12. september 2017

‘Flygtninge strømmer i job’, skrev Berlingske: Beskæftigelsesniveau som i 2010, 18 timers arbejdsuge

Poul Erik Andersen har set nærmere på Troels Lund Poulsens succeshistorie. Fra Den Korte Avis – DF angriber regeringens påstand om, at flygtninge strømmer i arbejde – ‘den prøver at sælge fiasko som succes’.

“Der var ingen ende på begejstringen.

Flygtningene begynder at strømme ud på arbejdsmarkedet, lød det i store dele af pressen, efter at Arbejdsministeriet og Integrationsministeriet havde offentliggjort tal om flygtninges beskæftigelse. …

Det er helt korrekt, at langt flere flygtninge er kommet i arbejde siden 2015, men det antal, der nævnes, er der ikke noget nyt i. … næsten det samme antal, hvilket vil sige små otte tusinde, var også i beskæftigelse i 2010, fremgår det af tal fra Danmarks Statistik.

Det voldsomme fald i beskæftigelsen af flygtninge fra 2010 til 2015 startede, efter at regeringen Helle Thorning-Schmidt den 1. januar 2012 rullede VKO’s stramninger tilbage og blandt andet afskaffede starthjælpen.

I begyndelsen af 2015 var således under ét tusinde i arbejde, men det rettede sig lynhurtigt op, efter at den nuværende regering i 2015 indførte integrationsydelsen med videre.

[…]

Den stærkt opreklamerede tilgang af flygtninge på arbejdsmarkedet, og som Troels Lund Poulsen betegnede som ‘en helt vanvittig og voldsom udvikling’, viser sig ved nærmere granskning blot at være det beskæftigelsesniveau, der var gældende for flygtninge i 2010.

Der til kommer, at denne vanvittige og voldsomme udvikling drejer sig om flygtninge, som i hvert fald i 2016 blot havde en gennemsnitlig arbejdsuge på 18 timer.

(Berlingske, 7. september 2017)

Oploadet Kl. 10:59 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/87442/trackback

24 Comments »

 1. Vi vidste vel alle inderst inde, at det var en udeladelsens løgn. Vi var bare ikke klar over, hvilke detaljer der var blevet udeladt. Det ved vi så nu:

  * 18 timers arbejdsuge tælles som “beskæftigelse”
  * Indvandrerkvinder er stadig kun ca. 10% beskæftiget (og mon ikke de 10% alle er med kort arbejdsuge)

  Så meget for “en helt vanvittig og voldsom udvikling”, suk.

  Kommentar by Quark — 12. september 2017 @ 11:13

 2. Ja der findes en masse mediemanipulatorer der hele tiden gentager løgn på løgn og på den måde fører os bag lyset til at tro løgnen. Goebbels har åbenbart ikke levet forgæves!

  Det er simpelthen ufatteligt at stalinismens totalitære metoder er så fremherskende blandt journalister og andet skidtfolk.

  Jeg forstår nu hvorfor så mange mediefolk godt kan lide en tår over tørsten og svælger i div. lyssky stimulanser, for det må jo være for at dulme samvittigheden og prøve at flygte fra virkeligheden.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 12. september 2017 @ 12:18

 3. Hvem sagde fake news…?

  Kommentar by frank mathiesen — 12. september 2017 @ 12:38

 4. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 12. september 2017 @ 12:39

 5. Fuck dumskerne! dumskerne er verdens dummeste folkefærd.
  Ps.
  Der var en udlænding der fortalte mig at Venstres orne konge – Troels Lund Poulsen er ved at åbne et svinebordel, er det noget i har hørt noget om?
  Nå men hej og stiv pik til de konservative papfjæs.

  Kommentar by Piphans — 12. september 2017 @ 12:46

 6. @Quark: Tja, man kan da kun give ham ret i at det er “en helt vanvittig og voldsom udvikling”.
  Ledighedsprocenten burde være 0%. At de får lov til det cirkus show er det vanvittige.

  Kommentar by B — 12. september 2017 @ 12:47

 7. Den bovlamme Trolex bør holde sig til efterårs-pløjningen…

  Kommentar by 4760 — 12. september 2017 @ 13:07

 8. Der er intet fejet ind under gulvtæppet udtalte engang en statsminister i Danmark? De 179 socialistiske og kommunistiske cirkusklovne på hoppeborgen er drevet af taburet klæberi og nepotisme, en såkaldt overborgmester i København har afholdt sit bryllup på rådhuset og sparet kr. 65.000, dette må betegnes som nepotisme og korruption, de kriminelle i Danmark prøver hver dag at overgå hinanden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. september 2017 @ 13:51

 9. Ak ja, pressen. I opposition mod magthaverne når magthaverne er borgerlige og imod de kommende magthavere når de nuværende magthavere ikke er borgerlige.

  Og magthavernes villige redskab når kritik ville true journalisternes rød-grønne agenda…

  Men hvor er den folketingspolitiker der er klar til at tage et opgør med det danske system med “public service” og mediestøtte og jeg-skal-give-dig-skal-jeg? De findes ikke.

  Kommentar by Vagn Henning — 12. september 2017 @ 13:57

 10. Flygtninge (migranter) skal ikke i arbejde i Danmark. De skal sendes hjem. Landsforræderne der har lukket dem ind i Danmark kan følge dem med en engangsbillet.

  Kommentar by Anonym — 12. september 2017 @ 14:47

 11. Det glade budskab omtaler heller ikke hvilke jobs, der er tale om. Man kommer også i job, når man ansættes i fætter Abdullahs pizzaria, hvor arbejdskraften normalt aflønnes sort. I øvrigt skal personer med flygtningestatus ikke integreres. De skal bo i lejre indtil de kan vende hjem, ganske som de 234.000 tyskere, der søgte hertil efter Tysklands sammenbrud. Få år efter vendte alle hjem, smøgede ærmerne op og skabte det tyske wirtschaftswunder. Det sker aldrig med muslimerne, som man tydeligt kan se nyder livet i slaraffenland, hvor alt er gratis.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 12. september 2017 @ 15:31

 12. Integration er ikke en del af løsningen, men en del af problemet (hvilket jeg har skrevet nogle gange). Hvem er det som går ind for at de skal integreres? Det er RV og de andre muslimimportpartier.

  Integrationsarbejdet har kostet over 1000 mia. kr. (med renter og renters rente) i de sidste 50 år og det er intet empirisk bevis på at det har ført til andet end bandekrige, ghettodannelser, kriminalitet, terror, undertrykkelse etc.

  Men det bruges som alternativ til hjemsendelser.

  Integrationsarbejdet skal delegitimeres politisk FØR hjemsendelser bliver et seriøst emne på den politiske dagsorden!!!!!!!

  Kommentar by Sigwar — 12. september 2017 @ 16:44

 13. Man kan stille sig det spørgsmål, hvorfor det mediepolitiske system har gjort det til et altafgørende succeskriterium at få migranterne i arbejde og er endda villige til at lave alle mulige manipulationer og løgnehistorier for at give indtryk af, at migranterne strømmer ind på arbejdsmarkedet. Succeskriteriet burde da i stedet være at få vores egne mest muligt i arbejde og få flest mulige migranter sendt hjem igen.

  Ekstra Bladet lavede (faktisk) en interessant undersøgelse i 2014
  “Selv om eksempelvis cirka totredjedele af de herboende arbejdsdygtige somaliere, libanesere og irakere forsørges af det offentlige, så formår de tre grupper alligevel i alt at overføre knap 1,3 mia. kroner om året til deres respektive hjemlande.”
  Det giver et indblik i, at migranters altdominerende formål er at fungere som pengemaskine for klanen derhjemme og i bredere forstand for lokale magthavere. I tillæg snyder ideen med familiesammenføring også de danske myndigheder, der tror, at migrantens kernefamilie er en følelsesmæssig-økonomisk enhed. Men det er klanen, der har magten – også over økonomien. Så den nærmeste familien, der sammenføres i Danmark skal betragtes som en økonomisk maksimering for klanen, for jo flere der sender penge hjem, desto større gevinst for klanen. Med den nære loyalitet over for klanen (der også sikres gennem interne trusler og vold), er det i praksis umuligt at sende migranter hjem igen. Samme økonomiske tankegang er også årsagen til, at deres hjemlande nægter at modtage egne statsborgere, der er udvist fra DK.

  Så politisk er det økonomien (set som klanens økonomi), der bør være i fokus for at få migranter hjem igen. Hvordan sikrer man så, at migranter ikke bliver til en lukrativ pengemaskine for klanen? Ved bl.a. at forstå, at deres kernefamilie kun er en del af en klan, der handler på klanen vegne. Herunder at det styrker klanens økonomi at få migranter i job.

  Kommentar by traveler — 12. september 2017 @ 17:05

 14. Fordrejninger, spin, fortielser, fake news, statistiske manipulationer og politiske rævekager, løgn, fup, plat og svindel, uvidenhed, naivitet, realitetsfornægtelse og diverse ondskabsfuldheder er det man skal styrer igennem for at forholde sig til dagens Danmark. Har for længst indset at jeg selv må skabe et pejlemærke for min families fremtid og vælger derefter. Det pejlemærke indeholder IKKE multikulti/lGBDRBØSSELEBBEKØNSLØS/jeg betaler min skat med glæde eller blind tro på at dem der sætter dagsordenen ved en skid om hvad de foretager sig. Det er desværre blevet til: “Hver mand for sig selv-mentalitet”

  Kommentar by FrafaldenModerat — 12. september 2017 @ 17:12

 15. Løgnepressen

  Kommentar by kenneth — 12. september 2017 @ 17:26

 16. Og i øvrigt pisser det mig grænseløst af at jeg som hvid mand(er halv tysk=2gér)og barn af halvfjerdserne, hele tiden skal udskammes i alle sammenhænge. Er opfostret til en tolerant livsindstilling men skal hele tiden skydes i skoene at det er mine bekymringer og mine harmløse valg inden for de frie rammer af et demokrati som er problemet. Jeg æder de buræg og industrielt forarbejdet kyllinger jeg vil, jeg er glad for øl og smøger. Tror ikke mine børns hjerner rådner fordi de spiller computerspil. Der er FORSKEL på piger og drenge. Jorden bliver ikke en anden fordi 5,6 mill. danskere vælger at leve på en bestemt måde. God dag til alle der også slår sig i tøjret og sender en stor strittende langemand til hele den bedrevidende, diktatoriske elitære bevægelse.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 12. september 2017 @ 17:30

 17. Kommentar by traveler — 12. september 2017 @ 17:05
  Godt set og præcist formuleret.
  De skal ALLE sendes hjem.

  Kommentar by Danskeren — 12. september 2017 @ 17:41

 18. I et så socialistisk samfund som Danmark afhænger arbejdsløsheden for grupper som indvandrere og kvinder mest af arbejdsløshedsreglerne og ansættelsespolitikken i den offentlige sektor. Man skal se på hvor mange er beskæftiget i de konkurrenceudsatte erhverv uden lønstøtte eller andre politiske reguleringer for at sammenligne forskellige gruppers beskæftigelsesgrad på det frie marked (i samfund uden fagforeningsindblanding ses mere på gennemsnitslønnen til de enkelte grupper, fordi den konkurrencesvage arbejdskraft uden kunstig lønregulering sagtens kan være i arbejde til en sulteløn).

  Kommentar by perhag — 12. september 2017 @ 17:59

 19. Men hvor store er tilskuddene så? Dækket 100% eller hvordan??!!

  Kommentar by P — 12. september 2017 @ 18:29

 20. @ 4.
  Ja, og luk munden på ham traktor Troels.
  Jeg savner ord der dækker min holdning til ham og de øvrige ministre man for tiden oplever, jeg savner ord der dækker min holdning til De Radikale herunder Alternativet.

  Kommentar by AK JA. — 12. september 2017 @ 19:16

 21. Jeg er træt af mediernes løgne. Jeg har ingen respekt tilbage.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 12. september 2017 @ 19:19

 22. -Hvor de tager hen er deres problem. Og jeg vil advare mine naboer om dem.
  De skal bare ikke være her.
  Det er også derfor vi skal have total grænsekontrol begge veje; både hvem der kommer og hvem der rejser..
  mvh

  Kommentar by Hul igennem? — 12. september 2017 @ 19:44

 23. Var de i job, hvis der ikke fandtes løn tilskud?

  Kommentar by P — 13. september 2017 @ 12:14

 24. # 23

  Kort og godt: Nej!

  Kommentar by 4760 — 14. september 2017 @ 11:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper