13. september 2017

Pelle Dragsted: Kriminelle udlændinge ’skal ud på røv og albuer’ (hvis de røver internationalsocialister)

Kulturmarxismens overdrev bliver mere og mere larmende, men selvom identitetsgakkende debat har en vis underholdningsværdi, så er der alligevel en mere alvorlig pointe. Pelle Dragsted forklarer i en (nu slettet) kommentar, at han skrev nedenviste i et lukket forum for Enhedslisten-medlemmer til en ældre kvinde, der var blevet røvet af udenlandske tricktyve.

Det er altid godt med kontekst, men ofre for udenlandske kriminelle findes i alle partier, ikke mindst i Dansk Folkeparti. Hvis man som international socialist er imod nationalstaten, så må man være ærlig. Dragsted skulle have svaret den ældre dame, at udenlandske kriminelle er et produkt af global ulighed, og at nationalstaten i øvrigt er en racistisk konstruktion. Pelle Dragsted er ikke racist. Han er en hykler.

(Eks-AFA’er Pelle Dragsted udhænges som racist, 11. september 2017)

Nettets overdrev i citat

“White people – Dette er ikke et forum til jeres racisme. Stop jer selv! … Udvisning som kriminalitetsbekæmpelse er racistisk! … hvis du identificerer dig som hvid er du ikke udsat for racisme! … Omvendt racisme/racisme mod hvide er en myte opfundet af hvide for at underkende racismens strukturerer og ulige magtforhold. … Måske det er fordi du er hvid du ikke kan se det er racistisk? Det viser sig at det i høj grad oftest er hvide der ikke anerkender racismens strukturer, da I så er i fare for at miste jeres hvide privilegier. … Hvor nedladende har man lov til at være, men det er typisk hvid tilgang og derfor det er så svært at få et opgør med racisme. … Det er på tide hvide ikke bestemmer hvad der ikke er racisme, så vi kan få et opgør med den. … jeg kan anbefale du bliver hos hvide EL, så vi andre slipper for din racisme og ableisme. … det er stadig superrelevant at EL har tvangsdeportation som officiel politik… Denne tråd viser tydeligt hvorfor EL er så ensidigt hvidt. Jeg forstår godt I går ind i kampen med at underkende racialiseredes påtaler om jeres racisme, men i det mindste stop med at kald jer antiracister. Sig det dog som det er… der er mange uoplyste privilegieblinde hvide der ikke forstår racismens strukturer. … ELs udvisningspolitik er racistisk, nationalistisk og usolidarisk – the end …” (Jil Vilsgaard)

“Roden af problemet er at omtalte ofte kommer fra et ekstremt fattigt land. Og at den fattigdom tildels, men i vid grad, er et produkt af en systematisk udbytning og undertrykkelse. Lad os se på problemet og ikke diskutere symptombehandling.” (Paw Hyrland)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/87477/trackback

31 Comments »

 1. Disse grupper er ligeså had fulde som Offensimentum og består af unge også. Men baggrunden for deres argumenter udspringer af liberale-tendenser i USA, så derfor går man ikke ligeså hård til værks.

  Som når man angriber Offensimentum og kalder dem en “troldehær”, fordi det tilnærmelsesvis ligner noget man har set på 4chan /pol/, som liberale (ofte kvinder) jo efterhånden har stemplet som alt-right/nynazister/bebumsede teenagere uden liv.

  Kommentar by Dennis — 13. september 2017 @ 14:25

 2. Der er ikke flertals r- på et offer. Et offer – to ofre.

  Kommentar by Jørgen — 13. september 2017 @ 14:44

 3. Er det sjovere at være racist end AFA?

  Trick-spørgsmål. Nej, det er det samme.

  Kommentar by Quark — 13. september 2017 @ 15:05

 4. Jeg synes Enhedslistens voldsbøller skal smides ud på røv og albuer.
  Det kan de skrive ind deres partiprogram.

  Kommentar by k.m. — 13. september 2017 @ 15:07

 5. I og med at de kalder Pelle Dragsted for racist, må de gå ud fra at det kun er udefrakommende brune mennesker, der begår kriminalitet. Så det er dem, der er racister.

  Kommentar by Liva — 13. september 2017 @ 15:11

 6. #5 Liva

  Logik – det gælder ikke! Bisse-tricks! Er du gal, de får en nedsmeltning hvis du prøver at forklare dem det. Den overspændte blære af kognitiv dissonans de kalder en “hjerne” kan ikke holde til den slags.

  Kommentar by Quark — 13. september 2017 @ 15:17

 7. Haha, man er fandme langt ude hvis man ser enhedslisten som et racistisk parti kun for hvide, men ret fedt at enhedslisten nu mærker en smule af hvad de har udsat DF’ere for de sidste mange år! Det er dem MEGET velundt;)

  Kommentar by Per — 13. september 2017 @ 15:18

 8. Jeg ved ikke hvad det mest bekymrende er. At Dragsted bliver kritiseret for at antage den holdning, at vi ikke skal byde tilrejsende kriminelle velkommen i Danmark…eller at han forsøgte at nedtone holdningen som noget, der aldrig var tænkt at kunne tåle udbredelse i offentligheden.
  Den indbyggede uærlighed er da stærkt bekymrende, selvom man ikke selv hører til blandt Enhedslistens kernevælgere.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 13. september 2017 @ 15:23

 9. Pelle “Erobreren” er desuden en voldsparat person.
  Hvorfor stillede ingen på hoppeborgen spørgsmål til Pelle´s valgbarhed?
  Nåe ja, der er jo flere fra EL på tinge der ligeledes er voldsparate, disse går nu i pænt tøj, men de er stadig voldsparate.
  Pelle manden og øvrige EL medlemmer på tinge, er set med mine øjne uværdige til at rense mit toilet og lign.
  EL skulle være smidt ud på røv og albuer.

  Kommentar by AK JA. — 13. september 2017 @ 15:28

 10. En hurtig søgning på den krænkede Jin Vilsgaard viser, at pigebarnet er adopteret fra Korea.

  Mon skævøjen var med til Anna Mee’s skatteyderfinansierede bryllup?

  Kommentar by 4760 — 13. september 2017 @ 16:27

 11. Det er sgu også mega racistisk, at der ikke er én eneste neger eller muhammedaner i Enhedslistens folketingsgruppe.

  Kunne den lille sorte løgner-Mary ikke være en mulighed?

  Kommentar by 4760 — 13. september 2017 @ 16:33

 12. De er da helt uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by B — 13. september 2017 @ 16:57

 13. @1 Du skulle næsten se billeder fra /pol/’s meet-ups.
  Sorte, hvide, asiater, muslimer, kristne, what not; alle som én mødes fordi de kærer om deres land Amerika.
  De er sgu mere mangfoldige end disse hvide selvhads grupper.

  Kommentar by B — 13. september 2017 @ 16:59

 14. *der mangler lige et “der” foran alle.

  Kommentar by B — 13. september 2017 @ 17:00

 15. DF tester vel Dragsteds udmelding ved at stille forslag om, at trick-tyverier ubetinget medførere udvisning?

  Kommentar by Hans Und — 13. september 2017 @ 17:02

 16. Det er utrolig dumt, at ævle op om racisme og privilegier når ens egen komfort og muligheder ene og alene skyldes den hvide mand. Hvad har negerne og araberne bidraget med? De kan ikke engang forsørge sig selv.

  Kommentar by Menig 442 — 13. september 2017 @ 17:05

 17. -Hvad kan man bytte en pæn villa i Valby for?
  Ja , rigtigt ; en helt ny Lamborghini.. vrum vrum

  Kommentar by Hul igennem? — 13. september 2017 @ 19:01

 18. De røde sjovere i ren desperation over det der sker, de selv har skabt. Ak ja, denne vantro der endnu florerer.

  Kommentar by LarsB — 13. september 2017 @ 19:36

 19. Jeg måtte lige google “ableisme” som de også anklager pelle dragsted for, det betyder fordomme imod handicappede. Øh, hvad?? Jeg tror bare de sidder og slår op i en ordbog når de skal finde noget at være bitre over. Ordet “racialiseret” scorer også rimeligt højt på bullshit-o-metret, det lyder nærmest som en speciel venstreorienteret måde at sætte sorte i bås på, hvilket måske er en særlig fin form for racisme? Eller er jeg bare for privilegieblind til at se de finere nuancer i damens sprogblomster fordi jeg er hvid, og derfor er jeg som ALLE hvide på en bestemt måde? Og hvorfor er DET ikke racisme? Eller var det ableisme at spørge? Jeg giver op, når pelle dragsted er den klogeste i en gruppe er det nok bedst bare at ignorere dem.

  Kommentar by Per — 13. september 2017 @ 19:48

 20. At være imod Sharialov og kvindeundertrykkelse er vel racistisk i nogle Venstreorienterede forvirrede kredse :-). Det er det vel også hvis en stakkels udlænding kommer til at begå noget kriminelt ala voldtægt og røveri, og kan protestere imod dette :-). God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. september 2017 @ 19:56

 21. Der var en ekstremt racistisk kommentar blandt de citerede, men det var ikke voldspsykopaten Dragsteds.

  Kommentar by Winged Hussar — 13. september 2017 @ 22:40

 22. Var der ikke noget med hende hættemågen der er ansat i Fyn´s Politi og EL?
  Nå ja, hendes brødre bør sammen med hende selv ud af landet på røv og albuer, desværre kan vi ikke slippe af med Pelle og lign. habitklædte hhv. skønne dragter iførte kvindelige EL medlemmer på hoppeborgen.
  Uanset hvordan disse er klædt, er de stadig voldsparate, pinligt med sådanne medlemmer af det høje ting, dette set i lyset af måden Mogens Glistrup blev behandlet på.
  Mon ikke Glistrup blev upopulær fordi han afslørede hulheden i vort skattesystem? Som også kendisser benyttede sig af, ligeså er adskillige kendisser afsløret via de såkaldte Panamapapirer.
  At den krænkede Jin Vilsgaard har deltaget i den skatteyderbetalte (leje) bryllupsfest i Rådhushallen er da en mulighed, rent udtryksmæssigt ligner Jin og bruden (Anna MÆHÆ)hinanden.
  Tju hej hvor det går.

  Kommentar by AK JA. — 13. september 2017 @ 23:34

 23. Jeg har netop GOOGLET Jin Vilsgaard.
  I guder en klaphat, hun er sågu værre end først antaget.
  Tak til indlæg nummer 10.
  Det er naturligvis helt legitimt at have en holdning, men i Jin´s tilfælde synes denne holdning at være udspringet af regulær dumhed.
  Pelledrengen og andre fra EL er ikke dumme, de er ondskabsfulde/modbydelige.
  Blot det dumme grin Pelle altid render rundt med, måske han griner af det samfund der giver ham ret så mange kroner i lommen på månedsbasis.
  Stakkels Københavnere, at kæmpe med en sådan trafikborgmester ligeså tidligere borgmestre fra venstrefløjen der i den grad skaltede og valtede med andres penge.

  Kommentar by AK JA. — 13. september 2017 @ 23:45

 24. […] Læs videre på Uriasposten.  Det er herligt 🙂 […]

  Pingback by He er en af de gode fra Einheilslisten med de rigtige meninger | Hodjanernes Blog — 14. september 2017 @ 00:46

 25. > når pelle dragsted er den klogeste i en gruppe er det nok bedst bare at ignorere dem.

  Og med den ramte #19 Per plet med mikrometer-præcision.

  Kommentar by Quark — 14. september 2017 @ 01:54

 26. Husk . desværre skal vi bruge kommunisterne – i modvægt til EU – så indtil nu lad Kbh. ungerne blomstre….

  Kommentar by peter rytter larsen — 14. september 2017 @ 01:59

 27. -Mon ikke Pelle-delle snart springer ud som radikal sammen med Auken og Rhode og de andre: jamen Østergaarden bliver da helt væk mellem alle de (mænd).
  Besynderligt som radierne er blevet politisk skraldespand de seneste år, helt fortjent selvfølgelig men de mangler klart nogle klagenegre og jamreyallaher, der er bare ikke så mange til at narre de unge vælgere og deres gamle dør snart: Farvel radikale?

  Kommentar by Hul igennem? — 14. september 2017 @ 07:17

 28. Ha ha ha ha, kollektivisten får tørt på af hans medsammensvorne, “privilegieblind hvid” :-D Han minder en hel del om Anker Jørgensen eller Svend Auken ikke helt så slimet som Ritt Bjerregård, men det skal nok komme qua hans udhængssted.

  Kommentar by Nielsen — 14. september 2017 @ 09:32

 29. Enhedslisten er en socialpolitisk konstruktion som bruges af magthaverne til at skabe en illusion om at vi har et valg – og til at skabe realiteter på slagmarken / landjorden som Alibaba Lars Løkke Rasmussen helst ikke selv vil tage ansvar for. Alibaba Lars Løkke Rasmussen er den egentlige bagmand af rødfascisterne. Han klapper i hænderne for hver kvadratmeter af Danmark rødfascisterne er med til at islamisere, og for hver en voldtægtsneger de når at give opholdstilladelse, så Alibaba Lars Løkke Rasmussen kan springe ud som stærk mand og intensivere overvågning censur og politisk kontrol, for at sikre sin position som lokal leder af de supra-nationale magthavere. Pelle Dragsteds stoneface er blot den anden side af Alibaba Fadbamse Rasmussens kontrafej.

  Kommentar by Balder — 14. september 2017 @ 09:48

 30. Det er i øvrigt længe siden, at vi har hørt noget til den lille yndige Johanne.

  Men hun er måske også kommet i “bad standing” blandt proletarerne i Enhedslistens bagland, efter at hun blev fin forstadsfrue med stor murermestervilla i Valby…

  Kommentar by 4760 — 14. september 2017 @ 12:14

 31. -Det er virkeligt sjovt det her: Pelle-delle erklærer sig som “Socialnationalist”!? en nazi ha ha ha Du er en nazi, Pelle!

  Kommentar by Hul igennem? — 16. september 2017 @ 09:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper