29. november 2017

Dominansadfærd i Læderstræde: Glade danskere intimideres af udlænding – “… en folk usle hunde”

Klassisk eksempel på dominansadfærd oplevet og fortalt af ‘Stig Hansen’. Her er ingen politirapport, sigtede eller dømte, blot mindre tryghed i det offentlige rum. Sakset fra Facebook.

“Man slentrer gennem byen.
Ca kl. 03:00 i læderstræde i København, folk har drukket tæt og moret sig og nogle er efterhånden på vej hjem, et sådan selskab passerer jeg foran en cafe, den består af 7-8 mennesker som nok har været i halvtredserne, de står midt på gaden som i øvrigt er en gågade og er i godt humør. Da jeg er ca 30 meter længere nede af strædet kan jeg høre en bil køre ned af gaden og den stopper da selskabet står i vejen, med det samme bliver der dyttet for at signalere at de skal flytte sig, det gjorde de måske for langsomt eller også vrissede de lidt af dem der sad i bilen, hvad ved jeg, jeg står trods alt 30 meter væk, men der blev ikke råbt af dem der sad i bilen. Men ud af bilen springer nu en meget høj bredskuldret ung mand med udenlandsk baggrund og det efterhånden velkendte muslimske fuldskæg, han har den efterhånden ligeså velkendte ‘Fuck dig dit dansker svin’ attitude på og føler sig så krænket over at de ikke bare lystrede og sprang til side øjeblikkeligt, at han råbende og voldsomt truende går hen mod selskabet bakket op af vennerne fra bilen, selskabet bakker tydeligt skræmt tilbage, muslimen råber truende til en mand i gruppen at ‘du skal sige undskyld’, det råber muslimen et par gange hvorefter en kvinde i selskabet fremstammer et ‘han har jo sagt undskyld’, muslimen er dog langt fra tilfreds og fortsætter intimideringen af det skræmte selskab, der nu befinder sig i den besynderlige position at mændene har trukket sig om bag kvinderne for ikke at få ørene i maskinen, ydmygelsen er nu total og efter at have tiltalt selskabet som en flok usle hunde og kællinger, sætter de unge muhammedanere sig triumferende ind i bilen og kører videre ud i nattelivet.

Hvad siger en mand til sin kone efter en så brutal indenomsoverhaling, hvordan skal han nogensinde fremstå som familiens beskytter, når han må gemme sig bag den. Og det skal retfærdigvis siges at mændene i selskabet ikke havde en jordisk chance for at vinde en slåskamp mod muhammedanerne pga alder og størrelse. De ‘muhammedanerne’ jager i flok og de udser sig altid et let bytte, og vi danske københavnere går for 94% vedkommende troligt ned og stemmer på partier der ikke vil bekæmpe den adfærd.

Med hensyn til selskabet vil jeg gerne lige kende deres stemmeafgivning før jeg tager stilling til om jeg skal grine eller græde.” (25. november 2017)

(Læderstræde, København K; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 23:32 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89728/trackback

41 Comments »

 1. Rent statistisk, har selskabet selv stemt for berigelsen af deres natteliv… Og er de bosiddende i KBH, så gider jeg ikke engang fintællling.

  Har boet der, er flyttet, samme årsag – I fikser bare selv jeres lort. Når krigen bliver repræsenteret af mere end een part, så sidder I i lort til halsen derinde.

  Jeg ønsker jer al mulig lykke i kampen, den dag i vågner. Ikke for jer, men for jeres børn. De er ikke skyldige i jeres Mygind-kompleks og dårskab. I selv, har jeg det fint at se på møddingen. Men stakkels jeres børn, at have den slags forældre.

  Engang havde jeg moro ved at sige “Man skal vælge sine forældre med omhu!”, men disse stakkels børn af fantasterne har vist ikke haft valget. I givet fald havde de valgt anderledes, da det kræver mange års “undervisning”, at blive så faktaresistent og idiotisk…

  Kommentar by Ib Andersen — 30. november 2017 @ 00:54

 2. Intet nyt under himlen i Danmark når Allahs soldater er indblandet, det er korrekt vælgerne selv har bestemt hvordan samfundet skal køres politisk, man kan håbe at der er sat nogle tanker i gang hos de deltagene kvinder i gruppen, lad være med at tro at politiet kommer og hjælper de er rædselsslagne når de hører hvem der laver ballade i offentlig rum, de mener at der er plads til alle Danskere selv indavlede retarderede kriminelle korandyrkere er der plads til de er jo også Danskere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. november 2017 @ 01:01

 3. Hvad fanden er det dog et par flødedengser, der lader kvinderne tage skraldet.

  De skulle have hevet disse muslimske abekatte ud af dytten, banket lortet til lirekasser og så vendt dytten om på taget.

  Med disse omkoblinger vinder vi ikke krigen når den kommer. vor herre bevares.!

  Kommentar by Sindsro — 30. november 2017 @ 01:28

 4. De kan hævne sig i stemmeboksen. Det gør jeg. Hver gang.

  Kommentar by Martin — 30. november 2017 @ 03:30

 5. 99% af dumskerne ønsker disse tilstande. Se det just afviklede KV17.
  Som man reder, så ligger man. Håber virkelig, at det var en flok væmligboere.

  Kommentar by Knud — 30. november 2017 @ 06:15

 6. Det er lige meget, om folk, der er oppe i årene ændrer holdning og bliver mere indvandringskritiske, så længe “den inkluderende skole” producerer unge, fertile kvinder, der kræver “åbne grænser, asyl til alle” på samlebånd. Det er uden betydning, at de “bliver klogere”, når de ikke mere er fertile. For det er de unge kvinder, der bevilger definitionsretten. Venstrefløjen ved det instinktivt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. november 2017 @ 06:48

 7. Når man stemmer på Radikale, Enhedslisten etc etc etc med undtagelse af DF,…..jamen så har man da fortjent den skæbne. Islamiske røvhuller er der nok af, indtil vi ikke finder os i det længere. God jul og godt nytår.

  Kommentar by Michael Unna — 30. november 2017 @ 08:07

 8. Hvor naiv er ham Stig? De stemmer sandsynligvis på Enhedslisten, Alternativet eller de radikale.

  Hvorfor optager han ikke episoden?

  Kommentar by ung konservativ — 30. november 2017 @ 08:21

 9. Jeg er 94% sikker på de har stemt for mere masseindvandring. Og 99% sikker på de gør det igen, næste gang de afgiver en stemme.

  Kommentar by DavidK — 30. november 2017 @ 08:26

 10. Når de skræmte skal bortforklare episoden bliver perkerne til “en vred billist, der ligeså godt kunne have været dansker”

  Kommentar by Træt — 30. november 2017 @ 08:51

 11. Jamen det er jo et perfekt sindbillede på hele samfundet. Verbale overfald, trusler og vold løses altid med mere pleasing og bortforklaringer om at sådan er danskere også. Jesus Christ.

  Kommentar by River — 30. november 2017 @ 08:55

 12. Vi er i krig. Snart er der flere danskere, der mærker det selv og tænker sig om og tager konsekvensen.

  Sådan gik det sidste gang vi var besat af de grønne tropper sydfra, der sagde de besatte os for at give os fred. Til sidst røg de ud. På billedet man ser hvordan:-)

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/sites/default/files/styles/main-wide-large/public/2014/11/20080131-221235-2-1000x664we.jpg

  Billedteksten i Kristeligt Dagblad: “Billedet viser tyske soldater i Danmark, der marcherer hjem mod Tyskland ved Anden Verdenskrigs afslutning. Men ikke alle kunne bare marchere hjem. Derfor var der i perioden efter krigen mange tyske sårede eller flygtninge i Danmark”

  Kommentar by A-mad — 30. november 2017 @ 09:04

 13. De mænd havde ikke en alder, hvor de kunne stille noget op mod de unge, kamptrænede “lømler”, som det hedder. At være die hards i den situation, hvad gavner det?

  Næææeh, jeg håber de ser det som en læring i vor nye tider, og handler vestlig, fornuftig og strategisk på tostrenget vis: Som det ene, stem efter dine oplevelser ved næste valg, hvor lidt det end gavner. Og endnu vigtigere, bliv fortrolig med våbenbrug. Selv en olding har kræfter til en aftrækker på en lille damepistol. Det er selvfølgelig forbudt, og derfor skal jeg selvfølgelig ikke opfordre til noget som helst i den retning, men der er så meget, der er forbudt, og det er vel endnu ikke forbudt at tænke højt…

  Kommentar by Margrethe — 30. november 2017 @ 09:11

 14. Befrielseskampen er begyndt andre steder i Europa.”Muslims celebrating the Prophet Mohammed’s birthday attacked by Greek”

  http://yourbrexit.co.uk/news/muslims-celebrating-the-prophet-mohammeds-birthday-attacked-by-greek-football-hooligans/

  Kommentar by A-mad — 30. november 2017 @ 09:22

 15. Og nu går jeg ud i haven og foretager mig den sædvanlige “morgengymnastik” på den lille træningsbane i haven. Det vil jeg opfordre alle danskere til at gøre til en ny dansk tradition lige så rodfæstet som juleaften…

  Med fed streg under, at den anvendte træningspistol selvfølgelig kun er en fuld lovlig luftpistol – så jer shariatro dengser ved politiet, der læser med, I behøver ikke komme forbi og kontrollere, alt går lovlig for sig, og hvad der skal låses inde er låst inde…

  http://toddsgunshop.com/blog/general/osama-bin-laden-target/

  Kommentar by Margrethe — 30. november 2017 @ 10:04

 16. Man har nu fundet agandajournalisten Kim Walls anden arm.
  Der er brugt millioner på eftersøgningen, skønt allerede fundet af torsoen fjernede enhver tvivl om Peter Madsens skyld.

  Vi har desværre ikke “stand your ground” lovgivning, så kun hvor flugt eller eftergivenhed ikke kan redde en fra grov vold eller døden skal man ty til våbenmagt, for ordensmagten og den samlede løgnepresse vil bruge uendeligt mange ressourcer på at finde den person som måtte skyde en sjakal i en situation som den beskrevne.

  Alt i alt er det bedre at være levende kujon end død eller langtidsfængslet helt. I et fængsel, hvor de fleste medindsatte vil være perkere, der nok skal vide at hævne tabet af ummaens ære.

  Kommentar by Træt — 30. november 2017 @ 10:39

 17. Hvis en dansker blev skudt i Mjølnerparken ville ingen have set noget, i Læderstræde ville 50 Politikenlæsere, heraf mindst én af danskerens egne ledsagere,være klar til at vidne mod en dansker som skød og dræbte en perker i åbenlyst selvforsvar.

  Kommentar by Træt — 30. november 2017 @ 10:46

 18. Jeg gjorde forleden opmærksom på et forskningsprojekt af Marie Rosenkrantz Lindegaard (Se nedenstående uddrag) – Er der tale om en akademisk stiløvelse, eller kan vi forvente et sæt retningslinjer/en (selvtægts)-manual, så vi tilskuere er trænet i at organisere modstand. I det her tilfælde nedkæmpning af disse perverse muslimske bøller.

  “Banebrydende videomateriale

  “Violence, Bystanders, and…Action!” tager udgangspunkt i et forskningsdesign, der af omfang og originalitet vil sætte nye standarter for forståelsen af tilskueres handlen i voldssituationer. Projektet har en unik adgang til mere end 300 røverier og gadeslagsmål optaget med overvågningskameraer, som vil blive kodet og analyseret med henblik på at identificere årsager til og konsekvenser af de forskellige måder, som tilskuere handler på.

  Anvendelsen af videomateriale er banebrydende, fordi vi her kan få systematisk indsigt i, hvordan tilskuere faktisk handler i virkelige voldssituationer. Tilskuere spiller en potentielt afgørende rolle i at skabe sikkerhed for sig selv og andre ved at være til stede, når politiet er fraværende i voldelige situationer. Der mangler imidlertid konkrete retningslinjer for, hvordan tilskuere konkret bør handle. Et vigtigt kriminalpræventivt output af projektet er således formulering af evidensbaserede handlingsanvisninger på, hvordan man bør forholde sig, hvis man er vidne til vold, siger Marie Rosenkrantz Lindegaard”

  Kommentar by T. Flodur — 30. november 2017 @ 11:08

 19. @ 16 Træt
  Hellere dø stående, end leve på knæ under muslimens despoti. Et folk der sætter nydelse og magelighed over pligt og ansvar, har på forhånd tabt. Se det i øjnene.
  Danskerne er blevet til en samling fredsfår, der uden bind for øjnene, vandrer mod slagtebænken og deres undergang uden at kny. Og vi betaler selv for vores undergang, som et frit folk.

  Du kan bare læse den nylig udkomne statistik fra Danmarks Statistik “Indvandrere i Danmark.” Ikke alene skal “gæsterne” fortælle værten hvor bordet skal stå, men man skal åbenbart også tåle deres utallige former for overgreb. Snart er der kun det private iniatitiv tilbage, da politiet overlader borgerne til deres egen skæbne.
  Derfor skrev jeg også som jeg gjorde i starten. Selfølgelig ønsker jeg livet, men skal det ske på islams præmisser, så er det ikke et liv jeg ønsker.

  Kommentar by der Adler — 30. november 2017 @ 11:17

 20. ->Morten —:
  Korrekt, unge fertile kvinder mener ikke noget selv, men reproducerer det, moden har fortalt dem. Og korrekt at de fleste mænd vil gøre alt for at få fat i dem.

  Der er umiddelbart et par løsningsmodeller:

  1) Få fat i styringsredskabet – skolen, moden – og styr det hele top-down (statsligt)

  2) Stil de fertile kvinder dårligere relativt mænd

  Jeg tror de fleste som kender mig ved hvilken løsning jeg ville foretrække. Hvad foretrækker du selv?

  Kommentar by Kim Poulsen — 30. november 2017 @ 11:34

 21. Du kan ikke beskytte din familie fra graven eller fængslet. Kun modstandsceller af mænd der kan betro deres liv til hinanden har en chance. Hvis de kan holde kæft som Blekingegadebanden

  Kommentar by træt — 30. november 2017 @ 13:26

 22. @ 6 & 20

  Måske det bedste eksempel på unge kvinders holdninger:

  http://www.uriasposten.net/archives/76401

  Kommentar by kenneth — 30. november 2017 @ 14:09

 23. træt — 30. november 2017 @ 13:26
  Enig.
  Alt andet ville være spild af tid.

  Kommentar by Frank Hagmann — 30. november 2017 @ 14:12

 24. @ Træt

  Du skrev oprindelig(16): ” Alt i alt er det bedre at være levende kujon end død eller langtidsfængslet helt.”

  Og så skriver du (21): ” Du kan ikke beskytte din familie fra graven eller fængslet.”

  Hvis du er en kujon, der finder sig i alt fra en muslim, hvordan vil du så beskytte din familie, når du dukker nakken?

  Hvor findes de mænd, hvor man kan ane stålet i deres øjne, og som kan holde kæft? 37 % af Københavns indbyggere stemte på SF, Enhedslisten og cirkuspartiet Alternativet.
  Mange danske mænd er blevet en samling skvatmikler. Snakker konen efter munden, og vil gerne behage. Herre Jemeni.

  Derfor skrev jeg som jeg gjorde: “Hellere dø stående, end leve på knæ under muslimens despoti. Et folk der sætter nydelse og magelighed over pligt og ansvar, har på forhånd tabt. Se det i øjnene.”
  Danskerne er blevet til en samling fredsfår, der uden bind for øjnene, vandrer mod slagtebænken og deres undergang uden at kny. Og vi betaler selv for vores undergang, som et frit folk.

  Kommentar by der Adler — 30. november 2017 @ 14:32

 25. Politiet er helt åbenlyst ikke en del af ligningen.

  I et civiliseret land ville mna have sagt til den aggresive at man nu ville til at ringe efter politiet…det vile have fået denne til at fortrække.

  Men i DK ved den intimiderende at politiet ikke dukker op …og skulle de gøre det ville de ikke være nogen reel trussel for ballademageren og det ved de potentielle ofre også.

  Dette var ikke sket på samme vis for 20-30-40 år siden.
  Mon disse midt 50ere der er blevet udsat for det tænker over det bagefter?

  Kommentar by jønne — 30. november 2017 @ 14:42

 26. 19 der Adler

  “Hellere dø stående….” – der Adler, glem nu den der hulemandens teknik; som jo blot fører til, at vi bliver slået til spillemænd!

  Bekæmpelsen af Jihad/det muslimske krapyl, skal ske med moderne raffinerede psykologiske teknikker (vi har ikke opskriften endnu, men vi arbejder på sagen) – Men, 21 træt, har fat i noget af det rigtige. Psykologisk funderede partisan angreb, som totalt destabiliserer den muslimske moral – Mere senere når vi er klar til handling! – Vi kan jo for fanden ikke (i lighed med modstandsbevægelsen under 2. verdenskrig) gå og vente på at folkemængden begynder at fatte virkeligheden/sætter sig i bevægelse.

  Bemærk venligst, jeg plæderer absolut ikke for vold, eller voldelige løsninger, men for psykologisk krigsførelse!

  Men, indtil videre kan jeg anbefale, folk som ovennævnte gruppe – Når I/du bliver intimideret af disse muslimske bøller: Løb omgående væk fra urostedet, bare kom hurtigt væk!

  Kommentar by T. Flodur — 30. november 2017 @ 14:56

 27. Ang. psykologisk krigsførsel:
  Er der ikke 1000 gange mere mening i at bekrige halalhippier og andre forrædere end i at bekrige de enkelte muslimer?

  Forræderen skal egentlig blot flytte sin stemme og være lidt solidarisk med sine landsmænd. Har hun fortjent nogen nåde, hvis hun under de nuværende omstændigheder ikke gider det?

  Kommentar by Kim Poulsen — 30. november 2017 @ 15:18

 28. 4 Martin
  Hævne sig i stemmeboxen. Den var god Martin.
  Sæt nu der ingen stemmebox er, hva så Martin.?

  Det er derfor der skal handles prompte, fra fyldebøtternes side.
  Lade kvinder stå forrest Martin, Hvad siger det dig.

  Jeg tror næppe du ville lade din kone/kæreste stå forrest.

  Skadedyrene skulle bankes til lirekassemænd, med det samme. Tænk: Uden politi og rettergang, samt udgifter for skattebetalerne, det kan ikke være bedre.

  Ved en folketingsvalg bliver Problemet Islam og dens hedninger ikke løst.

  Knald dem een på dækslet, så de bliver liggende, det er løsningen.!

  Kommentar by Sindsro — 30. november 2017 @ 15:40

 29. 27 Kim Poulsen

  Synes du, at det gennem de seneste 30/40 år, har hjulpet at bekrige halalhippierne ? – Men jeg giver dig ret, det er da en af de fronter som burde effektiviseres – Jeg mener nu, at vi gør hvad vi kan her på bloggen ;-)

  Med hensyn til at bekrige den enkelte muslim: Taxichaufføren, mekanikeren, kioskejeren, osv. så er vi enige. Jeg kunne aldrig drømme om at være ubehøvlet eller uforskammet overfor disse mennesker – Det er hele den muslimske idé som skal destabiliseres.

  Kommentar by T. Flodur — 30. november 2017 @ 16:05

 30. Besættere må køre i store biler på gågaden og true danskere i nattelivet uden konsekvens.

  Staten slår derimod hårdt ned på en dansker med en peberspray.

  Det viser mig at både de fremmede og staten er min fjende.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2017 @ 16:22

 31. Korrekt, k.m.. Den stat vi har netop nu, er din – og nationens fjende.

  – og 29 Flodur:
  Vi har da ikke bekriget halalhippier og andre forrædere. Jeg er cirka den eneste person i dameriget som har dristet sig til at stemple den typiske danske kvinde som forræder.

  Strategien har været at appellere til de muslimske kvinder – at styrke kvindefrigørelsen etc. Alt det som svækker de danske mænd og placerer skæbnen i det forræderiske køns hånd.

  Der har slet ikke været noget der blot ligner et bittert internt opgør kønnene imellem og klasserne imellem.

  Det er enhver mands pligt at konfrontere sin landsskadelige kvinde hver evigt eneste dag – med det sandsynlige udfald at forholdet ryger.

  Kan han ikke det, er han ikke opgaven voksen.

  Kommentar by Kim Poulsen — 30. november 2017 @ 16:30

 32. I takt med at danske kvinder kom ud på arbejdsmarkedet, gjorde pædagogerne sig uundværlige.
  Børn er kun forældrenes ansvar få timer om dagen.

  Når børn hele tiden får at vide af pædagoger, at de skal se alle mennesker som lige/ligeværdige, mister børnene evne og vilje til at overleve. Jeg mener helt grundlæggende det handler om at se verden med skepsis, og skelne mellem godt og ondt. En kattemor lærer jo ikke sine killinger at lægge sig fladt ned så fjender uhindret kan overfalde dem – nej de lærer sgu overlevelsens kunst.

  Først pædagoger fra børn er helt små, bagefter folkeskolen – så er al overlevelsesinstinkt suget ud af de unge.

  Jeg forstår faktisk de sølle mænd der gemmer sig bag konen, det er sgu da naturlig reaktion efter generationers pædagog hjernevask.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2017 @ 18:08

 33. Enig og vil også lige tilføje at tidligere mandsdominerede områder i dag er ret feminiserede. Fx militæret

  Er hun i øvrigt blevet admiral?

  http://www.uriasposten.net/archives/14194

  Kommentar by kenneth — 30. november 2017 @ 20:06

 34. Glemte at skrive at der er utrolig mange lignende indlæg om statsfeminismens skadelige påvirkninger i Uriaspostens arkiv. Skal nok lade være med at linke til flere for ikke at blive opfattet som spammer.

  Kommentar by kenneth — 30. november 2017 @ 20:15

 35. En kanonfotograf kan ikke tage billeder med ødelagte fingre, og hans kammerater er ikke helt så voldsparate som musserne

  Kommentar by træt — 30. november 2017 @ 20:51

 36. Her er god læsning om emnet:
  Det danske skvat og islam:
  https://24nyt.dk/danske-skvat-islam/

  Kommentar by Peter — 30. november 2017 @ 22:38

 37. https://ekstrabladet.dk/112/danny-abdalla-fik-forvaring/6938892

  I det mindste en psyko-perker mindre på fri fod, det er dagens gode historie :-)

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 30. november 2017 @ 23:25

 38. Kontrakten mellem staten og borgeren er åbenlyst blevet brudt af staten. Borgeren kan ikke længere færdes sikkert og politiet bruger millioner på præstige projekter så som at finde en hel krop til Kim Walls begravelse, fotoautomater eller at komme i radio 24/7 som mediestjerner

  Det hedder sig at det kun er politiledelsen og ikke den menige betjent… men jeg tvivler efterhånden.

  Kommentar by redneck — 1. december 2017 @ 11:02

 39. Apropos valget som lige har været, samt frit citeret fra Winston:
  Man valgte freden -men fik krigen.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 1. december 2017 @ 16:51

 40. Korpset består af autister, uden moralsk kompas. De forholder sig kun til loven, undtagen hvis der er muslimer involveret, så bakker de bare ud

  Kommentar by træt — 2. december 2017 @ 16:32

 41. Mere kulturberigelse, som jeg har delt på min Facebook-side. Undervejs opdager jeg, at jeg ikke bare kan gå ind på Stig Hansens Facebook-side. Jeg skal logge ind. Det finder jeg kritisabelt, fordi almindelige mennesker (ikke medlemmer af Facebook), der gerne vil se, hvad Stig publicerer, holdes væk. Hvad er begrundelsen for, at adgangen er begrænset til dem, der kender henvisningen og selv er Facebook-medlem (Facebook-venner?)? Det er da en begrænsning, der vil noget. Min egen interesse i at “publicere” på Facebook er afhængig af, at mine anbringende er frit tilgængelige. Jeg gætter på, at dette også er de fleste andres Facebook medlemmers opfattelse. Hvem ønsker ikke fri debat? Ved nogen noget om, hvordan man opnår fuld adgang til alle Facebook-artikler uden at skulle slutte “venskab” med mennesker, man ikke kender? Eller som minimum have en Facebook-konto?
  Spørgsmålet retter sig måske mest til Kim Møller, der jo fandt Stigs Hansens opslag og genpublicerede det. Men han opdager det jo nok ikke, da jeg er mindst fem dage for sent ude.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 8. december 2017 @ 01:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper