3. november 2017

Morten Messerschmidt: Politiken gav ‘Frihedspris’ til ‘Seawatch’, der lokker migranter i druknedøden

Politiken har flere gange tidligere givet priser til venstrefløjsaktivister, og jeg husker stadig, da avisen i 2009 gjorde AFA-generalen Balder Bergmann Johansen til en del af deres ‘tænketank’ med skudsmålet ‘en visionær tænker’. God faktamættet klumme af Morten Messerschmidt på EB.dk – Messerschmidt: Avis belønner Europa-forrædere.

“Onsdag skænkede det selvgode dagblad Politiken en såkaldt Frihedspris til ‘Sea Watch’, en velpolstret tysk forening, hvis skibe har fragtet tusindvis af migranter til Italien.

‘I gjorde, hvad EU og regeringerne ikke formåede at gøre, mens de diskuterede: I reddede menneskeliv,’ sagde chefredaktør Christian Jensen salvesesfuldt, da han overrakte prisen til Sea Watch’s repræsentant, tyskeren Axel Grafmann.

Men det er løgn, Christian Jensen; tværtimod lokker Sea Watch dem i druknedøden.

I den seneste rapport fra EU’s grænseagentur Frontex om migrationsstrømmene i 2016 kan man læse:

‘Såvel overvågning og redningsaktioner tæt på, eller inden for Libyens 12-sømilegrænse har uønskede følger, derved at de har betydning for menneskesmuglernes planer og opmuntrer til at sætte ud’ (pull-factor).

… Lad os se på, hvem der befandt sig ombord på et større fartøj, som Sea Watch kom til ‘undsætning’ den 10. maj 2017, ifølge Reuters:

300 fra Marokko. 145 fra Bangladesh. 23 tunesere. Samt en masse unge mænd fra afrikanske lande syd for Sahara.

Indtil den 31. oktober i år var over 110.000 migranter ifølge FN fragtet over Middelhavet. Er de så monstro de krigstrætte syrere, som Angela Merkel lovede automatisk asyl i 2015?

Nej. De 12 talrigeste på listen er fra Nigeria, Guinea, Bangladesh, Elfenbenskysten, Mali, Senegal, Gambia, Eritrea, Sudan, Marokko, Ghana og Pakistan. Tæt på halvdelen af dem er fragtet til Italien af NGO-skibe, sat i søen af Sea Watch, Læger Uden Grænser, Red Barnet, Open Arms og andre foreninger med sympatiske navne samt opofrende velhavere fra USA og Europa.

Ikke én af dem vil kunne få asyl, selv efter FN’s forskrifter.

(Foto: Africa Times)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89515/trackback

35 Comments »

 1. Ak ja! Havde noget sådant foregået under WWII, at europæere sejlede flygtende tyskere rundt til andre landes strande og satte dem i land, så var disse både blevet sænket, og tyskerne skudt!

  Synes Christian Jensen, at bådene skal fragte de på verdensplan nuværende 66+ millioner ‘flygtninge’ til Europa? Ville det være ‘godhed’ nok?

  Hvad med om farisæerne på dasbladet Politiken begyndte at skrive om de hykleriske lande som Saudi Arabien, Kuwait og UAE, som bestemt IKKE tager en eneste af deres flygtninge fætre og kusiner ind! Jo, det skal retfærdigvis siges, at Saudi Arabien har ladet sig belaste med hele 38 styks syriske flygtninge… Det var, hvad statsbudgettet kunne holde til…

  Kommentar by Kuffar — 3. november 2017 @ 11:44

 2. Messerschmidt skriver: “ikke en eneste af dem vil kunne få asyl, selv med FNs forskrifter.”

  Nej, sådan burde det jo være, men det er det ikke. De bliver jo ikke sendt tilbage, og hvor mange hundredetusinder er det lige, der er ‘forsvundet’ i Tyskland? Jeg tror, de vil kunne finde en del af de forsvundne her i min bydel i Kbh…..

  Kommentar by Kuffar — 3. november 2017 @ 11:49

 3. Man kunne jo sammenligne disse NGO-er med gøge, der lægger æg i Europas rede og er bedøvende ligeglade med at deres nyttige idioter, der opfostrer ynglet, taber deres egne efterkommere.

  Kommentar by Menig 442 — 3. november 2017 @ 12:05

 4. Politiken har altid været løbedreng for usselheden og forræderiet, det kan ikke komme bag på nogen, i uskøn symbiose med Det radikale Venstre.
  Dette skod parti har altid vægtet andre højere end egne etniske medborgere. Der går en lige linie fra Corfitz Ulfeldt til Anna Mee Allerslev/Zenia Stampe/Sopie Carsten Nielsen/Marianne Jelved/Elsebeth Gerner Nielsen/Hersom og deres medløbere: Bibliotikarer for Fred, Venligboerne, Bedsteforældre for Asyl.

  At skade Danmark, har fra partiets start i Odense 1905, været en hovedhjørnesten i Det Radikale Venstre´s politik. De har et iboende quislinge-gen.

  I lighed med Nürnbergprocessen efter maj 1945, burde vi også herhjemme på et tidspunkt have et retsopgør med dem, der i 4-årtier har svigtet Danmark, og ladet egne borgere klare sig så godt, som de nu kunne.
  Undallslund Plantage ved Viborg burde når tiden nærmer sig, sættes i stand, så dommene over forræderne kan effektueres på behørig vis.

  Kommentar by der Adler — 3. november 2017 @ 12:22

 5. Politiken er landsforrædere. Det har de altid været. De lader fremmede invadere Danmark.

  At de danske statsstøttede løgnemedier med de altdominerende statsejede TV stationer, DR og TV2, i spidsen, bevidst vildleder befolkningen, ser man ud fra, hvilke sensationer de bevidst undlader at omtale.

  Et ‘pikant’ eksempel? “Hos Vestia”, det NGO-skib Helle Thorning-Schmidt som chef for Red Barnets internationale organisation er ansvarlig for, er af de italienske myndigheder sigtet for menneskesmugling af 10.000 mest unge afrikanske mænd fra Libyen til Sicilien siden slutningen af sidste år.

  I Danmark berigede hun og hendes mand sig ved skattesvindel og nu beriger hun sig ved menneskesmugling. Hvorfor er det ikke en sensation i de danske medier?

  https://twitter.com/V_of_Europe/status/922462225893294080

  Kommentar by A-mad — 3. november 2017 @ 12:30

 6. Og DR2 Dagen lade sendetid til, så denne europa skadende organisation kunne udbrede deres virksomhed. Ikke et eneste kritisk spørgsmål.

  Kommentar by Anders Nielsen — 3. november 2017 @ 12:33

 7. Fra sitet
  https://sea-watch.org/en/sea-watch-3-sets-sails-for-first-mission/
  fra 2. nov. er hentet følgende, som det fremgår af adressen er det fra Sea-Watch 3:

  ‘Redningsaktioner i det centrale Middelhavsområde er blevet vanskeligere og farligere i løbet af de sidste måneder, ikke mindst på grund af angrebene fra de EU-finansierede libyske kystvagter. Enkelte søge- og redningsorganisationer har derfor opgivet deres engagement i Middelhavet – hvilket ikke betyder, at der kommer færre både med emigranter og flygtninge. “Vores tilstedeværelse er presserende nødvendig, især nu. Vi kan ikke overlade området til libyske militser, der dagligt overtræder folkeretten “, fortsætter missionschef Johannes Bayer, der også er medlem af Sea-Watch-bestyrelsen. “Den Europæiske Union har valgt migrationskontrol over menneskerettighederne. De ser ikke ud til at sky noget middel for at forhindre folk, der er i nød, fra at komme til Europa. Den civile redningsflåde er den eneste myndighed i Middelhavet, der forsvarer menneskerettighederne og opretholder redning på havet som dets primære mål.”‘

  Kommentar by Jeronimus — 3. november 2017 @ 12:45

 8. Læger uden Grænse havde indtil sidste år min hustrus og min sympati pga. det uselviske arbejde, de udfører i krigszoner mm. Al respekt for det. Men de gjorde den store fejl at blive politiske. Første knæk i polituren skete i december 2016, da de meldte sig i koret af annoncører, der boykottede Den Korte Avis pga.påstået racisme. Næste knæk kom i år, da det kom frem, at de også deltog i menneskesmugling i Middelhavet. Det skulle de aldrig have gjort. Vi ydede før i tiden bidrag til organisationen ligesom de var hovedarvinger i vores testamente. Det er sket nu. Dyrenes Beskyttelse skal nu arve os, for dyrene er de uskyldige ofre for vores vanvittige omgang med vores dejlige planet, og de skal arve resterne, når menneskeheden om måske ikke så lang tid bryder sammen.

  Kommentar by HP — 3. november 2017 @ 13:32

 9. Et enkelt lille og sent lille pip fra Messerschmidt i en tid hvor vedvarende BRØL burde ryste folketingssalen og medierne. Vi skal af med DF, selv om der ikke er bedre alternativer. Nok er nok. Det er nok med at fjenden løber om hjørner med én men når ens såkaldte venner svigter kontinuerligt så bør de straffes. De udretter allievel intet, så forskellen for den praktiske politik er minimal.

  Det skulle ikke en gang undre mig særlig meget om Messerschmidt selv også nyder godt af Soroskonspirationen som lige er blevet afsløret:

  Breitbart: Leaked documents listing hundreds of EU parliament members that the George Soros network considers “reliable allies” should raise alarm bells across Europe, says Hungary.

  http://www.breitbart.com/london/2017/10/31/hungary-europe-soros-network-list-allies-eu-parliament/

  Euro-med.dk lister danske forrædere: NWO Scandal: Rothshild´s Bought EU Parlamentarians Listed by Rothschild Agent Soros

  http://new.euro-med.dk/20171103-nwo-scandal-rothshilds-bought-eu-parlamentarians-listed-by-rothschild-agent-soros.php

  Kommentar by Balder — 3. november 2017 @ 13:33

 10. Politiken fortsætter bare. Det er ikke, fordi de ikke ved bedre, men ved at insistere på den, fremmer de den logik, som argumenter ikke kan fremme.

  Det er en social mekanisme, og ikke noget etisk. Politiken er en æstetisk avis. Etik interesserer den ikke. Så kritik, der går på manglende etik, gør intet indtryk.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. november 2017 @ 13:35

 11. Meget præcis karakteristik, Morten 13:35. Politiken er en slags lystløgnere. Uhelbredelige!:-)

  Kommentar by A-mad — 3. november 2017 @ 14:00

 12. Hvad er det for et (naturligt)perverst medikament i disse NGO-hjerner som blokerer for almindelig sund fornuft ?

  NGO organisationerne, har selvfølgelig indgående kendskab til, at 100 procent af de folk som udskibes fra de nordafrikanske kyster, er ført frem til søsætningsstederne af storforbrydere.

  Hvis deres hjerter er så svulmende, og deres higen efter retfærdighed er så voldsom (?) – Hvorfor sætter de så ikke resurserne ind på at knuse disse forbrydere ? – Som jo uden sidestykke i historien, er i gang med at destabilisere Europa ?

  Disse NGO-ere har internationale forbindelse, internationale netværk og tilsyneladende masser af penge – Det burde være en smal sag, at infiltrere- og standse de forbrydersyndikater som står bag menneskesmuglingen.

  Kommentar by T. Flodur — 3. november 2017 @ 14:07

 13. 8 HP

  Hvad med at lade, blot en lille del af arven gå til Uriasposten – Ja det var blot en tanke – Og eller, god weekend HP – Op med humøret!

  Kommentar by T. Flodur — 3. november 2017 @ 14:18

 14. Nyt udtryk; “Europa-forræddere”.

  Supergodt – det er noteret. Sammen med “remigration”, “anden etisk baggrund”, “koranklodser” og alle de andre:-)

  Kommentar by Sigwar — 3. november 2017 @ 14:36

 15. Og lige en ting til: Dagbladet Politiken må være resultatet af et medicinsk eksperiment som løb total grassat – Der gik tilsyneladende druk i den for forskerteamet; lortet kogte over, og så opstod Dagbladet Politiken – Er der nogen som har en bedre forklaring?

  Kommentar by T. Flodur — 3. november 2017 @ 14:55

 16. Ja vi bliver vel alle frie den dag vi dør…..lakonisk weekendhilsen.

  (Hvad -politiken- angår, er den i forhold til mit yderst ringe ego…..virkelig alt for uværdig at beskæftige sig med). God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. november 2017 @ 15:02

 17. Støjberg overfaldt under besøg på center

  Kommentar by P — 3. november 2017 @ 15:56

 18. Fifleren Messerschmidt har ligget underdrejet hjemme i uendelig lang tid, nogle hævder sygdomsramt?
  Og pludselig bjæffer han op, og lige før et lokalvalg! Og der er ingen grænser for hans forargelse og afstandtagen til alt, noget der tilsyneladende først er dukket op under “sygdommen”, og som nu bliver bredt udpenslet alle steder.
  Hvad har ændret siden han dengang selv malkede EU-systemet – og til nu?
  Ego må man erkende at DF er et parti med en lav og dårlig moral, når partiet lader en fifler og “bjæffer” som Messerschmidt kæfte op under deres beskyttende vinger.
  Stem ikke på DF før Messser-fifleren er smidt ud.
  Og til DF: se så at få gjort alvor af udsmidningen, Messerschmidt er en skændsel mod alle os der forsøger at samle dansk og danskhed.
  Eller mener I i DF, at vi igen skal mødes i “Grøften” under fanen, og heile sammen med Messerschmidt, i den kommende vintersæson i Tivoli?
  Få Messerschmidt smidt ud, han er en skændsel mod alle os der førhen har stemt DF – – – og lad os så komme videre.

  Kommentar by Birger Jensen — 3. november 2017 @ 16:18

 19. Mit kritiske indlæg om Messerschmidt er lige nu blevet censureret bort, i bedste Facebook stil.
  Så hermed er det for mit vedkommende slut med Uriasposten.
  “Messerschmidt er ren!”

  Kommentar by Birger Jensen — 3. november 2017 @ 16:24

 20. Seawatch bør retsforfølges for menneskesmugling.

  Kommentar by Holger Danske — 3. november 2017 @ 18:18

 21. >9 Balder
  Jeg kan ikke få dit 2. link til at virke.

  Kommentar by Nielsen — 3. november 2017 @ 18:29

 22. De italienske myndigheder skulle efter sigende have sigtet terrororganisationen Red Barnet for menneskesmugling.

  Red Barnets øverste direktør hedder som bekendt Helle Thorning Schmidt.

  Først bedrev Gucci-Helle grov skatteunddragelse i Danmark, og nu menneskesmugling i Middelhavet.

  Jeg kan dog oplyse, at der netop er åbnet et spritnyt fængsel på Falster, hvor den spejlblanke bimbo sikkert vil føle sig hjemme.

  Kommentar by 4760 — 3. november 2017 @ 18:54

 23. Yep, det er jo fantastisk, at talrige bizarre organisationer føler sig kaldet til at fragte millioner af overskudsnegre til Europa.
  Hvor de bliver indkvarteret i noget, der er luksushoteller i forhold til de bambushytter, de kom fra, og hvor de kan overformere sig i hobetal.

  De kommer fra lande, der har sikre områder, men de kan formentlig ikke tilbagesendes, idet deres taberlande ikke ønsker dem tilbage. Dér er jo rigeligt med negre i forvejen.

  De, der såkaldt flygter er jo typisk unge stærke mænd, der burde bruge kræfterne til at genrejse denne klodes formentlig rigeste kontinent, målt på mineraler og andre ressourcer, der desværre falder i hænderne på diktatorerne i deres egne lande.

  Så næste gang, man møder en ‘facer’ fra Amnesty International, Læger uden grænser osv. er det blot at ignorere, eventuelt at give dem en verbal slammer, som de alligevel ikke begriber, dumme som de er (typisk studerende på humaniora i panafrikanske studier og antropologi, hvor de kun skal møde ca. to timer/uge).

  En marokkaner er selvsagt en neger, ups ven, du ikke har mødt. Det samme gælder alle andre negre og arabere.

  Og du er velkommen til at kalde mig racist, hvis det kan gøre dig glad.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. november 2017 @ 19:18

 24. Danmarks minister for integration Inger Støjberg er jaget ud af udrejsecenteret der huser afviste asylsøgere? hver fjerde dag kastes der diverse ting ud fra motorvejsbroer i Danmark, de indavlede retarderede kriminelle korandyrkere udøver dagligt terror i de Danske gader med skyderier og knivstikkerier plus alt det løse, politikerne ønsker ikke en løsning på disse i Danskernes øjne perversiteter begået af lav intelligente personer fra Perkistan og Afrika, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Anonym — 3. november 2017 @ 20:06

 25. 14 Sigwar

  Glem ikke “Straksopbremseren” i samlingen; selv om det synlige resultat – tillad mig et kvalificeret gæt – kun blev til bremsespor i de medlems sponsorerede boxershorts.

  Kommentar by T. Flodur — 3. november 2017 @ 21:01

 26. Kjøbenhavns Migrant- og Avertissementstidende sætter nye standarder for landsforræderivirksomhed.

  Kommentar by Bastardo — 3. november 2017 @ 21:03

 27. -> Birger Jensen

  Du bestemmer selv hvad gør. Jeg har været på motorvejen hele dagen, og har (heller ikke i dag) slettet noget som helst.

  Din kommentar røg direkte i spambakken på grund af et link. Akismet-filteret er ret skrap, men uden et spamfilter ville debatten være helt ulæselig.

  Kommentar by Kim Møller — 3. november 2017 @ 22:43

 28. Balder — 3. november 2017 @ 13:33 skrev:

  “Vi skal af med DF, selv om der ikke er bedre alternativer. “

  Der er så heldigvis alligevel et alternativ i form af partiet Stram Kurs med bla. hædersmanden Rasmus Paludan. Jeg citerer fra dette partis hjemmeside:

  Der er ikke brug for at ‘begrænse indvandringen’…

  Der er brug for, at et stort antal muslimer hvert år forlader landet.”

  Skal man så endelig indvende noget, så er det, at det skulle være generelt altså “at et stort antal fremmede…”

  Men retfærdigvis skal det også med, at partiet har en top 20 liste over folk, som de vil have ud. I denne figurerer to “feministiske” negre og de er næppe muslimer.

  Kommentar by T. H. — 4. november 2017 @ 09:10

 29. Enig 4760 18:54. “De italienske myndigheder skulle efter sigende have sigtet terrororganisationen Red Barnet for menneskesmugling. Red Barnets øverste direktør hedder som bekendt Helle Thorning Schmidt.”

  Hvor er det ikke Breaking News i de danske medier?
  Jeg fik byttet om på forbogstaverne: Helle Thornings skib, der siden slutningen at sidste år har sejlet 10.000 unge afrikanske mænd fra Libyen til Sicilien mhp på at berige ikke mindst europæiske kvinder, hedder Vos Hestia. Det er Red Barnet Internationals NGO-skib, der taxi’er illegale afrikanske indvandrer over Middelhavet til forsørgelse mhp at skabe raceuroligheder og opløsning af nationalstaterne i EU.

  Italian police search Save the Children migrant ship
  06.58 – 23. okt. 2017

  https://pbs.twimg.com/media/DM4jcXKXkAEYG3N.jpg

  Kommentar by A-mad — 4. november 2017 @ 15:40

 30. @Nielsen “Jeg kan ikke få dit 2. link til at virke.”

  Måske har siden været nede? Det virkede for mig lig her og nu lørdag aften 21:26 04-11-2017.

  @T. H.

  Jeg er glad for at høre om Stram Kurs, men de stiller vel ikke op nu?

  @Birger Jensen — 16:24

  Hej Birger, du har været med på Uriasposten i længere tid, og stadigvæk er du ikke bekendt med at Kim Møller ikke censurerer? Det har da ellers været op og vende en del gange. Når der er noget der ikke dukker op så er det et teknisk uheld, og det burde du vide, kan ikke forstå du spiller fornærmet, du burde da vide bedre.

  Kommentar by Balder — 4. november 2017 @ 21:33

 31. @Balder

  Jeg lavede en google søgning på Stram Kurs og jeg fandt frem til, at de stiller op i Københavns kommune under liste P til det kommende kommunalvalg og placeret lige over liste Q, som er Feministisk Initiativ – Ak og ve -:(

  Søgningen afslørede også, at de stiller op i Albertslund med 1 kandidat.

  Jeg ved ikke med Odense, men i hvert fald de ovennævnte steder har vælgerne et alternativ.

  Ellers er det muligt at afgive en vælgererklæring via partiets hjemmeside og dermed være med til at gøre Stram Kurs opstillingsberettiget til et kommende folketingsvalg.

  Kommentar by T. H. — 5. november 2017 @ 08:46

 32. Sidste om Helle Thorning-Scmidts/Red Barnet Internationals NGO skib, Vos Hestia, der taxi’er illegale afrikanske unge mænd over Middelhavet til Europa (mhp at nedbryde den sociale orden i nationalstatene):

  “Den 4. november 2017 kl. 19.14:Transporten over Midelhavet er langt fra gået i stå.
  Red Barnets Vos Hestia ligger nu i Messina, og afventer sin videre skæbne hos det italienske retsvæsen.”

  Kommentar by A-mad — 5. november 2017 @ 12:41

 33. # 32, A-mad

  Hvornår bliver Gucci-Helle så anholdt?

  Som du tidligere har nævnt, er det ganske enkelt grotesk, at sagen ikke er omtalt med ét eneste ord i MSM!

  Hr. og fru Danmark ved intet om, hvad der reelt foregår!

  Med mindre de læser Uriasposten, naturligvis!

  Kommentar by 4760 — 5. november 2017 @ 14:09

 34. Ja, der er utroligt 4760 14:09.

  Jeg tror i øvrigt, at de statsejede medier, DR & TV2’s, manglende dækning af væsentlige nyheder er overtrædelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 1188 af 23. september 2013, med de ændringer, der følger af lov nr. 1626 af 26. december 2013.

  https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=161625

  ADVOKAT: HELLE THORNINGS ORGANISATION BEGÅR MENNESKESMUGLING
  oktober 12, 2017 Kriminalitet

  https://newspeek.info/advokat-helle-thornings-organisation-begaar-menneskesmugling/

  Kommentar by A-mad — 5. november 2017 @ 17:19

 35. # 34

  Ja, du har sikkert ret, A-mad.

  Men det er jo fandeme håbløst, når man også ser på, hvem der sidder som chefer rundt omkring i MSM.

  Tag for eksempel chefen for DR Nyheder, som hedder Naja Nielsen.

  Den venstreradikale Naja Nielsen har tidligere været under “kærlig” behandling her på Uriasposten.

  Lille søde Naja har været rødglødende kommunist siden hendes unge dage, hvor hun var aktiv i Danmarks Kommunistiske Ungdom, og var sendt på “opdragelse” på partiskolen i Moskva i det gamle Sovjet.

  Hvordan i hede hule helvede havde man forestillet sig, at en sådan hjernevasket madamme kan være objektiv?

  Nå, men jeg glæder mig sgu til at se Gucci-Helle iført håndjern…

  Kommentar by 4760 — 5. november 2017 @ 18:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper