27. september 2017

Marcus Knuth præciserer: Jeg støtter AfDs udlændingepolitik, men ikke partiet, det er jo højreekstremt

Der findes fornuftige elementer i Venstre, men man skal ikke stemme på partiet hvis man ønsker at stoppe den igangværende masseindvandring. Søndag aften kommenterede integrations- og udlændingeordfører Marcus Knuth det tyske valgresultat, og fik indflettet lidt glæde over Alternative für Deutschlands nye position. Hurtigt blev han banket på plads, alt imens kommentarsporet flyder over med absurde postulater om AfD.

Det bedste argument imod demokratiet er positionerende politikere, og politisk debat på Facebook.

(Integrations- og udlændingeordfører Marcus Knuth glæder sig over at AfD-succes)

(EU-ordfører Jan E. Jørgensen forstår det ikke)

(Marcus Knuth præciserer: Jeg støtter kun partiets politik, ikke partiet, deter jo højreekstremt)

“Tak til jer alle for jeres kommentarer 👍🏻 mit opslag er IKKE en støtte til ADF men for en bedre balance i Merkels asylpolitik, som har været katastrofal.
Det minder mig om det, som vi ser i Sverige – når de store, ansvarlige borgerlige partier ikke er ansvarlige, ja så stormer den ekstreme højrefløje frem. Så jeg håber at mine borgerlige partifæller i Tyskland lærer af det – så den ekstreme højrefløj ikke får grobund.”
(Marcus Knuth, 24. september 2017, Kl. 23.43)

Oploadet Kl. 03:02 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88087/trackback

17 Comments »

 1. Der er dog en bevægelse i gang, Knuth, Støjberg, Mads Fuglede, Uffe Østergaard ikke at forglemme – og Socialdemokratiet.
  Nu dages det, brødre og søstre, men for fanden hvor er Solen længe om at stå op over “den anstændige midte”.

  Kommentar by Catfish — 27. september 2017 @ 03:37

 2. Det virker på mig som om, at den “sociale kontrol” er mere udbredt og udtalt blandt etnisk danskere, end det er i de muslimske kredse…. Mon ikke Marcus Knuth skulle tage tørklæde på og holde sig indendøre…????

  Kommentar by ny kommentator — 27. september 2017 @ 04:46

 3. Dette med “ekstremisme” må nok forstås som en del af trenden med at stille diagnoser: Har et parti fået diagnosen ekstremistisk, vil dette klæbe til enhver omtale af det, uanset hvor fornuftigt det fører sig frem. Er et parti én gang defineret en del af mainstream i et “liberalt demokrati”, kan det hærge som en sindssyg og dog løfte pegefingre mod ekstremisterne… Disse dikotomiske verdensbilleder, syg/rask, ekstremist/”midte”, fungerer som selvbekræftende onde cirkler til legitimering af det etableredes magtmisbrug. Politikere og kommentatorer, der kun forsvarer “ekstremisterne” i håbet om, at de bringer mainstream til fornuft, skylder at forklare, hvad der er så herligt ved denne mainstream, der gør den bevaringsværdig. Når de har erkendt, at deres “mainstream” er katastrofal, er de svar skyldige i endnu højere grad dem, der ikke har erkendt dette. Absolut intet tyder jo på, at de angivelige “antiekstremister” ved magten vil gøre noget som helst, der på sigt batter imod hærgningen af Vesteuropa, så kolportering af nævnte verdensbillede gør én til en del af problemet snarere end løsningen.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 27. september 2017 @ 05:47

 4. Glæden bliver nok til at overse. Det er nok noget med at give lidt luft til masserne inden låget klampes helt fast igen. I Danmark har den kontrollerede opposition DF haft null eller negativt effekt.

  I Sverige tegner sig allerede nu det samme billede. Jimmie Åkeson fra de nu helt tamme integrationsvenlige Sverigesdemokrater som gerne modtager “alle der vil Sverige”, arbejder nu for at forbyde konkurrencen fra det efter sigende hastigt voksende nordiske bevægelse. Åkeson vil have sådanne partier forbudt! Lige som DF – disse kustoder har heller aldrig rørt en finger for græsrødderne. Tværtimod har DF demonstreret sammen med Antifa.

  Jeg begynder at forstå hvorfor det kun er de mest ekstreme bevægelser man i en vis forstand kan stole på, for så vidt de ikke er infiltreret af efterretningstjenester. Alle øvrige partier er tro mod den overordnede zioamerikanske verdensorden og er derfor ude af stand til at ændre noget.

  Nastionalsocialisterne kommer til at være de eneste der tager kampen op for alvor på vores side. Ingen andre har evner, mod eller vilje til at gøre det og de har en tradition, ideologi og disciplin at holde fast på.

  Vi får valget mellem et islamiseret NWO styre eller at kæmpe sammen med Nationalsocialister i én eller anden indpakning. Alle andre er stort set kun snakkehoveder som ikke en gang har en teoretisk løsning, kun en udsættelse af henrettelsen. Så enten bliv tolerant overfor islamiske regler og påbud eller væn dig til at smile når der heiles!

  Svenskerne og deres udenlandske supportere satser stort på lørdag, hvor de vil vise systemet deres knytnæve ved at troppe op i store antal.

  Godt nok er Sverige det mest underminerede og etnisk truede land. De har også nogle af de stærkere nationalistiske organisationer. Det skulle ikke undre mig om Sverige bliver det land hvor revolutionen begynder.

  https://www.nordfront.se/viktig-information-om-demonstrationen-pa-lordagimportant-information-demonstration-saturday.smr

  Kommentar by Balder — 27. september 2017 @ 05:49

 5. Nationalsocialisme er en unødvendig ideologisk komplikation for det traditionelle Europa, der indtil netop selvsamme nationalsocialismes forkludring reelt var etnonationalt i sin kerne. Men folk som Knuth må så sandelig altid møde spørgsmålet, hvorfor i alverden de, der skabte det aktuelle skæbneproblem, også skulle være de rette til at løse det? Denne kortslutning dominerer meget bredt i mainstream-indvandringskritik, fx den røde tråd fra Meier Carlsens “De overflødiges oprør – en trussel mod demokratiet?” til DF’s gniden skuldre med de hjemlige katastrofemagere, mens enhver kritik fra mere national side også her pr. automatik stemples som ekstremisme. Alternativet til denne maniske systembevarelse af et system, der er selvmorderisk, er ikke at erstatte det med en anden destruktiv afvigelse, men at vende tilbage til europæisk kontinuitet bag om de sidste 100 års ideologiske udskejelser, røde, brune og regnbuefarvede, men det er sandelig også markant nok.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 27. september 2017 @ 06:30

 6. Politikerne og journalisterne skylder en forklaring på det stigmatiserende udtryk ekstremisme.
  Kan vi ikke snart få en definition på, hvad en ekstremist er?

  Så jeg kan erkende mig skyldig eller uskyldig.
  Eller er det bare et udtryk de bruger til, at udskamme dem de er uenige med.
  Og indirekte skyld for slavehandel, nazisme og andre af fortidens synder.
  Er ytringsfrihed ekstremisme? Er det ekstremistisk, at være bekymret for sit lands fremtid? Er det ekstremistisk, at være politisk ukorrekt?

  Kommentar by XXXXX — 27. september 2017 @ 06:51

 7. Hvem andre end dem der er imod masseindvandring, skal man i grunden stemme på, hvis man selv ønsker at stoppe utøjet?

  Kommentar by Menig 442 — 27. september 2017 @ 07:28

 8. Man taler hele tiden om, at navnlig Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn er imod Europas grundlæggende værdier. Det er lande med i alt ca. 65 mio. indbyggere, som er enige i deres egne regeringers politik. Hertil kommer så et stort mindretal (muligvis flertal af oprindelige europæere?) i det øvrige Europa, der også er enige med ovennævnte lande.

  Alt i alt er mindst halvdelen af Europas befolkning altså imod disse Europas grundlæggende værdier, som defineret af magthaverne med EU-systemet i spidsen.

  Det er uklart om EU bekender sig til demokrati, men helgenkåringen af Merkel som Europas stærke leder tyder på, at de toneangivende går ind for en stærk overnational, ikke-valgt fører for Europa.

  Det er komplet uholdbart, at anti-demokratiske magthavere tyraniserer befolkningerne i Europa med såkaldte europæiske værdier, som en så stor del af de europæiske befolkninger er imod.

  Formodentlig er europæernes modstand mod magthavernes ideologi endnu større, men pga. mediernes og magthavernes massive udskamning, hvor de fremmaner nazi-spøgelser alle vegne, holdes modstanden nede. AfD er 100% demokratisk og 0% nazistisk, men det er et kæmpe kontroltab for magthaverne og nederlag for den etablerede udskamningspolitik, at AfD i selve Tyskland kan få så mange stemmer.

  Kommentar by traveler — 27. september 2017 @ 07:32

 9. Ak ja, de store ansvarlige borgerlige partier og så den ekstreme højrefløj. Altså de gode og de onde.

  Pinligt at se Hr. Knuth kravle ned i hullet igen.

  Kommentar by M.P. — 27. september 2017 @ 07:47

 10. Lad være med at spilde jeres stemme på politikere, der fører politik på fjæseren.

  Kommentar by Bastardo — 27. september 2017 @ 08:44

 11. Det halve af verden blev erobret i guds navn i løbet af få hundrede år, da de indfødte europæere tog kristendommen til sig. Jeg kunne godt se det tragikomiske hvis vi gjorde det samme med islam, og slog muslimerne på egen bane.

  Kommentar by B — 27. september 2017 @ 10:39

 12. Marcus kom til at blotte sine reelle tanker! Tak for det!
  Men så kom den løgnagtige slimede, Djøferen der prøver karriervejen som kolbøtte, JanE , med sit WTF! og Marcus måtte pakke sig.

  Blev lidt glad af at se Marcusés udbrud, på samme måde som STøjsenderens udbrud om de nosseløse PKere´på den der Blasfemi-udstilling.

  Kolbøtterene i det røde Venstre er ikke værd en eneste stemme, det er varm luft og løgn det hele.

  Direket demokrati & Stem NB! det kan squ ikke blive værre!
  P.

  Kommentar by Piotr — 27. september 2017 @ 11:21

 13. Det er nok nødvendigt at NB kommer i FT før indvandrerkritikerne i LA, V og K skifter parti, men hvor ville det være dejligt, hvis Marcus Knuth, Rasmus Jarlov, Merete Riisager og Henrik Dahl simpelthen gik over til NB, så partiet havde et langt bedre grundlag at starte på. Jeg tror nok mest på Knuth og Riisager i den sammenhæng. Under alle omstændigheder bevæger tingene sig, men desværre for langsomt.

  Kommentar by Odo — 27. september 2017 @ 11:49

 14. Hvornår mon bløddyret Jan E. Jørgensen laver en “Jens Rohde”, og konverterer til De Radikale?

  Kommentar by 4760 — 27. september 2017 @ 16:09

 15. Venstre består åndeligt primært af det Radikale Venstre, deres strammerlinje er rent spil for galleriet. Ikke engang dette blå parti kan man længere stole på, med fuskeren over dem alle (Løkke) i spidsen. De er flovt de kalder sig blå, de er jo på mange måder mere røde end DF.

  Kommentar by LarsB — 27. september 2017 @ 17:12

 16. Men hvis ikke den ekstreme højrefløj stormede frem, så ville de ansvarlige politikere jo bare fortsætte…

  Thomas Larsen (jeg foragter politiske kommentatorer. Det er for mig en kilde til stadig undren hvorfor folk efterspørger deres ordrige me. Indholdstomme “analyser”, men nogen havde tweetet et link) havde en “analyse” forleden (https://www.b.dk/politiko/analyser/det-sejler-for-venstre-naar-det-gaelder-udlaendinge) hvori han fremførte at vælgerne snart ikke kunne vide hvor de har Venstre. Men det er altså kun de lavest begavede der kan være i tvivl. Støjberg Knuth og Fuglede er kun blår beregnet på at forlede de mest naive blandt os.

  Kommentar by Vagn Henning — 27. september 2017 @ 17:39

 17. Jeg er ikke racist – Men!

  Hvor mange gange har vi ikke hørt denne undskyldning, bare for at udtrykke sin oprigtig bekymringer og frustrationer. Sørgeligt at vi er kommet dertil i Danmark, at man skal lave et offentlig dementi før man deltage i en debat.

  Kommentar by Jan Huus — 27. september 2017 @ 20:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper