13. oktober 2017

Venstreradikal chikane mod Nye Borgerlige mfl: Enhedslistens bagland mod højrefløjens ytringsfrihed

Selvom jeg forsøger at opsamle alt, så er det umuligt at følge med. Den yderste venstrefløj forsøger på forskellige måder, at chikanere enhver form for politiske organisering på højrefløjen, og selvom det rutinemæssigt ender med ordensmagtens indgriben, så har det stort set ingen konsekvenser. Spidsborgerlige Weekendavisen, ja, de harcellerer imod enhver form for initiativ der kan mildne masseindvandndringens logiske konsekvenser.

Torsdag aften var Nye Borgerliges Pernille Vermund og Mette Thiessen gæstebartendere på Toga Bar, og minsanten om ikke der måtte 15 betjente til at sikre fadølsudskænkningen. Sideløbende med den politiske chikane, gik Enhedslistens venstre flanke til angreb på Facebook. Jan Fønns (Enhedslisten Sydhavnen) mente der måtte være tale om et ‘nazi tema’, og Mads Hagen (Tidl. Rebel København, Enhedslisten) spurgte polemisk om man måtte “tage et bat med og sprede dårlig stemning”.

Camilla Winther Nissen fortæller historien på B.dk – Pernille Vermund eskorteret ud fra møde på værtshus i aftes: Har truende aktivister vundet over ytringsfriheden?

“… selv om mange sympatiserer med For Frihed, så er deltagelsen i demonstrationerne relativt begrænset. Dels på grund af det tilsyneladende futile i situationen. Dels på grund af de trusler og voldsgerninger, der følger i kølvandet på demonstrationerne. For disse mennesker, der kæmper med ord, debat og slidte fodsåler, oplever at blive opsøgt på deres hjemme- eller arbejdsadresse af grupper, der virker ved hærværk, vold og trusler. …

Da det nystartede parti Stram Kurs i sidste uge omdelte materiale på Nørreport Station, som er en del af Københavns Indre by, blev de omringet af omkring 20 autonome og måtte have politiets hjælp til at komme helskindede bort. Dog uden at kunne uddele deres politiske brochurer.

Her torsdag aften deltog min kæreste og jeg i et arrangement på Toga Vinstue, hvor Pernille Vermund og Mette Thiesen fra Nye Borgerlige havde tjansen som gæstebartendere – en opgave som skiftende politiske figurer fra hele det politiske spektrum har påtaget sig igennem tiden. …

Beklageligvis måtte Pernille Vermund forlade såvel baren som vinstuen i utide, da Københavns Politi ikke mente, at de kunne garantere for hendes – og eventuelt vores – sikkerhed. For udenfor, for enden af den lille gade i Indre By i København, havde en række tilsyneladende voldsparate autonome taget opstilling.

Ligeledes kunne man passende spørge ledelsen hos Københavns Politi, hvad der fordrede dem til at tage beslutningen om at fjerne Pernille Vermund fra stedet? Det må være muligt at tvinge autonome til at passere gaden, når deres tilstedeværelse bringer mindelser om en ikke anmeldt demonstration. Den kan således opløses ved henstilling.”

(Toga Bar, 12. oktober 2017. Yderst til højre ses ‘gadens parlament’)

Vedr. chikane mod partiet Stram Kurs.

“… advokat Rasmus Paludan (formand for partiet Stram Kurs) måtte aktiviere sin overfaldsalarm, da det begyndte at blive faretruende. Bl.a sagde de autonome til en deltager ‘du ved godt der er en udløbsdato på dig’ Og til formanden for Stram Kurs Rasmus Paludan blev der sagt: ‘Det er utroligt du tør Rasmus, for du ved det får en ende.’ … Politiet dukkede op… men de fortsatte med at ville trænge folkene fra Stram Kurs op i et hjørne, så de ikke kunne dele deres foldere ud. Rasmus Paludan spurgte politiet, hvorfor de ikke gjorde noget. En af politibetjentene svarede, at når man holdt demonstration, måtte man være parat til mod-ytringer. Rasmus Paludan fortalte betjenten, at dette ikke var en demonstration, men et politisk parti, der stille og roligt uddelte deres valgfoldere og at det var ren gadeuorden og forstyrrelse af den offentlige ro og orden, det de autonome lavede.” (Stop Islamiseringen af Danmark, 10. oktober 2017)

“Jeg og andre fra Stram Kurs og Stram Kurs Ungdom blev omringet af 20 autonome, da vi delte materiale ud på Nørreport st. fredag i sidste uge. Politiet måtte også komme…” (Rasmus Paludan, 13. oktober 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88776/trackback

15 Comments »

 1. Vi er i krig med muhammedanerne i uhellig alliance med nymarxisterne.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. oktober 2017 @ 19:08

 2. Enhedslisten har lidt problemer med de vandtætte skodder til de fascistoide småfalankser. Men Mads Hagen er “en fed person med nogle fede meninger”, så han ryger ikke, bare på sine interessante sympatier. Havde der derimod ikke stået “Anti-” foran … så var han nok røget, selvom der konceptuelt set ikke er forskel. Ord er taknemmelige.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. oktober 2017 @ 20:16

 3. Sharia-zonen er åbenbart udvidet fra Nørrebro og Nord-Værst til også at omfatte hele den indre by.

  Det er ligeledes værd at bemærke, at Toga Bar kun ligger et brostenskast fra Christiansborg.

  Mon det var den gamle general Pelle “AFA” Dragsted, som dirigerede de voldsparate bolsjevikker?

  Kommentar by 4760 — 13. oktober 2017 @ 20:18

 4. -Fjolser+fjolser = fjolser stadigvæk.
  O.T. veluddannede (synes de selv) islamister vil rejse til udlandet, pga burkabims,, rejs bare og tag lige nogle mangfoldighedskonsulenter med jer.. men de vil liige se på mængden af nassepenge der fås før de vender burkaskibet væk fra den blide socialnedbør, der fordrer Store gulvtæpper om de opsvulmede kroppe.
  -Fjolser-fjolser = fjolser stadigvæk.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. oktober 2017 @ 21:12

 5. Den såkaldte borgerlige avis Berlingske bringer 2 artikler om “hændelsen”.

  Ingen steder i artiklerne bliver Enhedslisten eller AFA nævnt med ét ord.
  Der skrives blot “de unge” eller “autonome”.

  Berlingske er “borgerlig” ligesom Connie Hedegaard og Jan E. Jørgensen, det vil sige overhovedet ikke.

  Lige til at lukke op og skide i…

  Kommentar by 4760 — 13. oktober 2017 @ 22:54

 6. For at få renset luften bør der måske komme en borgerkrig snarest. Politiet magter jo ikke opgaven, endsige den lovgivende magt eller regeringen med dens lappeløsninger. (Burkaforbud, rend mig.) Den evindelige klud som symboliserer Islam skal hives af.

  Kommentar by Sindsro — 13. oktober 2017 @ 23:51

 7. Poltiet i danmark har et rystende lavt niveau som de ganske frivilligt udstiller for befolkningen. Man må vel gå ud fra de selv mener at de gør et godt stykke arbejde siden jeg aldrig har hørt nogen fra etaten udtale sig kritisk om sine kollegaer.

  Kommentar by Frank Hagmann — 14. oktober 2017 @ 06:15

 8. Hvad vil “gadens parlement”, Jens Fønss og Mads Hagen gøre… Hvis politiet ikke havde stoppet dem..?? Vil de slå Rasmus Paludan og Pernille Vermund ihjel…?? “Punch a Nazi” er jo helt acceptabelt… Hvad med at voldtage en Nazi… Hvad med at 20 autonome gruppevoldtager Pernille Vermund..?? Hun er jo selv ude om det.. Hvad med at 179 idioter på Hoppeborgen melder ud at, retsstaten danmark kun gælder for dem som elsker muslimer… Hvad med at vi bare melder ud at vi arbejder for at Danmark bliver et muslimsk land, om mindre end 50 år…

  Kommentar by ny kommentator — 14. oktober 2017 @ 06:35

 9. Ja der er en del hjernedøde elementer på Venstrefløjen, som er imod forsamlings og ytringsfrihed. Helt ok at de demokratisk er imod det de betegner som højrefløjen, men de skulle dælme i kasjotten for at ødelægge den politiske frihed, med intimiderende voldstrusler. (Forpulede svin til rødfacister)

  Kommentar by Michael Unna — 14. oktober 2017 @ 09:35

 10. Lokumsprøjten EB kalder Nye Borgerlige for “højrenationale” og “kontroversielle”, og de voldelige AFA’er omtales som “en gruppe mennesker”.

  Hvem sagde Fake News…

  Kommentar by 4760 — 14. oktober 2017 @ 12:22

 11. Meld Mads Hagen til politiet for trusler mod en politiker.
  Hvis ham bandelederen kan blive dømt for trusler mod politiet.
  Så skal Mads Hagen også dømmes.

  Kommentar by XXXXX — 14. oktober 2017 @ 13:21

 12. Er den venstreradikale Mads Hagen i familie med den venstreradikale Freddy Hagen?

  Kommentar by 4760 — 14. oktober 2017 @ 13:32

 13. -> 4760

  Dunno. Freddy Hagen er yderst moderat ift. Mads Hagen.

  Kommentar by Kim Møller — 14. oktober 2017 @ 13:51

 14. Serverede den smækre frøken Vermund i øvrigt frække fadøl?

  Nå, nu får jeg sgu nok den androgyne Henrik Marstal på nakken…

  Kommentar by 4760 — 14. oktober 2017 @ 21:51

 15. Det bliver ikke bedre, før vi selv begynder at dele øretæver ud

  Kommentar by Tommy Jørgart — 15. oktober 2017 @ 18:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper