1. oktober 2017

Marcus Knuth citerer henvendelse fra borger: “Tænk, at min datter bliver kaldt dansker-svin i skolen”

Venstres Marcus Knuth balancerer på en knivsæg. I forhold til vælgerne skal han lyde bekymret og hård, alt imens han politisk arbejder for mere af det samme lanceret under nye ‘talking points’, der kunne være udtænkt af fuldskæggede hipstere i et smart reklamebureau.

Kommentar af Marcus Knuth i Berlingske – Det er gået for vidt, når et barn bliver kaldt dansker-svin i skolen.

“Der er huller i danmarkskortet, hvor Danmark ikke længere er Danmark. Det voksende problem med ghettoer og parallelsamfund bliver jeg bekræftet i igen og igen. Senest skete det forleden, hvor jeg fik endnu en chokerende henvendelse fra en bekymret dansker, som skrev: ‘Tænk, at min datter bliver kaldt dansker-svin i skolen’. Og tro mig, jeg er selv bekymret – meget bekymret. Faktisk frygter jeg, at problemerne er langt, langt større, end de fleste politikere aner. …


Jeg hører fra danskere om, hvordan nogle muslimske forældre helst ikke ser, at deres børn har danske venner eller leger med danske børn. Om hvordan mange muslimske børn bliver sendt på arabisk skole i weekenden i stedet for i danske sportsforeninger. Om at de islamistiske kræfter målbevidst modarbejder integrationen, fordi de på ingen måde ønsker at blive danske.

[…]

Jeg mener ikke, at problemerne med parallelsamfund er danskernes skyld. Faktisk har Danmark en stolt historie med at byde udlændinge velkommen som del af vores samfund. Jeg kommer selv fra Lolland, hvor vi over generationer har budt velkommen til masser af bl.a. polakker og andre fra Østeuropa, der kom hertil for at hjælpe i landbruget. De er i dag lige så danske som du og jeg.

Jeg kunne fortælle lignende historier om andre danskere, der har tyrkiske, iranske, tyske, russiske eller britiske forfædre, eller som er del af vores jødiske, katolske eller visse dele af det muslimske mindretal. Fællesnævneren er, at de har taget Danmark til sig, de er blevet danske. Men det er desværre ikke tilfældet, når det gælder den gruppe af muslimer, der ikke ønsker at være en del af Danmark.

Derfor er tiden kommet til, at vi tager fløjlshandskerne af og begynder at stille krav. Krav om, at hvis man bor i Danmark, så er man en del af Danmark. Ellers kan man finde sig et andet sted at bo. Derfor er jeg glad for, at Lars Løkke nu lægger op…”

Oploadet Kl. 10:43 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88321/trackback

39 Comments »

 1. Jeg skrev efterfølgende til Marcus Knuth og fortalte ham om børnebogsforfatteren Kaare Bluitkens datters oplevelser i folkeskolen, fortalt i en større artikel i JP for nogle år siden. “Du har store danskerpatter”. “Din danskerkusse passer til min brune pik”. “Hvide luder”. Daværende undervisningsminister Bertel Haarder var rystet, men dagen efter var han sikkert sig selv igen og alt i den politiske tankeverden ved det gamle, dvs. alt det nonsens om “integration”, vi har hørt på i 30 år.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 1. oktober 2017 @ 11:18

 2. Den sidste sætning i det ovenfor citerede: “Derfor er jeg glad for, at Lars Løkke nu lægger op…”
  Ha!
  Det må da være en vits? Lars Løkke lægger op…?
  Er Løkke ved at forberede en gentagelse af hans tidligere store løgn: “Straksopbremsning”?

  Løkke kunne have haft forhindret en meget stor del af den vold og de voldtægter og mord der har fundet sted siden da, hvis han havde gjort hvad han lovede. Så hvem er så dum at tro på noget den uvederhæftige person siger i fremtiden.
  Lars Løkke er og bliver den ringeste statsminister nogensinde, og han er det største svigt fremtidens danmarkshistorie vil kunne fremvise, og med tilnavnet ”den svigefulde”.

  Kommentar by Birger Jensen — 1. oktober 2017 @ 11:21

 3. Hvad lægger Lars Løkke op? Og er det noget at være glad for?

  Lars tænker kun på sin egen lykke, alt hvad en politiker siger er løgn, og for egen vindings skyld.

  Men stemmekvæget hopper sikkert på den.

  Venstre er ikke løsningen på problemerne, tværtimod.

  Kommentar by Morbus Behcet — 1. oktober 2017 @ 11:23

 4. Tom snak. Det parti vil ikke frasige sig konventionerne, og så er der ikke mere at diskutere der. De burde få langt mere hug i højreorienterede aviser – men de er jo alle sammen skrevet af venstreorienterede journalister, så det kan vi godt glemme alt om. Farcen fortsætter desværre med uændret kraft et stykke tid endnu, ser det ud til.

  Kommentar by Morten — 1. oktober 2017 @ 11:40

 5. Måske skulle Marcus Knuth have ladet værre med at stemme for, at alle de fremmede har fået dansk statsborgerskab.

  Måske skulle han også have ladet være med at støtte et parti, der går ind for, at en hvilken som helst forbryder fra den tredje verden, der kan fremstamme ordet “asyl”, har ret til livsvarigt ophold i Danmark på de danske skatteyderes bekostning.

  Jeg har lige siddet og læst om en 3-dobbelt voldtægtsforbryder, der ikke er blevet udvist af Danmark. Det er på grund af menneskerettighederne, at han får lov til at blive i Danmark. Måske skulle Marcus Knuth have ladet være med at støtte menneskerettighederne.

  Det eneste, der er sikkert, er, at problemerne med de fremmede bare vil vokse i takt med, at deres antal stiger.

  Hvorfor skulle de fremmede lade sig integrere, når de ser ned på os?

  Kommentar by Søren Andersen — 1. oktober 2017 @ 12:00

 6. Svært at tag manden alvorlig når han ikke kommer med noget konkret forslag til hvordan vi tager “fløjshandskerne” af.

  Stop indvandringen og luk grænserne af, ville selvfølgelig være første skridt, men det kræver jo et opgør med EU og konventionerne og det er Venstre bestemt ikke indstillet på.

  Kommentar by Kenneth — 1. oktober 2017 @ 12:18

 7. Grev Knuth er piv falsk, faktisk nærmest lige så falsk, som når den islamofile Kristian Jensen er utilfreds med, at muhammedtegningerne ikke er en del af blasfemiudstillingen på Skovgaard museet i Viborg.

  Kommentar by P. — 1. oktober 2017 @ 12:27

 8. # 4

  Højreorienterede aviser eksisterer ikke i Danmark.

  De to såkaldte borgerlige aviser, Berlingske og Jyllandsposten, er begge degenereret til et par ligegyldige lyserøde pamfletter.

  Kommentar by 4760 — 1. oktober 2017 @ 12:35

 9. Hvor der er en vilje, er der en vej. Men vejen bliver hele tiden blokeret af nazistisk affald, som konstant strøs ud af landsforrædere, med den tro at de er frihedskæmpere.

  Kommentar by Menig 442 — 1. oktober 2017 @ 12:36

 10. Det var jo saa de vanlige floskler,hvor er handlings planen for nu og her??

  Kommentar by Anonym — 1. oktober 2017 @ 12:43

 11. Ligesom tidligere magthavere fik tilnavne der svarede til deres bedrifter/personlighed, vil et passende tilnavn til vores nuværende statsminister være, Lars danmarks ulykke rasmussen.
  Nogen der har nogle bedre forslag ?

  Kommentar by Danskeren — 1. oktober 2017 @ 13:00

 12. # 9 Kommentar by Menig 442
  Øhhh, hvad ?

  Kommentar by Danskeren — 1. oktober 2017 @ 13:02

 13. Ævlebævle. Jeg tror, at grev Knuth inderst inde er en fin og realistisk fyr. Men partidisciplinen og den kollektive tankekontrol i den politiske klasse er stenhård, og hans partikollega, det dumme svin til Jan Ejnar Jørgensen, er ikke bange for at banke Knuth i koglerne med sin absurde kulturradikale logik, der er med til at smadre Danmark.

  Kommentar by tilfældig — 1. oktober 2017 @ 13:03

 14. # 2

  Har du allerede glemt den debile Gucci-Helle?

  Kommentar by 4760 — 1. oktober 2017 @ 13:17

 15. ‘Tænk, at min datter bliver kaldt dansker-svin i skolen’.

  Et tydelidt eksempel på racisme. Men hvem er det, der bliver beskyldt for racisme? Og hvem bliver aldrig beskyldt for racisme?

  Kommentar by Niels P. — 1. oktober 2017 @ 13:19

 16. Marcus Kusse er en del af danmarks kræftsvulst, men grødbønder og fisketosser elsker den slags, så dummark forsætter med at udrydde sig selv og sit land, valg efter valg efter valg…………

  Kommentar by Piphans — 1. oktober 2017 @ 13:22

 17. Lars Ulykke skulle lægge hovedet op i Løkken,hvorefter klappen under ham skulle åbne og straksopbremsningen når rebet ikke var længere skulle være det sidste løgneren mærkede
  Æ

  Kommentar by træt — 1. oktober 2017 @ 14:17

 18. Vedr. Lars Lykke; den dag efter Krudtrønden, hvor Han om aftenen i en partileder debat begyndte at snakke om “fredens religion” forlod jeg Venstre efter 42 år som Venstre kernevælger. Siden har jeg været partiløs men intet tyder på jeg vender tilbage. Marcus Knuth er okay men han er jo nærmest helt alene.

  Kommentar by Alan Bork — 1. oktober 2017 @ 15:21

 19. 12 Danskeren.
  Øhh, har du ikke lagt mærke til, hvor løs nazikortet sidder hos den kaglende klasse, for at blokere enhver redningsvej.

  Kommentar by Menig 442 — 1. oktober 2017 @ 15:45

 20. Prøv at find P1, søndagsfrokost fra i dag, 01.10.2017 og lyt til især de kvindelige gæsters analyse af EU og AfD´s kanonvalg i Tyskland.
  Danmark undgår ikke en ny krig så længe det er Margrethe Vestager typer der trumfer deres vilje igennem.

  Kommentar by k.m. — 1. oktober 2017 @ 16:13

 21. Taburetklæberer hele bundet, blå rød to vinger på den samme fugl

  Det såkaldte danske demokrati har aldrig fungeret siden den spæde begyndelse i 1849

  hvis man bekender sig til det repræsentative demokrati er man i sandhed antidemokrat

  Kommentar by Henrik Sass på Nas — 1. oktober 2017 @ 17:02

 22. Javist – men det hedder EN knivsæg.

  Føderalisterne balancerer på en knivsæg, fordi de skjuler det enorme paradoks, at de – midt i den nationale kamp – er, netop, føderalister. Og derfor ikke især vil Danmark, men især vil Det Nye Europa, også selvom det bliver Merkels, Junckers, og Timmermans’ multikulti Europa.

  Hør og se Kommissionens formand tale her. 1 Minut og 32 sekunder: https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. oktober 2017 @ 17:13

 23. I dag har en islamist knivdræbt to franske kvinder i Marseille. Det gjorde han samtidig med at han råbte “allahu akbar”. Både TV2 og Jyllandsposten fortæller at det betyder at gud er størst. Det er ikke rigtigt. Det betyder at allah er størst.

  Kommentar by Liva — 1. oktober 2017 @ 17:16

 24. Konventionerne skal lave helt om, hvis vi ikke kan forlade dem. Menneskerettighederne skal ud af dansk lovgivning. #4 Morten “bravt talt!”

  Kommentar by Tim Pallis — 1. oktober 2017 @ 17:17

 25. Marcus Knuth var manden der bød flygtningelejren på Vordingborg kaserne velkommen og at vi alle havde et ansvar og og og….

  Politikersnak og varm luft. Tro dem ikke over en dørtærskel. Der er en årsag til, at politikere ligger i bunden på liste over troværdige erhverv.

  Kommentar by Per747 — 1. oktober 2017 @ 17:56

 26. Som sædvanlig. Snak og ingen handling.

  Kommentar by Winged Hussar — 1. oktober 2017 @ 18:24

 27. Knuth er ligesom Støjberg: Narrefisse.

  Kommentar by BB — 1. oktober 2017 @ 18:46

 28. Pind, Knuth, og Støjberg, og hvem der ellers har gjort kommers for partiet i tidens løb, har alle gjort det på en føderalistisk baggrund. Derfor kan de sige hvad som helst. Hele partiet ved, at handling er utænkelig.

  Islam er ikke “elefanten i rummet”. Føderalismen er.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. oktober 2017 @ 19:17

 29. Nåja: Handling forstået som andet end uvirksomme “stramninger”. “50”, “80” eller “100 stramninger” er på langt sigt ét fedt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. oktober 2017 @ 19:19

 30. Lad os begynde med at udvise konsekvent når en betinget udvist fanges igen. Dip samtid med at dømme til betinget udvisning, fremover skal en voldsdom eller tyveri automatisk medføre ubetinget udvisning

  Kommentar by redneck — 1. oktober 2017 @ 19:20

 31. Jamen, det er jo det, vi ikke kan, redneck! Venstre og Konservative blokerer. Fordi … de er
  f ø d e r a l i s t e r …

  Det Nye Europa er guld. Danmark er kun sølv. For de gamle partier, der har udrenset de nationalbevidste fra deres midte, og indsat føderalister. “Der er intet alternativ til EU!” Ikke sandt?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. oktober 2017 @ 19:54

 32. Ved ikke om det er godt eller skidt at M.K. melder sådan ud. På den ene side har han nok flyttet holdninger i den rigtige retning, så Jan E. Jørgensen står mere alene i Venstre. På den anden side skulle han nødig trække stemmer væk fra partier, der rent faktisk er villige til opgør med konventionerne, og konkret vil sende indvandrere ud.

  Kommentar by Zatopek — 1. oktober 2017 @ 21:12

 33. Folkeskolerne i Danmark har påført sig selv et kæmpeproblem med korandyrkerne ligesom andre offentlige anstalter har man bøjet sig for islam, blød dyrene ligger som de har redt, stakkels de børn hvis forældre der ikke kan flytter dem i privatskole, de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister skal sparkes ud af landet af hensynet til befolkningens sikkerhed, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. oktober 2017 @ 22:52

 34. Den skabsradikale Jan E. Jørgensen var gæst i Clements program på DDR2 i aften.

  Her udtalte halalhippien, at han glæder sig til, at Danmark igen begynder at modtage kvoteflygtninge.

  Mon han håber på, at komme i trusserne på Zinke Stampe?

  Kommentar by 4760 — 2. oktober 2017 @ 00:12

 35. > 17 Træt
  – Ø Å
  Der foregår en udrensning af hvide mennesker i Europa for tiden. På den anden side af atlanterhavet, er det land europæerne stjal fra indianerne ved at blive stjålet fra dem af araberne, med (som sædvanlig) negrene som nyttige idioter. Her i Europa, har vi nogle fortrinsvis kommunistiske -kollektivistiske om man vil- magthavere, ofte selvbestaltede som gør alt for at hjælpe araberne med at kolonialisere Europa. I Frankrig og i Sverige er denne kolonisation ved at være tilendebragt. Og politikerne har nu fået de borgerkrige, som de så ihærdigt har arbejdet for. Ganske vist er det kun invasorerne, som har grebet til våben. Men det vil nok ikke vare ved.

  Kommentar by Nielsen — 2. oktober 2017 @ 01:51

 36. #34
  Nogle liberale tror det hele er et eksperiment.

  Laissez faire! Lad falde hvad ikke kan stå. Velkommen til alle! Fri global konkurrence! Hurra for kunstig intelligens,droner og robotter!

  Sådanne mennesker er i grunden nok mere revolutionære og destruktive end kommunister, for det er skruen uden ende.

  Kommentar by Zatopek — 2. oktober 2017 @ 09:40

 37. > 36 Zapoteek
  Lad falde hvad ikke kan stå er nok noget af det sundeste for enhver økonomi. Givet vi betaler hinanden med valuta i stedet for penge, kan laisses faire – begrebet tolkes som vand på globalisternes mølle. Det er det langt fra. Fri handel, som i fri; uden restriktioner af nogen art, er det der kan bibringe enhver fremgang og mulighed for et liv uafhængig af andre.

  Kommentar by Nielsen — 2. oktober 2017 @ 11:09

 38. #37
  Det er ret kompliceret.

  I princippet kunne ægte frihandel erstatte migration fuldstændig.
  Men i praksis kun hvis grænserne også lukkes.

  I princippet kunne fri konkurrence skabe effektivitet. Men kun hvis monopoler osv. ikke opstår. Og det gør de uvægerlige uden regulering.

  Lad falde hvad der ikke kan stå? Der er rigtig meget, der ikke kan stå. Penge bliver let et mål i sig selv, og leder det nødvendigvis til det bedste samfund og den bedste fremtid. Nej.

  Kommentar by Zatopek — 2. oktober 2017 @ 12:01

 39. Zatopek og Nielsen.

  Bemærk at Hans-Hermann Hoppe har vist at frihandel ikke indbefatter fri migration. Logikken der bruges på det ene kan ikke bruges på det andet.

  Det mangler de stadig at fatte i V og LA.

  Kommentar by Sigwar — 2. oktober 2017 @ 17:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper