30. november 2017

Verden ifølge Peter Mogensen: Indvandringen er kun et emne, fordi Dansk Folkeparti ‘malker koen’…

Tidligere på ugen hørte jeg Anders Lund Madsen i ‘Fedeabes Fyraften’ på Radio24syv. Han var bekymret over at leve i en verden, hvor Nordkorea havde atomvåben, og Trump spredte anti-muslimske videoer på Twitter. Lars Hedegaard har styr på proportionerne, i modsætning til de fleste mediefolk.

Kommentar på Document.dk – Malende billedsprog på TV2.

“På fjernsynet bliver de aldrig trætte af at analysere årsagerne til Dansk Folkepartis tilbagegang ved kommunalvalget. Og der fremkommer mange interessante synspunkter.

Det gjorde der også under aftenens (28.11.) diskussion mellem Mogensen og Kristiansen. Interessen skyldes ikke så meget deres overlegne forklaringer på DF-misæren, men derimod det faktum, at de lod os få et indblik i deres eget politiske univers.

Peter Mogensen sagde det klarest: DF’s problem er, at de har været alene om at malke koen i tyve år, men nu kommer alle de andre og hiver i de samme patter.

Koen står her for indvandringen, som altså kun er interessant i den udstrækning diverse politikere ‘malker’ den. Indvandringen er ikke et reelt problem, der bør påkalde vores interesse, fordi det er vigtigt. Det eksisterer kun, fordi politikerne slår sig op på det.

Ingen ville finde på at beskylde nogen for at malke diverse sygdomme, arbejdsløsheden eller folkeskolen – blot fordi man har en bestemt politisk holdning til dem. For alle ved, at problemerne ikke er indbildte, men virkelige.

Hos M&M er det malkescenen, der er virkelig…”

(Mogensen & Kristiansen dummer sig i ‘Hvem vil være millionær?’, 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89736/trackback

49 Comments »

 1. Dag efter dag- uge efter uge- månede efter månede- år efter år.– Manglen på døde NYHIPOER er bare ekstrem. Ære være Holger Danske gruppens minde.

  Kommentar by dansker — 30. november 2017 @ 23:21

 2. Hvem husker hvorfor politiets kriminalitetsstatestik over indbrud var fejlagtig ???

  Kommentar by dansker — 30. november 2017 @ 23:23

 3. Multikultur: Nepal 1948 5,5 mill indb 95% tibetanere 5% indere.Nepal 2017 33-34 mill indb. 95% indere 5% tibetanere.

  Kommentar by dansker — 30. november 2017 @ 23:26

 4. B: Haram
  og det ved enhver
  Det er et meget svært spørgemål til de to herrer, for de er politisk korrekte.

  Kommentar by Sindsro — 1. december 2017 @ 00:03

 5. Hej Kim, fedt du stadig holder døren på klem. Jeg drømmer du kommer tilbage, fordi du ikke kan holde dig væk! Fint nok at bremse lidt op og gi tid til eftertanke.

  Det er ufatteligt at ingen i vores Regimer tør udtale(italesætte) hvad vor tids største problemmer er: Overbefolkning og Islam!
  De bilder sig ind at det går over! men for hver dag der går uden at lukke grænserne i Middelhavet, rykker vi nærmere et opgør. Frankrig, Tyskland og Sverige er tættere på dette os i DK, men når det første opgør går igång går det hurtigt. Glæder mig vanvittigt til Nurnberg V2.0.

  M&M samt Anders LM(der lever af at være flaDpandet og appelerer til laveste fællesnævner på de radiGales vegne) er Rigemets nyttige-Idioter for ussel mammon, men de kommer alle med i Processen. Det er uundgåligt!
  Piotr

  Kommentar by Piotr — 1. december 2017 @ 00:41

 6. Når den kreative og herskende klasses jubelidioter siger, at de kritisk indstillede malker/udnytter som dårlig undskyldning indvandringen som en ko, så forholder det sig lige omvendt:indvandrerne malker de vestlige lande, fordi disse kulturberigere enten er muslimer eller kommunister, også i den anden og tredje verdens hjemlande. Den romersk-katolske pave, som er fra Argentina, er marxist. En artikel om de kommunistiske afrikanere, som ønsker at stjæle sig til rigdom fra de hvide:https://townhall.com/columnists/ilanamercer/2017/11/30/why-all-three-southafrican-presidents-supported-robert-mugabe-n2416210

  Kommentar by barfbag — 1. december 2017 @ 02:36

 7. Peter Mogensen på guitar og vokal til støttekoncert for kirkeasyl https://www.youtube.com/watch?v=1izx_lJ7ckU.

  Syng for Irakerne! No peace, no justice, no peace, no justice … osv osv.

  Kommentar by DavidK — 1. december 2017 @ 04:59

 8. Jeg husker godt Mogensen & Kristiansens optræden i ‘Hvem vil være millionær?’ og magen til ignorante dummernikker skal man (desværre ikke) lede længe efter i de politiske meningsdannende kredse.

  Det forholder sig selvfølgelig lige omvendt: Det er venstrefløjens altid moraliserende og politiserende politikere, der ‘malker indvandringskoen’, og det også i den grad. I integrationsprogrammer i alverdens udgaver, hvor de så til gengæld får trofaste stemmer fra både den omfattende godhedsindustri og fra indvandrerne. Ren win-win.

  Jo flere indvandrer jo voldsommere ‘malker’ venstrefløjen, og nytteløse milliarder forsvinder op i den blå luft. Men de har mediernes massive støtte, så denne destruktive milliardindustri er umuligt at gøre noget ved.

  Hvis et privat firma havde belastet samfundet på samme uansvarlige måde, ville det være lukke for længst og ledelsen sat i fængsel.

  Kommentar by traveler — 1. december 2017 @ 06:00

 9. Ved nu ikke om de “dummer sig”. Der findes tonsvis af eksempler på bla. youtube, hvor folk dummer sig, ved f.eks at misforstå et spørgsmål eller svare skråsikkert alt for hurtigt. Det her er en heeeeeelt anden liga. Er iøvrigt glad for du er lidt tilbage. Troede det var helt slut, så tak for abstinensbehandlingen.

  Kommentar by Wazzla — 1. december 2017 @ 07:41

 10. -> Wazzla

  Venter egentligt på gæstebloggerne (som har fået koder tilsendt for lang tid siden), men i pt forsøger jeg at smide en daglig post online. Rygterne om min død er stærkt overdrevet :-)

  Kommentar by Kim Møller — 1. december 2017 @ 07:47

 11. Hvis jeg har forstået logikken rigtigt hos de to herrer…..så eksistere Islam med sharialov, ghettoer,og den islamiske indvandring kun fordi DF malker koen……ud fra den logik vil jeg anbefale de to herrer at placere begge deres ben ude et sted i universet, fordi problemer eksistere kun på jorden, fordi diverse politikere malker koen. På den måde har vi jo ingen problemer længere…..no brain no trouble. God jul og god (fredag)weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. december 2017 @ 08:08

 12. Jeg så det også udsendelsen og tog også et billede af det. Det skræmmende er ikke dette eksempel, men det at der over hele linien er folk der dækker over deres uvidenhed med skråsikkerhed, godt hjulpet af den store fortælling. Her bliver de så totalt afklædt.

  Kommentar by River — 1. december 2017 @ 08:49

 13. Fedeabes Fyraften er endnu et program med navlepilleri som det store omdrejningspunkt. 247 stolter sig af at de ikke ligner de andre stationer og kører bl.a. uden manuskripter. Der er blevet ansat en masse personligheder fra den elitære middelklasse der åbenbart har det indtryk at lytterne er stærkt interesseret i deres gøren og laden.
  Peter Mogensen forsøger vel egentlig bare at holde sig relevant med sine udtalelser, men jeg tvivler på at hans fanbase er vokset igennem årene.

  Kommentar by Frank Hagmann — 1. december 2017 @ 09:02

 14. Nu kommer ghetto listen snart. Så må vi se hvor mange områder, der er fortiet ned.
  Malke koen? Men er det blevet bedre på de sidste 20 år?

  Kommentar by P — 1. december 2017 @ 09:09

 15. Ha ha Knold&Tot på glasis😆😆😆 Ikonisk millionærøjeblik på niveau med de to hiphoppere/rappere (niarn&uzo) som også dummede sig 🤪🤪🤪

  Kommentar by BørgeBørgesen — 1. december 2017 @ 09:10

 16. 9 wasla: Det svarer til at tænke sig om før du svarer på spørgsmålet, “Hvilken dato fejrer vi juleaften i Danmark?”

  Jeg glemmer aldrig den scene. Man sad og tænkte, “det er løgn. Det må være politisk og mediedjobmæssig strategi, der gør, at de ikke vil afsløre offentligt, at de selvfølgelig ved, hvad et hvert barn efterhånden ved.” Men nej. Jeg tror virkelig de er så snotdumme. Der hersker en ligefrem proportionalitet mellem folks dumhed og deres skråsikkerhed og manglende tvivl på egne evner.

  Kommentar by Margrethe — 1. december 2017 @ 09:15

 17. TV2 er er en statsejet propagandasender (ligesom DR). De vælger og udvikler de ’stjerner’, de skal bruge til formålet, ud fra politiske kriterier. Formålet med TV2 og DR er at hjernevaske befolkningen. De kalder det ‘public service’.

  Politisk markedsfører TV2 og DR socialdemokraternes, de radikales og den øvrige venstrefløjs røde verdensbillede. De dominerer meningsdannelsen ved at give nyheder og øvrige udsendelser en udtalt eller indforstået rød synsvinkel.De ønsker vækst af den offentlige sektor (‘velfærdsstaten’) og multikulti (islam).

  Prøv at forestil dig det umulige. At TV2 i stedet for Peter Mogensen og Michael Kristiansen havde valgt at gøre Mikael Jalving og Eva Selsing til deres tv-darlings med de rigtige meninger. Hvorfor ikke?

  Kommentar by A-mad — 1. december 2017 @ 09:37

 18. Der bør ved journalisthøjskolen i Århus, etableres et kæmpe Billboard (I ved, de kæmpe stålkonstruktioner med reklamebannere man ser ved motorvejene i USA) – Størrelse mindst 12X24 meter; hvor ovenstående billede af de to fæpaller blæses op i fuld størrelse – Risikoen, som jo er forbundet med al investering, vil dog være, at det venstreorienterede slæng, som underviser på skolen, ikke forstår komikken.

  Kommentar by T. Flodur — 1. december 2017 @ 10:26

 19. Havde de da allerede brugt alle deres livlinier? De kunne da have ringet til Lars Hedegaard…

  Kommentar by PH — 1. december 2017 @ 11:34

 20. Ha, ha, de to beviser, hvilke fjoller, de dominerer dansk journalistik

  Kommentar by Snaphanen — 1. december 2017 @ 11:35

 21. Det er ret enestående, at det danske propagandaapparat stadig kan fylde flertallet med løgn, men så igen …
  https://www.youtube.com/watch?v=7PB_6ORGF2o&t=318s
  Så lad os tage den fra enden af: I Danmark modtager 70% af befolkningen alle eller en væsentlig del af pengene fra det offentlige. Af de resterende 30 % henter skønsmæssigt halvdelen også pengene i det offentlige, og for at hente pengene til den socialistsiske stat og 85% af befolkningen, der er afhængig af den, beskatter staten befolkningen til døde, samtidig med at den sælger de sidste rester, der kan sælges – senest er serum produktion solgt til en saudisk prins. Gad vide, hvad mere der er at sælge.

  Vi, der har sparet en smule op til alderdommen, har forlængst set, hvorledes løfterne om folkepension, aldrig har været andet end løgn. Det er sket. Socialisterne har solgt Danmark til fanden, Og biblens ord om, at “du må ikke stjæle”, rager danskerne en skid – sikker fordi deres hjerner er små, men også fordi de elsker socialismens primære kendetegn – ødelæggelse af alt af værdi.

  Kommentar by Svend — 1. december 2017 @ 12:42

 22. Da jeg var dreng ikke så længe efter WWII snakkede vi meget om; “hvis nogen havde myrdet Hitler i tide?” og “hvad hvis hver Jøde havde nakket to Tyskere inden de blev slæbt ude af skabet?”

  I dag er der for mange “Hitlere” (folkemords enablere som Peter Mogensen og det meste af hans slæng samt hele Christiansborg minus 1 – 5 måske) til at det vil kunne gennemføres uden at hele folket deltager.

  Hvad angår punkt nr. 2: Hvis ikke vi gør alvor ud af det, så er vi kandidat til Jødernes skæbne, som var hårdt nok, selv om de ikke blev gasset, elektrokueret, eller brændt levende som globalisternes sejrspropaganda vil bilde os ind.

  Men når det hele er over vil vi helt sikkert ikke få tildelt et hvidt europæiske hjemland, som trods alt blev Jødernes fortjeneste på “ofringen”. Men måske er alle negrene flyttet til Europa til den tid, så måske vil vi kunne få MAdagaskar, eller “The Pale of Settlement” som Jøderne nok ikke vil have brug for længere.

  Kommentar by Balder — 1. december 2017 @ 14:15

 23. Mennesker og medier: “Sur” eller “konstruktiv” journalistik?

  SENDT FØRSTE GANG D. 1. DEC. 2017 KL. 09:05 (DR P1)

  Medier og journalister over det meste af verden kæmper hårdt med troværdigheden. Derfor trænger et opgør med den gængse journalistik sig på, mener tidligere DR-nyhedsdirektør Ulrik Haagerup, aktuel med bogen “Constructive News”. Haagerup er desuden direktør på et nyt institut for “konstruktiv” journalistik i Aarhus, og hans mål er at forandre mediernes overvejende negative verdensbillede. Men måske ville det være bedre bare at fokusere på ordentlig kvalitetsjournalistik, mener John Hansen, graverchef på Politiken og formand for Foreningen af Undersøgende Journalister. Uanset hvad; medierne er nødt til at forandre sig, siger David Boardman, formand for et amerikansk netværk for “løsningsorienteret” journalistik.
  TV2 tilbage til folket: Selv om retssager og mulige milliardudgifter hænger som en tung sky over TV2, er det stadig regeringens plan at sælge den populære tv-station. Men i stedet for at sælge til en eller anden stor mediekoncern vil det være en bedre idé at lade en fond overtage TV2 med mulighed for at de nuværende ejere – skatteyderne – kan købe aktier. Forslaget kommer fra medieprofessor Anker Brink Lund, som var på en TV2-høring i København i denne uge. Med på høringen var også Jan Scherman, tidligere direktør på det privatejede TV4 i Sverige. Han mener, at det er urealistisk at stille public service-krav til private, for det er underholdning, der kan tjenes penge på.
  Streamingtjenester skal spytte i kassen: En støt voksende seerskare på populære streamingtjenester som Netflix og HBO Nordic bør føre til betaling ved kasse ét; enten i form af en særlig skat eller krav om investering i dansk tv-produktion. Forslaget er lanceret af Socialdemokratiet som oplæg til de kommende medieforhandlinger. Men hvorfor, når streamingtjenesterne allerede uden lovkrav er begyndt at producere serier på dansk?
  Too much #MeToo? En undersøgelse af overgreb og “uønskede seksuelle tilnærmelser” blandt Dansk Journalistforbunds 18.000 medlemmer blev i denne uge i huj og hast trukket tilbage, fordi en del medlemmer ikke ville bidrage til Politikens igangværende #MeToo-kampagne.
  Skriv til
  menneskerogmedier@dr.dk.
  Vært og producent: Kurt Strand. LÆS MINDRE

  ******
  Ulrik Haagerup mener ikke alene journalister og medier skal grave nyheder frem, men også være med til at præge fremtiden vedrørende de sager de får kendskab til. Det betyder så, at han ønsker medierne som en politisk magtfaktor. Det er ganske farligt hvis det sker.
  D.herrer i studiet indrømmede at tilliden til medierne er for nedadgående, det tror da pokker når de hele tiden maler et forvrænget billede af virkeligheden.

  Vi har de folkevalgte til at lede landet, vi har ikke brug for et selvbestaltet venstreorienteret medieparti, der skjuler det som de ikke synes befolkningen må få at vide.

  Kommentar by k.m. — 1. december 2017 @ 16:13

 24. Tøv nu en kende… de danske mediers totale mangel på selvironi og -indsigt gør jo, at vi andre altid kan få os en hjertelig, omend noget skadefro hånlatter. Som f.eks. i dag, hvor et antal klaphatte fra Løgnepressen™ galper op om, at når den tidligere målmand Peter Schmeichel har fået job som sportskommentator på Russia Today, så er det rystende, forargeligt og ganske aldeles forskrækkeligt! – For denne TV-station jo er et propaganda-organ!

  Kommentar by Voldposten — 1. december 2017 @ 17:45

 25. k.m. “Det betyder så, at han [Haagerup] ønsker medierne som en politisk magtfaktor. Det er ganske farligt hvis det sker.”

  Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde når jeg læser sådan et udsagn! Hvor har du været k.m.?

  Den eneste måde de stats og globalistejede medieselskaber ville kunne gøre det værre/bedre på er hvis de adopterer den Nordkoreanske stil og udråber nogle Store Ledere.

  At sælge til de udenlandske giganter, tja det er vel næsten den eneste mulighed, selv om den ikk gør det meget bedre. Umiddelbart vil vi glæde os over nogle fyringsrunder, men snart vil de blive ansat i de nye medier og lyde deres nye jødiske chefer i stedet for deres gamle jødiske chefer, og skrive det det som dereas særlige sekt under globalismen vil have det. Overskudsjournaillen kan få job som bestyrer af hver 50 facebook, twitter og googlekonti, hvorfra de kan spamme deres egne artikler med de ønkede kommentarer i rgelige mængder så evt. uønskede meninger drukner i mængden. Når de nu ikke længer er så meget på skærmen så folk kan huske dem, kan de ind imellem tage en tjans som crisis actor ved et eller andet efteretningstjeneste-organiseret false flag attentat.

  Lyder det dumt? I DDR havde de en væsentlig del af befolkningen ansat til at kontrollere de andre. I Nordkorea er det det samme; anslået hver tredje er stikker. MSM journalister med få undtagelser jeg ikke kender, er statsansatte efterretnings og påvirknings-ministeriets lakajer, sammen med alle andre offentligt ansatte overalt i varierende omfang og intensitet afhængig af mulighederne indenfor den pågældende branche. De er lige som Antifa blot magthavernes soldater. Og mange af dem har så meget blod på hænderne at de aldrig vil kunne desertere for de ved alt for godt at deres forbrydelser har været utilgivelige.

  Kommentar by Balder — 1. december 2017 @ 18:12

 26. Hvad andet er der at sige og gøre end at opfordre til at Støtte SIAD (DDF eller DF eller Ny borgerlige). Men Støt SIAD, så godt i kan. God fredag aften og weekend (og jul og nytår etc). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. december 2017 @ 18:31

 27. Balder
  Det er da rart at Haagensen toner rent flag.

  Kommentar by k. m — 1. december 2017 @ 18:40

 28. “Rygterne om min død er stærkt overdrevne”- Mark Twain.– Kursen på den svenske krone er faldet fra c1,30 til 0,75 takket være omkostningerne ved indvandringspolitikken. Det samme er den gennemsnitlige svenske lønmodtagers realløn. Der er godt svenskerfrit på de Canariske øer og andre feriedestinationer.- Heja heja.

  Kommentar by dansker — 1. december 2017 @ 19:20

 29. @k.m.

  Hvis du opfatter et blodbestænkt hammer og segl som et “rent flag”, tja om det er rart at høre en hvid dansker bekende sig til denne primitive magtkultur baseret på intellektuelle fantasier? Jeg får kuldegysninger når jeg tænker på de 100 + millioner som blev slagtet under dette banner. At normal begavede mennesker vil fortsætte og endda stramme dette regime er ufatteligt. Sådan en som Haagerup hører ind under den meget svære klasse af forbrydere mod al normal moral og anstændighed.

  Kommentar by Balder — 1. december 2017 @ 21:24

 30. 22 Balder

  “Da jeg var dreng ikke så længe efter WWII snakkede vi meget om; “hvis nogen havde myrdet Hitler i tide?”…..”

  Fascinerende idé, du her lancerer omkring, at bringe ønsketænkning ind i historieskrivningen – OK! Verdenshistorien er jo alligevel løgn, så hvorfor ikke? – jeg vil dog gå ét skridt videre. Hvad nu, hvis faderen til Colombus, havde passet lidt på da han sprang på konen? – Så havde vi ikke opdaget Amerika – Voila! Ingen Obama ingen Trump (alle er glade) – Og hvad med forældrene til Mao og Stalin? Kunne de fjolser ikke have klaret det med kolde afvaskninger?

  Dear old Balder! (og det er venligt ment) Jeg foretrækker at blive i virkeligheden! – Vi fik nakket Adolf! – Og, vær helt sikker; det muslimske krapyl som lige nu hærger vores fædreland, vil fortryde at de nogensinde blev født! – Kommer tid… Og den kommer!

  Kommentar by T. Flodur — 1. december 2017 @ 21:28

 31. Til Flodur:

  Din virkelighed er den offentligheden er blevet hjernevasket med: Der er stærke indicier / beviser for at Adolf Hitler, ikke flygtede, men gennemførte den længe planlagte rejse til Argentina 1945, da den øverste elite af det tyske statsapparati allerede i 1944 indså at det var endegyldigt forbi.
  Og Colombus opdagede ikke America, bla vikingerne var der 4-500 år forinden. Foruden den indfødte befolkning selvfølgelig.
  Så jeg foretrækker at din virkelighed forbliver din egen.

  Kommentar by Men dog ! — 2. december 2017 @ 09:39

 32. ->Men dog ! 09:39. Ret beset var det jo inderne/asiaterne(indianerne Los Indios), der opdagede Amerika!:-)

  Kommentar by A-mad — 2. december 2017 @ 10:01

 33. T. Flodur: Jeg foretrækker at blive i virkeligheden! – Vi fik nakket Adolf! – Og, vær helt sikker; det muslimske krapyl som lige nu hærger vores fædreland, vil fortryde at de nogensinde blev født! – Kommer tid… Og den kommer!

  Hvilket “muslimsk krapyl”?

  “Taxichaufføren, mekanikeren, kioskejeren, (og formentlig alle de andre “sagesløse muslimer”) har jo fået fribrev af dig!

  Jeg har spekuleret meget over et indlæg fra dig hvor du skriver:

  “Med hensyn til at bekrige den enkelte muslim: Taxichaufføren, mekanikeren, kioskejeren, osv. så er vi enige. Jeg kunne aldrig drømme om at være ubehøvlet eller uforskammet overfor disse mennesker”

  Ok. så du viser kun din modstand mod indvandringen til bandemedlemmer og voldtægtsdømte?

  Din løsning er helt forkert. Du har faktisk kun taxichaufføren, mekanikeren, kioskejeren, GHS buddet og hjemmeplejepraktikanten du kan reagere imod eller interagere med.

  Dine politikere er stokdøve inklusiv det forræderiske DF.
  Bandemedlemmer og voldsmuslimer tør du ikke komme i nærheden af.

  Så den eneste måde hvorpå du kan bringe din utilfredshed til skue på, er faktisk via disse helt uskyldige lavstatus muslimer!

  Men du nægter at vise dit virkelige ansigt til besætteren og bestyrker derved muslimerne i den tro at de kan føle sig sikre her i lille Danmark, og at danskerne jo er flinke folk fra hvem man intet har at frygte. Du burde få næsten få en pris fra integrationsrådet.

  Efter min mening er der kun den beskidte kamp tilbage, fjende er fjende og en smilende fjende er den værste fjende. Den største trussel er faktisk de flinke “velintegrerede muslimer”. Det er grønthandlerens og taxachaufførens mange børn der kommer til at erstatte dine børn!

  En af de allervigtigste ting i den her kamp er at forhindre venskabelige forhold mellem os og de fremmede.

  Husk; det er ikke en kamp mod den enkelte muslim eller fordi man per se hader muslimen eller den kristne nigerianer.

  Vi kæmper imod dem fordi de er fremmede som vil overtage vores land, uanset deres religion og hudfarve, selv om disse to ting er vigtige faktorer / detaljer, så er det biting. I hvorvidt de er flinke eller vil integrere og “overtage danske værdier” er mig flintrende ligegyldig, og i sandheden foretrækker jeg bandemedlemmer og shariaprofeter frem for tyrkiske og kurdiske infiltratorer som forsøger at snige sig ind i det danske samfund via ægteskab osv.

  De Kristne svælger i “elsk din næste”, Buddhister snakker hele tiden om medfølelse / compassion. Jeg har fundet ud af, at disse ting er nemme det er helt gratis at forstille sig et fredeligt paradis. Derfor snakker de religiøse ikke om andet; det sælger godt. De fleste af nutidens vestlige buddhister er en flok latterlige narrøve som lige så godt kunne have været katolikker. Religionerne er til så samfundets magthavere kan holde ro i geleddene, Det er deres eneste formål.

  Svært bliver det først når man skal give afkald på “godheden” og alt det kristne, humanistiske og buddhistiske sniksnak og tager konfrontationen med den barske virkelighed, hvor helt andre egenskaber er påkrævet end alle disse “bløde værdier”. Men her bliver det for svært for mange. De kan ikke rigtigt tænke tanken til ende når den blodbestænkte beskidte dyriske virkelighed trænger sig på.

  Kun gennem hensynsløs og blodig kamp, nederdrægtige handlinger og en sund tørst efter blod og hævn er det danske folk kommet hvortil det er kommet, og det samme gælder alle (levende) folkeslag på jorden.

  Dræbergenet er overlevelsesgenet og uundværlig. Hos nogle folkeslag skal det først aktiveres for at fungere. Hos andre dominerer det så meget at de ikke kan stoppe med at dræbe når fjenden er slået ihjel; så begynder de at slagte deres egne.

  Oversat til et lidt mindre dramatisk mere praktisk niveau betyder det at du skal kæmpe imod dine egne sarte følelser og kristne uvaner, fordi du ved at hvis du begynder at have medmenneskelige hensyn til dine fjender, så vil det blive svært for dig at gøre hvad der skal gøres når den tid kommer. Jeg foreslår ikke at man er fysiske konfrontatorisk overfor muslimer (bortset fra hvis man har styrken og viljen), det kan være farligt hvis man ikke er bodybuilder, men der findes mange subtile måder at give sig til kende på.

  Lad være med at gengælde smil med andet end højst en grimasse hvis det ikke kan undgås, lad være med at indlade dig i hyggesnak, lad være med at spørge dem om vej eller svare på spørgsmål fra dem, tag en anden kasse om muligt. Hvis du praktiserer dette i et par år, vil du til sidst være så frigjort fra din omklamrende censurerende kristne pladdermoral, at du helt uden tårer i øjnene vil kunne vinke farvel til grønthandleren og hans sympatiske tørklædekone og deres 5 til 8 kommende jihadister, når de bliver afhentet af en stor lastbil som slupper dem ud på den anden side af den tyrkiske grænse.

  “Vi fik nakket Adolf”, ja men hans ideer er mere lyslevende og populære end nogensinde!

  Desværre var Adolf Hitler også påvirket af den kristne blødsødenshedsbacille, og stolede for meget på sine medmennesker. Det er nok fordi han ikke selv hårdt nok holdt fast i sine principper at det gik galt for ham med det resultat vi ser i dag. Adolf Hitler var en blød mand i en hård skal. Han var for blød til at slagte Englænderne ved Dunkirk, og det var en stor fejl. Han kunne have invaderet England og have standset krigen. Desværre havde han for meget respekt for Englænderne og troede på at de ville kunne se fornuften i hans kamp mod den jødiske bolshevisme.

  Hail Trump!

  Kommentar by Balder — 2. december 2017 @ 11:24

 34. Jugoslaverne viste vejen. Slagt naboen med den forkerte religion inden han og hans fæller slagter dig og din familie

  Kommentar by træt — 2. december 2017 @ 16:24

 35. @ 34 træt

  Muslimerne føder os ud, det sås jo tydeligt i Kosovo/Solsortesletten i 1995, hvor de var blevet så mange, at de ville have gammelt serbisk land som deres eget område.
  Da serberne gik til modstand, blev de i en måned bombet af Nato!

  Hvem siger det ikke kan ske i Danmark? Jeg kan have min stærke tvivl om, at danskerne vil kæmpe for deres land, som serberne gjorde.

  ”Tiden arbejder for os. Vore kvinder har altid tyk mave. De kristne får stadig færre børn. Grundloven skal væk og koranen regere. De regerende skal være muslimer. At få børn er meget vigtigt for at indtage landet. Det sker gennem børnefødsler, og socialkontoret betaler jo. Hvad de (vore) mænd ikke klarede, da de skulle indtage Wien, det klarer vi nu. Det er vi Allah skyldig. Vi føder jer kaput.”
  ( M.A.Rassoul – ledende muslimsk og islamisk forfatter i Tyskland, Köln sept.1997),- se Prof. A.Mertensacher: ”Muslime erobern Deutschland/ 1998”.

  ”Vi har 50 millioner muslimer i Europa.
  Der er tegn på, at Allah vil give Islam sejr
  over Europa – uden sværd, uden kanoner, uden
  erobring. De 50 millioner i Europa vil gøre
  Europa muslimsk i løbet af få årtier.”
  (Uddrag af tale holdt i 2006 af Libyens leder, oberst Muammar Ghadaffi i Al-Jeseera TV, 10.04.2006
  under en tale i Timbuktu.)

  ”Islam bør blive religionen i hele Europa.”
  (Uddrag af tale holdt i Rom 29.08.2010 af Libyens leder, Muammar Gadaffi, bragt i Ekstra Bladet 31.08.2010,s.10).

  ”To gange måtte tyrkerne vende hjem med uforrettet sag. Denne gang lykkedes invasionen i fred og enighed.”
  (Hürriyet, Die Welt, 05.10.2005 s.5 i forbindelse med snak om Tyrkiets optagelse i EU).

  ”Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.”
  (Recep Tayyip Erdogan, sagt foran 20.000 tyrkere i Køln/Tyskland, 13.02.2008).

  ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
  (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

  ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
  (Udtalt af samme tyrkiske premerminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”
  Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.”
  (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.06, nr.29, 2008).

  ”Demokrati, frihed og retsstatsforhold (…) disse ord har for os ikke længere nogen værdi.”
  (Recep Tayyip Erdogan/ Jyllandsposten ”Debat” s.19, 26.3.2016)

  “Flyt ud i de bedre boligområder. Kør i de bedste biler. Bo i de bedste huse. Få ikke tre, men fire børn. For I er Europas fremtid. Det vil være den bedste reaktion på uretfærdighederne begået imod jer”.
  (Sagt af præsident Recep Tayyip Erdogan i byen Eskisehir 17.03.2017 under kampagnen for at give ham større magtbeføjelser, Uriasposten 18.03.2017/ Gatstone Institute 29.11.2017-”Tyrkiet islamiserer Danmark med flere moskeer,”/The New York Times 17.03.2017 ved Russel Goldman).

  ”Hvis I fortsætter med at opføre jer sådan, vil ingen europæer eller vesterlænding fra i morgen kunne sætte sin fod sikkert og roligt på nogen gade noget sted.”
  (Sagt af præsident Erdogan, til en forsamling af journalister i Ankara, Den Korte Avis 23.03.2017).

  Kommentar by der Adler — 2. december 2017 @ 17:58

 36. https://www.bt.dk/danmark/han-blev-haengt-ud-da-han-for-20-aar-siden-spaaede-rigtigt-om-danmark-det-var-et

  “Ifølge Danmarks Statistik vil der i 2040 være 17,8% indvandrere og efterkommere i Danmark, mens andelen i 2060 vil stige til 20,4%. Det vil, viser befolkningsfremskrivningen, særligt være gruppen af efterkommere af indvandrere, der stiger.”

  *****
  Min kommentar: Det usansynlig at andelen kun stiger til 17,8 i løbet af en 23års periode, når vi ved hvor hurtigt den er steget de forløbne 20 år. Og spådommen i 2060 er endnu mere forkert.

  Kommentar by k.m. — 2. december 2017 @ 18:33

 37. Jeg ser, at Kim Møller rør på sig. Genopstanden og særdeles vekommen.

  Kommentar by John Niss Hansen — 2. december 2017 @ 18:53

 38. 33 Balder

  Tak for din kommentar. Jeg har læst din grundige redegørelse et par gange; det har givet stof til eftertanke – Og jeg må jo indrømme, at du langt hen ad vejen rammer plet, i din beskrivelse af hvordan man bør agere over for det muslimske uvæsen (jeg ville gerne have uddybet, men tiden løber fra mig) – God aften!

  Kommentar by T. Flodur — 2. december 2017 @ 19:19

 39. #36, k.m: Ja, 2040 tallet er helt urealistisk, især når vi nu har tradition for straksopbremsende regeringer. 9.000 plus det løse, er allerede kommet til i år. 17.4% er realistisk hvis proppen sættes i nu, og hjemsendelser af de mest kriminelle bliver normen og ikke undtagelsen.

  Kommentar by DavidK — 2. december 2017 @ 21:00

 40. Også tak til der Adler,
  for igen at give sine dybe indsigter videre !

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. december 2017 @ 21:34

 41. Jeg smider lige linket her, fordi det ikke funker i off-topic tråden.
  EU-arrogance når det er værst:
  https://www.altinget.dk/artikel/eu-skal-regulere-den-digitale-udvikling-fordi-ingen-andre-vil

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 2. december 2017 @ 22:49

 42. Nyhed: Engelsk kvinde sender videosvar på anti muslimsk Trump tweet

  https://twitter.com/JaydaBF

  Please Mr. President help, I am going to jail for criticizing Islam!

  Deputy Leader of BritainFirst 🇬🇧Faithful to God and Britannia. “If the world hates you, remember that it hated me first” John 15:18

  http://www.jaydafransen.uk

  Kommentar by Balder — 2. december 2017 @ 23:07

 43. Vil gerne dags dato sige tillykke til Søren Krarup med de 80 år. Du gik imod strømmen, og fulgte din samvittighed for Danmarks fremtid. Hjertelig tak for din indsats. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2017 @ 10:42

 44. ->33 Balder:
  Dit lange indlæg tager prisen som det mest underholdende og nok også mest yderligtgående længe.

  Jeg synes ikke jeg gider skule til muslimerne, for dels tror jeg ikke de rejser for så lidt – og dels er det ikke dem, som er mest syge eller onde. De skal sådan set bare ud.

  Jeg vil langt hellere skule til forræderne – og det er sådan set ganske mange med hvem vi hele tiden interagerer!

  Jeg vil hellere håbe, at det går forræderen ilde personligt – end at håbe det går muslimen dårligt.

  Forræderen vil altid ødelægge vores land – hvis ikke hun kan bruge muslimer, bruger hun noget andet.

  Den gennemsnitlige forræder er en kvinde, og hun skal bankes på plads. Mand jer op!

  Kommentar by Kim Poulsen — 4. december 2017 @ 21:49

 45. At det er en kvinde, som er den typiske forræder, skyldes udviklingsbiologien – ikke en speciel iboende ondskab eller anden mysticisme. Vi skal simpelthen have dæmmet op for kvindens manglende stammesolidaritet – en mangel som først blev farlig, da hun fik valgretten – og især efter de audio-visuelle mediers gennembrud.

  Kommentar by Kim Poulsen — 4. december 2017 @ 21:54

 46. @Kim Poulsen

  Vi kan ikke vente til en tugtning af kvinden får nævneværdig effekt, da Muslimernes formering går lynhurtigt. Du har nogenlunde ret i din antagelser men der er ikke nogen løsning den vej. Til gengæld vil et opgør med Muslimer give den enkelte en mulighed for at promovere sin mandighed.

  Men måske er det slet ikke kvindernes skyld; de gør blot som naturen og biologien fortæller dem. Måske skyldes det først og fremmest at den danske gennemsnitsmand er en kujon? Hvornår har du sidst hørt om nogen som slog tilbage på nogle fremmede overfaldsmænd, eller har du hørt om nogen danske mænd, som hævnede sig på dem der voldtog deres døtre eller koner? Hvor er den danske helt?

  Jeg synes det du fremfører er tøsesnak! Udenomssnak. Hvis du vil tiltrække dig kvinders opmærksomhed er der i dag mere end rigelig lejlighed til udfoldelse. Jeg er ked af at skulle være så “usolidarisk”, men jeg tror din fejl er at du forventer alt for meget fra kvinder. De fleste er ikke udstyret til at gøre andet end at lystre biologien, og følge regler som andre har sat op for dem. Bare se hvor mange kvinder deltager på Uriasposten. Praktisk tage nul. De skulle aldrig have fået stemmeret, men der er ikke tid til at gøre meget ud af det der lige nu. First things first, så kan vi arbejde på at domesticere kvinden undervejs, men vi har ikke tid til at vente 10 – 15 år eller mere.

  Det her er tre områder i krigen som nu lever hver deres eget liv.

  Bekæmpelsen af de røde, feminisme, kulturradikale og andre danske modstandere er et kapitel for sig selv, lige som kampen mod de egentlige bagmænd, globalisterne – banker etc.

  Kampen direkte mod invasionsstyrkerne er den vigtigste, men også den som hurtigst kan give resultat. Selv et lille resultat kan være enormt vigtigt i den her sammenhæng. Fred, selv om det er en kold fred er det allerværste, da tiden er imod os.

  Kommentar by Balder — 4. december 2017 @ 22:52

 47. Gengiv mig nu fair – du bliver for underlødig her. Jeg har ikke givet kvinderne et eller andet hovedansvar for miseren. De er som vi begge skriver præget af deres biologi – og følger bare efter vinderne. Det er ekstremt vigtigt at alle fatter hvad der er op og ned. Det er samspillet der er kokset totalt – og der skal rokeres alvorligt rundt på nogle ting.

  En forhastet kamp mod muslimerne tror jeg ikke på. Det fører bare til, at mand kommer i fængsel – som minimum kriminaliseres. Kvinder og medløbere stikker i ryggen. Retsvæsenet står i vejen. Det kommer ikke til at give resultater. Vi splittes bare endnu mere.

  Kan man ikke engang mande sig op til at konfrontere sin kvinde, tror du så virkelig man dur til noget som helst? Hvis jeg skulle være så uvenlig som du, ville jeg kalde det voldsfantasier.

  Apropos, så kender jeg en mand, som lovede sin kvinde tæsk, hvis hun ikke stemte på DF. Det er nogle år siden, da det parti stadig var et aktiv. Og det gjorde hun så. Hun endte endda i hjemmeværnet. Så konfrontationen er prøvet – med god effekt.

  Kommentar by Kim Poulsen — 5. december 2017 @ 00:27

 48. @Kimpo

  Du nåede at lave to nye indlæg hvor du forklarer dig nærmere, mens jeg skrev mit, så jeg har ikke kunne tage hensyn til at du der næsten skriver det samme som jeg gør. Beklager. Men opretholder min uenighed med dine argumentation i andet afsnit i din kommentar 00:27.

  Men du / din kategori er ikke den eneste der dyrker defaitismen, og undskyldningerne og stikker hoved i sandet med forklaringer om alt der skal gøres inden vi “rigtigt for alvor” begynder at kæmpe imod.

  ”Andre kategorier” er sådan nogle som musikeren Varg Vikernes, nu identitær, nationalistisk (fundamentalistisk & romantisk & urealistisk!) internet guru med en del følgeskab, som fortæller sine tilhængere at trække sig tilbage på landet for at lave små nationalistiske kollektiver som kan holde ud til den næste istid kommer. Som geniet tror jeg nok, regner med vil dræbe dem der ikke er af nordisk herkomst!

  Andre, som indehaveren af hjemmesiden O-D-I-N.org og andre som fokuser meget på Jøder mener at vi ikke skal bekæmpe Musserne direkte, fordi det jo er det de zionistiske bagmænd vil have. Muslimer og danskere skal slås for at bekræfte den planlagte “clash of civilisations” som de har sat i værk for at styrke Jødernes magt. Og derfor skal vi ikke direkte kæmpe mod Muslimerne. Logik for perlehøns måske men ikke for mig. Der er faktisk en enorm variation og kreativitet mht. at finde undskyldninger hvorfor vi skal blive ved med at holde hænderne i lommen fra selv de sider hvor man mindst skulle forvente det!

  Vi er et folk i angstens greb, en samling rystende espeløv som er bange for deres egen skygge!

  Lad mig sige det med det samme: Jeg har mine egne undskyldninger, og håb om at jeg stadigvæk vil kunne gøre mere ved at bruge mit hoved end ved at bruge min tænder. Jeg tvivler dog mange gange om dagen på i hvorvidt dette nu også er den helt oprigtige grund.

  På den anden side vil magthaverne måske selv løse problemet, ved lige som i England, at prioritere forfølgelse af intellektuelle dissidenter over ægte fysisk personfarlig kriminalitet. I England og en del andre lande risikerer du nu mange flere års fængsel for “hate speech” end for rigtige forbrydelser som voldtægt, vold, trusler og intimidering.

  Også i Danmark har der i mange år været en stærk tendens den samme vej, hvis ikke det allerede er virkelighed i en del sammenhænge. En sådan udvikling ville dog gøre valget meget nemmere.

  Selvfølgelig opfordrer jeg ikke til alvorlige ulovligheder. Men man kan som venstrefløjen har vist, komme langt med lidt borgerlig ulydighed. I England konfronterer det ny nu verdenskendte (zionfinanserede) Britain First (via Trump tweet sagen) Muslimer på gaden og interviewer og filmer dem; fuldkommen legalt, selv i England. Rasmus Paludan kommer med forfriskende nytænkning i en dansk sammenhæng, det skal blot organiseres bedre.

  I første omgang er det vigtigt, at de fremmede, som kun overfladisk aner hvad der foregår i Danmark, får at vide hvad vi mener de skal ske med dem. De skal vide at de ikke er sikre på sigt, og vi skal konfrontere dem med de mest yderligtgående tanker som lever i blandt os. Vi skal vise vores flag, og oplyse Muslimerne om vores intense had imod dem og deres pædofet og vores usvækkede vilje til på sigt at fordrive dem fra Europa – uanset om de prøver at integrere eller kaster muhamedanismen på lossepladsen. Hvis de er tungnem kan man sige ting som ”Jeg bryder mig ikke om kvinder med for meget hår på overlæben.” Vi skal ikke lade hæren af landsforræderiske organisationer og politikere forsyne de fremmede med tryghed om det nok skal gå bare de “integrerer”.

  Vi har virkelig brug for en god gang dialogkaffe sammen med de fremmede infiltratorer. Vi har brug for ærlige udmeldinger i stil med det Daniel Carlsen sagde til bjergtyrkeren Özlem C. og til DRs udsendte homo-indvandrer. Se det er noget de forstår, og mange danskere lige sådan. Ærlig snak har et vist forførelses-potential, hvilket selvfølgelig er grunden til at man forsøger at tvinge folk til selvcensur ved udskamning og lovgivning.

  Med små midler kan vi faktisk vaccinere de fremmede mod at tro på systemets lyserøde løgne, og hindre “integrationen” som på grund af antallet på forhånd er dødsdømt. Vi skal sørge for at smadre tyrkertroen hos alle. Vi kan sagtens vise vores foragt og modstand til de fremmede uden at overtræde loven. Og derfor skal vi forsøge at være bastante i vore udmeldinger, og undgå alt det der pseudo-fredelige med at vi godt kunne være venner, hvis, såfremt i fald, og så videre.

  Der skal to til en Tango; vi skal bare sørge for at det er os der fører….

  Kommentar by Balder — 5. december 2017 @ 07:42

 49. Tjae, Balder. Det ville nok være dumt at lægge alle æggene i en kurv.

  Kommentar by Kim Poulsen — 5. december 2017 @ 12:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper