13. september 2017

Zetland: Dansk-tyrkiske lokalpolitikere (S/V/R) støtter Erdogans autoritære linje, tråde til De Grå Ulve

Noget af det første man som nationalsindet dansker bemærker ved herboende tyrkere, er den næsten karikerede tyrkiske nationalisme. Alt er bedre i Tyrkiet, hvis spørger tyrkiske indvandrere. Som tyrker i Danmark kan man knuselske Recef Erdogan, sympatisere med terrororganisationen De Grå Ulve, men samtidig være mainstream i forhold til velfærdsstat og demokrati. Se evt.: I, II, III, IV.

Zetland har set nærmere på en række dansk-tyrkiske byrådsmedlemmers forhold til tyrkisk indenrigspolitik, og der er masser af interessante informationer. Det drejer sig konkret om socialdemokraterne Neslihan Diksan, Musa Kekec, Mustafa Kellegöz og Niclas Turan Kandemir, Ali Unsal fra Venstre, og Emrah Tuncer fra De Radikale. Derudover omfatter undersøgelsen også Sayit Ahmet Özkan, tidligere socialdemokratisk byrådsmedlem fra Ishøj.

Niclas Turan Kandemir fra Socialdemokraterne i Odense forklarer, at det er svært at være dansk-tyrkisk politiker, da man skal ‘navigere i forskellige kulturer og opfattelser i forhold til de vælgere, vi møder’. Det er meget præcist sagt, men også lidt skræmmende. For danskere er han socialdemokrat. For tyrkere er han først og fremmest tyrker med alt hvad heraf følger. TV2 Fyn har tidligere givet opportunisten en tur i mediemøllen.

Absolut en læseværdig artikel fra Zetland – Her er de danske byrådsmedlemmer, der sympatiserer med Tyrkiets undertrykkende præsident.

“… min research afslører især tre forhold:

To nuværende byrådsmedlemmer fra Socialdemokratiet og et tidligere byrådsmedlem for samme parti har været tilknyttet lobbygrupper for det tyrkiske styre, mens de har været folkevalgte i Danmark.

Tre byrådsmedlemmer har på de sociale medier liket budskaber, der promoverer den højreekstreme, ultranationalistiske og voldelige organisation De Grå Ulve. To af dem er socialdemokrater, én er venstremand. Sidstnævnte har besøgt De Grå Ulves forening i København mindst én gang…

Fire byrådsmedlemmer, heraf to nuværende socialdemokrater og et tidligere medlem af samme parti og et medlem af De Radikale, har liket Erdoğans politiske budskaber eller selv direkte givet udtryk for budskaberne på de sociale medier. …

Seyit Ahmet Özkan har – blot for at nævne tre ud af adskillige eksempler på indhold, han har ’syntes-godt-om’ på Facebook – liket en hyldestvise til Erdoğan, en tale af landets premierminister fra regeringspartiets officielle Facebook-side og en video fra gruppen ‘Erdoğan-tilhængere’, hvor præsidenten erklærer:

‘Vi har kun et ærinde: Islam, islam, islam.’

(Niclas Turan Kandemir hylder Erdogan, 1. november 2015; Foto: Facebook)

“Lad os vende tilbage til Niclas Turan Kandemir, socialdemokraten fra Odense Kommune, som vi fortalte om i begyndelsen artiklen. For mindre end to år siden kom han i vælten efter at have mødtes med De Grå Ulves afdeling i Odense, men som nævnt er det på de sociale medier Erdoğans politiske linje, han promoverer.

Niclas Turan Kandemir siger, at dette tweet, som han også postede på sin Facebook-side, ikke er en tilkendegivelse af sympati for Erdoğans regeringsparti. …

‘Nej, jeg er bestemt ikke tilhænger af Erdoğan,’ svarede han. ‘Men jeg er en ven af Tyrkiet.’

Den 1. november 2015 skriver du på Twitter, at regeringens ‘jordskredssejr i Tyrkiet er et ja til demokrati, stabilitet og velfærd’.

‘Ja, men det er præcis det med velfærd, der betyder rigtig meget for mig som socialdemokrat,’ svarer han. Kandemir mener, at jeg ‘fortolker’, da jeg påpeger, at han specifikt lovpriser den tyrkiske regerings jordskredssejr i sit tweet.

Du skriver også, at valgresultatet er en sejr for ‘demokratiet’. … Niclas Turan Kandemir svarer, at hans tweet ikke var en hyldest til den tyrkiske regering, men en lovprisning af den demokratiske handling, det er at afgive sin stemme.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/87490/trackback

11 Comments »

 1. De er jo assimileret,- i Tyrkiet.

  Kommentar by Thorsted — 14. september 2017 @ 00:53

 2. I dag måtte endog EU-kommissionens formand Jean-Claude Juncker vende tommeren nedad for Tyrkiets optagelse i EU. Og de intellektuelt udfordrede radikale politikere Martin Lidegaard og Morten Østergaard synes også langt om længe at have indset, at Tyrkiets optagelse er langt ude.
  Tyrkiet har fjernet sig så afgørende fra Europa, at det er på samme vej som de øvrige islamiske stater: ud i ubetydelighed og selvødelæggelse.

  Men danske kommuners styre og flertallet i Folketinget kan fortsat blive afgjort af disse tyrkeres stemmer.

  Kommentar by Niels P. — 14. september 2017 @ 01:10

 3. Det tjener til den lyserøde og kulturradikale pamflet Zetlands ære, at sætte fokus på de tvetungede og hykleriske herboende tyrkere.

  Man kunne også nævne imamen Fatih Alev, som er en stor beundrer og tilhænger af Erdogan.
  Dog er han helt åben omkring det.
  Men den islamistiske imam bliver ofte anvendt som sandhedsvidne om Erdogan i MSM.

  Kommentar by 4760 — 14. september 2017 @ 02:12

 4. Der er vist nogle sosser med tyrkiske rødder i Silkeborg kommune, som har forladt partiet, efter de fik kritik (og eventuel ekslusion) da de roste Erdogan. Hvis jeg har hørt rigtigt. God torsdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2017 @ 04:55

 5. Jeg var ikke klar over, at der er så mange muslimer i dansk politik. Islamiseringen af Danmark accelererer.

  Kommentar by Ole Madsen — 14. september 2017 @ 09:11

 6. Ingen kan tjene to herrer. (Matthæus 6:24)

  Kommentar by Crass Børsting — 14. september 2017 @ 11:09

 7. Ja, jeg ved godt at det er ekstremt OT, men jeg må igen igen nævne, at den rødhårede chefredaktør på Zetland, Lea Korsgaard, er en hot MILF!

  Kommentar by 4760 — 14. september 2017 @ 12:34

 8. V, S og R er alt for ukritiske med hvem de lader opstille.

  Kommentar by Liva — 14. september 2017 @ 17:43

 9. Muhamedanere skal udelukkes fra al offentlig virksomhed.

  Kommentar by Bastardo — 14. september 2017 @ 21:07

 10. Folkemorderne i tyrkiet med Adolf Erdoğan i spidsen bliver europas undergang.

  Kommentar by Piphans — 14. september 2017 @ 22:46

 11. -Arh mon? Forhåbentlig bliver det både Erdolf s undergang og yallahtyrkiets undergang. Jo mere yallah ødelægger sig selv, jo bedre for normale mennesker.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. september 2017 @ 09:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper