27. september 2017

DW: Støjberg bragte ‘racist cartoon’ i landet, “where a torch-wielding mob took to the streets in 2015”

Når etablerede medier møder kritik, går journalister spontant i forsvarsposition, men journalistik er ikke en eksakt videnskab, og hverken uerfarne praktikanter eller ideologiserende journalister har monopol på sandheden. Læser man den afsluttende sætning i et Ritzau-telegram om AfDs valgfest i Berlin, får man nemt det indtryk, at pressefolk er mødt op til med bannere påskrevet ‘vi hader AfD’. Det viste sige ikke at være andet end en upræcis formulering, selvom et medlem af Dansk Journalistforbund gav det ‘en hjertesmiley’.

Deutsche Welle er ‘der staatliche Auslandsrundfunk der Bundesrepublik Deutschland’, og som navnet antyder en del af ARD – et statsligt medie. Det skulle borge for kvalitet, men sådan er det (heller ikke) i Tyskland. Den engelsksprogede artikel herunder er et ‘hitjob’ på Inger Støjberg, selvom Deutsche Welle skulle være et seriøst medie, og journalisterne ‘mkg/kms’ henviser til Agencia EFE og Reuters. Det er sådan medier, der med rund hånd uddeler nazi-etiketter til alle der bruger åndsfriheden til at bekæmpe Merkels åbne grænser. Die Lügenpresse.

Fra DW.de – Denmark minister Stojberg posts racist caricature online.

“On Tuesday, Danish Immigration, Integration and Housing Minister Inger Stojberg published a polemic portrayal of Islam’s Prophet Muhammad on social media. The caricature portrays the religion’s founder with a bomb fuse burning down on his turban and was one of the dozen published by the right-wing Danish daily Jyllands-Posten in 2005 that caused international outcry and allegations of racism.

Images of Muhammad are considered blasphemous in Islam. Stojberg, who decides on conditions for immigrants — many from majority Muslim countries — in Denmark apparently uses the drawing as the wallpaper on her iPad.

In a Facebook post accompanying the caricature, Stojberg wrote that the racist cartoon serves as the backdrop for her apps because it reminds her of Denmark’s freedom of expression, which includes the right to mock religions and their followers. She claimed that she published it on Facebook as a reaction to a decision by the Skovgaard Museum in Viborg, Denmark, not to include the drawing in a new exhibition about blasphemy since the Reformation. …

Xenophobia and Islamophobia are consistent issues in Denmark, where a torch-wielding mob took to the streets in 2015, inspired by the German anti-Muslim movement PEGIDA. Denmark has also risked official strife with its southern neighbor, reimposing checks at the border with Germany in defiance of the Schengen pact.”

(Inger Støjberg på Facebook, 26. september 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88120/trackback

17 Comments »

 1. Det er ganske nemt at sende en protest til DW, har netop gjort det.
  (Hvis man gider spilde sin onsdag på sådan noget)

  Kommentar by Bastardo — 27. september 2017 @ 13:54

 2. Personligt finder jeg det PINLIGT at en minister på den måde promoverer sig som “strammer” og samtidig intet reelt gør for at rette op på ondets rod.

  “udrejsecenter Ikast” hvor de stakkels mennesker på tålt ophold skulle vansmægte… .ingen gider rejse derover og der sker intetn.

  “betingede udvisninger”… jo tak, hvornår har vi sidst set en effektureret udvisning

  “grænsekontrollen” hvor vi faktuelt burde afvise asylansøgere der jo kommer fra sikre lande men vi reelt blot kontrollerer hr og fru Danmarks grænsehandel og tager alle der siger “asul” ind… .og samtidig skal bukke og skrabe for EU for at få lov.

  Så kære Inger, kig op fra Ipad’en og få arbejdstøjet på

  Kommentar by redneck — 27. september 2017 @ 13:57

 3. Nogle gange siger man Pyha og håber på …

  Kommentar by Catfish — 27. september 2017 @ 15:13

 4. Jeg så den efterfølgende partilederdiskussion dagen efter på ARD og også lidt på ZDF. Det var ikke spidskandidaterne fra CDU/CSU og SPD og måske heller ikke fra de alle de andre. Hvor var de henne? Ovre på RTL?

  Man kunne se partilederen fra AfD, den garvede politiker tidligere CDU-politiker Alexander Gauland (og advokat), morede sig med et stille smil, medens de andre svinede ham og hans parti med hadefuld tungetale.

  Da Alexander Gauland endelig fik ordet, blev han straks afbrudt af studieværten, der sagde, at det var ikke det, han sagde, ‘vi’ skulle tale om og når de andre havde talt så meget om AfD, var det fordi, de var blevet spurgt, hvordan de ville undgå, at AfD fik indflydelse. Det var AfD’s manglende muligheder for at få indflydelse, han skulle tale om! :-)

  Det var nærmest komisk. Det mindede mig om dengang alle andre politikere og kommentatorer uden videre pissede direkte på dem fra Dansk Folkeparti live på tv!

  Jeg tænkte: “Jeg tror AfD har fremtiden for sig i Tyskland”. Næste gang får de nok 50% flere stemmer og derefter 50% fremgang igen ved det følgende valg osv. Den samme ‘indtrængningeskurve’ har vi set for Sverigedemokraterne i Sverige. Det lover godt for fremtiden.

  Kommentar by A-mad — 27. september 2017 @ 15:33

 5. Det er måske denne måneds lagkage med lys i fra Venstre?

  Kommentar by BB — 27. september 2017 @ 16:02

 6. Tegningerne skal vel luftes engang imellem for og bibeholde Danmarks trussel og terror niveau. Så vi kan bibeholde vores grænse kontrol.

  Kommentar by P — 27. september 2017 @ 16:51

 7. Altid interessant at se hvordan den danske højrefløj bliver skildret i de udenlandske medier- og så kan man tænke over hvordan den danske presse skildrer højrefløjen i andre lande. Det er her vi for alvor kan tale om fake news og lügenpresse.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 27. september 2017 @ 16:59

 8. Bare det at DW bruger det ikke-eksisterende ord “islamofobi” viser deres venstreradikale sindelag.

  Kommentar by 4760 — 27. september 2017 @ 17:06

 9. -Og hvis der ellers er nogen, der stadig kan huske Hvem det var, der brændte den danske ambassade af i Damaskus? Ja, det var islamisterne i Syrien, dem russerne snart har helt udslettet.
  Og som CIA og Israel støttede. Dem der fik de 1200 landcruisere, de selv pludselig pludselig ikke kunne finde, ja I ved, dem de gav til abc..brd..gty.. nåja ISIS!
  Så fed fryd over hvert et spark til yallah, hahaha.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. september 2017 @ 17:08

 10. Herligt at Uriasposten viser Westergaards muhammedtegning. Det er inkluderende.

  Kommentar by Liva — 27. september 2017 @ 17:08

 11. Jamen det er sku også for dårligt af Støjsenderen, alle ved jo godt at muslimerne selvfølgelig ikke har bomben i narrehatten, den sidder jo om livet på dem i et gedepikkeskins bælte.

  Kommentar by Piphans — 27. september 2017 @ 17:48

 12. Inspireret af ovenstående har jeg følgende forespørgsel/forslag: Er der nogen som har opskriften til Inger Støjbergs lagkage?

  Italienerne har Tiramisu, Østrigerne har Sachertorte, Tyskerne har Schwarzwälder Kirschtorte, osv. – Kunne vi ikke i Danmark have en Ingerkage?

  Må jeg, under indtryk af Westergaards tegning, foreslå at kagen ændre form, sådan at den bages i en kugleform, overtrækkes med sort lakridsglasur og tilføjes en lille fiks lunte, eventuelt som en lille rød sukkerstang – Inger-kagen bør udføres i portionsstørrelse.

  Er der ikke en frisk konditor, derude, som vil tage idéen op? – Bag den ikke for længe!

  Kommentar by T. Flodur — 27. september 2017 @ 19:10

 13. -Det er en god ide m en Ingerkage, ligesom Kajkagen. En Huskekage!
  En bordbombe m små Dannebrog i. Og hold-kæft bolsjer til væmmeligboerne. Og en lego opstilling m flyveimamer der bliver stenet i dynger af standhaftige danskere..
  Ja det bliver en rigtig god Peters Jul.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. september 2017 @ 20:14

 14. Måske er der gået hul på bylden:

  http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE9906340/de-farlige-tegninger/

  ikke at jeg priser Politiken Vest, men i det mindste er JP vist det eneste MSM der ikke censurerer kommentarsporene

  og jeg kan anbefale at læse det !!!
  Thi komentarene giver virkelig kontra på vor tids medløben, til iSlammets forsøgte/gennemførte trusler mod os !

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. september 2017 @ 21:46

 15. Mon ikke det ville være bedre, hvis Inger Strøjberg arbejdede for at afskaffe asylretten og retten til familiesammenføring i stedet for at rende rundt og provokere med Kurt Westergaards tegninger.

  Glem aldrig, at der er kommet omkrig 30.000 nye muslimer til Danmark, mens Inger Strøjberg har været minister. Hertil kommer familiesammenføringer.

  Kommentar by Søren Andersen — 27. september 2017 @ 22:31

 16. Endelig gør hun noget smart.
  Lad os få gang i den.

  Kommentar by Sindsro — 27. september 2017 @ 22:43

 17. Link to integration minister Stojberg facebook post

  http://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=1594729667233411&id=207401585966233&refid=17&_rdc=1&_rdr

  Kommentar by Norbert — 28. september 2017 @ 00:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper