7. september 2017

Mikael Rothsteins voksne søn antaster Vermund: “Skrid væk fra Nørrebro. Der er ikke plads til dig her”

Torsdag den 24. august var Pernille Vermund og Mette Thiesen fra Nye Borgerlige, taget til Nørrebro for at optage billeder til en kommende reklamefilm. Da taler med flere indvandrere ved Den Sorte Plads, men bliver så opdaget af en fyr, der sidder på en nærliggende øko-café. Først pifter han, dernæst løber han over til forsamlingen, og konfronterer Pernille Vermund, blandt andet med ordene: “Skrid væk fra Nørrebro. Der er ikke plads til dig her”.

Der opstår en truende stemning, og manden opildner en gruppe unge indvandrere, der afslutningsvis spytter og sparker til Nye Borgerliges bil. Videoen kan ses online, og flere i optog i øvrigt konfrontationen med mobiltelefoner. En klassisk Nørrebro-seance, hvor der er plads til alle, hvis blot de mener det samme som lokale venstreradikale.

Den aggressive venstreorienterede mand er identisk med Anton Rothstein-Christensen, søn af religionshistorikeren Mikael Rothstein, og bror til P1-værten Emil Rothstein-Christensen. Han er tidligere punker, og var en af de mange autonome der gik på gaden i forbindelse med Ungdomshusets rydning for mere end ti år siden.

Herunder lidt fra en solid gennemgang af forløbet hos Berlingske, der inkluderer et interview med Anton Rothstein-Christensen – Det skete der, da Pernille Vermund tog til Nørrebro og endte i et ophedet skænderi.

“Er det ikke problematisk, at man – uanset politisk ståsted – ikke kan tage til Nørrebro uden, at der kommer en situation ud af det?

Jeg kan godt se, hvad du mener. Men jeg synes også, at når man er politiker og en offentlig person, skal man regne med, at man kan blive konfronteret med sin politik. Det er del af det at være politiker. Det har altid ligget i mig, at det er en borgers ret at kunne tage diskussioner med politikere. Jeg siger ikke, at man skal chikanere politikere, men deres arbejde fordrer, at de er klar til at diskutere deres politik.’

Og du vil ikke kalde det chikane, men mere en diskussion?

‘Det var ikke chikane. Hvis jeg havde taget batterierne ud af deres diktafoner, havde det måske været chikane. Det her var en ikke-fysisk, verbal diskussion. Det tætteste vi kommer på chikane i denne sag, var et drilsk pift.'”

(Mette Thiesen og Pernille Vermund opdager at noget er under opsejling)

(Eks-punkeren Anton Rothstein-Christensen, der kom løbende fra lokal øko-café)

“Alt var fred og fordragelighed… indtil den her mand – jeg vil tro han er venstreorienteret – han lød sådan, kommer løbende henimod os, og råber af os. Det sætter jo ligesom stemningen. Jeg prøver så, at sige ‘ro på’, og med hånden sådan, tag det nu stille og roligt, lad os snakke sammen. Det er jo et voksent menneske, og vi lever jo i et demokratisk land. Men derfra røg stemningen…” (Pernille Vermund i Radio24syv, 28. august 2017)

“Nå, okay. Gode gamle Anton Christensen sagde rent faktisk noget lidt grimt til Pernille Vermund. Jeg ville sgu også føle mig truet hvis jeg fik at vide at der ikke var plads til mig. Men hvis det er dén udtalelse, som jeg i øvrigt havde glemt alt om, der får hende til at konkludere at Nørrebro er tabt, er jeg ikke sikker på hvor god hendes dømmekraft er.” (Anton Rothstein på Facebook, 30. august 2017)

“Det var religionshistorikeren Mikael Rothstein, der onsdag aften diskuterede konflikten om Ungdomshuset med demokratiforskeren Henrik Stampe Lund… Rothstein var til stede som såvel antropologisk fagmand som far til 17-årige Anton, der i tre år har brugt Ungdomshuset.” (Dagbladet Information, 9. marts 2007)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/87280/trackback

32 Comments »

 1. Jeg synes, jeg kan genkende det Rothsteinske hoved selvom du har pixelleret, men hvorfor har du gjort det?

  Kommentar by BB — 7. september 2017 @ 15:06

 2. Det har Nye Borgerlige gjort. Jeg har ikke råfilmen.

  Kommentar by Kim Møller — 7. september 2017 @ 15:12

 3. Pixelleringen har nok noget at gøre med reglerne for optagelser i de offentlige rum. Så vidt jeg husker har journalister vist rimeligt frie hænder til at filme og offentliggøre hvad der passer dem. Mens private (f.eks. virksomheder og borgerlige politikere) ikke må offentliggøre noget, der kan bruges til at identificere enkeltpersoner, uden at have indhentet tilladelse fra personen.

  Guderne må så vide hvordan Redox kan få lov til at fortsætte. Anklagemyndigheder og domstole må vel anse dem for at være en del af den legitime og særligt beskyttede presse.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 7. september 2017 @ 16:26

 4. En selvmordsjøde.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 7. september 2017 @ 16:34

 5. Om få år er det islamister der råber efter og smider Rothstein ud af Nørrebro.

  Kommentar by Liva — 7. september 2017 @ 16:46

 6. Anton Rothstein-Christensen bor i Nord Vest, så det kan hurtigt blive virkelighed

  Kommentar by BB — 7. september 2017 @ 16:53

 7. Religionsforskere- eller religionshistorikere er nogle mærkelige typer: De hader deres studieobjekt ‘religion’ af hele deres hjerte. Hvilke andre professioner har det sådan – at man hader sit primære studie- eller arbejdsobjekt? Næppe nogen.

  Religionshistorikeren Mikael Rothstein er en særlig hidsig en af slagsen. Kristendommen er hans hadeobjekt nr 1. Jødedommen gætter jeg på, at han er lidt forsigtig med at kritisere pga. sit ophav, og islam kritiserer han ikke – givetvis af frygt.

  Senest gik Rothstein bersærk, da Esben Lunde Larsen udtalte, at der for ham at se ikke er et modsætningsforhold mellem religion (dvs. kristendommen) og videnskab. Det er så bare mærkeligt, at stort set al klassisk videnskab er udviklet af troende kristne. Dilemmaet tipper først omkring Darwins tvivl. Men der er mange store klassiske videnskabsfolk og moderne videnskabsfolk, der var/er troende. Det kan velbegrundes filosofisk, eller også gribes de af ydmyg over de ufattelige i det, de forsker i.

  Men Mikael Rothstein ved bedre end alle og belærer aggressivt (gud og) hvermand om, at han har ret.

  Om hans søn kan man vel kun sige, at æblet ikke falder langt fra stammen.

  Kommentar by traveler — 7. september 2017 @ 17:21

 8. Tamt at sløre bøllen.

  Kommentar by Ung konservativ — 7. september 2017 @ 17:48

 9. Altså at Nyb Borgerlige slører ham.

  Kommentar by Ung konservativ — 7. september 2017 @ 17:48

 10. 7: det er ikke helt korrekt. De er meget glade for islam og tåler intet der kunne tolkes som kritik af den religion.

  Kommentar by Winged Hussar — 7. september 2017 @ 17:58

 11. @7 Det har du ret i

  Kommentar by traveler — 7. september 2017 @ 18:01

 12. @10 Mener jeg :-)

  Kommentar by traveler — 7. september 2017 @ 18:02

 13. Venstreorienterede stereo kulti sammen med Islamfacistorienterede. Ikke multi kulti, hvis man er højreorienteret. :-) :-) . god torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. september 2017 @ 18:26

 14. (((Mikael Rothstein)))
  Det navn giver et kæmpe ekko

  Kommentar by Daniel — 7. september 2017 @ 18:35

 15. Men hun er næppe ked af reklamen….

  Kommentar by PBrad — 7. september 2017 @ 18:44

 16. Klaus og Mikael er to rådne æbler i den danske religions- og samfundsdebat.
  Gad vidst, hvem der er far og mor?
  De må gerne skamme sig.

  Kommentar by Bastardo — 7. september 2017 @ 19:01

 17. Tja, når små søde venstreorienterede piger som Zenia, Johanne og Özlem modtager såkaldte “hade-mails”, så rydder DDR sendefladen, og sender “dokumentarudsendelser” i mange afsnit.

  Når borgerlige politikere chikaneres og overfaldes, så er det deres egen skyld, og det ignoreres totalt…

  Kommentar by 4760 — 7. september 2017 @ 19:02

 18. 4# “Selvmordsjøde” – Det kan man sige, ja. Problemet med den type jøder inkl. Facebook producenten er, at den “bombebælte”, de har om maven, sprænger os andre med i døden…

  Kommentar by Margrethe — 7. september 2017 @ 19:15

 19. “Om få år er det islamister der råber efter og smider Rothstein ud af Nørrebro.”

  Rigtigt, Liva, og hvis han så helt grænseløst åbent og diverst proklamerer, at han “ikke er fucking jøde eller zionist”, eller i hvert fald ikke anser sig for at være det, så gør det ingen forskel, for det har det aldrig gjort for racister….

  MEDMINDRE han konverterer, det er trods alt gode racister, der gerne vinder “bogens folk” for sagen!

  Kommentar by Henrik Larsen — 7. september 2017 @ 19:53

 20. Den uhellige alliance mellem venstrefløjen (og dele af erhvervslivet) og islam, er den største trussel mod Danmark og Europa.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. september 2017 @ 19:57

 21. Han er vel lovlig gammel til at opføre sig sådan

  Kommentar by BB — 7. september 2017 @ 20:07

 22. Lille Anton har revnet sine bukser igen, hvilket tåbeligt røvhul der forsvarer det intolerante dvs. islamiseringen. Et håbløst hjernevasket rødt fjols.

  Kommentar by LarsB — 8. september 2017 @ 00:19

 23. Mikael Rothstein er en af dem der har taget magten på universitetet og ødelagt den filologiske metode, hvor pt. sprogfagene bliver nedlagt, ja faktisk er allerede nedlagt til fordel for samfund og spørgeskemaer og en multikultur hvor myterne er ikke-eksisterende.

  Kommentar by de Hemmer — 8. september 2017 @ 00:31

 24. Pæren falder ikke langt fra hesten.
  Selv om hun er en dum wannabee blondine, skal hun ikke forulempes! Især ikke af fremmede.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2017 @ 03:04

 25. “First we take Manhattan, then we take Berlin.”
  Først tar’ vi Nørrebro, så tar’ vi Sundby
  og så tar’ vi … ?

  Kommentar by Jeronimus — 8. september 2017 @ 11:24

 26. Hvornår fusionerer AFA og Hizb ut-Tahrir?

  Kommentar by 4760 — 8. september 2017 @ 21:35

 27. Godt spørgsmål 4760 Jeg ser heller ingen forskel på Pis Prut Papir og de arbejdssky AFArter.

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2017 @ 08:55

 28. Hvornår fusionerer de radigale og NB?
  – Dagen efter folketingsvalget.

  Kommentar by Jørgen — 9. september 2017 @ 12:31

 29. > Jørgen: Du har helt misforstået hvad N.B. står for.
  Dit sølle oplysningsniveau kan opdateres her:
  http://www.nyeborgerlige.dk

  Det er én ting, at du hader kvinder, der kan og vil noget,
  en anden, at du skyder dem en total løgn i skoene.
  Hvis Vermund får magt, som hun har agt, vil der ikke være
  ret mange muslimer eller udlændinge tilbage i landet.
  De vil skulle rejse væk, hvis de ikke kan forsørge sig selv
  og deres omfangsrige familier; alle offentlige kasser vil
  være lukket for dem, og de forældede konventioner skrottes.
  Jeg tror heller ikke, at de nuværende politichefer beholder
  deres stillinger; De gives tilbage til nogle mandfolk.

  Kommentar by N.B.Jensen — 10. september 2017 @ 05:52

 30. Hvis i er så pisse utilfredse med multi-kulti situationen i vort
  ellers så fredelige lille land, så meld jer for himlens skyld ind i
  Nye Borgerlige, så vi kan få ændret katastrofekursen på supertankeren!
  Det er den eneste nuværende politiske mulighed, der er for danskerne,
  for at ændre noget som helst.
  Det allerværste, der kunne ske, er hvis S’jalDemokraturet kommer til
  magten igen, så de sammen med de andre socialfascister og de radigale
  kan fortsætte med at voldtage landet til døde!

  Kommentar by N.B.Jensen — 10. september 2017 @ 06:07

 31. Rothsteinerne (Carsten Jensen og o.m.a.) er den niende landeplage, den ottende er islam.
  Det er Sverige i en nøddeskal; faktaresistente, selvretfærdige, godhedsapostle, dumstædige, som de fleste afskyr af et godt hjerte.
  De er typerne, der er villige til at sende deres landsmænd i døden for
  en ideologi.
  Det var Hitler, Stalin, Mao og Pol Pot også, – Husk det –
  Forhærdede ideologer, der er fuldstændig opslugt og besat af deres idéer
  om en “bedre verden” o.s.v. – utopier –
  Det bestående skal altid kritiseres og nedgøres, selvom det er valg
  flertallet har truffet og udviklet gennem århundreder.

  Kommentar by N.B.Jensen — 10. september 2017 @ 06:28

 32. Så længe vi tillader frække jøder og muslimer at smadre vores samfund, vil de gøre det. Disse folk har ikke en slukknap, eller en forståelse for det smarte i at holde lav profil.

  Indtil disse folk sendes ud af Danmark, ud af Europa bliver vi aldrig herrer i eget land. Ciao (((Rothstein))).

  Kommentar by Claus — 10. september 2017 @ 17:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper