29. september 2017

Bonnnichsen: Mo-karikatur som ipad-baggrund, “svarer til, at vi udstiller deres mødre blive voldtaget”

‘Don’t like this picture – Fuck off’, står der under Muhammed-Tattoveringen, og det må siges at være et ganske præcist budskab. Hvis man i ramme alvor mener, at en banal karikaturtegning “svarer til, at vi udstiller deres mødre blive voldtaget”, så er kulturkløften for dyb. Vi må tilbage til udgangspunktet: Skik følge eller land fly!

74-årige Hans Jørgen Bonnichsen for fuld udblæsning på Altinget.dk – Tidligere PET-chef revser Støjbergs opslag: Hun sætter sikkerheden på spil.

“Det er med til at fastholde terrortruslen over Danmark, når integrationsminister Inger Støjberg (V) poster et billede af sin Muhammed-skærm på Facebook. …

Da jeg havde med det her at gøre, var der unge mennesker, der fortalte mig, at vi ikke aner, hvilke krænkelser vi udsætter dem for. At det svarer til, at vi udstiller deres mødre blive voldtaget. Det er så stærke følelser, det vækker. Det har man ikke gjort sig begribelig. Men det har man gjort som sikkerhedsansvarlig,’ siger Bonnichsen.

Han mener desuden ikke, at opslaget er udtryk for god brug af ytringsfriheden…”

(Foto: Sort Sonofon)

Oploadet Kl. 10:22 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88247/trackback

29 Comments »

 1. Det muslimer har behov for at føle er et kraftigt los i røven. Og Bonnichsen er en latterlig nar.

  Kommentar by Nielsen — 29. september 2017 @ 12:11

 2. Den gamle senile tosse forsøger åbenbart at blive en kopi af David Trash…

  Kommentar by 4760 — 29. september 2017 @ 12:14

 3. Han forstår ikke, at muhammedtegningen ikke indgår i Inger Støjbergs kommunikation. Den er derimod en højaktuel manifestation, som berettiges af den stadigt bestående trussel i det offentlige rum. Og den stadigt bestående frygt.

  Hvorfor fortæller Skovgaard Museet os ikke bare, hvilket eksempel, de SÅ har valgt på blasfemi, der skaber opstand blandt muslimer, når de ikke – af faglige grunde – fandt muhammedtegningerne egnede?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. september 2017 @ 12:21

 4. Når skidt kommer til ære: Tænk at vi har sat low-level folk som Bonnichsen m. fl. til at varetage samfundets sikkerhed. Manden har jo mere end én gang tydeligt bevist at han er totalt blottet for dømmekraft og begavelse – den mand er farlig for sine omgivelser.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 29. september 2017 @ 12:24

 5. Ja, tilbage til udgangspunktet: Skik følge eller land fly!

  Kommentar by va sawva — 29. september 2017 @ 12:54

 6. Manden har sikkert ret, hvis man vil ofre ALT for at kunne leve i smug.
  Det var der også nogen der ville i Danmark under anden verdenskrig.
  Det er der også nogen der vil i Danmark under tredje verdenskrig.

  Kommentar by Bastardo — 29. september 2017 @ 13:02

 7. >> Mo-karikatur som ipad-baggrund, “svarer til, at vi udstiller deres mødre blive voldtaget”

  Hvis nogen er så vanvittig at mene det, så hører personen hjemme på et sindssygehospital.
  Personen en så alvorlig virkelighedsforstyrrelse kan i hvert fald ikke gå frit rundt i et vestligt land.

  Kommentar by traveler — 29. september 2017 @ 13:10

 8. ÅHH NEJ, ikke ham den tidligere klædehandler igen.
  Man skal ikke lytte hhv. reagere til/på rygter (viden på 3. hånd), jeg har dog fra 3 forskellige tidligere PET ansatte, og uafhængigt af hinanden, hørt Bonnichsen omtalt som værende talentløs som operativ leder i PET, Igen skal jeg bemærke at min viden er fra 3. hånd.
  Det er uvist hvorfor hr. Bonnichsen ofte omtales som tidligere PET chef.
  Blot det at se hr. Bonnichsen på TV, hans attitude minder i høj grad om Poul – der røres ikke ved efterlønnen – Rasmussen.
  Efter min mening er Bonnichsen narcissist af værste skuffe.

  Kommentar by AK JA. — 29. september 2017 @ 13:14

 9. Nu er det jo bare disse “unge mennesker” der voldtager vores mødre, koner, kærester, søstre, døtre osv… så hvem er det der bør være krænket?

  Kommentar by redneck — 29. september 2017 @ 14:09

 10. # 1 Nielsen Ja

  Kommentar by dunk — 29. september 2017 @ 14:17

 11. Hvis Bonnichsens analogi er retvisende, siger det betydeligt mere om det muslimske kvindesyn end hvor meget tegningen krænker dem.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 29. september 2017 @ 14:19

 12. Hvis et kvindeligt medlem er sammen med en fremmede er hun gjort æreløs for familien. Hun er socialt død for dem og der er kastet skam på familiens ære. Muslimer gifter sig ikke med hinanden men mod familen. De er “familie og klan nazister” som går op i famileblodets renhed. Islam er et “fællesskab” for klaner af hensyn hvor man ikke krænker hinandens ære.Iflg den pakistanske antropolog, Akbar Ahmed har meget terroren ikke bare rod i islam men i disse familieværdier islam resonere med. Vestlige værdier, love og samfund vil opløse klanen og gøre dem æresløs. Københavns kommunes billede med en muslimsk kvinde, som kysser en fremmede for familien og er familien utro og bliver gjort æreløs er også en provokation for disse værdier. Det er en kommune voldtægt af familiens ære. De skulle aldrig have været i vesten med deres klanværdier og lov(sharia)

  Kommentar by Thorsted — 29. september 2017 @ 14:34

 13. Jeg så Bonnichsen i nyhederne i går. Han rystede jo af skræk…

  Kommentar by PH — 29. september 2017 @ 14:56

 14. Jeg synes vi skal have ham Alibaba Bonnichsen noget oftere på TV. Han rekrutterer flere nynazister til disses organisationer end tyve år med flyveblade delt rund i hele landet af DNSB. Hver gang jeg bare hører om ham får jeg en tilskyndelse til at overføre nogle penge til et godt formål. Hvis jeg selv tog imod bidrag, ville jeg sætte et billede af Alibaba Bonnichsen på donations-siden.

  Kommentar by Balder — 29. september 2017 @ 15:00

 15. Jeg skammer mig over, at en figur som Hans Jørgen Bonnichsen, har haft en ledende stilling i en organisation som skal beskytte mit land!

  Kommentar by T. Flodur — 29. september 2017 @ 15:18

 16. En stund var der naesten noget komisk over onkel Bonnichsen , naar han dukkede op som trold af en aeske eller blev trukket op af hatten som en kanin , naar der paa bestilling skulle et par udtalelser til medierne paa bordet ; nu virker manden blot som en gamling paa aftaegt , med gangstativ og det hele , og efterlader et smaatrist indtryk af en person der endnu ikke har erkendt at hans besoegelsestid for laengst er ovre .
  I grunden en ligesaa imponerende som spildt loyalitet overfor en politisk dagsorden der har mistet al forbindelse til realiteten….

  Kommentar by Krassisten — 29. september 2017 @ 16:06

 17. “Komiske Alibaba Bonnichsen”

  Kommentar by va sawva — 29. september 2017 @ 16:32

 18. Bonnichsen fjumrer videre
  Akari har afbukset hans bundløse naivitet og uvidenhed.ligeledes afbuksede han sig selv da han inden Bataclan sagde at der ikke var terrorister blandt flygtninge…alligevel fortsætter han sit ævl

  Det siger en del om pressen at de stadigvæk benytter denne nullitet…måske er han en af de få der siger det de ønsker at høre?

  Kommentar by jønne — 29. september 2017 @ 16:47

 19. Og så er der voldtægt i virkeligheden:

  http://ekstrabladet.dk/112/32-aarig-mand-anholdt-sigtet-for-voldtaegt-af-tre-forskellige-kvinder/6847311

  “Den anholdte er en 32-årig mand med anden etnisk herkomst, der er bosiddende i Danmark.”

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. september 2017 @ 17:38

 20. -Det viser især at de dovne MSM journalister bare vil høre, hvad de ved at Bonnichsen vil svare: Hvorfor spørger de ikke Jakob Scharf? Eller FET? Hvor har han aftjent sin værnepligt? Er der nogen der ved det m sikkerhed?

  Kommentar by Hul igennem? — 29. september 2017 @ 18:26

 21. @ 18, jønne

  Ja, man undres. Men som du er inde på, er han rigtigt god til at sige det, journalisterne gerne vil høre.

  Læg også mærke til hvordan medierne typisk titulerer ham fejlagtigt, som “tidligere chef for PET”. Han havde ganske vist en chefstilling hos PET (chefpolitiinspektør). Men han har sådan set aldrig været “chef for PET”. Hvis man skal følge PETs ledelsesdiagram helt til dørs, sad han faktisk ret langt nede på totempælen – vi taler noget i stil med: Justitsministeren, Justitsministeriets departementschef, Rigspolitichefen, Chefen for PET og som rosinen i pølseenden, Bonnichsen.

  Stillingen som chefpolitiinspektør hos PET giver selvfølgelig både magt og indsigt i forhold til organisationens virke. Men i sidste ende titulerer medierne ham faktisk forkert: Bonnichsen har aldrig været chef for PET.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 29. september 2017 @ 18:46

 22. Der er sikkert noget om snakken, og når man ihukommer muslimers groteske overrepræsentation i voldtægtsforbrydelser, så bliver det tydeligt, at nogen er nødt til at gøre dem begribeligt, at vold mod et rigtigt menneske er uendelig meget værre end nogen tegning nogensinde kan være. Herhjemme kunne man f.eks. lade det være lakmusprøven på, om de skulle have lov til at blive eller returneres.

  Kommentar by A. Nysted — 29. september 2017 @ 18:54

 23. Bonnichsen var tidligere operativ chef i PET, samtidig med at han er en linselus og spørgsmålet er, om han ikke er skabsmuslim!
  Tidligere fik han en såkaldt dansker løsladt fra Guantanamo basen på Cuba, blev skaffet arbejde i postvæsenet, hvor han svindlede og bedrog på livet løs, som mange muslimer gør.

  Kommentar by der Adler — 29. september 2017 @ 20:49

 24. Bonnichsen gør opmærksom på, at en tegning kan få muslimer til at lave terror. Tak for det. Sådan er det, desværre.
  Der er derefter kun én ting at gøre: at undgå muslimer i Danmark.

  Kommentar by Niels P. — 29. september 2017 @ 21:14

 25. Det er lang tid side vi har hørt fra Bonnichsen. Jeg ser han er blevet lidt trind her på det sidste, hovedet er næsten væk i flæsk.

  Han mener desuden ikke, at opslaget er udtryk for god brug af ytringsfriheden…”
  Hvad Bonnichsen mener her er irrelevant.!

  Knolden må lære at forstå, at tiden nærmer sig hastig.

  Kommentar by Sindsro — 29. september 2017 @ 21:16

 26. Bonnichen er danskernes John Brennan…

  Kommentar by redneck — 29. september 2017 @ 22:58

 27. Hvorfra ved Bonnichsen hvordan korandyrkernes profet ser ud? Har han set ham?

  Flot tatovering.

  Kommentar by Liva — 30. september 2017 @ 08:43

 28. Flæskefjæs Bonnichsen demonstrer igen og igen denne sandhed: There’s no fool like an old fool.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. september 2017 @ 10:30

 29. @26:

  Den var godt nok hård overfor John Brennan….

  Kommentar by Henrik Larsen — 30. september 2017 @ 15:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper