11. oktober 2017

Christian Madsbjerg om George Soros: Han er bange for flygtningstrømmen, altså ‘reaktionen på den’

Jeg husker Rune Selsings underholdende anmeldelse af ‘Sensemaking’, men havde glemt navnet, da jeg hørte ham i søndagens udgave af Aflyttet på Radio24syv. Sjældent har jeg hørt så mange floskler, men alt gik op i en højere enhed, da han afslørede at han var en stor fan af George Soros. Den ungarnske rigmænd der via utallige NGO’ere, bekæmper nationalstaterne, blandt ved menneskesmugling henover Middelhavet. Her lidt fra interviewet.

Anders Kjærulff, Radio24syv: George Soros som du taler om, han er storinvestor. Han har nogle særlige teknikker, som du også er inde på her.

Christian Madsbjerg, forfatter: Forskellen på ham – hans ryg gør ondt, når markedet opfører sig på en måde han ikke kan lide. … Han er et af de mest imponerende mennesker jeg nogensinde har mødt.

Anders Kjærulff: Hvordan vil du beskrive ham?

Christian Madsbjerg: Han suger ilten ud af det rum han er i. Der er nogle mennesker, der har så meget karisma, så at det føles som om de fylder hele rummet op, som var de en ballon der udvidede sig. Han er ekstrem intens. … Jeg har mødt ham nogle gange nu…

Anders Kjærulff: Et stort menneske.

Christian Madsbjerg: Ja, og en stor filosof i virkeligheden. Han blev undervist af Popper og Wittgenstein på LSE, da han gik der. Han kom ud af Ungarn, han var jøde, han flygtede og blev undervist i London. Han startede fra ingenting, og ser nu igen, spøgelser i Europa. Og er meget bange for hvad der sker i Ukraine. Meget bange for hvad der sker med flygtningestrømme i Europa. I forhold til, ikke så meget flygtningestrømmene, for den har han selv været en del af, men reaktionen på den. Og han kan se nogle af de samme mønstre, reaktioner, som han har set for 60 år siden. 70 år siden.

Oploadet Kl. 21:32 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88696/trackback

20 Comments »

 1. Jeg vil egentlig gerne kende lidt flere facts om Soros. Han er den store boogieman på højrefløjen, han får stort set skyld for alting. Det stinker tit, helt ærligt, af antisemitisk konspirationsteori. Men det er også et faktum, at han støtter en masse venstreorienterede og globalistiske organisationer. Er der nogen lødige og troværdige kilder der beskriver hans aktiviteter? Jeg har lidt svært ved at vurdere hvad der er rigtigt.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 11. oktober 2017 @ 22:02

 2. Soros er ikke så meget jøde, som han er en egoistisk, destruktiv, grådig globalist med sit på det tørre.

  Her interviewes han af 60 Minutes, se det inden du kalder hans fjender antisemitiske:

  https://www.youtube.com/watch?v=SUdosc33eSE

  Fra Wikipedias Orban artikel:

  Hungarian-American business magnate and political activist George Soros criticized Orbán’s handling of the European migrant crisis in 2015, saying: “His plan treats the protection of national borders as the objective and the refugees as an obstacle. Our plan treats the protection of refugees as the objective and national borders as the obstacle.”

  Kommentar by Manfred — 11. oktober 2017 @ 23:04

 3. En hurtig søgning på denne Christian Madsbjerg viser, at han er partner i firmaet ReD Associates, som er et konsulentfirma, der lever af at sælge varm luft forklædt som store åbenbaringer.

  Tossen tror vel, at han nu kan få foden indenfor hos Soros, og sælge ham nogle ubrugelige konsulentydelser…

  Kommentar by 4760 — 11. oktober 2017 @ 23:30

 4. George Soros er altså bekymret for højrenational fascisme og racisme? Og derfor skal der kæmpes for overstatslige politiske institutioner, multikulti og menneske- og flygtningerettigheder? Så langt så godt.

  Kæden hopper for alvor af, hvis man bilder sig ind, at man kan lave velfungerende multikulti med islam og muslimer som ingrediens og derfor faciliterer en stor tilstrømning. Muslimer er ikke multikulturalister og har aldrig været det. Muslimer er multikulturalister så længe det er til egen fordel. Muslimer skaber problemer i enhver blanding – som minoritet og som majoritet.

  Hvordan synes han det går med jøders levevilkår i Europa?

  Kommentar by BE — 11. oktober 2017 @ 23:56

 5. Soros satte penge på at aktier i MGM ville falde…Lige før et skyderi i Vegas… https://www.youtube.com/watch?v=LPnWLYIoHxc

  Kommentar by Lightmann — 12. oktober 2017 @ 04:09

 6. “….Der er nogle mennesker, der har så meget karisma, så at det føles som om de fylder hele rummet op, som var de en ballon der udvidede sig. Han er ekstrem intens. … Jeg har mødt ham nogle gange nu…”

  Sikke en gang naivt infantilt pis… Han lyder som en hormon forstyrret teenager, der er forelsket…

  Kommentar by ny kommentator — 12. oktober 2017 @ 06:16

 7. Det har tit undret mig, hvordan migranterne under de store migrantstrømme havde så godt mobilnet. Når man tænker på, at det var før EU/EES fik afskaffet roaming-afgifter, må det også have kostet en formue (tænk bare på Anker Boye). Hvordan og hvem har organiseret og betalt migranternes mobilnetværk? Så kommer man til at tænke på ‘filantroper’ som Soros. Men er der noget, der ved nærmere om dette?

  Man ser f.eks. her lidt nede i artiklen fra sept. 2015, hvordan mobilen tjekkes og der tages selfies:

  //finans.dk/finans/politik/ECE8001919/Flugtrute-Danmark/?ctxref=ext

  Kommentar by traveler — 12. oktober 2017 @ 07:54

 8. ” Han suger ilten ud af det rum han er i.” Altså en alien !

  Kommentar by Danskeren — 12. oktober 2017 @ 08:49

 9. Soros har skabt sin milliard-formue på spekulationer. Hans angreb på Bank of England havde nær udløst en statsbankerot. Han lavede samme trick i Asien, hvor han også er persona-non-grata.

  Der er udstedt arrestordre på ham i Rusland og Ungarn. Han er ikke vellidt blandt jøder. I 1945 arbejdede han sammen med nazisterne, angav jøder og plyndrede dem for værdier. Så havde han startkapitalen.

  Han er ven med Hillary og Obama. Økonomisk har han støttet Demokraterne og The Clinton Foundation. Han har støttet antifa-volden i USA. FØJ.

  Kommentar by Ramses 2 — 12. oktober 2017 @ 09:05

 10. Daniel Greenfield, kommentator på Frontpagemag, mener at Soros’ aktiviteter kan sammenlignes med mafia-virksomhed. Andre store fonde kører i samme spor og skulle også retsforfølges, mener Greenfield.

  http://www.frontpagemag.com/fpm/268099/bring-down-leftist-foundations-mafia-daniel-greenfield

  Kommentar by Crass Børsting — 12. oktober 2017 @ 09:45

 11. Allerede på den måde George Soros skabte sin store rigdom burde have ført til en nærmere undersøgelse. En massiv spekulation i at pundet ville blive devalueret vil normalt ikke lykkes, fordi centralbankerne har så store veksler at trække på at de altid kan modstå spekulanters pres, men i dette tilfælde blev pundet devalueret uden det var absolut nødvendigt. Forklaringen må mistænkes at være en konspiration med deltagelse af de pengepolitiske magthavere i England.

  Kommentar by perhag — 12. oktober 2017 @ 11:43

 12. >5 Lightman
  Godt set. Samme mønster kunne ses i forbindelse med destruktionen af World Trade Center. Hvem investorerne var på daværende tidspunkt, erindrer jeg ikke, hvis deres navne overhovedet er blevet afslørede.

  Kommentar by Nielsen — 12. oktober 2017 @ 12:47

 13. # 12 Nielsen – det er egentlig ligegyldigt efterhånden hvem der står bag hvad. Det er deres verden, vi lever bare i den. Alt er så gennemsyret korrupt, og dem der skulle dække det, pressen, er så langt oppe i røven på magthaverne at de ikke tør at sige noget af frygt for at miste deres velbetalte (hold kæft penge) jobs…Tag f.eks TV2 News, under den amerikanske valgkamp, der citerede de igen og igen fra Washington Post, en avis der er ejet af Jeff Bezos, den samme mand som ejer Amazon. Et firma som Trump under valgkampen sagde skulle betale mere i skat, så objektiviteten hos den avis er vist lavere end lav. Ikke at det bekymrer medier som DR eller TV2…USA er ikke et land, det er et firma, og man behøver kun at se til deres tone angivende medier, som alle som een, er ejet af multinationalle selskaber, for at se det.

  Kommentar by Lightmann — 12. oktober 2017 @ 14:40

 14. Soros er edderkoppen, der sidder i et kæmpe spind, der har så vidtforgrenede forbindelser at DanMarx Radio og Forbrugerrådet Tænk er indblandet.

  https://hodja.wordpress.com/?s=soros

  Kommentar by hodja — 12. oktober 2017 @ 16:13

 15. >13 Lightmann
  Grunden til at jeg nævnte transaktionerne i 2001, er at det var så tydeligt, at banksters tjener på krige og optræk til disse. Jeg synes ikke det er ligegyldigt, hvem som tjener på konflikterne. Det er uomtvisteligt, at Rothchild, med et andet fødenavn, tjente på Naapoleonskrigen. Lige så er det uden tvivl, at Rockefeller tjente på ww2.
  Når vi kan nævne verdensherskerne ved navn, er der større chance for, at vi kan sige til dem: Go your own way.
  Peace.

  Kommentar by Nielsen — 12. oktober 2017 @ 17:32

 16. >14 Hodja
  Nej! Soros er en dum fodsoldat.

  Kommentar by Nielsen — 12. oktober 2017 @ 17:34

 17. Off topic:

  Er der nogen der står sammen i politik, må det da være Soros og Helle Thorning Schmidt, og mon Helle ikke på nært hold har set Obamas vielsesring med den kendte islamiske indskription?

  Og mon ikke Helles yndlingsserie er den gamle engelske tv-serie When The Boot Comes in?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 12. oktober 2017 @ 17:40

 18. Off off topic:

  Gucci-Helle “afslører” i ny bog, at en af hendes døtre er betonlebbe.

  Nå ja hva’ fanden, det er hendes stodder jo også…

  Kommentar by 4760 — 12. oktober 2017 @ 20:10

 19. 15# Nielsen. Du har ret, alle dem i toppen tjener på krige og nød og elendighed. Jeg synes da også at jeg kan huske at en vis ejer at World Trade centeret forøgede sin forsikring på tårnene, umiddelbart før at det blev ramt af flyene. En vis fond med navnet Clinton Foundation, tjente også en del på ofrene ved jordskælvet i Haiti. Prøv bare at lægge disse ord ind i Youtube. ” the clinton foundation and haiti ” Min pointe er bare, alle dem i toppen, de slipper altid for straf. Og nu med den såkaldte sex skandale i Hollywood med Weinstein, der vil man sikkert bare se ham tone frem på talkshows, hvor han erklærer sig selv om afhængig af sex, og det er en sygsom. Så vil han fælde et par tårer og alt er tilgivet.Hvis det var alle andre der havde forulempet kvinder på den måde, så var det direkte i fængsel.

  Kommentar by Lightmann — 13. oktober 2017 @ 04:15

 20. -Soros er Islamisk stat. Og det er bollemikken også.. støttet af cia.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. oktober 2017 @ 09:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper