25. september 2017

Kronik af Jihadists fætter, med udeladelse: Familie forsøgte at arrangere møde, ‘mens han var på flugt’

Jeg fik ikke blogget Chadi El-Cheikh Hassans Berlingske-kronik, og godt det samme. Sangen om de velintegrerede muslimer, der blev radikaliseret af alt andet end Islam, er hørt tidligere. Uwe Max Jensen kommenterer med en spids detalje på Ballet Magnifique.

“Et af kronikkens formål var at hvidvaske Basil Hassans familie og ikke mindst Basil Hassans bror, der i dag er ansat hos politiet. I kronikken lød det sådan her:

‘Hans forældre (Basil Hassans, red) var ikke skilt. De havde alle en uddannelse, og hans far var selvstændig og resursestærk. Basils bror blev velintegreret, fordi han fik danske venner og havde den rigtige omgangskreds. Han er i dag en dygtig politimand og gør sit arbejde godt.’

Chadi El-Cheikh Hassan undlader imidlertid at fortælle, at Basil Hassans familie forsøgte at mødes med Basil Hassan, mens han var på flugt efter mordforsøget på Lars Hedegaard.

… Basil Hassans familie var altså ikke mere retskaffen end, at de arrangerede et møde med deres eftersøgte terrorist-søn i udlandet, hvor de troede sig udenfor de danske myndigheders rækkevidde.

Udeladelsen af denne væsentlige historie kaster en skygge over Chadi El-Cheikh Hassans troværdighed.”

(Mohammed Basil El-Cheikh Hassan, afdød Islamisk Stat-jihadist; Foto: Uriasposten)

Oploadet Kl. 12:49 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88032/trackback

17 Comments »

 1. Det er ufattelig at politikerne ikke smider hele klanen til den indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorist ud af landet, her hjælper koranklodser ikke, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. september 2017 @ 12:56

 2. “Formentlig afdøde” – jeg tiltænker familien alle tricks for at snyde danske myndigheder

  Kommentar by BB — 25. september 2017 @ 12:58

 3. Man burde indføre berufsverbot overfor kriminelle muslimer i lighed med 70’ernes Tyskland.

  Hvordan kan man have tillid til en terrorists bror som bevæbnet medlem af politistyrken? Eller deres højt besungne familiebånd virker måske netop ikke her?

  Kommentar by redneck — 25. september 2017 @ 13:02

 4. Det er jo ganske forfærdeligt, at vi er belemret med muldvarpe inden for statens magtmonopoler, politi og forsvar. Hvor er deres loyalitet i en tilspidset situation?
  Stol ALDRIG på en muhamedaner, hvis hellige pligt er at ombringe os ordentlige indbyggere.

  Kommentar by Knud — 25. september 2017 @ 14:11

 5. Muhamedanere hører ikke hjemme nogen steder i offentlig eller halvoffentlig virksomhed.

  Kommentar by Bastardo — 25. september 2017 @ 14:49

 6. Jeg er pissetræt af, at man tror, at arbejde er integration og skaber en sammenhæng i samfundet med nogle fælles loyaliteter. Stort set hele den amerikanske NFL liga er ved, at erodere fordi sorte spillere ikke vil vise respekt for flaget og nationalsangen. De har arbejde og får løn i millionklassen i dollars. Muslimer er stort set alle meget klanbaseret og disse værdier forsvinder ikke med en uddannelse. Jeg havde en Algiersk bekendt hvis hele familie var højt uddannet men store dele af familien var fætter/kusine gifte og fundamentalister. En var overlæge og havde sympati for fundamentalismen og forsvarede en søster fik halsen skåret af fordi hun var sammen med fremmede for familien og klædte sig vestligt.

  Kommentar by Thorsted — 25. september 2017 @ 16:47

 7. Giv konventionerne et modspil, der ligger mulighederne for den sunde fornuft.

  Kommentar by Menig 442 — 25. september 2017 @ 17:34

 8. Rablende vanvittigt at ansætte muhammedanere i politi og retsvæsen.

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2017 @ 20:22

 9. Opsig konventionerne, stem for Danxit, forbyd koranen i Danmark, stol mere på Svensmark end på Al Gore profeterne; og hold op med at mistænkeliggøre fritænkere.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. september 2017 @ 20:27

 10. -Politiet var Meget langsomme i den sag, Meget. Og han blev hjulpet af CIA og Erdolf, faktum. Er det rigtigt at flertallet af politidirektører har aftjent deres værnepligt i Israel? Yallaher er så gud mærkelige.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. september 2017 @ 20:51

 11. Og er er så hvad der sker, når politiet ansætter muslimer…

  Kommentar by Voldposten — 25. september 2017 @ 20:57

 12. Basil Hassans bror, der i dag er ansat hos politiet.

  HVOR I Politiet.
  Det er da vidst lovlig at oplyse, på forhånd tak.

  Hermed ses det at politiet er lusebefængt, fordi Justitsministeren ikke har optaget §69 nærmere ved lov som befalet af grundloven.

  “”§ 69. De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.””

  Og Loven skal fremsættes i §67 regi:

  (( Justitsministeren Skal fremlægge lovforslag om ordning af Islamiske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

  ** Altså § 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
  ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **

  Det kræver dog et arbejde for Justitsministeren at skulle tæske Koranen efter i sømmene, så den er forenelig med grundloven og de danske værdier.

  Kommentar by Sindsro — 25. september 2017 @ 21:35

 13. Hvordan mon det ser ud med muslimer inden for politi og militær i Israel? Hvordan håndterer de problemet? Det er vel det eneste demokratiske land, hvis erfaringer udi overlevelse, når man er fedtet ind i islamonazister, som vi andre måske kunne lære noget af.

  Kommentar by Margrethe — 25. september 2017 @ 21:45

 14. 13. Margrethe
  Jeg aner ikke hvordan Israel kører det på det punkt, men jeg tror næppe der er muslimer i den Israelske hær, end sige i Hæren.

  Politiet, militæret og Hjemmeværnet her i Danmark er infiltreret af Muslimske skadedyr. Og det ved vi.

  Der kommer ikke andre boller på suppen før der kommer en regering der vil noget, eller at folket tager over. EEn af disse ting vil ske, og jeg tror mest på det sidste.

  Kommentar by Sindsro — 25. september 2017 @ 22:14

 15. Hvis jeg ikke tager helt fejl, så har den arabisk/muslimske minoritet ikke værnepligt i Israel, men de kan selv vælge frivilligt at lade sig hverve. Traditionelt har dog kun meget få valgt den løsning da pestilensere anser muslimer i IDF som forrædere.

  Kommentar by kenneth — 25. september 2017 @ 22:27

 16. #15: “Traditionelt har dog kun meget få valgt den løsning da pestilensere anser muslimer i IDF som forrædere.”
  – Ja men det skal israelerne jo bare være glade for. Havde pestilenserne mere end én islaminficeret brik at flytte med, ville det jo være en kærkommen gave med klanfæller, der søgte i militæret og fik en – for Israel – temmelig usund indsigt i militærets funktioner. Netop det problem, vi står med inden for politi, hjemmeværn og militær…

  Kommentar by Margrethe — 25. september 2017 @ 22:55

 17. Lad os i det mindste glæde os over, at den lille sølle Basil endte sit miserable liv med en kugle i panden i Syrien…

  Kommentar by 4760 — 27. september 2017 @ 17:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper