4. oktober 2017

Justitsminister Søren Pape Poulsen har ingen holdning til Red Barnets menneskesmugling…

Red Barnet er politianmeldt, og det kunne være interessant at høre Justitsministerens vurdering af organisationens aktiviteter ud for Libyens kyst. Svaret blev som forventet. Fra FT.dk

Martin Henriksen (DF):
Spørgsmål nr. 1127 (Alm. del) fra Folketingets Udlændinge- og Integrationsudvalg:

“Mener ministeren, at der er tale om en ulovlig handling, når Red Barnet samler penge ind i Danmark, der finansierer skibe, som samler migranter op, og dermed bidrager til ulovlig ind- vandring i EU (jf. https://redbarnet.dk/redningsskib/)?”

Søren Pape Poulsen (K):
Svar:

1. Justitsministeriet kan indledningsvis oplyse, at indsamlingsloven, jf. lov nr. 511 af 26. maj 2014 om indsamling mv., indeholder regler om anmeldelse af indsamlinger, tilladelse til hus- og gadeindsamlinger og god indsamlingsskik mv. Indsamlingsnævnet fører tilsyn med, at indsamlinger foretages i overensstemmelse med loven, jf. indsamlingslovens § 10, stk. 1.

Det fremgår af lovens § 10, stk. 2, at Indsamlingsnævnet fører tilsyn med, at de indsamlede midler er anvendt i overensstemmelse med det formål, der er angivet i anmeldelsen, og at formålet er lovligt. Hvis Indsamlingsnævnet får mistanke om, at midlerne fra en indsamling går til et ulovligt formål, anmeldes forholdet til politiet.

2. Det fremgår af presseomtale af sagen om Red Barnets indsamling til skibet Vos Hestia, at der er indgivet politianmeldelse mod Red Barnet for medvirken til menneskesmugling.
Justitsministeriet finder det på denne baggrund rigtigst ikke at udtale sig nærmere om den konkrete sag, herunder hvorvidt der efter dansk ret kan antages at være begået noget strafbart i den pågældende sag. …”

Oploadet Kl. 03:19 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88421/trackback

19 Comments »

 1. Den franske militæranalytiker, Philippe Delmas skrev i en bog for snart 20.år siden, at “humanitære aktioner kan ikke støttes af stater fordi den har en konkret befolkning interesser og sikkerhed i dens varetægt,-staten er partisk. Humanitære organistioner har en abstrakt menneskehed som dens interesseområde og hævder den er upartisk.” Delmas mener, at humanitære organisationer skal underlægges staten og reguleres ellers ender de med at dikterer statens politik.Det er faktisk det som er sket. Der er andre forskere som hævder, at det humanitære og offeret er blevet en statsreligion i vesten. Det er den nye kirke. Staten er ikke adskildt fra denne kirken, men er blevet til et teokrati for den. Derfor stoppes det ikke. Europa skal ud i en blodig sekularisering fra denne humanitære statsreligion, som har påduttet os et fællesskab med den hellige “ofre”.

  Kommentar by Thorsted — 4. oktober 2017 @ 04:02

 2. Babapape Poulsen har så vidt jeg ved aldrig haft holdninger til noget der kan få hans fede røv skubbet af taburetten.

  Kommentar by Frank Hagmann — 4. oktober 2017 @ 06:06

 3. Tjah, hvad kan man sige? To politikere spilder hinandens tid. Men desværre spilder de og så 69% af danskernes ejendom, som de ved hjælp af de love de selv sidder og strikker sammen, har stjålet fra os.

  Kommentar by Nielsen — 4. oktober 2017 @ 06:07

 4. Den Danske justitsminister lukker bevidst øjnene for den daglige kriminalitet og terror der hver dag udøves endog med statsstøtte, og det er både i Danmark og i U-landene at der doneres Danske skattekroner når terroren banker på døren, nej fra de Danske politikere skal man ikke forvente at der aktivt sættes ind for at stoppe terroristerne, islamister, Red barnet, læger uden grænser som er er en meget sigende sætning for de kriminelle menneske smuglere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. oktober 2017 @ 08:25

 5. Min kone og jeg er for længe siden holdt op med at donere til Red Barnet, Røde Kors, Amnesti International, Læger uden Grænser, Green Peace, m. fl. Men desværre er vi med til at støtte disse organisationer via vores skattekroner.

  Kommentar by Ole Madsen — 4. oktober 2017 @ 09:26

 6. Forbrydelsen er ikke, at der anvendes indsamlede midler – forbrydelsen er, at der i det hele taget anvendes midler til menneskesmugling.

  Kun ca. 15 procent af organisationens midler stammer fra indsamlinger.
  Resten er offentlige midler – tvangsindsamlet fra skatteborgerne via staten.

  Der er noget patetisk over NGO’er, som vil bruge statens penge, men ikke vil følge statens love.

  Kommentar by Bastardo — 4. oktober 2017 @ 09:34

 7. Hvad med lønninger, lagerhuse, bygninger, lastbiler, bestikkelse, skibe osv.
  Hvor få ører modtages af en krone?
  Og husk at de store doneringer kan trækkes fra. Måske en måde og hvid vaske penge på?

  Kommentar by P — 4. oktober 2017 @ 10:01

 8. Søren P´s position som justis-minister er ingen gevinst for Danmark & danskerne. Det har heller aldrig været hans intetion!

  Men han takkede ja, da Uløkke-lars var tvunget til en lokumsaftale for at bevare magten, OG med udsigten til en fed pension + ministerbil kunne “kneppeSoen” ikke modstå.

  Vi har de kolbøtter vi fortjener! men fortjener Danmark at gå til grunde? p.gr.a. inkompetente kolbøtter?

  Ud af EU & Konventioenerne. Direkte demokrati, Stem NB!
  P.

  Kommentar by Anonym — 4. oktober 2017 @ 10:31

 9. Jeg har hørt om en der hedder George Soros. Han er stenrig og skulle være en af bagmændene bag bla. Red Barnets lyssky aktivitet mht. de såkaldte flygtninge aka islams fodfolk der jo deltager i den pågående islamiske invasion af Europa.

  http://barenakedislam.com/2017/09/29/italian-tv-broadcasts-video-footage-of-george-soros-funded-save-the-children-ngo-working-with-muslim-human-traffickers/

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 4. oktober 2017 @ 11:41

 10. Terrororganisationen Red Barnets direktør, Gucci-Helle, bør omgående stilles for en domstol, og herefter sendes i spjældet i rigtig lang tid.

  Kommentar by 4760 — 4. oktober 2017 @ 12:01

 11. Røde kors er en terrororganisation, som hjælper fjenden med at transportere tropperne.
  Den berygtede kommunistiske hungerhær, bestående af fattige blodtørstige negere og arabere til den kommende slagmark i Europa. Det er ikke tilfældigt.
  FN har med deres hjælpeprogrammer skabt et kæmpe befolkningsoverskud i ulandene.
  Og skabt en hær som de kan bruge til, at udrydde Europas befolkninger.

  Med hjælp fra de danske medløbere og forrædere. Det er ikke kun Søren Pape der svigter, det er også statsministeren, udenrigsministeren og forsvarsministeren.

  Kommentar by XXXXX — 4. oktober 2017 @ 12:30

 12. Det er vel i princippet rigtigt, at justitsministeriet ikke skal fælde dom i sagen, men justitsministeren kunne sagtens have fortsat med at henvise til en til lejligheden planlagt justitsministeriel gennemgang og opdatering af de bevillingsmæssige forudsætninger, så muligheden for misbrug ikke kan forekomme på samfundets regning. Den nærmere omlægning kunne være overgang til selvfinanciering for alle disse snabel-foretagender, fx overgang til financiering ved personlige bidrag med mulighed for skattefradrag for bidragyderne på samme måde som skatteyderne kan fratrække op til 15.000 kr på selvangivelsen for bidrag til andre almennyttige formål såsom dyrevelfærd. Og det er så, hvad der skal være af offentligt engagement. Kriminelle handlinger skal under alle omstændigheder straffes, hvilket justitsministeren også kunne have påpeget uden at fælde dom.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 4. oktober 2017 @ 13:58

 13. Flere kommentarer omtaler danske skattekroner. Kan nogen levere en kompakt oversigt over bevillingerne til de omtalte snabel-foretagender? Findes der en udvekslingskode, der siger noget i retning af: Når du indsamler 1 kr giver staten 10, eller lignende?

  Kommentar by Tommy Jørgart — 4. oktober 2017 @ 14:07

 14. -Det eneste der virker på alle slags nassere er nulpenge. Aldrig give noget, aldrig fodre parasitter. Og hvis du tjener en hel masse, så lad være; ingen penge ingen skat.
  Vær lige så syg som en somalisk flæsker, så får du masser af penge.
  Plag løs ligesom yallaherne, spil syg ligesom yallaherne.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. oktober 2017 @ 14:38

 15. Når Pape og ligesindede, ligger bagbundne på tagene af højhusene, og venter på at det bliver deres tur til at få flyvetræning, så vågner de op, forvent ikke at det sker før da….

  Kommentar by Christian — 4. oktober 2017 @ 14:45

 16. # 1 Thorsted

  Viktor Orbans talsmand – Zoltan Kocavs, er inde på fuldkommen samme grundholdning. NGO’er – hvis regeringerne tillader det, underminerer demokratiet og den demokratiske parlamentariske process. Det gør ungarske regering så op med, iflg. interviewet. Vært Lotte Folke Korsholm får ikke et ben til jorden. For manden har jo ret.

  https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-tv/deadline-2017-10-02

  http://abouthungary.hu/the-spokesmans-blog-zoltan-kovacs/

  Jeg er dog langt fra enig i alt hvad der foregår i Ungarn…

  Kommentar by Thorbjørn — 4. oktober 2017 @ 15:24

 17. Man kan fra Red Barnets regnskab konstatere at der flyder penge frem og tilbage mellem dem og deres principal SCI. Men ikke hvor mange og hvorledes de er fremskaffet, kun et par total tal. Bedre bliver det ikke af at gå til SCI regnskab.

  Det er i øvrigt tvivlsomt om den praksis er lovlig jf. bl.a. den hvidvaskningslovgivning som er blevet stedes mere indgribende.

  Under alle omstændigheder kunne man forlange fra de bevilgendes (folketinget) side, at Red Barnet godtgør at der ikke svømmer midler fra deres kasse og til SCI, der er involveret i grov og samfunds ødelæggende kriminalitet.

  Alan Parker der er chair for SCI er dansk gift med Lilian, og er i øvrigt en stinkende rig person, bon kammarat med kommunist ægteparet Inge Genefke og Bent Sørensen (død) samt den maoistiske terrorist advokat Thorkild Høier.

  https://www.savethechildren.net/sites/default/files/libraries/Save%20the%20Children%20International%20Trustees%20Report.pdf

  https://redbarnet.dk/media/1984/red-barnet-aarsregnskab-2015.pdf

  Kommentar by Hans Und — 4. oktober 2017 @ 15:29

 18. At 13:

  Uden nogensomhelst form for dokumentation, tror jeg det ville være rigtigt at gætte på, at hver gang en eller anden godtroende stakkel giver 100 kr til en ‘godgørende’ organisation, så bliver skatteborgerne tvunget til at give 900 kr.

  Kommentar by Bastardo — 4. oktober 2017 @ 21:15

 19. Jeg har fulgt disse skibes bevægelser i flere måneder. Der er tale om regulær rutetrafik og det ser ud som om det organiseres så der altid er et skib tæt på Libyens kyst. De seneste par uger er man begyndt at slukke for AIS rapporteringen når man passerer Malta, for derefter at tænde det igen omtrent samme sted på hjemturen 5-6 dage senere. Aquarius har været usynlig siden 1/10 kl 10, og Vos Hestia siden 3/10 kl 8.45 Hvad kan de dog have at skjule?

  Kommentar by Peter Krogsten — 5. oktober 2017 @ 09:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper