13. september 2017

Århus Kommune kræver abortmodstander-klistermærker fjernet: Hærværk begået mod byens inventar

Jeg har tidligere skrevet om ‘pro-life’-bevægelsen Retten til Liv, der med fredelige happenings udstiller det man kunne kalde for feminismens pris. En historie fra TV2 Østjylland – Abort-modstandere beordret til at fjerne 20.000 klistermærker.

“- De skal fjernes inden for 48 timer!

Sådan lyder beskeden fra Teknik & Miljø i Aarhus Kommune, efter antiabort-foreningen Retten til Liv natten til lørdag satte 20.000 klistermærker op i Aarhus.

Klistermærkerne har til formål at sprede foreningens buskaber om fostrets rettigheder ved hjælp af små stykker fakta, der ‘hviskes’ af fostermotivet på klistermærkerne. …

– Vi forholder os overhovedet ikke til budskabet. Vi forholder os til det hærværk, der er begået mod byens inventar, siger Kim Gulvad Svendsen, chef for drift og myndighed i Teknik og Miljø Aarhus Kommune, til TV2 ØSTJYLLAND.”

(Århus, 2. september 2017; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 12:32 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/87469/trackback

16 Comments »

 1. Både Kim Gulvad Svendsen og dhimmi-borgmesteren i Århus burde begge være endt som en plet på lagnet…

  Kommentar by 4760 — 13. september 2017 @ 13:14

 2. Fair nok, sålænge de samme regler gælder for alle!

  Kommentar by Santor — 13. september 2017 @ 14:19

 3. Ja og sjovt nok er der ingen statistikker over befolkningsudvikling (ihvertfald svære at finde) og abortstatistik bliver også gemt godt af vejen – er der mon nogen der har noget der skal skjules?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 13. september 2017 @ 14:19

 4. Der foretages godt 15000 aborter hvert år i Danmark. Og sådan har det været de seneste 40 år..

  Kommentar by Liva — 13. september 2017 @ 15:02

 5. 20.000 klistermærker på en enkelt nat er alligevel ret imponerende uanset budskabet, tænk hvis det havde været citater med de værste koran vers..

  Kommentar by Per — 13. september 2017 @ 15:26

 6. Hvis det havde været korancitater var PET blevet sat i højeste alarmberedskab

  Kommentar by Træt — 13. september 2017 @ 15:46

 7. kristen fundamentalisme er ligeså problematisk som islamisk fundamentalisme, Er der ikke nogen som har tænkt på at hvis abort var en legitim ret i muslimske lande så havde vi langt færre problemer i Europa, Uriasposten er ved at udvikle sig til tosseposten med reklame for religiøse tosser, nazister og konspirationstosser.

  Kommentar by Tage — 13. september 2017 @ 17:01

 8. -Der er også masser af yallah klistermærker. De spytter også på gaden.
  Gør noget ved det først

  Kommentar by Hul igennem? — 13. september 2017 @ 19:05

 9. 7. Hul igennem
  Ja og desuden både pisser og skider de i svømmebasinnerne.
  Der hvor muslimerne er , er der altid ballade og svineri.

  Kommentar by Sindsro — 13. september 2017 @ 20:40

 10. -> Tage

  “kristen fundamentalisme er ligeså problematisk som islamisk fundamentalisme…”

  Tak for at starte med den sætning.

  Kommentar by Kim Møller — 13. september 2017 @ 21:46

 11. “Der foretages godt 15000 aborter hvert år i Danmark.”

  En stor del af disse aborter vil formentlig bestå af uønskede raceblandinger, samt en stor andel af etnisk fremmede som bliver drevet til abort på grund af klankulturen.

  Modstandere af “fri abort” skal ikke glemme at nettoresultatet formentlig er positivt for det danske genom. Og det er af allerstørste betydning. De mange aborter vil formentlig i fremtiden spare os for en del medlidenhedsdrab og andre problematiske tiltag.

  Jeg ved det er ilde-hørt, og mange vil opfatte det som dybt usympatisk, men lige nu er overlevelse af etnisk “rene” (ikke besmittet af afrikansk, asiatisk eller mellemøstligt blod) danskerne af allerstørste betydning. Husk på at den hvide race er en uendelig lille minoritet i en verden hvor der er bogstaveligt talt milliarder af negre, arabere og asiater, som alle sammen er parate til at entyen dræbe eller assimilere (opsluge) de få hvide mennesker der findes på planeten.

  De mennesker som er næste eneansvarlige for den nuværende civilisation og alle sine opdagelser og viden. Selv de såkaldte “intelligente” sydøst asiater er stadigvæk i et stort omfang præget af dum overtro, hvor man stadigvis fortrækker uvirksomt næsehornspulver og tigerknurhår i stedet for viagra og lignende, som bevisligt har den effekt kineserne søger.

  Jeg har ikke den store tålmodighed længere til at begynde fra adam og eva og forklare de uvidende eller vildledte masser hvorfor vores etniske identitet er så vigtig. Men jeg håber at der findes yngre mennesker der kan og vil, og helst nogle uden unødvendig national socialistisk ballast.

  Racetænkning / racebevidsthed, racisme er i dag en nødvendighed. At være klar over hvordan evolutionen virker og at tage bestik deraf har ikke nødvendigvis noget med nazisme at gøre. Andre folkeslag (dem som har noget at tabe) tager racemæssige overvejelser som en helt naturlig ting. For intellektuelt udfordrede folkslag er raceblanding tværtimod en kærkommen lejlighed til at sprede sine gener. Hvis vi vil overleve er vi nødt til at undertrykke de fremmedes udbredelse på vore territorier, hvadenten den foregår via voldtægt, korruption, indvandring, militærinvasion eller på anden måde.

  Kommentar by Balder — 14. september 2017 @ 07:09

 12. @Tage og andre

  Det er irriterende at nogen hele tiden tolker artikler på Uriasposten som værende “reklame” for dette eller hint. Uriaspostens erklærede mål er mediekritik og afsløring af dobbeltmoral, hvis jeg husker rigtigt. Jeg kan ikke se Kim Møller tage stilling til abort, men til retten til at udtrykke og reklamere for sine holdninger, også dem som ikke deles af flertallet.

  @Tage – Dine fordømmelser af anderledes tænkende er åbenlys, men dækker så meget at jeg ender med at spørge hvor Tage selv føler sig hjemme. Altså hvad skal Uriasposten handle om ifølge Tage, og hvilke emner skal undgås, hvordan skal det hele vinkles. Kom med et bud Tage.

  Kommentar by Balder — 14. september 2017 @ 07:31

 13. @ Tage

  “kristen fundamentalisme er ligeså problematisk som islamisk fundamentalisme”

  Du siger altså at information (!) om ufødte børn kan sidestilles med det at køre 11-årige skolepiger over med en lastbil?

  Kommentar by Peter Faber — 14. september 2017 @ 11:01

 14. “De skal fjernes inden for 48 timer.”

  Hvorfor ikke fremsætte det samme krav til Grimhøjmoskeen…

  Kommentar by 4760 — 14. september 2017 @ 12:47

 15. Haervaerk ??? Hvad var der nu lige med de vaeltede spande med roed maling i et groent omraade i Aarhus for ikke saa laenge siden…

  Kommentar by Krassisten — 15. september 2017 @ 10:25

 16. Var det bare alt “øjenbæ” i vores samfund, der blev fjernet inden 48 timer.

  Kommentar by Per J. — 15. september 2017 @ 11:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper