15. oktober 2017

“Demografi virker bedst, og det er denne elementære sandhed, vi ikke tager alvorligt i Vesteuropa.”

Det er ikke populært på højrefløjen, at påpege det besynderlige i at adskillige ledende statsledere er barnløse, for selvfølgelig må folk selv bestemme hvorvidt de vil have børn. Herunder citater relateret til landets tre seneste statsministre. En historie om selvmord, udvandring og homoseksualitet.

“Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen gennemlevede for 24 år siden sit livs værste mareridt. Hans datter Signe havde begået selvmord, og det kastede politikeren ud i en krise.” (Se & Hør)

“Anders Fogh Rasmussens søn, Henrik, er blevet amerikansk statsborger og har dermed sagt farvel til sit danske rødbedefarvede pas. ‘Man er nødt til at vælge, og jeg har sværget min loyalitet til USA. Det var det største øjeblik, da jeg aflagde eden. Jeg elsker det land her,’ siger Henrik Fogh Rasmussen…” (TV2)

“Ét af de emner, Helle Thorning-Schmidt har valgt at beskrive i sin nye bog ‘Hvad man ikke dør af’, er datteren Camillas seksualitet. Som 15-årig fortalte datteren sine forældre, at hun er lesbisk, lyder det fra Helle Thorning-Schmidt i ‘Go’ morgen Danmark’.” (TV2)

Mikael Jalving om demografiske ændringer – Man må godt generalisere.

“Demografi virker bedst, og det er denne elementære sandhed, vi ikke tager alvorligt i Vesteuropa. Jo flere muslimer, vi lukker ind i vores sekulært-kristne samfund, jo mere terror, vold, muslimsk politik og højere skatter får vi også, uanset om vi kalder dem mainstreammuslimer eller radikaliserede muslimer. Ordene ændrer ingenting. Demografien er nøglen til at forstå vor egen kulturelle og materielle sårbarhed.

Allerede i dag har hver fjerde nyfødte dansker ikke-vestlige rødder. Det siger sig selv, at denne udvikling ikke kan fortsætte, uden at den får store demografiske konsekvenser om 30-50 år. Glem diskussionen om næste års finanslov, hvad statsministeren sagde eller Helle Thornings selfies. Det er alt sammen kortvarigt.

Indvandringen hertil fra muslimske områder er derimod irreversibel…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/88871/trackback

14 Comments »

 1. Demografi er skæbne = Darwins lov.- Lederne i det tidligere tyske DDR viste det.Derfor skabte de en familielov– som trods fri abort- fik østtyskerne til fra slutningen af 1970erne og op gennen 80erne til at få c40% af samtlige tyske børn, på trods af de kun udgjorde c20% af samtlige tyskere.- Men børn koster. Derfor DDRs relative fattigdom.- 9 mdr efter murens fald var fødselstallet faldet c45% og det blev ved med at falde, så i det tidligere DDR udenfor Berlin bor 3 mill færre tyskere i 2015 end i 1990. Og de tilbageværendes gennemsnitsalder er så høj at i løbet af en generation er antallet halveret.Vesttysklands tyske befolkning har siden 1970 været i frit fald. Tyskland 1940 o 6,5% af verdens befolkning. 2017 c 1/5%.- Hvis Dks befolkning siden 1870 var vokset i samme tempo som Hollands, skulle Dk befolkning være c 8 mill i 2017.

  Kommentar by dansker — 15. oktober 2017 @ 17:51

 2. “Indvandringen hertil fra muslimske områder er derimod irreversibel…”

  Kun hvis vi kører videre i den samme rille!

  Hvis vi benhårdt udviser og hjemsender alle der er til besvær for Danskerne kan vi stadig rette op på årtiers fejltagelser. Det kommer til at koste både på pengepungen og vores moralske kompas men hvis vi vil undgå det der er værre skal der gøres noget nu.

  Kommentar by Santor — 15. oktober 2017 @ 17:52

 3. #2 Alene et totalt stop for offentlig ydelser til folk der ikke er statsborgere vil få en del til at søge anere græsgange.

  Kommentar by Odo — 15. oktober 2017 @ 18:07

 4. #3 “andre”

  Kommentar by Odo — 15. oktober 2017 @ 18:08

 5. “Folke”tinget har for meget indavl med alt den nepotisme.
  Så det er godt at deres børn forsvinder.

  Kommentar by Morbus Behcet — 15. oktober 2017 @ 18:14

 6. -Antiyallah er vundet stærkt frem i Østrig, viser vælgerne.
  Og det vil vi også se her i Danmark om meget få år.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. oktober 2017 @ 18:29

 7. Hver fjerde nyfødt barn her i Danmark er af ikke vestlig herkomst. Udviklingen er gået stærkt og vil de kommende få generationer gå voldsomt stærkt – altså med at få udskiftet den oprindelige etniske befolkning her i Danmark.
  I Sverige er man noget foran os her i Danmark. Der vil man snart – ja i 2025 have et muslimsk flertal af nyfødte. Ja allerede om 8 år vil Sverige været et muslimsk domineret land.
  Hvad har de ansvarlige politikere tænkt sig at gøre. Var det virkelig det man ville med den voldsomme muslimske indvandring ? Kunne man ikke forudse denne vækst ? – Jo selvfølgelig kunne man da det og det er en helt bevidst politisk handling at ændre og udskifte den oprindelig befolkning.
  Man kan ikke komme uden om, at stille de ansvarlige politikere til ansvar for denne katastrofale udvikling.

  Kommentar by Erik Skifter — 16. oktober 2017 @ 09:11

 8. Både Jalving og i foregående post Lillelund skriver rigtig godt og helt rigtigt, og særligt er det vigtigt at understrege at demografien er ALT i de nuværende problemer. Jeg er dog usikker på effekten af at argumenter og argumentere. For folk der kan tænke, og ikke hader deres land og baggrund, er det oplagt at vi har ret og at ‘de’, de ’stuerene’, er aldeles sindsyge. Men vil de se det før det hele går op m et brag?? Jeg tvivler… (en fjerdel af nyfødte er nu AEH…we re all out of good ends now…)

  Kommentar by Moran ya Simba — 16. oktober 2017 @ 09:23

 9. Man savner sgu efterhånden Silvio Berlusconi og hans “bunga bunga”-fester…

  Kommentar by 4760 — 16. oktober 2017 @ 09:35

 10. Ja, som vi sagde på faget, da jeg læste demografi på KU (ganske vist for lukkede døre og vinduer, for at de allestedsnærværende studenter marxist stasier ikke skulle høre det:-): “Demografi er skæbne!”

  Kommentar by A-mad — 16. oktober 2017 @ 15:10

 11. Kommentar by 4760 — 16. oktober 2017 @ 09:35

  Silvio var en god gammeldags ærlig gansta-politiker. Korrupt, festlig, useriøs og med god smag i kvinder, fodbold og biler. Det er squ til at forholde sig til. De der ideologiske kulturmarxister vi har, derimod, de er fandme frygtelige!

  Kommentar by Moran ya Simba — 16. oktober 2017 @ 22:22

 12. # 11, Moran

  Jeg kan ganske enkelt ikke være mere enig!

  Øl, fisse og hornmusik!

  Og til helvede med sharia og negre.

  Godt det snart er jul, hvor vi skal vælte os rundt i sylte, snaps og liderlige kællinger!

  God jul til alle vantro!

  Kommentar by 4760 — 17. oktober 2017 @ 01:34

 13. Første målsætningen er, at det politiske-administrative system skal til at indrette sig på, at migration skal være reversibel.

  Man skulle tro, at det var et helt naturligt politisk udgangspunkt at ville være er herre i eget hus, at f.eks. Danmark er for danskere og deres kultur, ligesom Kina er for kineserne og deres kultur, og Rusland for russere og deres kultur – sådan firkantet sagt.

  Men EU-systemet assisteret af radikaliserede medier og domstole bruger demografi aktivistisk til at underminere de europæiske samfund.

  Samtidig med at man hos den politisk-mediemæssige elite med flammeskrift skammer sig over den europæiske kolonihistorie og støtter alverdens ikke-europæiske landes selvudvikling, kører man en aktivistisk politisk for at lade Europa kolonisere og dekonstruere. Forstå det hvem der kan.

  Kommentar by traveler — 17. oktober 2017 @ 05:49

 14. Når faderen er H6 er det vel ikke så mærkeligt at datteren følger trop!

  Kommentar by Vakse Viggo — 17. oktober 2017 @ 22:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper