3. september 2017

Danmission nuancerer debat: “… det er langt fra alle muslimer, der bidrager til forfølgelse af kristne.”

Regeringen har bevilliget to millioner kroner til oplysning om ‘forfulgte kristne’, og det er godt, mener Danmission, der dog frygter at fokus på emnet kan ødelægge den tværreligiøse dialog. Tilknyttet Danmission er blandt andet konvertitten Saliha Marie Fetteh, der forleden brød med den nyetablerede ‘kvindemoské’, fordi hun ikke kunne stå inde for ægteskab mellem muslimske kvinder og kristne mænd. Fra Kristeligt Dagblad – Danmission: Penge til forfulgte kristne kan forværre islam-debat.

“Milliontilskud til forfulgte kristne bør give anledning til en mere nuanceret debat om muslimers forfølgelse af kristne. Det siger Danmissions generalsekretær, Jørgen Skov Sørensen, efter at regeringen har bevilliget to millioner kroner til et kontor i Udenrigsministeriet, der skal sætte religiøs forfølgelse på den politiske dagsorden.

‘Bevillingen udtrykker, at forfølgelse af kristne og andre religiøse mindretal er et stigende problem, men det taler også ind i den lokale danske værdidebat omkring islam og kristendom. Og her er debatten noget sort-hvid. Her er det måske en af vores vigtigste opgaver at moderere den debat,’ siger Jørgen Skov Sørensen op til Danmissions repræsentantskabsmøde, der begynder på Hotel Nyborg Strand i morgen.

‘Det er særligt vigtigt, at vi i Danmission bruger lejligheden til at fortælle en nuanceret historie om forholdene i Mellemøsten. Der sker frygtelige ting i Mellemøsten, men det er langt fra alle muslimer, der bidrager til forfølgelse af kristne. …,’ siger Jørgen Skov Sørensen…”

(Danmissions Egypten-ambassadør Saliha Marie Fetteh, 2016; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/87157/trackback

36 Comments »

 1. Denne debat er uaktuel i Danmark da muslimer ingen ret har til at beklage sig, de kan bare pakke deres gods og rejse tilbage til verdens største sandkasse, problemet er løst og ingen er kommet til skade og borgerne har beholdt deres penge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. september 2017 @ 10:58

 2. Jamen påstår Danmission at det ikke er alle muslimer der følger koranen?

  Jeg tror at Danmission er blevet infiltreret af Det muslimske Broderskab og Saudi Arabien.

  Hvis man støtter Danmission, støtter man i realiteten ikke islams overtagelse af Danmark?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 3. september 2017 @ 11:15

 3. Danmissionføreren har fuldstændig ret, der var skam også nationalsocialister der ikke forfulgte jøder! Hvertfald ikke hele tiden!
  90 procent af nomenklarturaen er muslimer, eller stærkt muslimsk orienteret.

  Kommentar by Slyrgraff — 3. september 2017 @ 11:24

 4. Det var da rart at høre det ikke er alle muslimer der forfølger kristne og andre ikke-muslimer.

  Kunne vi så også få at vide hvor mange muslimer der slet ikke er muslimer, men bare ikke tør fortælle det..?

  For noget siger mig at ikke-muslimer måske har lidt mere sympati for dem end de har for sig selv…

  Kommentar by Peter Andersen — 3. september 2017 @ 11:45

 5. Her går det godt

  Danmission, der skulle være forankret i Folkekirken, har fået to ambassører til at undergrave kirkens missionsarbejde: Stine Bosse (nu under betegnelsen “en af de mest indflydelsesrige erhvervskvinder i verden” – hvis det er rigtigt må det stå virkelig sløjt til med kvinder i erhvervslivet…) og muslimen Saliha Marie Fetteh….

  Med den linje vil det være Danmission vigtigste mission at slå knude på egen tunge, hvis organisationen skal forholde sig til det faktuelle store problem med forfulgte kristne.

  Kommentar by traveler — 3. september 2017 @ 12:05

 6. “… det er langt fra alle muslimer, der bidrager til forfølgelse af kristne.”
  Jamen hele ordvalget! Bidrager er når man gør noget positivt.

  Kommentar by River — 3. september 2017 @ 12:13

 7. Min første tanke var at de 2 millioner ville hurtigt blive adopteret af venstrefløjen og islam men det ville være redundant efter som kommentarerne og selv brødteksten klart bevist mit udsagn.

  Kommentar by Santor — 3. september 2017 @ 12:14

 8. 2 millioner af de penge regeringen har frastjålet den danske befolkning, bliver givet til mere islamisering. Hurra for de “folkevalgte”. Nedtur for kristne og andre vantro.

  Kommentar by Nielsen — 3. september 2017 @ 12:21

 9. Procentregning

  Har vi ikke alle mødt .…”Det er ikke alle muslimer der er terrorister”, hvorpå man svare ”jo, men næsten alle terrorister er muslimer”, ..Bar–Bum. Og det var den debat.

  Det rigtige svar er; ”jo, det er rigtigt, at ikke alle muslimer er terrorister, men hvor mange procenter (af alle muslimer i f.eks. Danmark) er ortodokse, salafistiske, muslimer der går ind for jihad?”
  Det svar ender nemlig altid med et spørgsmål om procentregning. Nemlig hvis det ”kun” er 2 % af alle muslimer i Danmark(forsigtigt sat til 480.000) der er jihadister, er antallet ca.9.600. Dette tal vil vores venstreorienterede modstandere sige ”er helt vildt”, og ”totalt ude proportioner”. Ok, er svaret hvad er så procentdelen? Vi har ca. 11.000 politifolk i landet, så hvor stor del af vore tilflyttede muslimer er støtter af terror. Hvis det nu kun er 1 promille, dvs. 1/1000, så er tallet ”kun” 960 mulige terrorister. Men efter Bataclan, efter Berlins julemarked eller efter La Ramble, eller efter London Bridge, hvad er den minimums mængde af terrorister som et samfund kan acceptere?

  Fordi vi nu, har slået fast at muslimer forfølger kristne i Mellemøsten, og der er muslimer der begår terroristiske handlinger imod alm. danskere i Danmark, det vi nu bare skal slå fast, er procentdelen af den samlede mængde muslimer der er potentielle terrorister.
  The Pew Research Center har fortaget undersøgelser af i Europa bosiddende muslimer, herunder også i Danmark, og ca. 25 – 30 % herboende muslimer, ønskede Sharia som lovgrundlag, de ønsker en mere islamiseret daglig-liv.
  Dette gør dem jo ikke til terrorister, nej..men det gør dem væsentligt mere modtagelige for den retorik og logik som jihadisterne (terroristerne) benytter. De er, så at sige det vand, hvori terrorfiskene svømmer. Det er dem der ser naboer gøre mærkelige ting, på mærkelige tidspunkter af døgnet, og tier stille. De observerer ting der måske ikke er åbenlyse lovovertrædelser, men er oplæg til lovovertrædelser, og holder for sig selv.
  Det er problemet af mindst 30 % af ALLE muslimer i Europa og Danmark, vender det blinde øje til handlinger der vil skade andre mennesker, og pga. at disse mennesker er kristne danskere, så råder tavshedens lov.
  Derfor må vores samfund reducere antallet af muslimer i den danske nation. Det er ikke et spørgsmål om ”straks opbremsning” eller ”integrations evne”, vi er hinsides dette punkt.

  Politiet er i øjeblikket bange for en forsvunden turistbus, forhåbentlig unden grund. Men hvor mange ville f.eks. i 1970 have troet at en stjålen turistbus i 2017 ville være et sikkerheds problem? Nok ikke så mange. Men var der ikke nogle der råbte op i 1983, at antallet af muslimer kunne blive et problem? Ikke bare økonomisk problem, men reelt også et sikkerheds problem, i ens dagligdagen.
  Skraldebiler, turistbusser er blevet farlige, gågader er mulige angrebspunkter, og pladser blevet usikker væresteder.
  Hvorfor?

  Antallet af muslimer der befinder sig i vores land. Fordi vi alle ved, at der den unævnelige procent, ikke et antal terrorister, men et antal der sympatisere med dem.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 3. september 2017 @ 12:25

 10. Flere af de muslimer, der bor i Israel, slår ikke kristne ihjel.
  Så kom ikke her!

  Kommentar by Anonym — 3. september 2017 @ 12:56

 11. Der er flere muslimer i Mellemøsten, der ikke har været med til at slå kristne ihjel.
  Så kom ikke her!

  Mission, min røv.
  Det må da også ses som mistillid til ex. Danmission, at der nu åbnes et kontor i UM.

  Kommentar by Bastardo — 3. september 2017 @ 13:03

 12. Jørgen Skov Sørensen er dog angiveligt ikke konverteret endnu.

  Kommentar by Bastardo — 3. september 2017 @ 13:13

 13. Boykot Danmission. Men støt gerne Dansk Europamission. (indlægget med en konvertit til Islams side med den argumentation, fortæller jo alt om denne organisations råddenskab).

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2017 @ 13:22

 14. Det er også langt fra alle danskere der kan lide muslimer

  Kommentar by redneck — 3. september 2017 @ 13:34

 15. Og selv om vi ikke kan lide dem, slår vi dem ikke ihjel.

  Kommentar by Nielsen — 3. september 2017 @ 14:01

 16. “…men det er langt fra alle muslimer, der bidrager til forfølgelse af kristne.” Det betyder altså, at der er muslimer (hvor mange?), der bidrager til forfølgelse af kristne (for ikke at nævne jøder).

  Kommentar by Anonym — 3. september 2017 @ 14:12

 17. – ka’ se at Niels, teolog og forsker i islam og kristendom, er medlem af Danmissions bestyrelse. Det vidste jeg ikke. “Islamforsker i chok”: http://www.uriasposten.net/archives/71892

  Kommentar by anno — 3. september 2017 @ 14:19

 18. Der er en del bekendende muslimer, der ikke inderst inde slet ikke er muslimer. Det gælder både i den vestlige verden og i Mellemøsten – fx i Iran skulle det være meget almindelig i de bedre uddannede samfundsklasser.

  I sagens natur er det vanskeligt at gøre antallet op.

  Kommentar by Søren Andersen — 3. september 2017 @ 14:33

 19. Problemet er islam,der er ingen undskyldninger, hvordan man end vender og drejer det, jfr deres tekster vil de ikke os.Laengere er den ikke.

  Kommentar by dunk — 3. september 2017 @ 15:05

 20. Hvor er det dog deprimerende, at vi er nået dertil, hvor selv den danske folkekirkes organisationer føler sig forpligtede til at kysse muslimerne i røven og gøre dem til ofre.
  Jeg er i øvrigt enig med Jørgen Skov Sørensen i det er en vigtig opgave for Danmission, at moderere debatten omkring islam og kristendom. Men den moderation burde fokusere på fakta i stedet for islam-apologi. Og fakta er altså, at islam er en primitiv lovreligion, der er i direkte modstrid med den danske folkekirkes protestantiske grundværdier.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 3. september 2017 @ 15:27

 21. Hvert 5 minut myrdes en kristen for sin tro af langt ovefrvejende muslimer. Så lad os nøjes med at slå fast: Temmelig mange muslimer myrder kristne.

  Kommentar by BB — 3. september 2017 @ 15:29

 22. Fantastisk bidrag til “nuancering” af debatten:

  Konvertitten bekræfter, at det er den dogmatiske version af islam, der gælder, især for konvertitter, der måske har det som kvinder hævder at have det overfor mænd m.h.t. ligestilling, de skal hele tiden være “lidt bedre”.

  Dernæst kommer den gamle – og i denne sammenhæng grotesk meningsløse – “whatabouter”, nemlig at det er langt fra alle muslimer, der “deltager” i forfølgelsen af kristne.

  Nej, det er flot det hele, så er der brugt penge til at tale udenom det “sort-hvide” i debatten, om muslimer passer ind i et vestligt demokrati, men for vore kristne forgængere i Mellemøsten og Nordafrika er denne nuancering ligegyldig, uanset de moderate on-lookers: De er blevet fordrevet og/eller udslettet.

  Kommentar by Henrik Larsen — 3. september 2017 @ 15:31

 23. Venstrefløjen aner ikke hvilke ulykker den – og Merkel – har budt europæerne. Det er jo helt andre mentale tilstande og kulturelle traditioner, folk er kommet hertil med, de har kun lært magten og sværdets vej, det patriarkalske samfund med en undertrykkende leder. Den slags forrykte tankegods, der her hørte til i forrige århundreder, kan og skal ikke integreres her for det har tydeligvis bragt utallige ulykker med sig. Det er nu, takket være denne politik, blevet usikkert at være i Europa. Hvad tænkte de røde egentlig, hvis de da tænkte, da de fandt på det tossede påfund.

  Kommentar by LarsB — 3. september 2017 @ 15:53

 24. Det er jo ikke Danmission, men islammission.

  Kommentar by Liva — 3. september 2017 @ 17:41

 25. -Når imamen først har fået politiknippelen godt op i røven, slapper han mere af og nyder det..

  Kommentar by Hul igennem? — 3. september 2017 @ 18:06

 26. Det er sandsynligvis heller ikke alle burmesere, der ønsker den muslimske minoritet (Rohingya kaldet), ud af Burma. Men buddhister bryder sig blot ikke om muslimer. Derfor udvandrer rohingyaerne nu til Bangladesh (welt.de).

  Hvilket er det rigtige løsning. Muslimer skal leve i deres egne lande, og vi andre skal være fri for dem. Alle andre religiøse assimilerer sig fint, derfor ingen problemer.

  I Thailand er der muslimer sydpå, og de synes – for thaier – også at være en plage og har udøvet terror mod thaier.

  Grundlæggende er der ingen nation, eller måske rettere nationens befolkning, der bryder sig om muslimer.

  Muslimer kan ikke engang leve i fred med hinanden, se blot Irak, Syrien, Egypten, Libyen, Gaza, for nu blot at nævne nogle få.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. september 2017 @ 18:41

 27. Korrektion: Jo, muslimske nationer bryder sig naturligvis om muslimer. Til gengæld hader de alle andre. Undertiden endda muslimer med en anden forståelse af slam.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. september 2017 @ 18:47

 28. -Det var langtfra alle nazister som forfulgte jøder- :-) (Ja sort humor, men det siger lidt om Danmissions repressentants undskyldning for Islams undertrykkende dumheds religiøse ideologi). Boykot Danmission. Støt Dansk Europamission. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2017 @ 18:54

 29. “Der sker frygtelige ting i Mellemøsten, men det er langt fra alle muslimer, der bidrager til forfølgelse af kristne.”

  Det er et besynderligt vrøvle udsagn, for der er så mange ting der skal være opfyldt for at man kan bruge betegnelsen “alle”, det er jo svært at sige at udsagnet er falskt ud fra de vilkår vi sætter for at bruge betegnelsen “alle”. Der af bliver sætningen per definiton sand i sig selv, selv ude af kontekst.

  Men hvis vi nu laver en lille kontekst for udsagnet,-

  Vi kan f.eks. tage byen Raqqa, som er blevet nævnt rigtigt mange gange i medierne. Her er der f.eks ingen muslimer som forfølger kristne, hvilket jo så yderligere bekræftiger at udsagnet skulle være sandt.

  Hvorfor er det så at ingen muslimer i Raqqa der forfølger kristne? Er det fordi de er gode mennesker. Er det fordi at man har fundet en fin og god dialog form, mellem religionerne i Raqqa. For venstrefløjen vil jo gerne, at det i virkeligheden drejer sig om god dialog. For islam betyder jo “fred”, det ved alle jo.

  Nej, årsagen til at muslimer ikke forfølger kristne i byen Raqqa, er en helt anden. Den har intet med dialog at gøre. Der er ingen kristne i byen, og deraf, ja så kan muslimerne heller ikke forfølge kristne.

  Når muslimer ikke forfølger kristne er det årsags bestemt, ikke fordi at de ikke vil eller ønsker at gøre det, da det er pålagt dem i deres politiske manifest at gøre således. Enten er det fordi at de er i mindretal, eller også er der ingen kristne at forfølge.

  Der kan ikke blive tale om dialog, så længe at de ikke ændre eller direkte frasiger sig deres politiske opfattelse.

  Kommentar by truthønen — 3. september 2017 @ 19:04

 30. “Penge til forfulgte kristne kan forværre islam-debat…”
  Nej Truthahn. Muslimer forværrer islamdebatten. Nix weiter.

  Kommentar by Margrethe — 3. september 2017 @ 20:10

 31. Brand i Illum, brand i Taastrup – her ses en del andre brandalarmer:
  http://www.beredskabsinfo.dk/112-puls/

  Er det bare mig, der synes, at der er rigeligt med brand i gaden for tiden?

  Kommentar by Nordsjælland — 3. september 2017 @ 21:19

 32. “Danmission nuancerer debat: “… det er langt fra alle muslimer, der bidrager til forfølgelse af kristne.” Nej for fanden, mem alle der myrder kristne og skære halsen over på dem fordi de er kristne – ER MUSLIMER (og nogle af dem er tilmed betalt af danmark og danskerne).

  Kommentar by Piphans — 3. september 2017 @ 22:53

 33. “Når muslimer er i mindretal i et land, er de besat af mindretalsrettigheder. Når muslimerne er i flertal er der ingen mindretalsrettigheder.”

  Kommentar by john — 4. september 2017 @ 01:21

 34. Har halalhippierne fra Danmission spurgt Kopterne i Egypten, om de er enige?

  Kommentar by 4760 — 4. september 2017 @ 19:56

 35. Faktisk kan man også overraskes positivt over en person man skulle tro var helt på journalisternes og det øvrige propagandaapparats side i glorificeringen af alle muslimer udtaler sig en smule nuanceret i en ellers ensidig hetz.

  I dette tilfælde handlede det på Radio24syv om en muslimsk terrororganisation i Myanmar, som af de oprindelige beboere i landet kræves udvist efter at have bevæbnet sig ved at overfalde militærforlægninger. En af deres støtter, Zachariae Hamid, havde fået dansk asyl og var om muligt endnu mere ensidig end journalisten selv. En lektor emeritus Mikael Gravers mente det var synd at muslimerne ikke havde fået borgerrettigheder i Myanmar, selv om mange af dem havde flere hundrede år gamle rødder i området (siden kolonimagten England lod borgerne bosætte sig frit rundt i hele den indiske koloni). Men så kom lyspunktet Ulla Sandbæk, MF for Alternativet og modsagde journalistens ensidige fordømmelse af præsidenten og de buddhistiske præster i Myanmar.

  Uden at kende noget særligt til området regner jeg ikke med denne oprørsbevægelser adskiller sig væsentligt fra andre lignende grupper, som myrder vantro med alverdens retfærdiggørelser. I Glistrups 1994-bog kunne jeg desuden se at buddhisterne i Chittagong-regionen i nabolandet er blevet forfulgt noget alvorligere end ikke at få borgerrettigheder i landet:

  Helt forfærdeligt er det i Bangla Desh’s sydøstre del. Buddhister udryddes i
  hundredtusindvis for de Ulandsmilliarder, som Danmark og vore nabolande så
  naivt sender hvert eneste år til Daccarregeringen.
  Den er på vor Ulandsstøtteliste nummer 2. Kun Tanzania fik mere end de 186,8
  millioner kroner, som danske skatteydere i 1993 forærede Bangla Desh.
  Journalistupåagtede folkemord rager imidlertid danske M.F.’ere en papand.

  Kommentar by perhag — 4. september 2017 @ 22:46

 36. Er det en fejlfarvet pussyhat, som den klamme konvertit har på hovedet?

  Kommentar by 4760 — 4. september 2017 @ 23:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper