22. september 2017

Brud, Allesø, 22. september 2017

Jeg har set Brud flere gange, men aldrig fået en chance for at foto-dokumentere det. I dag skete det så. Jeg var i en lokal hundeskov med Samson, og anede diskret det jeg mente var en frø. Pludselig rejste den sig i solen, og mens jeg kæmpede for at holde hunden væk, så optog jeg en lille video med mobiltelefonen. Tre screencaps…

Oploadet Kl. 14:10 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/87902/trackback

6 Comments »

 1. Ja det er en sjov fyr. Jeg har selv set den nogle gange, den sidder tit godt gemt og observerer en, en nysgerrig fyr.

  Kommentar by sørensen — 22. september 2017 @ 14:37

 2. Fedt!

  Kommentar by Johnson — 22. september 2017 @ 15:32

 3. Dejlige billeder.

  Kommentar by Henrik True — 22. september 2017 @ 17:34

 4. Den er sjælden at se

  Kommentar by BS — 22. september 2017 @ 17:52

 5. For ½ hundrede år siden gik en brud i en musefælde i udhuset i vores sommerhus udenfor Ledøje, Sjælland. Det var jo lidt synd, så min far fik den udstoppet hos en konservator og den stod i mange år på mit værelse, indtil den forsvandt, måske under én af mine mange flytninger i min studietid på brokvartererne i Kbh? :-(

  Den var i sin ’sommerdragt’, for som jeg husker det bliver den hvid om vinteren. Dog ikke når den er udstoppet:-)

  Kommentar by A-mad — 23. september 2017 @ 08:44

 6. Er opvokset på bøhlandet omkring Køge, men jeg har sgu aldrig set sådan en lille fætter.

  Utroligt at man skal læse Uriasposten for at se et flot foto af den!

  Kommentar by 4760 — 27. september 2017 @ 19:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper