25. oktober 2017

Balvig’ansk fokusflytteri på DR.dk: “Danske unge er generelt mere lovlydige end tidligere, men…”

Undersøgelsens baggrundsdata inkluderer også etnicitet (dansk eller indvandrer/efterkommer), men rapportens forfattere har ‘fravalgt’ variablen i rapportens ‘regressionsanalyse’ (s. 96). Den slags krumspring gør det nemmere for Flemming Balvig, at dyppe den brede pensel i rød maling, og kører rutinen om komplekse ’socioøkonomiske omstændigheder’. Det gør stadig ondt, at blive banket ned af indvandrere, selvom de bor i høje bygninger med arbejdsløse forældre, har været i kontakt med psykiatrien, og har gået i specialklasse.

Rapporten fortæller dog, at indvandrere og efterkommere er voldsomt overrepræsenterede blandt de mest kriminelle (udgør henholdsvis 9 og 24 procent), og uden at have en doktorgrad i kriminologi, så tør jeg godt konkludere, at den bedste præventive indsats er lukkede grænser.

Set på DR.dk – Hård kerne af unge begår omfattende kriminalitet.

Danske unge er generelt mere lovlydige end tidligere, men en særdeles hård kerne begår omfattende kriminalitet og er svær at få bugt med.

En ny rapport fra Justitsministeriets Forskningskontor tager udgangspunkt i unge født i 1996 og viser, at én procent af årgangen mistænkes eller sigtes for ikke mindre end 44 procent af de straffelovsovertrædelser, hele årgangen begår i ungdomsårene. …

Rapporten viser også, at 40 procent af de unge fra den hårde kerne har gået på specialskole, ligesom 40 procent har været i kontakt med psykiatrien – og omkring halvdelen af både fædrene og mødrene til de unge ikke har et arbejde.

[…]

Ifølge kriminolog og professor emeritus Flemming Balvig er der tale om et markant fald i den alvorlige kriminalitet begået af de unge. …

– Den her rapport viser, at den hårde kriminalitet er stærkt forankret i de unges sociale situation. Mest markant er det, at vi har at gøre med unge, der hænger meget dårligt på skole- og uddannelsessystemet. De er vokset op under socioøkonomiske omstændigheder, der er meget atypiske og dårlige i forhold til resten af befolkningen, siger Flemming Balvig.

(Ungdomskriminalitet – De mest udsatte, Justitsministeriets Forskningskontor, 2017, s. 97; Regeringen.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89252/trackback

5 Comments »

 1. Jeg er sikker på det er mere smart, hvis Justitsministeriet fremsætte
  et lovforslag som Grundloven foreskriver i §69.

  Lovforslaget skal jo gerne udføres i §67 regi.
  Dette vil medføre at Koranen SKAL ses efter i sømmene for al dens uhumskheder, som så skal fjernes, til den er forenelig med Grundloven og de Danske værdier.

  Det er bedre end at sidde på sin røv og lave statistik over kriminelle, for vi ved udmærket gods hvem der er de kriminelle.

  Kommentar by Sindsro — 25. oktober 2017 @ 23:36

 2. Kriminalitet imod ikke-muhamedanere foreskrives i Hævnerens og landevejsrøverens skriftlige rablerier – som en pligt for rettroende.

  Kommentar by Bastardo — 26. oktober 2017 @ 08:52

 3. Gider man ikke sætte sig ind i kriminalitetstallene fra Statistikbanken.dk fordelt efter oprindelse, hvor man skal huske at mange 3-generationsindvandrere er registreret som at have dansk oprindelse, så kan man i debatten altid skrive at den enkelte forbrydelse begået af en fremmed er et resultat af grænseåbningen.

  Det er nemlig en ubestridelig sandhed at selv de forbrydelsestyper som ikke er specielt indvandrerrelaterede som eksempelvis fartbøder bliver begået af et større antal personer som følge af indvandringen. Altså er det intet fornuftsargument at sige danskeren Peter Madsen nok også har begået et mord, når det nævnes at endnu en indvandrer har begået et mord.

  Kommentar by perhag — 27. oktober 2017 @ 13:01

 4. haha, kim møller, ved du ikke, hvad en regressionsanalyse er? :-D

  Kommentar by stærkodder — 29. oktober 2017 @ 03:05

 5. – Stærkodder

  Google er din ven, hvis du err forvirrret.

  Kommentar by Kim Møller — 29. oktober 2017 @ 07:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper