8. oktober 2017

Man skal ikke kunne krydse ‘landegrænser uden pas’: Et udsagn med ’stærke nazistiske konnotationer’

Jeg har ikke fulgt sagen, men det skal nok passe at Felix Baumgarten er kaldt ‘højreekstrem nazisympatisør’. Det hører med til et offentligt liv, hvis man ikke er værdipolitisk venstredrejet. Det skal også nok passe, at det delte billede herunder har ’stærke nazistiske konnotationer’ ifølge promillerne på den yderste venstrefløj, men et journalistisk medie som BT, kan selvfølgelig ikke associere et alment ønske om grænsekontrol med nazisme.

Når Ugebrevet Mandag Morgen faktatjekker historier, vælger de at debunke en tilfældig Bodil, der i en kommentar på Facebook, har postuleret at der var 1,2 mio. muslimer i Danmark. To ud af de tre der har forfattet artiklen er ansat af Berlingske Research, en del af Berlingske Hus, der ejer BT. Avisen der i år får 17,5 mio. i mediestøtte.

Fra BT.dk (Jeppe Pedersen) – Hele verden så ham skrive historie: Så fulgte den mørke tid.

“De fleste husker nok den østrigske adrenalin-junkie Felix Baumgartners historiske hop ude fra rummet i 2012. Nu er den østrigske mirakelmand faldet ned i et endnu mørkere hul præget af vold, nazisme og skilsmisser. …

Og nedturen fortsatte.

I januar sidste år skabte han ramaskrig, da han delte et billede på sin Facebook-side med stærke nazistiske konnotationer.

‘Et land, hvor man ikke kan gå ud og fiske uden tilladelse, men hvor mennesker kan krydse vores landegrænser uden pas, kan kun være styret af IDIOTER.’

… Det kontroversielle opslag blev mødt med en kæmpe kritik, hvilket fik østrigeren til at lave et nyt opslag…

‘De kalder mig for en skattesnyder, som lider af mangel på oxygen, og at jeg er en højreeekstrem nazisympatisør. Jeg siger: Er det ALT, I har at komme med?’ skriver Felix Baumgartner blandt andet…”

(BT, 5. oktober 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88559/trackback

22 Comments »

 1. Polariseringen af samfundet fortsætter.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. oktober 2017 @ 09:36

 2. BT er et rædsomt medie…

  Kommentar by Martin — 8. oktober 2017 @ 09:52

 3. Den lille Jeppe-dreng drømmer nok om et job på DDR eller Politiken, når han engang bliver tør bag ørerne.

  Og så er det jo klart en fordel, at kunne se onde nazier alle mulige steder…

  Kommentar by 4760 — 8. oktober 2017 @ 09:58

 4. I sandhed fake news, hvor konklusionen er skrevet på forhånd, uanset om endelige “findings” passer hertil.

  Det kunne være interessant, at høre de kære (uddannede?) forfattende journalisters definition(er) på nationalsocialisme – eller for den sags skyld fascisme, hvis de nu skulle undvige til den “konklusion”.

  Kommentar by Henrik Larsen — 8. oktober 2017 @ 09:58

 5. Er udtrykket nazist i dag ikke blot et ord man bruger om en person man blot ikke kan lide eller er uenig med? Har det ord ikke mistet al værdi?
  De fleste tosser som benytter det, aner jo reelt ikke, hvad det dækker over, ud over at det er et menneske man er uenig med. Joh, det er vist noget med at nazister slår jøder ihjel!! De selv samme mennesker støtter så muhamedanernes stræben efter at udrydde jøder i Mellemøsten. Hvordan hænger det så sammen? Jeg undres.

  Kommentar by Knud — 8. oktober 2017 @ 10:09

 6. “De kalder mig for en skattesnyder, som lider af mangel på oxygen, og at jeg er en højreeekstrem nazisympatisør. Jeg siger: Er det ALT, I har at komme med?’ skriver Felix Baumgartner blandt andet…”

  JA, det er ALT de hjernevaskede flokdyr har at komme med !!
  Har selv oplevet det mange gange. Når man sagligt og redeligt lægger fakta på bordet, er det eneste de kan komme med et forarget ” Årrhhh!, eller hæve stemmen og bruge skældsord. De hjernevaskede flokdyr evner ikke at tænke selvstændigt endsige argumentere på et oplyst grundlag.

  Kommentar by Danskeren — 8. oktober 2017 @ 10:30

 7. Ja, det var en frygtelig artikel. Siden hans udspring har jeg fulgt ham på FB.
  Han er en rigtig guttermand. Og ikke nazist, men støtte af frihedspartiet i Østrig. Hvilket jo er nok til at markatet nazist.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. oktober 2017 @ 10:39

 8. Felix Baumgartner, en mand der har sprunget med faldskærm fra kanten af det ydre rum, fra 39 kilometers højde og sikkert ned på landjorden igen, er ingen tøsedreng. Og det, han siger, er så indlysende rigtigt, at kun politiske skvatmikler og døgenigte kan være uenige. Naturligvis skal en stat have grænser.

  Desværre mener Felix Baumgartners danske modpol, statsminister Lars Løkke Rasmussen, noget andet. Han går ind for et “åbent Danmark” – det vil sige et indvandrer-Danmark. Det skader os danskeres levemuligheder, det ødelægger vores miljø, arbejdsmarked, kultur, tillidskultur og fremtidsmuligheder. Danmark er ved at være overbefolket. Vi nærmer os de 6 millioner, hvoraf 1 million vel er fremmede. Det er helt vildt, men det støtter Lars Løkke Rasmussen og hans gangstervenner inde i Dansk Industri – og medieluderne i de statsstøttede medier.

  Kommentar by tilfældig — 8. oktober 2017 @ 11:33

 9. Felix Baumgartners udtalelse passer på de ansvarlige regeringer i Vest Europa inkl. Danmark, landenes love er sat ud funktion af hensyn til de personer der besætter Danmark uden pas, udlændinge styrelsen har opdaget 700 grænseoverløbere der ikke har ret til ophold i Danmark, dette er kun kommet til kendskab fordi ulovlighederne er opdaget i andre lande, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. oktober 2017 @ 11:47

 10. Felix Baumgarten har helt ret.
  I Danmark er det sværere, at komme ind i Tivoli end over grænsen.
  Og få asyl og evig forsørgelse.
  Helt gak gak.

  Kommentar by XXXXX — 8. oktober 2017 @ 12:58

 11. Hvis Felix Baumgarten er nazist for at sige, som han gjorde, så tør jeg ikke tænke på, hvad jeg og mange meningsfæller må være!

  Kommentar by va sawva — 8. oktober 2017 @ 13:15

 12. Felix Baumgartner siger sandheden og så er man åbenbart nazist?
  Det er bare ynkeligt og jeg tror ikke, der er nogen selvstændigt tænkende mennesker, der lader sig skræmme af den slags hetz løgne.
  Løgnemedierne er fuldkommen på skideren! Giv dem en kold tyrker og tag deres mediestøtte straks. Så TV2’s administrerende direktør, Merete Eldrup, er igang med kravspecifikation af sine ønsker til det nu igen snart kommende medieforlig. Gør kort proces: fyr hende! Hende og hendes har allerede lænset statskassen for mia kr. Superpamperne skal stoppes nu!

  Kommentar by A-mad — 8. oktober 2017 @ 15:14

 13. Hende og hendes mand, Anders Eldrup har allerede lænset statskassen for mia kr. Superpamperne skal stoppes nu!

  Kommentar by A-mad — 8. oktober 2017 @ 15:17

 14. Jeg tror ikke engang BT “journalister” er specielt venstreorienterede, eller måske er de, men læser man deres “artikler” eller bare overskrifterne så er 95% af dem vinklet/opstrammet/fyldt med løgn for at få klik på dem. De skriver ofte en hel artikel baseret på en tilfældig facebookbrugers kommentar, som så bliver til “NETTET KOGER! ALLE HADER HAM HER OG GRUNDEN VIL OVERRASKE DIG!” hvorefter man læser artiklen og finder lort som ovenstående eksempel.. At de stadig får mediestøtte er den virkelige skandale her.

  Kommentar by Per — 8. oktober 2017 @ 15:24

 15. Hvis man skal være nazist, for at påpege 40 års hovedløs politik på det såkaldte flygtninge område, så kan man kun være stolt over betegnelsen.
  Iøvrigt kan man slet ikke fæste lid til en repræsentant fra løgnepressen.

  Danmark for danskere.

  Kommentar by der Adler — 8. oktober 2017 @ 15:38

 16. “…men et journalistisk medie som BT, kan selvfølgelig ikke associere et alment ønske om grænsekontrol med nazisme.”
  Der tror jeg Bullshit Tidende er længere fremme end som så. Jeg tror de kan sammenligne alle, som ikke retter ind efter deres ideologiske dagsorden for både nazist og ekstremt højreorienteret racistisk har de nok heller ingen problemer, med at kalde mennesker de kun kender af omtale.

  Kommentar by Nielsen — 8. oktober 2017 @ 16:03

 17. Den fri presse er så dårlig at man mister troen på en fri presse.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 8. oktober 2017 @ 17:21

 18. Det er skam let nok, venner!

  Alt til højre for Enhedslisten er “nazisme”. Jeg vil vove at påstå, at op imod 90% af brugen af ordet “nazisme” den dag idag falder ind under den definition.

  Kommentar by Quark — 8. oktober 2017 @ 18:55

 19. Er nutidens skolebøger til historietimerne tilrettet af de politiske korrekte ? Eller er det lærerne, der er politiske korrekte ?

  https://newspeek.info/tvaer-europaeisk-maaling-saa-utrovaerdige-er-journalister/

  Kommentar by Janutte — 9. oktober 2017 @ 02:09

 20. Baumgartners betragtning gaelder jo idag for stoerstedelen af Europa
  manden har jo ret,jeg tror ikke at alle de der vraeler nazist i kor nogensinde har set een,jeg er gammel nok til at huske dem saa kaere hylekor i er noget skravl

  Kommentar by dunk — 9. oktober 2017 @ 04:03

 21. Ups. Jeg manglede et punktum mellem højreorienteret og Racistisk

  Kommentar by Nielsen — 10. oktober 2017 @ 07:08

 22. Faktatjekket af tallet 1,2 mio. muslimer i Danmark skulle man tro ret let kunne foretages, da det rigtige tal ganske givet ligger mellem 300.000 og 600.000, men igen må faktatjekkerne basere sig på autoritetstro til forskere, i dette tilfælde Brian Arly Jakobsen som er nået frem til 300.000 uden at hans mulige fejlslutninger gennemgås.

  Der påpeges i artiklen på Mandag Morgen enkelte faktuelle fejl hos Kirsten Sletbjerg, som er Bodils kilde, men selve tallet 1,2 mio. i sammenligning med Brian Arlys 300.000 er ikke tilbagevist faktuelt.

  De 1,2 mio. er egentlig Jørn Ebbe Vigs tal for fremmede i Danmark, men de har ikke formået at gennemgå Vigs udregninger og finde frem til hvor fejlforudsætningerne i det regnestykke findes, idet der næppe kan findes regnefejl. Selv tror jeg forudsætningen om at ægte danske kvinders fertilitetskvotient stadig ligger på 1,3 barn som i 1983 ikke holder. Damebladspropaganda kombineret med bedre muligheder for at forsørge børn sidenhen har nok betydet at tendensen i stedet for at få afskaffet børnefødsler blandt danskere har betydet at danske kvinder nu får op mod 2 børn i snit.

  Kommentar by perhag — 12. oktober 2017 @ 12:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper