5. november 2017

Skattefinansieret integrationsprojekt: “DF og Nye Borgerlige har ingen sympati. De… søger børnelig.”

Forleden kom det frem, at rapperen Nikoline har fået et såkaldt arbejdslegat fra Statens Kunstfond på 35.000 kroner, der blandt andet er brugt til en meget omtalt video, hvor hun med automatvåben skyder til måls efter folkevalgte politikere.

(Screencaps: ‘Rapolitics’ på Facebook, 27. juni 2017)

Sådan er der så meget. Et projekt kaldet ‘RAP:I:STAN’ har eksempelvis fået 899.480 kr. fra Udlændinge- og Integrationsministeriet, med henblik på at unge flygtninge ‘får tilknytning til det danske samfund gennem foreningens kreative fællesskaber’. Fokus er hip hop, kunst og integration. Der afholdes rap-workshops, hvor danske skoleelever kan møde flygtninge, lære at rappe og ‘reflektere over flygtningenes situation gennem rap’.

En video lagt på den officielle Facebook-side viser, hvordan det udmøntes i praksis. Underviseren Shahin (aka ‘Fabeldyret’) rapper følgende vers foran klassen.

Voksne hvide mænds verden bomber som det passer os
Og gør børn til kadaver sender fred med flaskepost
Og Barack Obama han er Onkel Toms aftager
Med krokodilletårer laver skumle aftaler
Og Helle Thorning Schmidt hun logrer som en køter
Måske bliver hun forfremmet, når borgerne de flygter
Ligesom Anders Fogh, han var så hammer god
Startet krisen og krigen, og sagde, jo, jeg render nu
Og vi har set det før, vi har øvet med militser
Arrogante imperialister og skrøbelige beviser
Men Dannebrog hører ikke til på en ørkenslagmark
Hvor fortvivlede forældre skriger af afmagt
Imens Nasar Khaders kødhoved kører på TV
Det er kejserens nye klæder, men ingen kan se det
For nu står de lige og plaprer op
De borgerlige kan rende og hoppe
De bomber for fred indtil borgerkrig bliver ragnarok.”

“Det var mange samfundsfag- og historietimer i et vers.”, forklarer en anden lærer. Senere i præsentationsvideoen ses en ung asylansøger rappe følgende…

Asylansøger: DF og Nye Borgerlige har ingen sympati. De søger deres kroner og søger børnelig.

Kimmie fra en 9. klasse på Kildeskolen i Valby forklarer, at medierne har givet hende ‘et forkert syn’ på flygtninge, hvorefter Paw opsummer: “Det er en meget god måde at lære tingene på.”

Foruden de 899.480 kroner fra Udlændinge- og Integrationsministeriet finansieres propagandaen af 200.000 kroner fra Tuborgfondet. ‘RAP:I:STAN’ er et projekt under ‘RAPOLITICS’, der støttes af Nordeafonden med 5,7 millioner kroner. Den direkte offentlige støtte er i sagens natur mest problematisk.

(UIM.dk, 13. oktober 2017: Frivillige kræfter understøtter integrationsindsatsen)

“De frivillige foreninger spiller en vigtig rolle i at fremme flygtninge og indvandreres integration i det danske samfund. … Ti projekter får nu støtte til at styrke civilsamfundets integrationsindsats: … RAP:I:STAN: RAPOLITICS får 899.480 kr. i støtte til et projekt, hvor unge flygtninge over hele landet får tilknytning til det danske samfund gennem foreningens kreative fællesskaber med fokus på hip hop, kunst og integration.” (Udlændinge- og Integrationsministeriet, 2017)

“I RAP:I:STAN samles unge flygtninge, danske og nydanske unge i et fællesskab omkring rap, digt og storytelling. Her bliver de kreative udtryksformer til et konstruktivt værktøj til at gå i dialog, nedbryde fordomme, og promovere aktivt medborgerskab af unge og for unge.” (Tuborgfondet, 2017)

“Unge skal ikke blot kende til den danske kulturarv. De skal bidrage til den. Det mener foreningen RAPOLITICS…” (Nordeafonden, 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89567/trackback

46 Comments »

 1. Og den “borgerlige” regering accepterer dette forbrug af skattepenge. Vi skal have en USA-agtig udskiftning af det af-navn-borgerlige etablissement.

  Kommentar by Winged Hussar — 5. november 2017 @ 22:08

 2. De er ikke mine landsmænd, og e bliver de aldrig. De er politikernes

  Kommentar by BB — 5. november 2017 @ 22:14

 3. Jeg kastede lige lidt op i munden. Men jeg er ikke overrasket. Vi ved jo, at der er en omfattende venstreradikal, anti-vestlig, racistisk anti-hvid, skabsislamistisk propaganda i skolerne, især i Københavnsområdet.
  Det er derfor, at så mange unge mennesker er så fucked up på de kanter.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 5. november 2017 @ 22:57

 4. En borgerlig burde ikke tillade anti-vestlig propaganda. Vi skal ikke finansiere vores egen undergang.

  Kommentar by Anonym — 5. november 2017 @ 23:03

 5. Danskerne saver den gren over de selv sidder på, samtidig med at politikere og velfærdsemigranterne er ved at fælde selve træet. Det går sgu godt lillemor – keep on rocking!
  Politikerne sjofler med danske skaffedyrs tvangsindbetalte skatter.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 5. november 2017 @ 23:40

 6. Rap:I:Stan, kr. 899.480 Slemt nok! – Men hvad med den her: “Cykelværksted i Vejen, hvor flygtninge og indvandrere kan lære at cykle, kr. 486.826” – Det er løgn! – Jeg venter bare på at jeg vågner, og opdager at det hele er en ond drøm ! – Kommer der, i det mindste, ikke en eller anden frem og råber aprilsnar!

  Kommentar by T. Flodur — 5. november 2017 @ 23:47

 7. Der er adskillige private fonde, som tidligere støttede dansk kultur og historie, men nu har omdefineret deres formål til at støtte migranter, ‘udsatte unge’ og integration (i praksis = indslusning af islam). Bikubenfonden er et eksempel.

  “Bikubenfonden har gennem de seneste par år gennemgået en markant forandring og fik i 2016 ny strategi. Tidligere havde fonden en mere traditionel praksis med fokus på klassiske donationer. Men med den nye strategi for det filantropiske område bevæger Bikubenfonden sig nu i endnu højere grad i retning af at agere som en proaktiv, samarbejdsorienteret og engagerende fond.” – “Fondens fokus er på de udsatte unge mellem 13 og 30 år, som f.eks. unge hjemløse, uledsagede flygtninge eller kriminelle unge. Hvordan indsatserne skal tilrettelægges afhænger af afdækningen af selve problemets kerne.”

  http://www.bikubenfonden.dk/bikubenfondens-strategi

  Nordea fonden er også med på vognen med projekter som “Flygtninge fortæller” (for 2,9 mill. kr.):

  “Popal og Abdul er to af cirka 20 fortællere på landsplan, der via projektet er oplært i teknikker indenfor storytelling. De frivillige trænere afholder workshops og støtter de unge flygtninge i landets fire største byer, men fortællingerne finder sted på både små og store scener i hele landet.
  Nogle gange handler de om flugten, livet før krigen eller tabet af identitet og tryghed. Andre gange handler de om sjove misforståelser på sprogskolen, nye relationer eller spørgsmålet om, hvor længe man bliver ved med at være flygtning.” – “Projektet er støttet med 2,9 mio. kr. fra Nordea-fonden, som støtter gode liv, og som derfor har fokus på at at styrke den kulturelle mangfoldighed, hvor respekt for forskellighed og ønsket om fællesskab og dialog står centralt.
  ”Projekt Flygtninge Fortæller giver liv til de gode fortællinger og flere positive møder mellem mennesker. Møder, som styrker tværkulturel forståelse og dermed også vores fællesskab. Fortællerne bliver vigtige rollemodeller og vil kunne åbne vores øjne for at forstå andre kulturelle verdener,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.
  Virkelighedens unge flygtninge er en langt mere mangfoldig og sammensat gruppe mennesker, end den offentlige debat normalt viser os.”

  Her ligger en god historie til en journalist, der vil gøre sig den ulejlighed at tjekke flere fondes ændringer af deres formålsbeskrivelse i de seneste år.

  Kommentar by Anonym — 6. november 2017 @ 00:07

 8. Link til Nordea fondens tekst.
  https://nordeafonden.dk/nyheder/flygtninge-fortaeller-styrker-faellesskabet

  Kommentar by Anonym — 6. november 2017 @ 00:10

 9. Det er indlæg som dette der gør Uriasposten værd at læse. Tak.

  Gad vide om de ved hvad de støtter? Der skal selvfølgelig også skabes had mellem ‘grønlændere’ og ‘danskere’:

  Meet the world – 0:30 “.. imperialistisk undskyld for at kneppe jeres land .. 2:58 Nye verdensorden er dikteret af hvide mænd .. 3:10 hva’ ve’ det sige at hæve hvide privilegier ..” [ med forbehold for at jeg har hørt forkert :-) ] https://www.youtube.com/watch?v=xUBfanbbkwQ

  Kommentar by anno — 6. november 2017 @ 01:23

 10. 7 Anonym “fortaellere” det er interessant saa kan man paa et tidligt tidspunkt,faa vaennet de unge af med at laese selv,det gaar sgu godt

  Kommentar by dunk — 6. november 2017 @ 01:59

 11. ‘Fabeldyret’ har ikke en forståelig tanke i sit hoved.

  Kommentar by BB — 6. november 2017 @ 03:29

 12. “Fabeldyret” bør halalslagtes…

  Kommentar by 4760 — 6. november 2017 @ 06:42

 13. Støtten er en del af en del og hersk taktik!

  Kommentar by hans01 — 6. november 2017 @ 08:08

 14. -Aktivt medborgerskab- nedbryde fordomme- konstruktiv værktøj-…..hjernedøde fraser og eksembler på det modsatte. Fordummende projekter til destruktivt antidemokratiske termer, hyldes som -integrationsfremmende elemter af en sammenspist forvaltning, for hvem indholdet er ligegyldigt, og politikerne spilder bare skatteborgernes penge på den slags idioti. Tragisk.

  Kommentar by Michael Unna — 6. november 2017 @ 08:09

 15. Jeg kan ikke se, at rapmusik skulle øge tilknytningen til det danske samfund. Rapmusik er da så udansk, som noget kan være. Jeg slukker omgående for dette negerfis.

  Kommentar by Menig 442 — 6. november 2017 @ 08:11

 16. 5 Neuhammer

  Neuhammer jeg blev en kende nysgerrig; hvordan er du kommet frem til din signatur – Er det en henvisning til “Truppenübungsplatz / Stuka-Unglück 1939 – Kan det afsløres ?

  Kommentar by T. Flodur — 6. november 2017 @ 08:26

 17. Der er sådan set ingen af de mange tiltag regering og fjolseting gør. som ikke er skattefinancieret.
  Ud af EU og rigtige penge som dansk valuta.
  Forbyd skat.

  Kommentar by Nielsen — 6. november 2017 @ 09:03

 18. >15 Menig 442
  Fra 10:50
  https://www.youtube.com/watch?v=4ykSl2LII9U
  Rap rap udsendt i det herrens år hvor Gammeltoft Hansen fik lokket resten af kolbøtterne til at vedtage udlændingeloven.

  Kommentar by Nielsen — 6. november 2017 @ 09:18

 19. 14 Michael Unna

  Hvad siger du til den her: “Frivilligbårne netværks- og mentorrealiterede aktiviteter” – Sproglig efterbyrd, formentlig lært på kommunikationsuddannelsen på RUC.

  Kommentar by T. Flodur — 6. november 2017 @ 09:47

 20. Kreative platforme for unge flygtninge anno 1765: En skov og en roemark

  Kreative platforme for unge flygtningen anno 2017: Rap og fisse

  Hvad mon virker bedst?

  Kommentar by redneck — 6. november 2017 @ 10:10

 21. “Integrationsindsatsen” ? De er fuldt integrerede den dag, de har fået min hvide hudfarve.

  Kommentar by Svend — 6. november 2017 @ 10:30

 22. Totalt syret. Som alle ved, er der ikke nogen, der ankommer til Danmark som flygtninge. De er ikke længere forfulgt, når de overskrider grænsen og siger de magiske ord “asyl”. Det er logik for burhøns.

  Hvorfor benytter de ikke lejligheden til pilgrimsrejsen sydpå til Mekka, som de som troende muslimer alligevel skal besøge mindst én gang i deres liv? Se svaret her:-):

  https://i.pinimg.com/originals/6e/ff/5b/6eff5b9ad8fee156f768ffb44c677b99.jpg

  Kommentar by A-mad — 6. november 2017 @ 10:59

 23. Et fantastisk navn i øvrigt : ‘RAP:I:STAN’

  Tilføj et “e” og det vil passe perfekt til Sverige.. “Rape i stan”
  Det rimer på Pakistan. Et land som eksempel til efterfølgelse

  Kommentar by mst — 6. november 2017 @ 11:06

 24. “…Her bliver de kreative udtryksformer til et konstruktivt værktøj til at gå i dialog, nedbryde fordomme, og promovere aktivt medborgerskab…”. (Tuborg)
  RAP, RAP, RAP.

  Gå i dialog?
  Nedbryde fordomme?
  Promovere medborgerskab?

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2017 @ 11:18

 25. Det er præcis det samme, samfundet opnår ved at støtte “skolegang” i “palæstina”.

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2017 @ 11:26

 26. Der er et begreb, der dækker alle disse donationer i 500 året for reformationen – “Aflad”. Same shit og så håber de (vi) at der ikke bliver ballade!

  Kommentar by pseudonym — 6. november 2017 @ 11:36

 27. Big Business er ofte involveret i befolkningsudskiftningen.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 6. november 2017 @ 11:41

 28. Nordea, Tuborg/Carlsberg og danske skatteydere betaler i fællesskab for det reb, danskere og deres børn skal hænges i. Hvis nogen overlever, kan de engang i fremtiden rive sig i håret og skrige: Hvordan f***** i h****** kunne det gå til?!

  Kommentar by Crass Børsting — 6. november 2017 @ 11:43

 29. Der mangler et e, Rapeistan må være navnet på skægbørnenes projekt.

  Kommentar by Kunta — 6. november 2017 @ 12:00

 30. Til 19 Flordu. Ja det er sikkert nogle RUC folk, som først bruger de primitive enøjede demokratiske had idioti, og så bagefter pakker det smukt ind i tomme fraser. Skulle ikke undre mig.

  Kommentar by Michael Unna — 6. november 2017 @ 12:24

 31. Det er da billigere end DDR og folkeskolen, og man lærer det samme.

  Angiveligt “borgerlige” kulturministres omfavnelse af “armslængdeprincippet” er vor tids største tragedie.

  Kommentar by Vagn Henning — 6. november 2017 @ 13:14

 32. Test

  Kommentar by k.m. — 6. november 2017 @ 14:26

 33. Waow, nogle små sure keyboard krigere man kan finde i kommentar sektionen ^^
  Lær andre mennesker at kende før du dømmer dem.
  Til jer der brokker jer over budgettet kan jo kigge på vores militær omkostninger istedet.
  Og spørge jer selv hvorfor er det danske forsvar i angreb.
  Israel vil falde igen, og en ny verden vil rejse sig fra asken – for frihed, lighed og fred.
  Peace

  Kommentar by Hej racister! — 6. november 2017 @ 14:28

 34. Man kan gå i Rema 1000 og finde en pakke kyllingkød, påtrykt salmonellafri med store bogstaver.
  Alle fødevarer er registreret med tilsætningsstoffer og E-mærke efter alle kunstens regler.
  Det er derimod topsecret hvis noget er halalslagtet, det må vi ikke få at vide så vi har frihed til at vælge fra.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2017 @ 14:32

 35. Er jeg den eneste der studser over at beløbet ikke er 900.000 lige ud? Omgår ma noget bureaukrati ved at lade det være lige under?

  Kommentar by Simon — 6. november 2017 @ 14:32

 36. Frit Danmark: Nej til positiv muslimsk særbehandling

  “Hvorfor skal man stemme på dig?

  Fordi der ikke er nogen af de andre indvalgte, hverken fra Dansk Folkeparti eller andre i regionen, der tør sige, som jeg gør, selvom det er højaktuelt. Regionen mangler penge, men ingen tør tage fat ved nældens rod og rive den op med rod og sige, at nu skal vi have gjort noget ved den her forkælelse, som koster mere end et tocifret millionbeløb, som tages direkte fra kassen, som skulle finansiere sygdomsbehandling. Det kan ikke finansieres, fordi de skal have halalmad eller tolkebistand. De skal ikke have en skid.”

  Hele artiklen kan læses på Vafo.dk

  Kommentar by k.m. — 6. november 2017 @ 14:48

 37. Igennem årene har der været et samlebånd af lignende perspektivrige beretninger– som aldrig har fundet frem til Uriaspostens blog.- Takket være et korrupt skattesystem kan fondene for hver 1 krone de uddeler, skattemæssigt fradrage 1,25 kr i det kommende overskud.- Venstre har forsøgt at gøre fradraget til kr for kr. Fondsuddelinger skal naturligvis overhovedet ikke være fradragsberettigede.– Dansk Folkeparti ønsker ikke at ændre på ordningen, da det vil forhindre udryddelsen af etniske danskere , og bl.a. forhindre islamiseringen.

  Kommentar by dansker — 6. november 2017 @ 17:37

 38. Manglen på døde NYHIPOER er virkelig ekstrem.

  Kommentar by dansker — 6. november 2017 @ 17:39

 39. Ølpenge som går til at finansiere udbredelsen af Sharia.

  Det er sgu da tragikomisk på højt niveau…

  Kommentar by 4760 — 6. november 2017 @ 19:43

 40. Det mystiske og tilsyneladende irrationelle begreb “definitionsretten” er ikke andet end de unge kvinders præferencer og foretrukne gruppeidentitet, som Venstrefløjen på denne måde opdyrker i undervisningssystemet. Massivt økonomisk understøttet af “de borgerlige”. De unge kvinder tilhører “Fløjen”, når de forlader skolen, og når de fortsætter på andre læreanstalter. Derfor kan vi ikke vinde. Og derfor er vi til grin.

  For vi får ret.

  Og Venstrefløjen får sex.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. november 2017 @ 21:08

 41. ->33: Prøv at skrive til Forbrugerrådet, der angiveligt varetager danske forbrugeres rettigheder.

  De nægter rent ud at kæmpe for retten til at vælge halal til eller fra.

  Så meget for forbrugerrettigheder.

  https://taenk.dk/om-os/kontakt-forbrugerraadet-taenk

  Kommentar by Hodja — 6. november 2017 @ 21:42

 42. >26 Helmuth Kohl
  Jeps. Som samme er involveret i USA’s imperiekrige. Lad os få penge som betalingsmiddel i stedet for valuta. Selvom de ejer måske mere end halvdelen af verdens guld, kan de ikke trykke mere, som de trykker flere “penge”.

  Kommentar by Anonym — 6. november 2017 @ 22:02

 43. >26 Helmuth Kohl
  Jeps. Som samme er involveret i USA’s imperiekrige. Lad os få penge som betalingsmiddel i stedet for valuta. Selvom de ejer måske mere end halvdelen af verdens guld, kan de ikke trykke mere, som de trykker flere “penge”.

  Kommentar by Nielsen — 6. november 2017 @ 22:03

 44. >32 Hej racister
  Kender du selv andre mennesker? Hvad har du imod Israel?

  Kommentar by Nielsen — 7. november 2017 @ 03:35

 45. sikke de kan digte, er det virkelig det vores skoleelever lære, jeg frygter det og tænker var det ikke også det jeg lærte i skolen tilbage i 90’erne. ak ja. men hvis de virkelig laver DF og NB til nogle være nogle er det jo netop dem jeg vil stemme på ved kommende valg, sjovt nok.

  ps hvornår for den her webside et bedre webdesign som er til at overskue.

  Kommentar by lars r — 9. november 2017 @ 10:30

 46. […] penge fra Udlændinge- og Integrationsministeriet til integration. Det skriver Kim Møller på Uriasposten.dk, der har gravet sagen […]

  Pingback by Den Korte Avis | Video sviner danske politikere til – projektet bag den har fået 900.000 kr. til at ‘forbedre integrationen’ — 13. december 2017 @ 12:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper