9. oktober 2017

Identitetsfusk: Asylansøgere havde detaljerede ‘manualer’ for troværdige historier, der kan give asyl…

Dagbladet Holstebro-Struer fortæller om syriske ‘flygtninge’, der kom til Danmark efter ophold i Egypten/Tyrkiet og Grækenland. De kommer alle fra sikre lande, og svindlen foregår således åbenlys, selvom det ikke problematiseres af ukritiske journalister.

Her en historie fra JP.dk – Udlændingestyrelsen: Hundredvis af asylsøgere har snydt med deres identitet.

“Flere måneders systematisk undersøgelse af identiteten på over 700 asylsøgere, der sagde, at de var forfulgte og undertrykte statsløse fra Kuwait, har givet resultater for Udlændingestyrelsen.

634 af disse er ifølge styrelsen slet ikke fra Kuwait, og de har derfor hen over sommeren alle modtaget et afslag. … Over 300 af personerne har vist sig at tilhøre samme familie, og styrelsen fandt hos to ansøgere manualer med detaljerede anvisninger af, hvad man skal sige og gøre til en asylsamtale for troværdigt at fremstå som statsløs – såkaldt bidooner – fra Kuwait.”

“På en planche fra gulv til loft er det plottet ind, hvordan flere hundrede af asylsøgerne er en del af samme storfamilie i fire generationer. … Længst ude til venstre er første generation, hvor man kan se, at familiens ældste er kommet til Danmark med sine to koner og 13 børn. Disse har igen deres ægtefæller og børn med og så videre. Alt i alt er over 300 personer fra denne familie kommet til Danmark for at søge asyl.” (Jyllands-Posten, 7. oktober 2017)

“På asylcentret er Abdulaziz Alinezi overbevist om, at han ryger i fængsel, hvis han vender tilbage til Kuwait, og hvem skal så tage sig af børnene, spørger han. Han peger på sin 12-årige, handicappede søn, der ikke vokser, som han skal, og som har behov for en rygoperation. Han er blevet undersøgt af danske læger, men han kan kun blive indstillet til operation på Aalborg Sygehus, hvis familien får asyl i Danmark. En af hans døtre har samme handicap, fortæller han.” (Jyllands-Posten, 7. oktober 2017)

Oploadet Kl. 02:25 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88571/trackback

24 Comments »

 1. “…han kan kun blive indstillet til operation på Aalborg Sygehus, hvis familien får asyl ..”
  Lidt fornuft er der dog i systemet… UD MED LORTET…

  Kommentar by ny kommentator — 9. oktober 2017 @ 02:46

 2. Hvorfor er der i det hele taget statsløse i Kuwait?

  Hvorfor får de en ikke statsborgerskab? De er både arabere og muslimer. Enhver der påstår at komme fra Kuwait bør sendes tilbage uanset om han taler sandt eller ej. I mellemtiden bør vi andre boykotte Q8 som ejes af den Kuwaitiske stat og som ALDRIG har betalt så meget som 50 øre i skat.

  Kommentar by John — 9. oktober 2017 @ 04:55

 3. Det har de haft siden 1983. Iranernes forklaring var altid: “Jeg har været med til at distribuere nogle bånd”. Forhørte man sig nærmere om dette angivelige “politiske engagement”, lød svaret altid: “Du forstår ikke hvordan det er i Iran!” Det lukkede munden på de fleste dengang (for: “Oh!” – ikke sandt?).

  Alle “flygtninge” er velforberedte. Vi har bare ikke haft noget ønske om at afsløre dem før – tilsyneladende – nu.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. oktober 2017 @ 05:58

 4. Plat og svindel, helt efter bogen og devisen: mig ha, du betale. Vi kan betale for diverse lidelser, skæve tænder, mentale handicaps grundet fætter/ kusine ægteskaber i generationer.
  Hvis Kuwait ikke vil modtage dem, så bliver de her i landet, det er der utallige eksempler på. Det er det groteske. Danskerne betaler for andres dårligdomme, medens de griner af os.
  Danmark for danskerne, vi var her først.

  Kommentar by der Adler — 9. oktober 2017 @ 06:07

 5. Nu skal vi så se, det ene indslag efter det andet, hvor disse mennesker siger: Jeg begår selvmord, brænder mine børn o.s.v.

  Men desværre kommer de aldrig tilbage, for det ender med at de får lov til at opholde sig ulovligt i DK. Vi har tusinde der ikke har ret til at være her, men som hver eneste dag kan gå i butikker eller i biografen, uden den mindste frygt for at blive hjemsendt. Det dur bare ikke. vi må vide hvem der opholder sig i DK.

  Kommentar by Anders Nielsen — 9. oktober 2017 @ 07:15

 6. @morten #3
  En iraker jeg kendte i 90’erne havde ’skrevet noget på væggen’ hjemme i Irak og var derfor i Danmark på førtidspension.
  Når jeg prøvede at få ud af ham hvad han angiveligt havde skrevet på væggen var svaret ‘noget slemt om saddam’.

  Han bor her stadig og hæver sin førtidspension hver måned.
  Han fortalte iøvrigt at han sender 2/3 af pengene hjem via ‘en mand på nørrebro’.

  Kommentar by Jesper J. — 9. oktober 2017 @ 07:21

 7. Vi bliver snydt så vandet driver. Her i kvarteret bor en perker, hans kone og to børn. En dag, kort tid efter de var flyttet ind, standsede han mig på parkeringspladsen, han ville gerne at vi blev venner for nu var vi jo naboer. Jeg spurgte ham hvor han kom fra inden han kom til danmark. Tyrkiet, var svaret, hvorefter jeg så fortalte ham at så var han jo ikke flygtning. Han skiftede pludselig holdning fra at være indsmigrende venlig til åbenlyst fjendtlig. Den familie koster os min 1/2 mill om året og de har overhovedet ingen ret til at være her. Det er så svinsk over for os danskere !!

  Kommentar by Danskeren — 9. oktober 2017 @ 08:02

 8. Asyl fup og snyd har altid eksisteret. Det nye er, at puljen af fupflygtninge er blevet så stor, at man ved granskning af stikprøver kan få et sammenlignelig billede af virkeligheden.
  Omkostningerne til integrationscirkuset har vel også begrænset begejstringen hos journalistisk venstre.

  Kommentar by Menig 442 — 9. oktober 2017 @ 08:11

 9. http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-10-07-634-asylansogere-far-afslag-pa-grund-af-snyd-over-300-var-fra-samme-familie

  “Thomas GAMMELTOFT-HANSEN, der er professor på Raoul Wallenberg-instituttet i Sverige og flygtningeforsker, kan se oplagte grunde til, at irakere skulle forsøge at fremstå som bidoonere fra Kuwait.

  16 klagesager afgjort
  Den såkaldte anerkendelsesprocent for irakere har været faldende. I fjor fik 13 procent asyl.

  Der findes ikke særskilte tal for den hidtil meget lille gruppe af statsløse bidoonere fra Kuwait. Men blandt alle statsløse, inklusive palæstinensere, fik 82 procent anerkendt asyl i 2016.”

  Når vi har støvsuget Kuwait, så har Emirarterne ca 100.000 de også gerne vil af med

  Kommentar by Henrik Sass på Nas — 9. oktober 2017 @ 08:35

 10. -Yallaher hører kun hjemme i yallah, skrub hjem til yallah og bliv i yallah..

  Kommentar by Hul igennem? — 9. oktober 2017 @ 08:48

 11. Hvornår har vi bombet Kuwait?

  Vi hører altid fra bl.a. væmligboere, at det er vores egen skyld, da vi har bombet deres hjemlande.

  Mig bekendt har vi ikke bombet Kuwait.

  Kommentar by 4760 — 9. oktober 2017 @ 09:04

 12. Det er kun toppen af isbjerget. Det at man finder detaljerede manualer for troværdige historier, der kan give asyl, viser, hvor organiseret det er.

  Man må rimeligt antage, at en meget stor del (hvis ikke de fleste) af dem, der allerede har fået asyl I europæiske lande, har fået det på fup og fidus. Det er den ene grund til, at asylsystemet ikke virker efter hensigten.

  Men det er heller ikke et problem, at de afsløres for snyd. I ventetiden får de mulighed for at etablere et netværk, så de kan gå under jorden. Vi ser jo hvor mange, der forsvinder.

  Andre nægter at tage hjem, eller får en åbenbaring om, at de pludselig er blevet kristne eller lign. Mulighederne er legio.

  Den eneste løsning er at nægte dem adgang til landet. Merkels vanvittige loft på 200.000 årligt er dels uhørt højt, dels kommer det ikke til at fungere. Hun lever i en farlig drømmeverden og burde fratages sin magt. Det eneste realistiske asylloft er 0, og så hjælp i nærområderne.

  Kommentar by traveler — 9. oktober 2017 @ 09:43

 13. Og hvis man tænker på hjælp fra de “hænder” de har været igennem om hvordan man skal opføre sig og sige. Undersøg resten og reelt er der nok kun 10, der kan få egentlig asyl. Den ene påstår sig forfulgt som bøsse, en omvendt til kristendommen. Sæt selv årsag på for og blive.

  Kommentar by P — 9. oktober 2017 @ 09:59

 14. Hvem er de dumme her?
  De såkaldte “forfulgte og undertrykte statsløse fra Kuwait?”
  Eller de småtbegavede politikere som gladeligt lukker dem ind i landet?

  Kommentar by Birger Jensen — 9. oktober 2017 @ 09:59

 15. Der er ingen flygtninge i Danmark. Man er ikke forfulgt længere, hvis man har været i ét andet land udover det, hvor man påstår, man bliver personligt, politisk forfulgt, hvilket er det eneste, der kan give asylret.

  Det er ikke svært at forstå, hvis man kan forstå et landkort og har et minimum af evne til logisk tænkning. Det sidste er de fleste kvinder desværre afskåret fra.

  De vil føle og bag det ligger en udbredt seksuel underernæring blandt danske kvinder på grund af mange impotente danske mænd og det deraf forårsagede ubevidste ønske hos danske kvinder om sex med de unge potente arabiske mænd, de nu frit kan have sex med uden store rejseudgifter til fjerne sexrejsemål og lokalt i DK er der ikke den samme risiko for at sidespringet bliver opdaget af en jaloux – men impotent – kæreste eller ægtemand.

  Kommentar by A-mad — 9. oktober 2017 @ 10:06

 16. At taenke sig,man pludseligt har fumdet ud af at de snyder,det er da for groft

  Kommentar by dunk — 9. oktober 2017 @ 10:40

 17. Hvor gemmer alle sharia apologeterne sig? – Bortset fra Chr. Braad Thomsen, som forleden øste af sin visdom, så er der meget stille – Hvor er I?

  Sorry; Jeg glemte vrøvleakrobaten Niels Hausgaard, men han er jo, så indlysende intellektuel korrupt, så han tæller vel ikke.

  Kommentar by T. Flodur — 9. oktober 2017 @ 11:35

 18. Flygtningelovgivningen er gennemført hyklerisk og myndighederne er utilgiveligt naive. De eneste flygtninge der bliver afvist, er dem der ikke har fået ordentlig rådgivning af slægtninge/venner i DK eller deres advokat.

  Der kommer i vore dage ikke én eneste reel flygtning til Danmark. Alle har de kunnet søge ly og beskyttelse i deres nærområde. Når de kommer helt til Nordeuropa, er det på grund af pengene og velfærdsgoderne.

  Kommentar by J. Christensen — 9. oktober 2017 @ 11:45

 19. Snyder de og lyver de sig til ophold iDanmark!!!
  Det havde jeg aldrig forstillet mig. Det må være en fejl.

  Kommentar by XXXXX — 9. oktober 2017 @ 11:54

 20. Og hvis de ikke selv kan skal venlig søer nok hjælpe dem. Og føre pennen endda.
  Nu ser vi gerne disse personer udvist med det samme.

  Kommentar by P — 9. oktober 2017 @ 18:36

 21. Jamen der er jo intet nyt i en ca. 30 år lang historie, men de dumme dänen vil stadig have mere, så de stemmer fortsat på venstre og de konservative samt resten af det røde slam.

  Kommentar by Piphans — 9. oktober 2017 @ 18:55

 22. Eske Willerslev og hans team har den tese, at de tidlige moderne mennesker formentlig havde nogle sociale spilleregler, der beskyttede dem mod indavl. I modsætning til neandertalerne, som formodentligt uddøde i deres leveområder i Europa pga. indavl.

  Sociale normer mod indavl kender vi fortsat i vore dages europæiske samfund. Om det er en konstans fra den fjerne fortid ved vi ikke. Derimod plages de muslimske samfund af indavl, en konsekvens af islams vedligeholdelse af arabiske klannormer.

  Hvorfor har muslimer så alligevel en så stor demografisk succes? Det skyldes vel især to vestlige opfindelser, som skaber ressourcerne til deres succes: 1) Vestens videnskab med opfindelse af alskens maskiner, der har brug for olie, som er så let tilgængeligt og profitabelt i visse muslimske lande, og 2) Vesten opfindelse af det universelle velfærdssamfund, hvor indavl ingen konsekvenser får for den indvandrende muslimske indavlskultur, men belastningen alene pålægges det værtssamfund, der er uden indavlsproblemer, og derfor havde overskud til at skabe sig et velfærdssamfund.

  Det er her så heldigt, at kommunismens forarmelse af de østeuropæiske samfund har betydet, at de har stort set manglende velfærdssamfund for tiden, hvorfor de ikke er interessante for migrerende muslimske indavlskulturer, der skal have ressourcer fra et værtsland til deres ekspansion.

  Uden disse massive tilførsler af ressoucer fra Vesten ville muslimske samfund degenerere og uddø over tid.

  Kommentar by traveler — 9. oktober 2017 @ 21:22

 23. # 22, traveler

  Stærkt formuleret indlæg!

  Og tak for et nyt ord i debatten: “indavlskultur”

  Kommentar by 4760 — 9. oktober 2017 @ 22:36

 24. Jo flere fupflytninge der kan sige “asyl” på vores grænser, jo flere skattebetalte ansatte skal der til, for at vore politikkere fortsat kan skjule sig bag den EUske islamiseringsplan og dermed des mere stemmekvæg til venstrefløjen/radigale og deres skabsmedløbere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. oktober 2017 @ 22:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper