1. november 2017

KV 2017: Liberal Alliance-valgplakat på tyrkisk – ‘Değişikliğ yer var!’ (‘Plads til forskellighed’)

Forleden kunne TV-avisen markedsføre den syriske migrant Ghassan Abrahem, der ikke har dansk statsborgerskab, men stiller op for De Radikale i Holstebro, som nummer 7 på listen. “Var det da Ikke enklere, om regeringen Opløste folket og Valgte et nyt?”, skrev Bertolt Brecht i 1953, og ikke alle fangede ironien. ‘Det Radikale Venstre for mænd’ er lidt til højre for Zenia Stampe. Lidt.

(Liberal Alliance-valgplakat på tyrkisk; Foto: Facebook)

“- Jeg har aldrig oplevet racisme eller en ubehagelig behandling…, siger Ghassan Rahmi, der trods begejstringen ser med bekymring på en højredrejning de seneste to år under en blå regering.” (Dagbladet Holstebro, 20. juni 2017)

Opdate: ‘Plads til forskellighed’

“- Der er god symbolik i, at det er ‘Plads til forskellighed’, der står på de tyrkiske. Så der er en dobbelttydighed i det: Vi (LA, red.) er ligeglade, hvor folk kommer fra, så længe de bare de kan tage sig af sig selv og sine.” (Carl Andersen, Liberal Alliance Albertslund, 1. november 2017)

“Vi søger løsninger i stedet for skræmmekampagner. Danmark har plads til forskellighed. Udlændinge har meget at bidrage med…” (De Radikale, 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89498/trackback

20 Comments »

 1. Man må da sige at han selv er eksponent for sit eget valgslogan: “der er plads til forandring“. Det er friskt sådan at flygte til et andet land, og så gå i gang med at kampagne for at det skal forandres, men det er jo i grunden blot det normale. Ham skal vi nok høre meget mere til, nu ved vi de syriske flygtninge er ressourcestærke demokrater, så lad os få nogle flere af dem.

  Kommentar by DavidK — 2. november 2017 @ 00:17

 2. “En højredrejning de seneste to år under en blå regering.”

  Fnis!

  Kommentar by 4760 — 2. november 2017 @ 00:26

 3. … blev squ lige lidt konfus over teksten, med en præmie-perker der stiller op for de radiGale, uden statsborgerskab! og billedet der omhandler det andet radiGale sammenrend, kaldet LA.
  Som kolbøtterne ynder at sige når de er blevet valgt:
  ” politik er det umuliges kunst”
  ja! i hvor meget løgn kolbøtterne kan slippe af sted med..
  Kim´s udmærkede observation fra Holstebro om handler to grupperinger, hvorom man kun kan sige: same shit different name”

  Ud af EU! Direkte demokrati! Stem NB! kan det blive værre?
  P.

  Kommentar by Piotr — 2. november 2017 @ 00:33

 4. I virkeligheden har der jo ikke været noget tidspunkt, hvor man kunne føle sig sikker på, hvad LA egentlig vil. Men husk udgangpunktet: Radikale som ville de slemme DF ere til livs.

  Kommentar by BB — 2. november 2017 @ 03:13

 5. “Der er plads til forandring!”- betyder det. Det kan man sige.

  Kommentar by BB — 2. november 2017 @ 03:51

 6. Hvor mange andre “nummer 7 på listen i et små parti” kommer på sendeflade hos DDR løgnheder?

  Nå ikke andre, men så var det da pudsigt at valget faldt netop på en syrisk asylantmigrant, der stiller op for de radigale.

  Kommentar by Hans Und — 2. november 2017 @ 05:49

 7. Vi kan lære meget af syrerne… Manden kommer jo fra et mønster land med stolte demokratiske traditioner… Ghassan Abrahem er mere end velkommen i Det Radigale Venstre..

  Kommentar by ny kommentator — 2. november 2017 @ 06:19

 8. At det overhovedet kan lade sig gøre at stemme ved kommunal valget i danmark, uden at have dansk statsborgerskab, er rystende.

  Kommentar by Danskeren — 2. november 2017 @ 07:20

 9. 8 Danskeren

  Det blev ændret omkring 1980 efter krav fra… EF.

  Kommentar by Hans Und — 2. november 2017 @ 07:27

 10. Jeg har opdateret posten.

  Kommentar by Kim Møller — 2. november 2017 @ 09:16

 11. LIBERAL ALLIANCE: Roger – Over and Out!! – Prøv at fremmane Anders Samuelsen (og for den sags skyld også søsteren) for dit indre blik – Kan du mærke kvalmen begynder at indfinde sig ? – Mon ikke Joachim B Olsen og Henrik Dahl skulle se at få skifte parti, snarest og i god tid inden folketingsvalget – Hvis I skynder jer, kan det stadig ske med æren i behold.

  Kommentar by T. Flodur — 2. november 2017 @ 09:59

 12. @11 – du glemte Simon Emil… der er så vægelsindet han går fra fuldblods bøsse gift med en borebisse til vordende far indenfor få år

  Kommentar by redneck — 2. november 2017 @ 11:40

 13. 12

  Måneder. Var eksmanden overhovedet blevet kold ved undfangelsen?

  Kommentar by Hans Und — 2. november 2017 @ 11:52

 14. “bare de kan tage sig af sig selv og sine”.
  Ja men for fanden da, muslimen vil tro, at han har mareridt, hvis han også tog vare på de vantro på deres livsvilkår. Muslimerne koloniserer deres omgivelser kun for sig selv og sine.
  At lade sig imponere af en medfødt kompetence, det åbenbarer hulheden i LA.

  Kommentar by Menig 442 — 2. november 2017 @ 14:33

 15. KM’s update rummede en fin detalje man kunne overse -> https://www.bt.dk/politik/ups-dansk-kandidat-fik-trykt-valgplakater-paa-tyrkisk-men-teksten-betoed-ikke-det.

  Jeg gik sådan set ud fra at Carl Andersen bare citerede kreativt, men nu går historien på, at valgsloganet i virkeligheden skulle have været et andet. “Træls” mener en “ærgerlig” Andersen. Djævelen ligger som bekendt i detaljen, og det siger jo et eller andet om vores situation, når partierne ikke har styr på deres kandidaters budskaber, fordi de ikke selv taler det sprog budskaberne formuleres på, som følge af at de gerne vil please indvandrervælgere. Indvandrervælgere som med Carl Andersens egne ord er så “stolte af deres ophav“, at man skal føre dansk valgkamp på tyrkisk. Det var ikke denne gang reklame for De Grå Ulve eller Erdogan der kom på plakaten, men vi befinder os trods alt også kun i 2017…

  Som lokalkendt kan jeg i øvrigt afsløre at der hænger plakater med indvandrerkandidater overalt. Og Carl Andersen & co har så sandelig brug for at få de tyrkiske indvandrervælgere i tale. Albertslund er fyldt til randen med kurdere der er kommet til byen gennem kædeindvandring fra 4 forskellige landsbyer i Konya-distriktet. Det tales tyrkisk overalt: Hos bageren, hos grønthandleren, i Netto, på gaden, af buschaufføren, i slikbutikken osv. Det er standard at stå og købe nogle varer, medens ekspedienten kværner tyrkisk med de øvrige personer i lokalet, der siges ikke hej eller goddag til danskere, blot f.eks “det bliver 30 kr”. Naturligvis taler mange af dem dansk (fraset den store grønthandler, hvor de fleste virker til at komme direkte fra Konya) men når bjerget ikke kan komme til Muhammed, må Muhammed komme til bjerget, og det gør Carl Andersen så, ved at underkaste sig den tyrkiske dominans for at skaffe stemmer.

  Kommentar by DavidK — 3. november 2017 @ 00:13

 16. Trist at kun ét parti klart melder ud, at Danmark, det land som vi danskere burde være de retmæssige ejere af, vil udmeldes af europas forenede stater. Det kan Dumsk Folkeparti (tak til Piphans) ikke engang finde ud af

  Kommentar by Nielsen — 3. november 2017 @ 01:00

 17. Carl Andersen burde klynges op ved siden af en af sine plakaterfor hans forræderi.

  Kommentar by Vagn Henning — 3. november 2017 @ 09:18

 18. På Facebook var der et foto med plakater i en lygtepæl. Tre stykker over hinanden med parti bogstaver R Ø V. Fotoshoppet eller en tilfældighed?

  Kommentar by P — 3. november 2017 @ 09:21

 19. “Vi (LA, red.) er ligeglade, hvor folk kommer fra, så længe de bare de kan tage sig af sig selv og sine.” – Og det er lige præcis det samme Nye Borgerlige siger…. Der er mange der gerne vil tro noget andet men de vil blive overraskede når Nye Liberale træder i karakter.

  Kommentar by Peter B. — 3. november 2017 @ 09:33

 20. Ifølge EB har LA nu opdaget, at teksten på plakaten betyder noget helt andet end planlagt.

  Direkte oversat fra tyrkisk skulle teksten betyde “Plads til forandring.”

  Er det mon indførelse af Sharia i Danmark, som denne “forandring” hentyder til?

  Kommentar by 4760 — 3. november 2017 @ 19:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper