11. oktober 2017

Mavefornemmelser trumfer gold statistik: “Generelt falder volden i samfundet”, sagde professoren…

“Flere lærere udsættes for vold”, skriver BT, og lader en professor hælde vand ud af ørene. På tyve år er der sket næsten en fordobling af anmeldelser om voldskriminalitet, og kurven har været stejl siden 2015.

“På de arbejdsmedicinske klinikker i Region Midtjylland forsker de i vold på arbejdspladsen, og professor Johan Hviid Andersen, er slet ikke sikker på, at der reelt er flere voldsepisoder. Det kan være, at lærerne er blevet mere tilbøjelige til at rapportere om vold.

Generelt falder volden i samfundet – også blandt yngre mennesker, men på nogle arbejdspladser ser vi samtidig en stigning i selvrapporterede voldstilfælde disse år. Stigningen på skolerne kan skyldes, at der er blevet mere opmærksomhed om det, og lærerne derfor er blevet mere tilbøjelige til at rapportere voldsepisoder. Skolelærernes forhold er altid lidt kontroversielle, og man kan ikke vide, hvor meget af stigningen der skyldes en generel utilfredshed med den ny skolereform og lærernes arbejdsforhold,’ siger Johan Hviid Andersen, der dog også tilføjer, at inklusionen i disse år kan spille en rolle.”

(Udtræk fra Statistikbanken, Uriasposten, 29. oktober 2016)

Oploadet Kl. 14:46 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88690/trackback

18 Comments »

 1. Ja, alle de svenske voldtægter skyldes også, at pigerne er blevet bedre til at anmelde det.
  For de er jo altid blevet voldtaget, siden vikingetiden. – Intet nyt og intet at bekymre sig om.

  Kommentar by Catfish — 11. oktober 2017 @ 15:22

 2. Jo, i Sverige bekymrer de sig om alle de ulykker, mænd med stort M og uden etnicitet står får.
  Vi nossebehængte mennesker er skyld i det hele. Især problemerne i storbyerne. Vi skyder og dræber og voldtager jo på livet løs.
  Sverige har Feministisk Initiativ. Var det ikke på tide at danne et parti, der hedder Maskulinistisk Initiativ.
  Også i Danmark.

  Kommentar by Catfish — 11. oktober 2017 @ 15:43

 3. “Generelt falder volden i samfundet” siger Johan Hviid Andersen, der dog også tilføjer: “at inklusionen i disse år kan spille en rolle.”
  Ja… men… der finder jo ingen “inklusion” sted i disse år, for muslimer kan og vil ikke inkluderes! Så man må da kunne forlange at professor Johan Hviid Andersen beviser hvor i samfundet volden er faldet, for “professoren” og BT er selvfølgelig ikke fulde af løgn?

  BT plejer gerne af hænge deres løgnehistorier op på Trump, så mon ikke Trump, eller Trumps kat, eller en af Trumps naboer, kan have haft en indflydelse på “forskningsresultatet”?

  Kommentar by Birger Jensen — 11. oktober 2017 @ 15:54

 4. Volden er steget yderligere, siden det udtræk fra Statistikbanken blev lavet. Her er de seneste tilgængelige tal:

  https://ksdha.files.wordpress.com/2017/08/diagram_-_2017-08-30_19-46-47.png

  Kommentar by KSD — 11. oktober 2017 @ 16:15

 5. Mon ikke vi snart bliver beriget med mord på lærerinder (M/K) og elever?

  Jeg synes egentligt at lærerne som gruppe betragtet har fortjnt det, fordi de om nogle, som grupper betragtet, har råbt og skreget på mest mulig islamisering.

  Kommentar by Hans Und — 11. oktober 2017 @ 16:20

 6. Maskulinistisk Initiativ. Så ville den kønskamp, feministerne prædiker om, blive virkelighed.
  Og vi i Maskulinistisk Initiativ ville også inkludere muhammedanere i vores kamp. Vi er jo “inkluderende”. Vi udelukker ingen på grund af race og religion.

  Kommentar by Catfish — 11. oktober 2017 @ 16:21

 7. Hvorfor har Sverige ikke et hermafroditisk Initiativ.
  Det er da ret diskriminerende i disse LBTQRSTUVÆØÅ dage.

  Kommentar by Catfish — 11. oktober 2017 @ 16:42

 8. Anmeldelser? Har tit spekuleret over om folk er bange for repressalier. Eller er gode venstre orienteret. De vil ikke hænge en indvandrer ud, hvis der er lands forvisning oveni. De synes det er synd for overfaldsmanden.

  Kommentar by P — 11. oktober 2017 @ 17:32

 9. Her er tolknings-guiden.

  Når professoren siger “generelt” mener professoren i virkeligheden:

  “Bortset fra de kategorier af kriminalitet der er eksploderet i samme periode, og som jeg har valgt ikke at tage med, og ikke vil sige hvorfor jeg ikke har taget med, men som alle ved er fravalgt netop fordi de modbeviser min forudindtagede konklusion.”

  Eller noget i den retning. Det slående er, hvor åbenlys den intellektuelle uærlighed efterhånden er blevet blandt “professorer”. Case in point, Marlene Wind; den købte og betalte EU-lobbyist som man altid kan stole på for en apologi, uanset hvor løgnagtig den så end er nødt til at blive, for at mere EU bliver løsningen.

  Kommentar by Quark — 11. oktober 2017 @ 18:21

 10. Oh ja, og stigende vold på skolerne er SELVFØLGELIG fordi lærerne stikker eleverne oftere. Det er IKKE, PÅ INGEN MÅDE OVERHOVEDET, fordi der bliver flere og flere muslimske, tilbagestående og voldsparate elever. Nej, hvordan kan I tænke det?

  Der er ingen amerikanske tropper i Baghdad.

  Kommentar by Quark — 11. oktober 2017 @ 18:30

 11. Tilliden til politi og retfærdighed er lavere end nogensinde. Om noget vil folk undlade at anmelde spontan mindre voldskriminalitet. Hvis ellers velfungerende borgere med job dømmes for vold eller tyveri, har det konsekvenser for deres liv. Folk uden job eller officiel formue er nærmest usårlige, deres præmie er at bo på hotel gitterly nogle måneder.

  Kommentar by Zatopek — 11. oktober 2017 @ 19:01

 12. Mon personalet i fængslerne er enig med den verdensfjerne professor?

  Kommentar by 4760 — 11. oktober 2017 @ 20:41

 13. Jegmindes ikke eet eneste tilløb til vold mod lærer fra min skoletid. Ikke eet!

  Kommentar by Jette — 11. oktober 2017 @ 20:45

 14. Den virkelige historie her er hvor dybt det akademiske råd i samfundet er; du kan blive professor og ikke forstå elementær statistik. Og du kan ikke forklare for almindelige ‘får’ hvor galt det står til….

  Kommentar by Moran ya Simba — 11. oktober 2017 @ 21:19

 15. Og når jeg tænker på da jeg gik i skole – i midten af 80’erne, længere siden er det ikke, havde vi lov til at have lommeknive og dolke med i skolen. De blev brugt til at spilde “land”, der hvor man kaster kniven ned i jorden for at skære sig et bid af modspillerens jord. Jeg mindes ikke et eneste tilfælde af “forkert” brug af de knive. Ikke ét. Men det kræver en kombination af lige dele civilisation, disciplin og en aldrig vaklende tro på lærerne som autoriteter, hvis henstillinger/ordrer ikke var til diskussion. At tænke sig. Den kombination skaber faktisk frihed. Men alle de komponenter er jo pulveriseret for at skabe frihed til – ja til hvad?

  Kommentar by Margrethe — 11. oktober 2017 @ 21:45

 16. Når man fylder landet op med barbarer, kan det da ikke undre, at volden stiger. Men det er ulideligt at høre på de satans humanister, som altid undskylder og bortforklarer de fremmedes kriminalitet. Og ja, “professor” Hviid Andersen og Bullshit Tidende er fulde af løgn.

  Kommentar by Nielsen — 12. oktober 2017 @ 09:18

 17. Mon den verdensfjerne professor nogensinde kommer ned fra sit elfenbenstårn, og blander sig med den uvidende pøbel, der lever ude i den virkelige verden.

  Tossen lyder som en venstreradikal “forsker” fra kommunistfabrikken RUC…

  Kommentar by 4760 — 12. oktober 2017 @ 11:16

 18. Arbejdsmediciner = ræverød

  Kommentar by hodja — 12. oktober 2017 @ 17:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper