15. oktober 2017

Koran-tro islamister: ‘prominente; Venstreradikale: ‘en gruppe mennsker’; SIAD, NB: ‘kontroversielle’

I Huxi og det Gode Gamle folketing rettede panelet vanen tro et angreb på nuværende folkevalgte, denne gang på grund af det vedvarende ryk til højre. Når Socialdemokraterne hoppede med på Dansk Folkepartis agenda, der igen skulle overgå Nye Borgerlige, så blev dansk politik alt for højredrejet. Ingen i panlet undrede sig over, hvorfor der til stadighed var folkelig opbakning til en hårdere udlændingepolitik. Det var bare forkert, hvad ifølge den tidligere DR-vært Bjørn Elmquist skyldes medierne.

Herunder tre tilfældige artikler fra to af de medier, der får mest i ‘Mediestøtte’. Udanske islamister der bekæmper Danmark og danskheden kaldes ‘prominente’, militante venstreradikale der bekæmper nationalstaten er ‘en gruppe mennesker’, hvorimod dansksindede organisationer og partier kaldes ‘kontroversielle’. Fordi de ‘åbent kæmper imod islam’, forstås.

“Bag fælleserklæringen står en række prominente muslimske organisationer, som blandt andet tæller Det Islamiske Trossamfund, der vurderes som værende en de største muslimske interesseorganisationer.” (Kristeligt Dagblad om islamiske organisationers modstand mod burka/niqab-forbud, 10. oktober 2017)

“I Facebook-tråden fra 2012 skriver Nye Borgerlige-kandidaten også, at han er medlem af den kontroversielle højregruppe Stop islamiseringen af Danmark (SIAD), der kalder sig en ‘modstandsbevægelse’, som åbent kæmper imod islam med demonstrationer og aktioner.” (EB.dk, 14. oktober 2017)

Det kontroversielle parti, der er stærkt indvandrer- og Islam-kritisk… Senest måtte Pernille Vermund i denne uge eskorteres fra værtshuset Toga Vinstue i det indre København, fordi en gruppe mennesker havde forsamlet sig uden for værtshuset, hvor Vermund var gæstebartender.” (EB.dk, 14. oktober 2017)

(Bjørn Elmquist, vært på TV-Avisen, ca. 1968; Foto: RUC)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88847/trackback

16 Comments »

 1. Igår hørte jeg lidt af Orientering på P1. De interviewede en gut fra en centrum-højre tænketank i New York. Tænk sig; de sagde sgu centrum-højre. Ingen negative adjektiver. Jeg var lige ved at køre galt!

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. oktober 2017 @ 10:37

 2. De lyver fuldstændig uden pli. Intet under at ingen af dem ville kunne klare sig på markedsvilkår.

  Kommentar by Winged Hussar — 15. oktober 2017 @ 11:02

 3. Elmquist, nok den mest prominente og griske ‘flygtninge’-advokat nord for alperne.

  Han koerer og som hovedregel driver sagerne igennem byretter, landsretter, Hoejesteret og til sidst EMD. Klienterne bilder han ind, at det vil hjælpe. Han glemmer nok lige at oplyse honoraret for hans godgoerenhed.

  Hans tåbelige muslimske klienter tror, at det vil hjælpe. Det goer det sjældent. Den eneste, al denne anke og kæring hjælper, er sjovt nok Elmquist.

  Idet klienterne naturligvis ikke kan betale advokatens kanonsalærer, der efter sådan en tur i karussellen mageligt loeber op i et trecifret tusinde kroner eller mere.

  Når klienterne ikke kan betale, lægger staten ud for ‘indsatsen’ til Elmquist og hans allierede, og derefter står staten så for inddrivning af gælden hos klienterne. Gennem EFI, der som bekendt heller ikke virker.

  Ingen kvaler, skatteyderne betaler. Suk!

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. oktober 2017 @ 11:08

 4. DR og fortidsøglerne både de der er der nu og de tidligere udklækkede på RUC er udemokratiske og direkte samfunds skadelige for Danmark, de ovennævnte samt korandyrkerne skal bekæmpes med alle midler og det lykkes inden for en overskuelig fremtid, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. oktober 2017 @ 11:13

 5. Foer Lov om offentlighed i Forvaltningen ændres til det ringere, kan enhver naturligvis soege aktindsigt i, hvad Elmquist indtil videre har kostet statskassen, læs skatteyderne.
  Så hvis nogen orker, er det ret ligetil.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. oktober 2017 @ 11:13

 6. Huxi og det gode gamle folketing er som regel besat af socialdemokrater, som Huxi selv, radikale og gamle konservative politikere. En flok med nogenlunde ens holdninger. Holdninger der ikke ligger for langt ude til højre. Det er tydeligt at høre på Huxi, hans holdninger til DF og Nye Borgerlige m.m. Det er en udsendelse på radio 24/7 som er så tydelig i deres venstreorienterede holdninger, at den burde kaldes det gode gamle naive og røde folketing.

  Kommentar by Erik Skifter — 15. oktober 2017 @ 11:24

 7. Det møgdyr, MÅ da være ugens skurk.

  Kommentar by Nielsen — 15. oktober 2017 @ 11:25

 8. Ja det er vist typisk enøjede medier. Så også hvor -bekymrende- det var at en højreorienteret parti sandsynligvis ville blive det næststørste parti i østrig-frihedspartiet, og om De konservative ville samarbejde med dem. Det forfærdelige ved frihedspartiet var vel …at de ville gå imod islamisering af østrig og europa……så er de jo …højreorienterede..Det kan vi jo ikke have…Islamisering bekymre jo ikke de pæne og rene medier. (Venstreorinterede og islamisering bekymre selvfølgelig ikke de officielle medier…skide være med ofrene).

  Jeg har for lang tid siden holdt op med at tage DR og TV2 ,med dets leflen for det totalitære islam, etisk og moralsk seriøst. Forhåbentlig er der flere der ser ligesådan på medierne som jeg. Støt SIAD og DDF. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. oktober 2017 @ 11:30

 9. -Når revolutionen kommer, bliver de nogle af de første, der skal på genopdragelsesarbejde i roemarkerne! Der er intet som sved der giver respekt hos makaroniarmene..

  Kommentar by Hul igennem? — 15. oktober 2017 @ 11:44

 10. Jeg synes at 24-lyv mere og mere viser sig som som en afdeling af DR. Det er de samme negative medie-stereotyper man kan høre.

  Licens er noget vi giver til hinanden, men ingen mediefrihed. Danmark er ret stalinistisk på medie/billede siden, og her er der bestemt ikke demokrati.

  Sover Tulle & co. mon stadig?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 15. oktober 2017 @ 11:55

 11. Hvis betegnelsen Værnemager stadig er gyldig, så er det vel det ord som bedst dækker den virksomhed Bjørn Elmquist bedriver.

  Kommentar by T. Flodur — 15. oktober 2017 @ 11:55

 12. Det Islamiske Trossamfund = Det Muslimske Broderskab.

  Prominent?

  Næppe!

  Kommentar by 4760 — 15. oktober 2017 @ 12:53

 13. Jeg har ikke hørt, at Tariq Ramadan er blevet bortvist fra Oxford University. Men hvad skal man snart tænke om England?

  Kommentar by Nielsen — 15. oktober 2017 @ 13:25

 14. ” – en gruppe mennesker,” hvorfor siger man ikke, at det var de altid voldsparate halvhjerner kaldet AFA, der øver hærværk og slår folk ned. Nu MF Pelle Dragsted udøvede vold overfor mennesker der ikke lige var enig i hans venstredrejede synspunkter.

  Kommentar by der Adler — 15. oktober 2017 @ 15:30

 15. ER man imod Islam og sharia (islam som jo i bund og grund er en usekulær diktatorreligion….til forveksling ligner den meget National Socialismen)…jamen så er man jo ifølgelge dhimmimedierne (MSM) jo -højreorienteret…meget højreorienteret….og så kan pavlos hunde på venstrefløjen jo aktiveres med Deres naive følgbarlighed til at gøre antiislamisterne til syndebukke. Højreekstremt er meget farligt ifølge medierne (se natiobnalkonservative), imens Venstreekstremisme jo ikke findes (der hentes jo de tanketomme pavlovs hunde, som blindt idiotisk bare tanketomt følger ordre). Pinligt så dumme Venstrefløjen kan være..

  Kommentar by Michael Unna — 16. oktober 2017 @ 15:31

 16. Enøjet hetz til fordel for islam udført af de politisk korrekte, og især MSM og DhimmiRadio for Danskere. God mandag (lånt computer). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. oktober 2017 @ 15:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper