5. september 2017

USA: Det er langt mere sandsynligt, at hvide overfaldes af sorte, end omvendt – Alt-Right mobiliserer…

Grafikken herunder dukkede op i 2015, hvor ‘Black Lives Matter’-fænomenet etablerede sig, og fik massemedierne til at tematisere ‘racial profiling’, og med udgangspunkt i tilfældige sager, annammede offerrollen til et niveau, hvor ‘White Lives Matter’ (og ‘All Lives Matter’) til sidst blev set som racistiske slagord. Tryk avler modtryk, og der kommer naturligvis en ligeværdig modreaktion. Den første var Trump, men vi har kun set den spæde begyndelse.

Talmaterialet anvendt til memet kan sikkert kritiseres, det kan alt, men en tung artikel hos American Renaissance fortæller i store træk det samme. Det er langt mere sandsynligt, at hvide overfaldes af sorte, end omvendt.

“How can you debate Black Lives Matter? La Raza? ISIS? There are no debates between foreign tribes, only war. The debate happens on the battlefield. … The Alt-Right is finished debating, negotiating, surrendering. We’re ready to close ranks and fight for what is ours.” (Vincent Law, Altright.com)

Oploadet Kl. 11:26 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/87206/trackback

34 Comments »

 1. Man skal måske medtage det faktum, at stater uden våbenrestriktioner har mindre kriminalitet.
  2.amendment is here to stay Retten til selvforsvar skal ikke undergraves!

  Kommentar by Nielsen — 5. september 2017 @ 11:59

 2. Problemet med denne form for rationel og saglig argumentation er, at den bare gør modparten “vred”. Det har jeg fra et tidligere medlem af Venstrefløjen. Da han først opgav sin venstrefløjs-identitet, vidste han ikke længere, hvorfor han bare havde reageret med en art pavlovsk “vrede”.

  Men det gjorde han. Og han kunne ikke nås. Indtil den dag, det pludselig kom til ham, at “der er noget galt”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. september 2017 @ 12:09

 3. 1996: Hillary Clinton on “superpredators”: https://www.youtube.com/watch?v=j0uCrA7ePno

  Kommentar by Helmuth Kohl — 5. september 2017 @ 12:33

 4. Kunne være spændende at lave en lignende opgørelse med muslimske overgreb: røverier, vold og voldtægter- mod danskere og omvendt.
  Mon de så ville kunne forstå vores foragt for dem?

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 5. september 2017 @ 12:46

 5. […] Taget herfra […]

  Pingback by Dræber hvide flere sorte end sorte dræber hvis i USA ? | Hodjanernes Blog — 5. september 2017 @ 13:02

 6. Glimrende grafik. Måske vi kunne få sådan en i dansk udgave så selv det mest verdensfjerne Radigale Venstre segment kan fatte det.

  Kommentar by Islambert — 5. september 2017 @ 13:04

 7. Når åndsevnerne er ringe, griber man til andre midler end argumenter, når man er uenige og i det hele taget.

  Inden længe er vore brun-sorte oppe på 20 – 30% af danskerne. Velkommen til helvede, det helvede vi selv har inviteret hertil.

  Observer i øvrigt at der ikke er problemer med de gule. Intelligens er alt.

  Kommentar by Svend — 5. september 2017 @ 13:26

 8. Hvorfor er de så sure?
  Det er muligt deres tip-tip-tip oldeforældre var ulykkelige over at blive solgt og fragtet halvvejs rundt om jorden, men efterkommerne er da meget bedre stillet end efterkommerne af dem der blev tilbage i Afrika.
  De behøver ikke rejse gennem en ørken og sejle en tur i en gummibåd for at få en burger.

  Kommentar by Erik — 5. september 2017 @ 13:30

 9. Og hvordan er det nu lige, at statistikken ser ud, med hensyn til fordelingen af henholdsvis hvide og negre blandt de indsatte i fængslerne i USA?

  Jeg husker ikke lige tallene, men mon ikke et ædrueligt gæt er, at de kriminelle negre er i klart overtal…

  Kommentar by 4760 — 5. september 2017 @ 13:45

 10. @ #7 Ingen af de efterkommere af slaver, der lever i USA i dag, ville have levet, uden slaveriet. Det samme er sandt for flertallet af befolkningen på Jorden. Ikke mindst for danskerne: Uden fortiden, sådan som den forløb, ville vi ikke have været til. Også mine forfædre var hhv. slaver og slavejægere.

  Fortidens europæere indførte ikke slaveriet i vor tid. De afskaffede det. Globalt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. september 2017 @ 13:47

 11. … endnu flere iskolde facts som MSM kan fortie – de får mere og mere travlt – det ser sort ud!

  Jeg tror at vi må tilbyde MSM-sjovnalisterne nogle halstabletter, når nu så mange af dem går og hvisker, og måske skulle de hellere gøre karriere i malerbranchen, når nu de er så “gode” til at holde bøtte.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. september 2017 @ 14:14

 12. @Morten 13:47
  Slaveriet er ikke afskaffet – faktisk er der flere slaver idag end der nogensinde har været i USA. Prøv bare at google “slavery today” :-(

  Kommentar by hovsada — 5. september 2017 @ 14:19

 13. @ 7 og 8 . Ja , og de fleste af de slaver var “paa markedet” i kraft af en florerende handel med slaver ; en handel der blevet indfoert af arabiske “koebmaend” laenge inden europaeerne dukkede op som “kunder” .
  Forsaavidt afskaffelse af slaveriet paa globalt plan angaar , maa man
  sige at hensigterklaringen var god ; dens ordlyd er blot aldrig naaet frem til den arabiske verden . Eller er blevet “lost in translation”…

  Kommentar by Krassisten — 5. september 2017 @ 14:21

 14. Der mangler grafik over voldtægter. Tallene er lige så sindssyge, som for de andre voldsformer, der nævnes.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 5. september 2017 @ 14:45

 15. Idag henter de stadig negre i både. Dog har de selv valgt turen i overfyldte både noget af vejen og bliver losset over i andre. Idag er det så den hvide, der slaver for den sorte kan ernæres.

  Kommentar by Giv mig Danmark tilbage. — 5. september 2017 @ 15:50

 16. Jeg tvivler på, at den dag negerne kommer i flertal, at der blandt negerne vil være mere end et par stykker, der vil kæmpe for de hvides minoritetsrettigheder.
  Er den hvide mand bare så utrolig dum?

  Kommentar by Menig 442 — 5. september 2017 @ 15:59

 17. De fleste slaver har historisk været hvide. Hvide har haft hvide slaver (Grækerne, Romerne, Vikingerne etc. + de hvide “indentured servants” i Amerikas tidlige historie). Gule har haft hvide slaver (via flere indfald i Europa). De brun-sorte har haft hvide slaver (Europas kyster blev raidet af muslimer igennem de sidste 1400 år).

  Kommentar by Sigwar — 5. september 2017 @ 16:04

 18. Sammenligningen mellem BLM og ISIS er rendyrket Islam-apologi.

  Kommentar by William — 5. september 2017 @ 18:18

 19. Gad vide hvordan arabere tæller i amerikanske statistikker. White, Black, hispanics, other?
  Herhjemme er palæstinensere jo “kun” tre gange mere kriminelle end gennemsnittet, så der er jo et stykke op til negrenes x7 i forhold til hvide.
  Så næste gang du bevæger dig rundt i en eller ghetto-rotterede, og tænker at der er helt ad helvede til, så husk dig selv på at det havde været dobbelt så slemt, hvis indbyggerne havde været fra Afrika i stedet for fra Mellemøsten.

  Kommentar by Hertz — 5. september 2017 @ 19:29

 20. Dem der så tror at det kun er i USA at fordelingen er sådan kan kikke på Europæiske statistikker der fortæller nøjagtigt den samme historie.

  Det er tid til en våbenlov der tillader at vi kan forsvare os selv og vores familier, men det vil vel være racistisk eller noget!

  Kommentar by Santor — 5. september 2017 @ 19:40

 21. Det er et totalt underdebateret emne. Al respect for de sorte der spiller efter reglerne, fx ham cowboy sheriffen fra Wisconsin, Ben Carson osv. Men som samfundsgruppe, opfører sorte i USA sig extremt dårligt. Det kan man se statistisk og det ved alle amerikanere godt, selvom mange ikke vil indrømme det. Jeg var chokeret da jeg så tallene hos FBI eller justitsminsteriet om race og vold i USA. Uden sorte og måske hispanics, ville USA ikke være så forskelligt fra Europa i kriminalitet.

  Kommentar by Moran ya Simba — 5. september 2017 @ 19:51

 22. Kommentar by Morten – – – — 5. september 2017 @ 12:09

  Når folk reagerer m følelser bliver rational diskussion umulig for 90% af folk, sikkert lavt sat. Det er der neurobiologiske teorier omkring men det er en god ting at træne at kunne have stærke følelser og samtidig kunne tænke klart.

  Kommentar by Moran ya Simba — 5. september 2017 @ 20:01

 23. @19 Hertz

  Arabere tælles vistnok som hvide i nogle statistikker. Posteringen nævner American Renaissance, som ledes af Jared Taylor og han har sagt, at latinoer kan tælles som hvide i gruppen af gerningsmænd men er så en gruppe for sig som ofre. Latinoer er også en dårlig betegnelse fordi den ligger op til, at det er en etnisk gruppe. Mexiko er meget etnisk fragmenteret i flere indianske etniske grupper, en blandet gruppe samt 10% af befolkningen som er etniske europæere. Den sidste gruppe sidder faktisk på magten i landet.

  Kommentar by Thorsted — 5. september 2017 @ 20:54

 24. Det er på tide at Ku Klux Klan tager over, så negere kan få lidt respekt igen.
  For sådan som det ser ud nu, vil den hvide race blive udryddet om ganske få år.
  Får Trump ikke lov til at gøre noget ved det for Repræsentanternes hus og Senatet, vil folket selv tage affære ved selvforsvar.!

  Det samme senarie her hjemme, bortset fra K.K.K.

  Kommentar by Sindsro — 5. september 2017 @ 23:22

 25. Ikke mere Mangohud og Bongotrommer, samt Mospudehår.

  Kommentar by Sindsro — 5. september 2017 @ 23:23

 26. Kim,
  Prøv eventuelt at se Colin Flaherty’s Youtube videoer.
  Colin oploader nye videoer dagligt
  https://www.youtube.com/channel/UCEbta5E_jqlZmEJsriTEtnw/videos

  Colin Flaherty har ligeledes skrevet to “best-seller” bøger, der omhandler problemerne med den enorme kriminalitets hyppighed blandt negerne i USA.

  Bøgernes titler er:
  White Girl Bleed a Lot
  Don’t Make the Black Kids Angry

  Kommentar by grove city, ohio — 5. september 2017 @ 23:45

 27. Danske mainstream medier modtager cirka fire milliarder kroner årligt i statsstøtte, men oplysninger og fakta skal søges på private blogs. Hvor er det sølle.

  Jeg er så træt af MSM og deres:
  ▒█▀▀▀ ░█▀▀█ ▒█░▄▀ ▒█▀▀▀  ▒█▄░▒█ ▒█▀▀▀ ▒█░░▒█ ▒█▀▀▀█
  ▒█▀▀▀ ▒█▄▄█ ▒█▀▄░ ▒█▀▀▀  ▒█▒█▒█ ▒█▀▀▀ ▒█▒█▒█ ░▀▀▀▄▄
  ▒█░░░ ▒█░▒█ ▒█░▒█ ▒█▄▄▄  ▒█░░▀█ ▒█▄▄▄ ▒█▄▀▄█ ▒█▄▄▄█

  Kommentar by Geert — 6. september 2017 @ 00:40

 28. Artiklen er god gedigen Uriaspost info, som vor far laver den. Mange tak, Kim Møller.

  Statistikken bekræfter det alle, der stadig – trods main stream medietrykket – kan tænke selv, ved: Hvides racistiske vold mod “people of color” er en “mand bider hund” nyhed! :-)

  Som 2.Morten helt rigtigt nævner er venstrefløjsere styret af pavlovsk* “vrede”. Den virker hver gang og det kræver en stor erkendelsesmæssig indsats at overvinde den. Lidt ligesom afvænning af årelangt heroin misbrug:-)

  *”I korte træk er hans teori følgende: alle organismer har et handleberedskab, der igennem påvirkning og eller stimuli vil udløse ganske bestemte reaktioner, dvs. en adfærd. Igennem erfaringer udbygger man sit reaktionsmønster, f.eks. ved signaler fra andre dyr ved fare. Igennem højere nervevirksomhed reagerer organismen, som han kalder for klassisk betinget.” (wiki)

  Kommentar by A-mad — 6. september 2017 @ 07:51

 29. grove city, godt du kommer med Colin, han er vigtig og alle bør se hans videoer. Tak Geert for din korrekte fremstilling af statspropagandaen, som vi gerne vil se nogle konsekvenser på, nu.

  Den danske stats sataniske embedsmænd graver sig selv dybere og dybere ned i deres kompromittering af dem selv, for hver dag der går, uden der tages konsekvenser af, hvad alle nu ved.

  Kommentar by Jørgen — 6. september 2017 @ 11:52

 30. “Fælles sprog giver vore tanker mæle”.
  Se nu for fanden at få lært at stave til negre, Det gælder #16, #24 og #26, der alle skriver ’negere’ eller ’negerne’. ’Negre’ er flertalsformen af neger. Det hedder ‘negrene’ i bestemt form, se videre
  http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=neger. Lad dem ikke tage vort sprog fra os. Verden er fuld af negre, muhamedanere og sigøjnere. De skal omtales som sådan – på dansk. Et kort grammatik-kursus:
  Een luder, flere ludere, alle luderne, såkaldt svag bøjning.
  En neger, flere negre, alle negrene, såkaldt stærk bøjning.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 6. september 2017 @ 20:25

 31. Sat på Facebook:
  Kriminalitet følger af indvandringen. Negre, arabere, afghanere mv deltager med stærkt forhøjede odds. Det lader sig ikke skjule. I fængslerne i Danmark udgør de en uforholdsmæssig stor del af fangerne. I USA er negrene stærkt overrepræsenterede som udøvere af voldelige forbrydelser. Jeg bilægger en meget ubehagelig dokumentation. Følgende relevante kommentarer kan imødeses: 1) Det er løgn, racistisk baseret, 2) Det er berettiget hævn for slavetilværelsen for over 150 år siden, 3) Det er en genetisk disposition hos negrene, der ikke kan gøres noget ved, 4) Der bør gøres noget, der retter sig mod den genetiske årsagssammenhæng. I Danmark er et parallelt problem allerede kraftigt udviklet om end med flere etniciteter i spil, hvad gør VI? Se videre Uriaspoasten:
  http://www.uriasposten.net/archives/87206#comment-4938778,
  Det ser ikke ud som om mit bidrag eksisterer i den elektroniske verden. Er det en del af Facebook-snyderiet, at man ikke kan referere (linke) til noget. Kender nogen metoden (hvis der er en), så sig frem.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 6. september 2017 @ 21:05

 32. #31 fortsat: Jeg skulle måske lige have tilføjet min facebook-adresse: https://www.facebook.com/missetusalem. Men min erfaring er, at en bestemt kommentar blot bliver gemt under en virtuel dynge af nyere kommentarer uden nogen levedygtighed i sig selv. Sig frem, I der ved noget.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 6. september 2017 @ 21:12

 33. Det er ikke kun de laveste klasser af de fremmede som giver problemer / begår kriminalitet, især sexkriminalitet imod hvide kvinder. Også de højestuddannede iblandt dem er uforholdsmæssigt meget involveret i kriminelt opførsel (i følgende artikel gælder det læger, men tidligere har både fremmede politikere og fremmede politifolk været officielt anklaget for lignende – politi også x antal gange mere korrupt end hvide se bl.a. balder blog):

  An Essex-based family doctor of Indian origin, Manish Shah, has gone on trial in London charged with 118 sexual offences against 54 of his patients, one of whom was under 13 at the time of Shah’s alleged predations. Although the sordid details of the accusations against Shah are yet to fully emerge, we know that the former general practitioner has been charged by the police and Crown Prosecution Service (CPS) with 65 counts of assault by penetration, 52 counts of sexual assault and one of sexual assault of a child.

  The case is headline news in the UK, where the number of charges is so staggering that the media has been forced to take notice.

  5 september 2017: Bad Medicine: The Sickening Truth About Britain’s Foreign ‘Doctors’

  Kommentar by Balder — 6. september 2017 @ 22:11

 34. Ja, jeg husker at den tidligere SF-politiker og læge, Kamal Qureshi, blev afsløret i ulovlig udlejning af en lejlighed, og brug af falsk navn.

  Og Manu Sareen blev afsløret i fusk med indtægter fra sit bogsalg.

  Altså to kriminelle negre, som begge har siddet i Folketinget…

  Kommentar by 4760 — 7. september 2017 @ 00:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper