller assyrer i ét eneste tilfælde, som har kørt ind i nogen, sprængt folk eller sig selv i luften. Deres klanmentalitet har mange andre kedelige konsekvenser, men alene de nævnte fakta, og så behøver vi ikke mere for at konkludere: Kultur – og især deres forskelle – betyder Alt! Alt.

  Kommentar by Margrethe — 20. august 2017 @ 10:03

 6. Under overskriften: Barcelona slikker sine sår. Hvordan forklarer man sine børn at et barn blev dræbt på gågaden.
  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE9801737/terrorister-skal-ikke-bestemme-om-vi-gaar-paa-stranden/
  Ethvert barn kan da forstå at hvis man lukker ræven ind i hønsehuset så sker der drab. Man græmmes.

  Kommentar by River — 20. august 2017 @ 10:10

 7. Politiker i kæmpe modvind.
  146 tweets er vel næppe kæmpe men BT viser bare deres bias som resten af msm. Der SKAL bare være en historie når en politiker udtaler sig om islam på en negativ måde.

  Kommentar by Frank Hagmann — 20. august 2017 @ 10:13

 8. Manden har ret. Det er ikke relevant , at sammenligne med den terror,som især Tyskland oplevede i 70erne. Det er mig ubegribeligt og ikke ret begavet at sidestille den terror som sker nu med den som vi oplevede dengang for flere årtier siden.

  Kommentar by hartvig jensen — 20. august 2017 @ 10:14

 9. Hvis RJ ikke har ret, så er 2+2 ikke længere = 4

  Nærmest rørende at SF-forkvinde, Pia Olsen Dyhr, griber i egen barm og påpeger, at tyske Rote Armee Fraktion (RAF), har stået bag flere terrorangreb i Vesttyskland fra 1970’erne til 1990’erne.

  Og den marxitiske Blekingegadebande udførte også en slags terror som deres ligesindede i RAF.

  Og hans påstand er ovenikøbet modificeret med “af betydning”

  “RJ: Uden indvandring ville vi ikke have terror af betydning”

  Hvorfor benægter både forskere og røde politikere virkeligheden? Det er en fatal alliance af løgnere!

  Og De Røde Brigader i Italien kæmpede også med terror for et socialistisk samfund som POD.

  Men det er indlysende at RJ taler om vores århundrede og nutiden.

  Kommentar by A-mad — 20. august 2017 @ 10:18

 10. Tyskland får med ret stor sikkerhed en ny periode med Merkel, dermed fortsætter nedturen for Europa.

  Kommentar by k. m. — 20. august 2017 @ 10:23

 11. Merkel skal fjernes fra magten. og Makronen ligeså.

  Kommentar by Sindsro — 20. august 2017 @ 10:30

 12. Sindsro
  Tror du Merkel kan fjernes på demokratisk vis?

  Kommentar by k. m. — 20. august 2017 @ 10:52

 13. Nå, Alex fik ret om Charlottesville, som sædvanlig kan man kun stole på infowars
  https://media.8ch.net/file_store/f50f960075d55279c92f2a36284370cadad30e7604d763ba887e5cfd85c960ce.jpg
  https://youtu.be/niCquF1NMc8

  Man kan nøjes med infowars som nyhedskilde. For det første fyldes man ikke med løgn sålænge. For det andet, får man en masse kendsgerninger og perspektiver på verden, som viser sig at være på kornet, næsten hver gang.

  Kommentar by Bjørn — 20. august 2017 @ 11:18

 14. Ingen indvandring, ingen pension, ingen til at passe de gamle. Sådan lød det fra politikrerne og eksperimentet blev igangsat. Her bagefter vil man ikke erkende den så åbenlyse fejl, men fortsætter bevidstløs i samme spor.
  Jeg har tabt alt for vor statsminister, efter at han i Haderslev domkirke svinede Luther til uden at præcisere, hvor Luther var gået galt i byen med sin kritik af jøder og muhamedanere.

  Kommentar by Menig 442 — 20. august 2017 @ 11:58

 15. For hvert år der går uden at vende muhamedanerstrømmen bider deres kriminalitet sig mere fast. Desværre kan sagtens gennemføres djihad-aktioner i Danmark selv efter udvisning af alle med herkomst i Muhamedanien, fordi nogle danske kvinder allerede har ladet sig erobre og derfor kan tænkes at organisere terroraktioner uden deres mænd tilstede. Altså noget lignende som de sorte tjetjenske enker foretog ved gidseldrab på skoleelever i Beslan.

  Kommentar by perhag — 20. august 2017 @ 12:12

 16. De venstreorienterede ved godt at racisme og nazismekortet er blevet slidt op, så nu står den på relativiseisme, RAF, IRA, ETA, trafikdrab og Brevik bliver brugt flittigt..

  Rasmus Jarlov får massiv opbakning på BTs facebook, hvor også Pernille Vermund giver sin opbakning(den mest likede kommentar).

  Er twitter ikke mest for journalister og andre venstreorienterede.

  Kommentar by Geert — 20. august 2017 @ 12:34

 17. Vedrørende skuespillere som deltagere ved urolighederne i Charlottesville, Virginia som nævnt af Bjørn, så viser den gengivne annonce at der søges statister i Charlotte, North Carolina 500 km fra Charlottesville, så det passer ikke helt.

  Hvad Alex Jones sagde var dog kun at der kunne være tale om skuespillere uden at kunne bevise det. Det byggede på tidligere brug af statister som publikum til Hillary Clintons vælgermøder og andre afsløringer fra de forskellige falskflagaktioner. Mere uddybende om Charlottesville i særdeleshed og agitprop i almindelighed forklares i en anden video fra Infowars:

  https://www.youtube.com/watch?v=k7UKjZG4Pxg

  Kommentar by perhag — 20. august 2017 @ 12:49

 18. Det der sker i Europa i øjeblikket ligner borgerkrig. Og det er ikke vesterlændinge, der bekæmper vesterlændinge.

  Kommentar by Liva — 20. august 2017 @ 13:34

 19. BT’s “artikel” er ganske enkelt skandaløs. BT mener, at Jarlovs påstand “er skudt ned” fordi der var hjemmefødte terrorgrupper i 70’erne, fordi 2 procent af den nutidige terror begås af hjemmefødninge (formentlig højt sat) og fordi vi har en indvandrer på kvindelandsholdet i fodbold. BTS logik ville være hysterisk morsomt, hvis ikke det var så tragisk. Medier som BT bærer en kæmpe del af ansvaret for, at vi ikke har haft en rationel debat om den katastrofale indvandring fra den 3. verden. De er som sådan medskyldige i alle de problemer vi står i idag, inklusive alle terrorangrebene begået af indvandrere og deres efterkommere.

  Kommentar by Anonym — 20. august 2017 @ 13:39

 20. Terror (franc-tireurs) bekæmpes ved modterror, gidseltagning og kollektiv afstraffelse.
  “Det kan man ikke”.
  Jo man kan og gør i krig – og det virker.
  Første skridt er at arrestere 50-100 af terroristernes slægtninge, fratage demevt. statsborgerskaber og deportere dem (kollektiv afstraffelse).Om fornødent kan man købe nyt statsborgerskab tildem i en afrikansk bananstat, ganske som Kuwait gør meduønskede beduiner.
  Dernæst arrestere og deportere alle, der agiterer for islamisk terror i henhold til koranen.
  Islam er evig krig – og har altid været det – med alle ikke-muslimer.
  Accepter det og handl derefter.
  Det er en stats vigtigste opgave at forsvare sine borgere og kan statens ledere ikke forstå det, må der andre til.

  Kommentar by T. Snorrason — 20. august 2017 @ 16:47

 21. Når “højrefløjen” snart griber til terror, vil den ligne venstrefløjens i 70’erne. Den vil rette sig mod politikere, magthavere og mediefolk, ikke mod tilfældige mennesker i storbyers gågader eller teenagere til koncert. Den vil ikke være udtryk for “had til livet”, men had til dem, der ødelægger livet.

  Kommentar by Catfish — 20. august 2017 @ 19:13

 22. perhag, det er bare en tilfældig jpg fra 4chan-tråden.

  https://youtu.be/9L8Lf32xbdk

  Kommentar by Bjørn — 20. august 2017 @ 19:28

 23. Hædersmanden Jarlov bør konvertere til Nye Borgerlige!

  Kommentar by 4760 — 20. august 2017 @ 19:51

 24. Det er let at finde dokumentation på, at det hele var et setup. Tillader mig en mere
  https://youtu.be/sgJRba8vVuo

  Kommentar by Bjørn — 20. august 2017 @ 19:55

 25. Med den transportteknologiske udvikling ville indvandring være svært at undgå, men jeg har nu heller ikke noget imod den indvandring der har fundet sted fra Vietnam, Thailand, Kina, Polen, Holland, og efter 1945 også Tyskland (Sepp Piontek :-)).Man al indvandring fra den islamiske verden har selvfølgelig været en katastrofe (med undtagelse af nogle af Iranerne lige efter Khomenie,s overtagelse. Farshad Khogli f.eks). Virkeligheden er vidne på det. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2017 @ 20:50

 26. Godt sagt Rasmuss Jarlov. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2017 @ 20:51

 27. Det Jarlov skriver er indlysende rigtigt. Hvis man protesterer imod dette udsagn, er man ganske ikke rigtig klog.

  Mon ikke det er på tide, at Jarlov forlader de konservative – der er et beskidt arbejdsgiverparti, der er revnende ligeglade med almindelige danskeres ve og vel. “Bare perkerne holders væk fra vores dyre kvartere, er alt ok” tænker den typiske konservative.

  Mon ikke også det er tydeligt for de fleste, at Pape bare er en opblæst nar – en paptiger, der ikke dur til en skid, allermindst til at bekæmpe bandekriminalitet.

  Kommentar by Søren Andersen — 20. august 2017 @ 22:10

 28. Ville gerne give mit besyv med her, men jeg bruger lige nu mine kræfter på flere debatter på http://www.altinget.dk/

  Hvor jeg bl.a. i
  http://www.altinget.dk/artikel/soeren-espersen-danmarks-kollektive-vanvid-er-paa-vej-mod-helbredelse

  og i
  http://www.altinget.dk/artikel/debat-der-er-brug-for-flere-religioese-friskoler-i-sverige

  fosøger at påvirke den politiske debat.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. august 2017 @ 22:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper