30. oktober 2017

København: Venstre-kandidat Caroline Stage har fået smadret 500 plakater – ‘Fuck jer racist cunt’

Der vil dukke masser af de her historier op de kommende dage, og mønsteret vil være nøjagtigt som det har været ved de foregående valg. Den værdipolitiske højrefløjs plakater vil blive overtegnet og hærget af den yderste venstrefløjs fodsoldater.

“I dag er en rigtig træls dag. Jeg har fået smadret over 500 plakater. På Nørrebro, Christianshavn og i Indre by er der de fleste steder kun spor tilbage efter mine plakater. Det gør mig ærligt talt pisse rasende og ked af det. Fuck jer, der ikke kan respektere demokratiet og de forskellige partier, der ønsker at stille op for det. I dag er jeg i dårligt humør. Kampagnebudgettet er desværre ikke til nye plakater.” (Caroline Stage på Facebook, 29. oktober 2017)

(Fotos: Facebook)

Oploadet Kl. 03:16 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89407/trackback

38 Comments »

 1. Jeg stemmer ikke på Venstre, fordi de er alt for EU begejstrede. Men derfor synes jeg alligevel, det er synd for Caroline Stage, at hun på den måde skal opleve det hastigt voksende anarki i det danske samfund.

  Kommentar by Ole Madsen — 30. oktober 2017 @ 05:27

 2. Hærværk omfattende 500 politiske plakater; formentlig begået af venstrefløjens bærme/milits(er) – Det må være sket over et forløb af flere timer ? – Der er sikkert borgere/politipatruljer derude, som har set det ske. I så fald, er der vel fotooptagelser som kan afsløre gerningsmændene ?

  Kommentar by T. Flodur — 30. oktober 2017 @ 05:48

 3. Valgplakater, vor Herre til hest.
  Lige præcist hvem skifter parti og/eller kandidat på grund af nogle pæne ansigter, som man alligevel ikke kender og ej heller ønsker at kende?

  De hænger der bare og generer bybilledet (byens rum, som det så tåbeligt hedder i København), og lige så ivrige, de unge partimedlemmer er til at hænge dem op, lige så luddovne er de, når det handler om at tage dem ned efter valget.
  Godt jeg har min skævbider med i lommen :/

  Valgplakater er hærværk, punktum.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. oktober 2017 @ 06:21

 4. Står der ikke racist cunt?

  Kommentar by Catfish — 30. oktober 2017 @ 06:30

 5. > Måske, ved det ikke, men who cares anyway??

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. oktober 2017 @ 06:40

 6. Har hver eneste der opstiller i KBH sat 500 plakater op?

  Caroline Stage har fået smadret 500 plakater! Hermed må man vel også erkende at det har givet hende en hel del gratis reklame og omtale, og en opmærksomhed som overstiger den selve plakaterne ville have givet hende uden hærværket.
  Et offerkort er aldrig af vejen. “Intet er galt, uden at det er godt for noget” – eller godt for nogen!

  Hvis ikke overmalingen var sket, så var Caroline Stage slet ikke blevet bemærket, og formentlig slet ikke nævnt her på Uriasposten.
  Jeg har heller aldrig hørt om hende før, og da hun er boende på Nørrebro, så burde hun jo som politiker have haft en mening om urolighederne i dette område, og givet udtryk for den?
  Men selvfølgelig, som tilhørende straksopbremserens parti synes hun formentlig også, at “det går godt i Danmark” og på det muslimske Nørrebro.
  Så at hærværket på plakaterne antyder at venstre er racistisk, ved alle er helt forkert. Tværtimod elsker Venstre importerede afrikanere – samt muslimer fra Mellemøsten.

  Kommentar by Birger Jensen — 30. oktober 2017 @ 07:17

 7. #Kommentar by Birger Jensen — 30. oktober 2017 @ 07:17

  Venstre arbejder målrettet på at udrydde den oprindelige hvide danske befolkning. OG den OPRINDELIGE danske befolkning er HVIDE overvejende kristne, så er den ikke længere. Er det racistisk… døm selv.

  #Kommentar by Henrik Petersen — 30. oktober 2017 @ 06:21
  JA, valgplakater er hærværk. Her i det smukke nordsjælland hvor jeg bor, hænger disse grimme plakater overalt, med billeder af en eller anden storsmilende narrehat med tekst som “stem på mig jeg er god” eller løfter om guld og grønne skove.

  Kommentar by Danskeren — 30. oktober 2017 @ 08:46

 8. Rettelse:
  Er det racistisk… døm selv. skulle være : Er venstre racistisk… døm selv.

  Kommentar by Danskeren — 30. oktober 2017 @ 08:48

 9. – Catfish

  Det er nok et bedre bud, men lyder squ idiotisk . Rettet til.

  Kommentar by Kim Møller — 30. oktober 2017 @ 08:50

 10. Attentater mod demokratiet er for det meste straffri – dog er ‘hvem’ vigtigere end ‘hvad’. Hvis man er en del af gruppeidentiteten Venstrefløjen, er man fredhellig. Også under “blå” regeringer. Er man derimod stigmatiseret som “højreekstrem”, har man mindre råderum. – Venstrefløjen bestemmer, hvem der er “højreekstrem”.

  – – –

  P. S. Problemet ville være løst, hvis man kunne pålægge gerningsmændene et erstatningsansvar med en fordring, staten påtog sig at inddrive. Så kunne der gøres udlæg fra det offentliges side, og attentatsfustrene kunne så siden afdrage gælden. Det ville gøre det umagen værd at prøve at finde frem til dem, hvilket selvfølgelig er gørligt. Men jeg kan godt selv høre, at det går politikerne aldrig med til

  Kommentar by Morten - - - — 30. oktober 2017 @ 09:02

 11. Cunt er vist et ikke så pænt engelsk tillægsord for en kvindes kønsdele… Men så mangler der et flertals s. Jeg så hendes plakat som skilte sig ud fordi hun ser så sur ud. Alle andre smiler det bedste de har lært.

  Kommentar by PH — 30. oktober 2017 @ 09:12

 12. #3 -Brug skævbideren til at bide dig selv i næsen, hærværk er hærværk og jeg håber at du en dag også bliver klogere eller melder dig ind i afa, for så er det der du hører hjemme?
  Man skal ikke bevæge sig ned på afa plan. mvh

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2017 @ 09:44

 13. Det idiotiske ved Venstre er, at de ikke har nogen plan for generobringen af Danmark og Nørrebro. Udgangspunktet må tages i de gratisydelser, der gør det muligt for de ekstremistiske stødtropper at leve uden at arbejde. Mange, måske de fleste af dem går på universitetet, hvor så godt som alle fag har enhedslistens partiprogram som fagligt genstandsområde. Jeg har oplevet glidningen siden mine unge dage før 1968, hvor medstuderende og kolleger nok stemte på kommunister og venstresocialister, men mest for at sikre indkomsten. På universitetet var fagligheden ikke inficeret i væsentlig grad. 1972 kom Roskilde Universitets Center (RUC) til og marxistiske synspunkter blev hovedsporet i alle uddannelse her og siden hen også på Københavns Universitet. Den endelige ombringelse af egentlige studier trak dog ud. Det var ikke almindelig kendt, at man bare kunne fyre folk på universiteter før op mod år 2000, så først her omkring kunne det afsluttende opgør med de få ægte faglige enklaver gå sin gang: direkte fyring, udfasning, fjendtlig overtagelse, oprettelse af centre, propaganda mod udenadslære (=alt pensum), ditto mod lektier og eksamen, etc. Langt hovedparten af de studerende er direkte studieuegnede, de studerer da heller ikke, men fungerer som en mellemmasse, hvori stødtropperne boltrer sig som fisk i vandet.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 30. oktober 2017 @ 09:45

 14. Det var stormvejr natten til søndag. På Dybbølsbro hvor jeg kommer dagligt var alle plakaterne væk igen søndag, undtagen dem der havde hængt i læ. Det kan ikke forklare de røde tusch-mærker.

  Kommentar by Vagn Henning — 30. oktober 2017 @ 09:56

 15. Hun har nok selv lavet det for at fremstå som strammer….. Det kan passende kaldes at lave en Inger Støjberg….masser af larm men ingen effekt

  Kommentar by redneck — 30. oktober 2017 @ 10:14

 16. Nu er det sådan set inderligt ligegyldig, hvad man mener om de plakater, der hænger alle vegne, og hvordan og hvornår, de bliver pillet ned. Hvis de overhovedet bliver det. Det er en anden diskussion. Det er for så vidt også ligegyldig, om det var en kandidat fra EL, vandalerne mente var blevet for blå, og derfor gav samme behandling.

  Gud er i detaljerne. Dette er blot endnu et af de mange sørgelige tegn på civilisationens forfald. I øvrigt har jeg det med de plakater som med julepynten i det offentlige rum i december. Gavner det, andet end elproducenterne? Meget af det er jo tudegrimt. Men traditionen ved pynten, den ro og tryghed de, i det uendeligt, gentagne traditioner giver, kan ikke byttes for penge.

  Traditionen med afskyelige plakater alle vegne ved valgtid, synes jeg er utrolig hyggelig. Tænk på den dag, vi aldrig mere ser disse plakater. Det er den dag, vi er blevet frataget muligheden for at vælge. Man forstår ofte først værdien, når tabet er indtruffet.

  Jeg så tilfældigvis en kandidat fra NB gå og hænge plakater op i stormvejret med sig selv på. Han har åbenbart ikke så mange til at gøre det. Jeg gik hen og roste NB for deres initiativ og sagde ” I er Danmarks sidste chance for en demokratisk løsning på katastrofen. Han takkede og svarede, “Ja hvis nogen tror, jeg gør det her fordi, jeg synes det er sjovt…”

  Vis nu de plakater lidt respekt, som de symboler på demokratiet, de er, hvor “nytteløse” de end er.

  Kommentar by Margrethe — 30. oktober 2017 @ 10:46

 17. > Hul i hovedet?

  Du fatter ikke en nanometer. Min pointe er, at ingen, som i ingen flytter deres stemmer på grund af ligegyldige ansigter på p*irriterende valgplakater. Har du selv flyttet din stemme som følge af en valgplakat??
  Som partierne i øvrigt ikke gider at hive ned efter valget.

  Blandt reglerne for ophængning af valgplakater er, at den nederste kant skal være mindst 2,3 meter over terræn. Og de skal være nede senest 29. november 2017.

  Hvor jeg bor, hænger rigtig mange dumme ansigter under min knæhøjde og skader i øvrigt de smukke platantræer på midterrabatten samt hindrer bilisternes udsyn.

  Og dét betragter jeg som hærværk. Hvilket er noget ganske andet, end hvad AFA og de andre Nørrebro-idioter gør.

  Skal vi i det mindste enes om, at hende Stage fra Venstre (make some noise) har fået sine 15 minutter?

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. oktober 2017 @ 11:02

 18. “17 Henrik Petersen: Din forbitrelse over, hun har fået de 15 minutter, du aldrig får, bør ikke overskygge din evne til at erkende, at hun sådan set ikke selv har bedt om de “15 minutter”. Modsat for eksempel Støjberg, der manipulerer med både venner og fjender, ved at give den i rollen som “Tough Guy”, den onde strammer, med masser af TV-tid til følge, selvom hun reelt intet har foretaget sig andet end at lade Danmark smadre ind i betonvæggen med 90 kilometer i timen i stedet for med 100 kilometer i timen. Det nævner hendes nemt tjente 15 minutter intet om.

  Men i stedet bekymrer du dig mere over nogle platantræer end demokratiets skæbne i den henseende. Du godeste.

  Kommentar by Margrethe — 30. oktober 2017 @ 11:14

 19. Er der nogen der ved hvorfor AFA specifikt er efter denne kandidat
  hvad det det som helt specifikt pisser AFA af i denne sammenhæng?
  Hvad har Caroline Stage sagt og gjort som gør hende specielt værdi til AFA chikane?
  Har Stage udtalt sig specielt angående indvandring?
  Kunne det være andre end AFA, en jaloux mod/medkandidat?
  Det er vel kun AFA som gider bruge så meget tid på at chikanere andre.
  Hvis det er AFA: så kan persongalleriet jo være tosserne Dina, Ladefoged, Susanne Dahl, Helga med flere
  Kender AFA Stage personligt, måske er de unge mennesker jævnaldrende
  Hvorfor er det lige Stage AFA går efter?

  Burde ikke være nødvendigt at skrive, men:
  Jeg tager naturligvis dyb afstand fra hærværket uanset, hvem som står bag, og uanset hvad de måtte have af afskyvækkende begrundelser.

  Kommentar by Carsten Thrane — 30. oktober 2017 @ 11:35

 20. Jamen, du ved. I deres verden er en racist: enhver der er imod deres no borders, asyl til alle. Enhver der ønsker at sætte en bremse på den muslimske kolonisering og islamiseringen. Så med andre ord, de fleste danskere.
  Hvilket de ikke indser, fordi de overlagt lukker sig inde i deres egne socialt kontrollerede meningsbobler på brokvartererne.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 30. oktober 2017 @ 11:53

 21. Jeg synes det er morsomt, at de altid tegner Chaplin skæg på ansigterne.
  Men han var jo også en morsom mand.

  Kommentar by Morbus Behcet — 30. oktober 2017 @ 12:13

 22. Måske overser vi også, den ubevidste påvirkning, disse plakater har. Hvis man tænkte sig, at Venstres kandidater, eller et hvert andet parti, slet ikke hænge plakater op. Mon ikke det kunne måles i et tab til partiet på et par procenter ved valgdagen? En meget stor del af vælgerskaren er ikke så interesseret i politik, at de på forhånd har besluttet sig. Jeg tror faktisk, de bliver påvirket uden af vide det.

  Hver eneste kommune, jeg kommer til i disse dag, spejder jeg bekymret efter NB plakater og bliver beroliget, når jeg ser bare én….

  Kommentar by Margrethe — 30. oktober 2017 @ 13:41

 23. Der skal ikke vælges flere kvinder ind i dansk politik. Sverige og Københavns Rådhus burde være et skrækscenarie for enhver.

  Kommentar by Birger Jensen — 30. oktober 2017 @ 14:28

 24. -Vedr. plakaterne er der måske nogen der har fået ondt numsen over at det ikke er dem selv, der er på?
  Ja men så lav dit eget parti eller gå med i et existerende, så kan du også få lov.. og det kan du jo altid, så kan du så se hvordan du ser ud m graffitti turban på..!
  Nogen kan stadig blive voksne og bange og bekymrede og rejse sig op og sige “nu må jeg melde mig, gøre noget,sige noget” og valgplakater er stadig et af de få ukontrollerede medier, et analogt og ukontroleret ikke-DR medie. Støt det i stedet.
  mvh

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2017 @ 17:36

 25. Sjovt, som I alle omtaler “Demokratiet” og dets skæbne.
  Demokratiet er en saga blot i DK.
  Demokratiet er afskaffet aF Regimet(Kolbøtterne og deres Djøf-svin) for længe siden.
  Jeg river ikke kolbøtterens plakater ned, men nyder at tegne nazi-moustache, store ører, tænder og briller på så mange som muligt!
  JA! det er barnligt, præcis som kolbøtterne er barnlige(+fulde af løgn og korrupte!).
  Valgplakter skulle forbydes! svineri med borgernes skattemidler!
  Til Folkeoplysning kunna man stille en væg op, nær det rådhus de søger plads, her kunne de så sætte 1 (EN) plakat op! alt andet er sviner med vores penge!
  Forbyd valgplakater, nej til EU, direket demokrati, stem NB!
  P.

  Kommentar by Piotr — 30. oktober 2017 @ 17:52

 26. -Hallo #25 der er altså ingen svinen m skatteyderpenge, du. Vi skal sku selv betale; 200 masoniter ca 750, klister ca 300, plakat fotograf, grafik, opsætning ca 2000 eller goe venners hjælp, derefter megen brændstof, stige , hjælpere ca pizza, fri bar, slik mv 1000, og der er regler 2,3 meter over cykelsti,fortov- længere væk alle højder, ikke nogen i rundkørsler— jeg så selv mange i Odense, der var for lavt sat- de skal jo op ad , der kommer regning fra kommune!
  Så også vil man ha lidt flyers at dele ud ca 1200 for 600stk.
  Så altså, vær lidt flink v os nye, vi får altså ikke en skid.
  Det kan godt være at etablerede Mee Holster og Løkriksen får det hele betalt og sat op men det får vi andre små indianere altså ikke- og det er derfor at det er så tarveligt hvad nassere på Nørrebro i København laver. Det er altså andre mennesker, der både arbejder og passer deres børn og også vil gøre en forskel- ingen afaer har lavet en skid for andre..
  Så du kommer altså til lommerne som kandidat , bare fordi at du vil gøre noget..
  mvh MMXVI

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2017 @ 18:11

 27. – og 200 plakater fra trykkeri ca 550,-
  ps mvh

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2017 @ 18:12

 28. -de siger det var 1750 for masoniter..
  mvh

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2017 @ 18:24

 29. -MMXVII undskyld! Der er stadig langt til Tirsdag d 21..

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2017 @ 18:29

 30. # -Vedr. plakaterne er der måske nogen der har fået ondt numsen over at det ikke er dem selv, der er på?
  Barnligt !! Tror du virkelig at alle andre higer efter at få deres billede op og hænge i div. lygtepæle ??

  Kommentar by Danskeren — 30. oktober 2017 @ 19:12

 31. Hvis Caroline Stage virkelig er en racist cunt, så stemmer jeg på hende.

  Kommentar by Catfish — 30. oktober 2017 @ 19:41

 32. -nogen drømmer- gør drømme til virkelighed, bekæmp islamismen, du kan også- jeg ønsker lidt mere punkpolitik- alle kan være politikere, bare spil dine 3 akkorder: Danmark for danskere og dem der støtter Danmark, ingen kriminelle udlændinge, Danmark hviler på et kulturkristent hvide krist grundlag og man må også holde v vores gamle stædige guder Odin Thor og Freja.. de skal hænges i en eg, så er de viet til Odin..
  mvh

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2017 @ 20:19

 33. Jeg finder også, at frøken Stage er ret fuckable.

  Jeg ku’ godt…#metoo

  Kommentar by 4760 — 30. oktober 2017 @ 20:50

 34. -googlede lige caroline stage; hun er medlem af social- og omso0rgsudvalget og hun har ikke lånt rådhushallen gratis- respekt herfra!

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2017 @ 20:51

 35. Valgplakaterne burde forbydes. Det er en skændsel, at vi hverde fjerde år skal forstyrres af grimme plakater i lygtepælene. I stedet for plakaterne burde hænges politikerne. Danmark ville være et bedre sted, hvis politikerne hængte i lygtepælene, i stedet for plakaterne. Lad os klynge gammelpartiernes mandater op i lygtepælene!

  Kommentar by Kraka — 30. oktober 2017 @ 23:31

 36. Det kræver naturligvis sin mand at klynge en person op i en lygtepæl. Men eftesom det vil være det bedste, alle interesser taget i betragtning, er jeg sikker på, at vi får vælgerforeningernes oppbakning til det nødvendige.

  Kommentar by Kraka — 30. oktober 2017 @ 23:34

 37. NU MED RETTELSER

  Er der nogen der ved, hvorfor AFA specifikt er efter denne kandidat
  Hvad er det, som helt specifikt pisser AFA af i denne sammenhæng?
  Hvad har Caroline Stage sagt og gjort, som gør hende specielt værdi til AFA chikane?
  Har Stage udtalt sig specielt angående indvandring?
  Kunne det være andre end AFA, en jaloux mod/medkandidat?
  Det er vel kun AFA, som gider at bruge så meget tid på at chikanere andre.
  Hvis det er AFA: så kan persongalleriet jo være tosserne Dina, Ladefoged, Susanne Dahl, Helga med flere
  Kender AFAerne Stage personligt? Måske er de unge mennesker jævnaldrende
  Hvorfor er det lige Stage AFA går efter?

  Burde ikke være nødvendigt at skrive, men:
  Jeg tager naturligvis dyb afstand fra hærværket uanset, hvem som står bag, og uanset hvad de måtte have af afskyvækkende begrundelser.

  Kommentar by Carsten Thrane — 31. oktober 2017 @ 06:31

 38. #26 Hul igennem! du har selvfølgelig dokumentation for dit påstående!
  som jeg iøvrigt ikke tror på.
  Parti-støtten, som I kolbøtter tildeler jer selv(godt hjulpet af Djøferne), rækker ikke til at støtte jeres/din valgkampagne? wtf!
  Jeg blir så træt, når kolbøtterne lyver befolkningen ret ind vores åbne fjæs.
  For at sikre entaburet, lyver du/I kolbøtter, uden at rødme.

  Stem for helvede NB! kan det blive værre?
  Piotr.

  Kommentar by Piotr — 31. oktober 2017 @ 18:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper