11. september 2017

Niels Lillelund om jublende minister: “… ganske almindelige danskere finansierer forsørgelsen”

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen jubler, men kommunikation er ikke alt. Den indbildte succeshistorien har en pris, en pris der betales af danske skatteydere. Niels Lillelund i Jyllands-Posten – Maskarade, maskarade (kræver login).

“… der kom en rapport fra Integrationsministeriet, der viste, at næsten en tredjedel af ankomne migranter, der har trodset straksopbremsningen, arbejder for føden. ‘En helt vanvittig og voldsom udvikling,’ jublede den borgerlige minister for området omtumlet, han har ikke gjort regnestykket helt færdigt, eller også er han bare tordnende ligeglad.

Tallet viste også, at flygtningekvindernes beskæftigelse kun er steget fra 8 til 11 pct. Efter tre år i landet. ‘Mænd fra de lande, som flygtninge kommer fra, er vant til at forsørge familien, det er kvinderne i langt mindre udstrækning. Det handler i høj grad om kulturelle
forskelle,’ sagde forskningschef i Rockwoolfondens Forskningsenhed Jan Rose Skaksen i den anledning og glemte at tilføje, at i Danmark vælger migrantmænd ret ubesværet at lade os andre om at forsørge både dem og deres koner

… ganske almindelige danskere finansierer forsørgelsen, som ingen nogensinde anfægter; det er dekadente Danmark, fin de siecle-fornemmelsen, alt er lige meget.”

(Berlingske, 7. september 2017)

Oploadet Kl. 01:46 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/87365/trackback

38 Comments »

 1. “David Trads: Listen over herboende muslimer, som ikke vil os, er for lang
  Nu skal vi have styr på integrationen. Lad os tage ved lære af succeserne.
  …..
  Hvis ikke vi kommer i gang med løsninger, risikerer vi, at det, som nu er slemt, kan blive værre. Lige nu taler politikere nærmest kun om ’pisk’ – indespærringer, forbud, udvisninger, økonomisk straf – for at løse problemerne. Det er en farlig vej at gå, fordi det kun symptombehandler. Fortsætter vi den kurs, risikerer vi, at de parallelsamfund, vi allerede ser, bliver flere og mere opdelte. Det ville være en ulykke, hvis vi endte der.

  Den eneste bæredygtige løsning er naturligvis, at vi får styr på integrationen. For alle. Frem med ’guleroden’.”
  http://politiken.dk/debat/profiler/art6101553/David-Trads-Listen-over-herboende-muslimer-som-ikke-vil-os-er-for-lang

  Kommentar by BE — 11. september 2017 @ 02:59

 2. Til minde om 11 september, og angrebet på friheden.
  Lige for at mindes -Flight United 93- hvor passagerene dags dato ofrede sig selv, vel vidende at de alligevel skulle dø, så det 4 fly ikke blev misbrugt til de selvofrene ondskabsfulde- had din næste som dig selv- terrorister, som på ondskabens vilje,s alter brugte 4 fly som torpedoer imod intetanende civilister i New Yoork. Også hjertelig tak til de brandmænd, som på et tidspunkt vidste det blev Deres sidste opgave, at redde så mange som muligt væk fra det skabte inferno. Må jeres indsats aldrig blive glemt. Må den gode vilje med tiden sejre over den onde vilje. Hjertelig tak til jer, som søgte at minimere infernoet.

  Fortsat god mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2017 @ 05:19

 3. ‘En helt vanvittig og voldsom udvikling,’ jublede den borgerlige minister. Jublen lyder som de lave forventningers racisme.

  Men lyder også som et dårligt forsøg på at skjule migrationspolitikkens vanvittige fiasko, men ved hjælp af propagandistiske medier lykkes dette dårlige forsøg over forventning.

  Man må bl.a. spørge sig:
  – Hvor meget har det offentlige postet ind af ekstra skattekroner for overhovedet at få aktiveret migranterne
  – Hvor mange af migranternes jobs er kunstigt skabt og er i virkeligheden betalt af skatteyderne.
  – Hvad kunne man have sparet, hvis andre arbejdsløse var prioriteret foran migranterne til de samme jobs.
  – Hvad er konsekvenserne for erhvervslivet at få f.eks. en lavkvalificeret migrant til at stå og gøre idiotarbejde ved en maskine i stedet for at ansætte en højtkvalificeret til at automatisere idiotarbejde.

  Man mindes jublen i udkantskommunerne over, at asylcentre skabte jobs og udvikling i lokalsamfundene. Også her kunne man have spurgt, hvor meget tilsvarende lokal udvikling kunne man have skabt for de samme skatteyderpenge uden asylcentre.

  Kommentar by traveler — 11. september 2017 @ 06:42

 4. Har den såkaldte beskæftigelsesminister, Traktor-Troels, været til dialogkaffe hos Özlem?

  Kommentar by 4760 — 11. september 2017 @ 07:03

 5. Peter Rytter, i det mindste er du nu vågnet til erkendelsen af at dine socialistiske politikere har solgt dit Danmark for lidt håndører til dig. Det burde nok have dæmret for de fleste for 50 år siden, men sådan er der jo så¨meget.

  Vi bruger ikke under 200 mia om året på perkerne, men hvor meget er jo svært at sige uden at kende antallet af muslimer i Danmark, som næppe er under en milion. Uanset om der så kun er en muslim, så er der jo stadig en for meget.

  Kommentar by Jørgen — 11. september 2017 @ 07:28

 6. https://www.dr.dk/historie/danmarkshistorien/uffe-ellemann-kaldte-sine-80-politiske-naeser-haedersnaeser

  Det er utrolig at en minister ligefrem er stolt af sine 80 næser i Folketinget. Han lavede lort i den gang på gang, og praler med det bagefter.

  En almindelig lønmodtager i et firma kommer ikke op på 80 advarsler for dårlig arbejde, før han står med en fyreseddel.

  Jeg tror forøvrig regeringens jobtal er fusk. Det lyder utænkelig at man har fået så mange udlændinge i job på så kort tid.

  Kommentar by k.m. — 11. september 2017 @ 07:34

 7. Apropos antallet af muhammedanere i Danmark:

  Er der nogen af Uriaspostens ærede læsere og kommentatorer, som har et ædrueligt og sandfærdigt bud på det reelle antal af muhammedanere i Danmark?

  Kommentar by 4760 — 11. september 2017 @ 07:35

 8. https://www.tv2nord.dk/artikel/arbejdsloesheden-eksploderer-i-morsoe-kommune
  “- Stigningen kan tilskrives, at flere flygtninge og familiesammenførte visiteres som som jobparate i stedet for aktivitetsparate, og dermed tæller de med i ledighedstallene, og får dem til at stige, siger Lars Christensen, der er næstformand for De Regionale Arbejdsmarkedsråd i Nordjylland.

  Populært sagt, så tæller flygtninge og familiesammenførte nu med i statistikkerne på en måde, de ikke har gjort før. Og sammenholdt med ekstremt lave arbejdsløshedstal generelt så giver omrokeringerne eksplosive udsving.”

  Kommentar by k.m. — 11. september 2017 @ 07:44

 9. Så havde svenskerne ret? Migranter er en knippelgod forretning …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. september 2017 @ 07:45

 10. Troels Lund Poulsen er ikke klog nok til at være sit fædreland (han bruger næppe selv så store ord om det land, hvis eneståede kulturprodukter han nyder godt af) en god minister. Men er sikkert snu nok til at være en god føderalist i det parti, hvor man som sådan altid ender med kors og bånd og EU-stjerner på.

  Er Venstre omsider blevet et mere skadeligt parti end Det Radikale Venstre? Det er der noget, der tyder på.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. september 2017 @ 07:54

 11. https://www.tv2lorry.dk/artikel/ishoej-borgmester-vi-kan-ikke-loefte-integrationen
  “31,8 procent af Ishøjs 22.719 indbyggere er indvandrere eller efterkommere fra ikke-vestlige lande.

  “Indvandrere fra især Mellemøsten og Afrika har deres egne kulturer. De involverer sig ikke i lokalsamfundet” siger borgmesteren

  En hel kommune i Danmark har snart helt muslimsk flertal, og Traktor-Troels påstår flygtninge strømmer i job !!!

  Kommentar by k.m. — 11. september 2017 @ 07:57

 12. Løgnepressen og succeshistorier, rollemodeller, økonomiske fordele ved at modtage flygtninge – dvs. Ebberød bank om igen.

  Kommentar by kenneth — 11. september 2017 @ 09:14

 13. Er det som pizzabagere, de er kommet i arbejde?

  Kommentar by Jan Mølgaard — 11. september 2017 @ 09:27

 14. -Hvornår er man dansk?
  svar: det er man når man støtter dansk kultur og er en del af dansk kultur.

  dvs at 300.000 nasserøve ikke er danske og aldrig vil blive danske.

  Danmark er danskernes land, alle andre skal skride.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2017 @ 09:32

 15. 11. Michael
  Du har ret, og 11/9 burde være en international sørgedag markeret i alle lande, den dag hvor muslimer myrdede mange mange tusind uskyldige mennesker(på én gang). Men i stedet for så bygger dumskerne højhuse og importere tusindvis af muslimer. Dumskerne – et folk som fortjener at blive udryddet(langsomt og smertefuldt).

  Kommentar by Piphans — 11. september 2017 @ 09:36

 16. Jeg tror ganske enkelt ikke på disse tal.

  Citat fra Berlinskes artikel:
  »Det fine ved de nye tal er, at det er andelen af flygtninge i ordinære job, som er steget.«
  Og hvad er det for “ordinære job” der henvises til? Og hvornår anses et job for statistisk at være et ordinært job?

  Jeg fornemmer at det hele blot er bestilt politisk manipulation med tal? Venstre er presset, og er jo i forvejen slet ikke ukendt med løgnen som et godt politisk redskab.

  Kommentar by Birger Jensen — 11. september 2017 @ 09:36

 17. Jeg tror at ‘Traktor-Troels’ og resten af Venstre har smadret hjernen ved at sniffe for meget gylle, der burde være et forbud mod at de kommer uden for gården. Jeg ved ikke hvad der har gjort de konservative til sindssyge landsforrædere, måske en kombination af for meget sprut og unaturlige sexfantasier.
  Men det mest sindssyge er at der stadig er dumskere der stemmer på dem.

  Kommentar by Piphans — 11. september 2017 @ 09:47

 18. Arbejdet som buschauffør i den offentlige trafik i hovedstadsområdet er i disse år ved at blive fuldstændigt overtaget af muslimske migranter (incl. tørklædebefængte muslimaer) som først bekostes et buskørekort på AMU-centret og derefter tilbydes busoperatørerne med bonus og løntilskud.

  Derved er jobbet, der har været redningsplanke for mange danskere, der ikke har kunnet finde beskæftigelse i det fag de er uddannet til, ude for rækkevidde af etniske danskere, der ikke kommer med løntilskud og “etnisk diversitet” i håndbagagen.

  Som min gode ven, der stadig kører bus om natten for at supplere efterlønnen, siger: “Den næste chaufføruniform i Arriva bliver med indbygget bombebælte”

  Kommentar by Træt — 11. september 2017 @ 09:57

 19. Enhver som tager 911 alvorligt på venstrefløjen (hvad det så end er), kan se corbettreport “9/11: A Conspiracy Theory” med små 3 mio views. Dem på “højrefløjen” kan starte fra Ron Johnson’s : “BELIEVE YOUR OWN EYES – 9/11 – “NO PLANES” ” med godt 5 mio views.

  Folk der lader denne begivenhed passere som “muslimsk terrorisme” er mere eller mindre vanvittige, og tror vi andre også er det.

  Kommentar by Jørgen — 11. september 2017 @ 10:39

 20. Jeps, 911 var muslimsk terrorisme. Dem på “højrefløjen” griner vores røv i laser over at se de latterlige “beviser” i svindleren Ron Johnson’s film. Men mennesker vil bedrages, og Ron Johnson opfylder det behov.

  Kommentar by traveler — 11. september 2017 @ 11:13

 21. traveler, du skal jo ligesom tilbagevise hele latterligheden i den historie du prøver at opretholde. Jeg ser ikke du siger andet end luft. Viser at du er en af de vanvittige, hvilket ikke harmonerer så godt med, hvad du ellers skriver.

  Kommentar by Jørgen — 11. september 2017 @ 11:26

 22. I Den Korte Avis kan man 11.9. læse, at de fleste af de beskæftigede er på deltid, i gennemsnit 18 timer om ugen. Kun 13. pct. har en normal arbejdsuge på 35 timer eller mere. Når hertil lægges, at over 70 procent altså er ubeskæftigede, er det sgu svært at se grund til begejstring.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. september 2017 @ 11:27

 23. Hvor længe kan så gennemført et sygt, degenereret og perverteret et samfund og kultur blive ved med at køre? Flyets motor er for længst sat ud. Vi klarer os på svæveeffekten lidt endnu og enkelte varme, opadgående vinde. Men før eller siden lander det med et brag. Det kan ikke andet.

  Jeg venter med længsel. Nogle af os er nok mere forberedte på den barske landing end andre. Selvom det ikke bliver sjovt, bliver det på mærkelig vis en befrielse. Det her galehus er bare ikke til at holde ud, uanset hvad. Og hva´faén, dø skal vi, uanset hvad vi gør. Hvorfor så stræbe efter den ynkelige strådød, når en mere ærefuld version findes?

  Kommentar by Margrethe — 11. september 2017 @ 11:28

 24. Sandheden om “flygtningenes” stigende beskæftigelse: De arbejder kun 18 timer om ugen

  https://ksdha.wordpress.com/2017/09/11/sandheden-om-flygtningenes-stigende-beskaeftigelse-de-arbejder-kun-18-timer-om-ugen/

  Kommentar by KSD — 11. september 2017 @ 11:56

 25. De “gamle” partier duer ikke til at løse de problemer Danmark står overfor i dag. Det var dem der i første omgang fik os ind i det her morads.

  Der skal nye og bedre folk til. De “gamle” er i bedste fald uduelige og i værste fald forrædere over for Danskerne og Danmark. De skal fjernes og stilles til ansvar for deres ugerninger.

  Kommentar by Santor — 11. september 2017 @ 11:57

 26. @30 Barnelærdom om WTC:

  Den bærende konstruktion var udelukkende et stålskelet. Store dele af et fly, der flyver ind i et sådant skelet vil stort set ryge igennem, sådan som man ser på optagelserne. Filmsvindleren prøver alligevel at påstå, at der er en bærende betonkonstruktion, som burde have standset flyet. Det er en af de sædvanlige mange løgne, her en af de dummeste. Der er noget facade i letvægtsbeton og gips, der naturligvis knuses til støv ved påflyvningen, sådan som man også ser.

  Alt sker 100% lige som de islamiske terrorister forventede. Der er ikke til at opstøve noget mystisk i det terroangreb. Alt er belyst og klarlagt.

  Efter den succesfulde terrorudåd jublede muslimer og venstreekstreme. De bør selvfølgelig blive sure på Jørgen & hans meningsfæller, der gennem løgnehistorier prøver at fravriste dem deres store sejr over den store satan USA.

  Kommentar by traveler — 11. september 2017 @ 12:44

 27. traveler, du kan sikkert overbevise dig selv om, at vi andre er idioter, selvom jeg tvivler på, at du skulle være så sindsforvviret. Du skriver nok dit sludder i ond tro. Du kæmper for Bush-Cheney’s eftermæle. Din mor må være stolt. Tror ikke, der er nogen, der gider diskutere det indlysende efter 16 års non-stop b s. Medierne og din type statsbot er ikke de pixels værd, som i efterlader jer.

  Kommentar by Jørgen — 11. september 2017 @ 12:54

 28. Denne satiretegning af Rick McKee illustrer meget godt min pointe om, at de islamiske terrorister har en dårlig presse, fordi mange medier og mennesker nægter at tro på dem og nægter at anerkende deres islamiske terror som det, det er.

  hodja.wordpress.com/2017/09/11/sikke-dog-en-overraskelse-3/

  Heller ikke 911 får de islamiske terrorister lov til at ‘fejre’ i fred. Jørgen & hans meningsfæller gør hvad de kan for at fravriste dem deres store ’sejr’.

  Kommentar by traveler — 11. september 2017 @ 13:22

 29. Lad dog barnet. Jørgen kan ikke leve uden sine Youtube konspirationsteorier.

  Kommentar by k.m. — 11. september 2017 @ 15:12

 30. Konspirationen kræver ikke andet end at kigge på beviserne. Det er klart, hvis man intet ved og aldrig har undersøgt omstændighederne som k.m. og traveler – eller rettere, som de påstår ikke at have, så ved man ingenting. Enhver der kigger på beviserne ved, hvem der gjorde det, som var Pentagon.

  Kommentar by Jørgen — 11. september 2017 @ 15:48

 31. Derudover er rapporten og regeringens promovering af den jo også en komplet omdefinering af succeskriterierne for indvandringen. Medier, meningsdannere og til en vis grad også regeringen, har brugt utroligt mange ressourcer på at iscenesætte tilstrømningen af migranter, som en grundlæggende nødvendighed for landets økonomi. Man har ganske enkelt fodret befolkningen med den løgn, at de nytilkomne migranter i overvejende grad er jobparate eller tæt på at være det. Men det blev i første omgang tonet ned til en, i sig selv underskudsgivende, målsætning på 50% beskæftigelse efter 3 år og i seneste ombæring, går man i uhæmmet glædesrus over 30%.
  Her er det væsentlige jo, at målsætningen om 50% hele tiden har været en kæmpe underskudsforretning. Uanset hvordan man deler statistikken op. Om man kigger på kvinder eller den samlede gruppe. Så koster den gennemsnitlige ikke-vestlige indvandrer, hvad enten vedkommende er i beskæftigelse eller ej, statskassen omkring 30.000 kroner om året. Det løber op i rigtigt mange penge og det udstiller det massive bedrag, medier, meningsdannere og politikere har begået. Man startede ud med en historie om enorme økonomiske gevinster og nu fejres det som om Danmark har vundet VM i fodbold, at man måske kan reducere underskuddets progressive vækst en smule. For man skal ikke lade magthavernes orwellske nysprog narre en til at glemme den simple økonomiske virkelighed. Hvis de økonomien omkring den ikke-vestlige indvandring bare skal kunne gå i nul, er målsætninger om 50% og selv 100% beskæftigelse for nytilkomne “flygtninge” en dråbe i havet. Teoretisk set skal vi nærmere op i en høj 4-cifret eller ligefrem en 5-cifret beskæftigelsesprocent for disse “flygtninge”, hvis de skal kunne betale regningen for de sidste 30-40 års ikke-vestlige befolkningstilvækst.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 11. september 2017 @ 16:12

 32. >2 Michael Unna og andre der køber den officielle forklaring.
  Og til de der tror det var en “demolition” Jeg selv hørte til den sidste kategori, indtil for 2 dage siden, da jeg opdagede Dr. Jydy Wood, som jeg postede en video med i off topic. Jeg ser stadig Hayden, Cheeney, Silverstein, Bush og det slæng som hovedansvarlige.
  https://www.youtube.com/watch?v=vadSaWyiozg

  Kommentar by Nielsen — 11. september 2017 @ 23:54

 33. Jørgen m.fl.

  Jeres problem med bevisførelse er baseret på politisk had. Jeres hjerner søger febrilsk efter “beviser” der passer ind i en bestemt politisk agenda. Derfor bruger I oceaner af tid på nettet til at lede efter skøre teorier (fake news)

  Kommentar by k.m. — 12. september 2017 @ 07:19

 34. > k.m.
  Hvis du regner mig til “med flere”, kan jeg oplyse, at jeg tilhørte der var på linie med 911truthers. Men sagen er jo, at wtc forsvandt, som i blev væk. Det kan være nogle hulemennesker fra en videnskabelig tilbagestående kultur har gjort det. Men jeg hælder nu til Bush, som ville have legitimation til at føre krig;; OG til at overvåge den amerikanske befolkning.

  Kommentar by Nielsen — 12. september 2017 @ 09:20

 35. sæt selv et dem ind

  Kommentar by Nielsen — 12. september 2017 @ 09:20

 36. Nielsen
  Hvis du engang finder den rygende pistol, nemlig at Bush iværksatte ødelæggelse af Twin Towers, så læg beviserne ind her.

  Indtil da kan du hælde så tosset du vil, som det skæve tårn i Pisa.

  “At hælde til” er jo ikke noget bevis, vel?

  Kommentar by k.m. — 12. september 2017 @ 10:52

 37. -Venstre må betragtes som et ja “venstreforløjet parti” i dag.
  Desværre.
  Og nogen Vforløjsere som støtter af islamisme. Hvad i al verden er det der er så fantastisk ved
  menneskelignende affald og vandrende socialudgifter? Jeg fatter det ikke.
  Det ender med at alle former for socialhjælp må afskaffes her i landet , så the scumbags skrider af sult.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. september 2017 @ 13:20

 38. # k.m.

  Jeg er 100 % enig.

  Diverse obskure videoer fundet på Youtube er ikke bevis på noget som helst.

  Desuden burde alle konspirationstosser og sølvpapirshatte tænke over, at de her hjernedøde teorier også bliver dyrket intenst i stærkt islamistiske miljøer og på den yderste venstrefløj.

  Så det er et rigtigt “flot” selskab, som sølvpapirshattene befinder sig i!

  Kommentar by 4760 — 12. september 2017 @ 14:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper