3. december 2017

‘Ikke deres langskæggede fædre, de skal ære, men vores uniformerede voldsmonopol, de skal frygte’

Super kommentar til den verserende indvandrerbandekrig af valgmenighedspræst Johan Christian Nord i Jyllands-Posten – Kun et sindslidende samfund lader sig tryne af bevæbnede bøller.

“Vi lever på mange måder i en træt tid og et sygt samfund. Et af de områder, hvor udmattelsen viser sig, er i vores syn på staten – og vores stats syn på sig selv. For vores statsmagt opfylder ikke den basale præmis for at være en stat – nemlig at hævde magten til at være det.

Lad os overveje noget af det nærliggende: For tiden hærges vores hovedstad af bandekriminalitet, og de høje herrer bryder dygtigt deres hårdtprøvede hoveder med, om det mon er muligt at forbyde banden Loyal to Familia. At forbyde narkoaraberne fra Blågårdsplads, sådan lyder den machomasterplan, der er perlet frem fra Pape Poulsens pande, men som jo så lige skal granskes af jurafolket, inden den måske kan gennemføres. For juristerne, dem må man aldrig glemme.

… hele forbudstankegangen er tåbelig. Hvad sker der mon, når man forbyder et logo? Et forsigtigt bud ville være: De, der før har båret det, begynder at bære et andet – for gammel kærlighed ruster sjældent, og narkobander har i al almindelighed råd til at få trykt nye klub-T-shirts. Med andre ord: Forbudsplanen er ikke en løsning. Den er en naivt kortsigtet ønskedrøm om tæmning af det utæmmelige; et strudsehåb om at holde lortet nede, men ingen vilje til faktisk at få det skyllet ud – et symptom på en handlingslammelse, der sidder som en sygdom i selve samfundskroppen, en livsfarlig svækkelse af det civilisatoriske immunforsvar.

Ja, vi er som kulturkreds fanget i en neurotisk vrangforestilling, der vil blive skæbnesvanger for os, hvis vi ikke helbredes for den: Vi tror, at en lovovertræders liv har samme værdi som et lovlydigt menneskes. Vi forestiller os, at disse muntre bandevæsener, simpelthen fordi de tilhører menneskearten, skulle være indehavere af en række umistelige rettigheder, som vi for alt i verden må undgå at trampe på. Så vi udviser velvilje over for dem, selv om de ikke udviser velvilje over for os. For vi er jo gode mennesker, så vi tror på det gode i mennesket – også i dem, der endnu intet godt har gjort.

Eller rettere: Nogle af os tror stadig på disse døde drømme fra det udtjente 20. århundrede.

Andre af os er efterhånden temmelig trætte af principsnak og juristeri. Vi længes efter noget andet.

Hvad længes vi efter? Efter en ny tid og en gammel virkelighed; en verden, hvor hovedsagen ikke er systembevarelse og hellige hensigter, men derimod håndfasthed og handling. Vi drømmer om en vilje til at værne, som igen kan sætte skellet mellem dem, der skal beskyttes af loven, og dem, der skal knuses af loven – mellem os og dem.

… den såkaldte våbenhvile gør ingen forskel i det større billede. Det er ikke deres langskæggede fædre, de skal ære, men vores uniformerede voldsmonopol, de skal frygte.

(Johan Christian Nord tale til julemånedens For Frihed-demonstration, 2. december 2017; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89750/trackback

40 Comments »

 1. Godt skrevet.

  Nord kan noget med ord!

  (Det kom til at rime).

  Kommentar by Sigwar — 3. december 2017 @ 11:40

 2. En klog, ung mand, der sætter tingene i perspektiv. Det er virkelig opbyggeligt at bivåne Johans ord.

  Kommentar by Knud — 3. december 2017 @ 11:42

 3. Spot on med juristerierne … vi har ikke længere magten over eget land. Forbrydernes såkaldte menneskerettigheder er ved at rive os fra hinanden.

  I de arabiske lande har det kørt nogenlunde i den tid, de har haft Mubarak, Gadaffi, Saddam Hussein, den gamle Hafez al-Assad osv. Men Vesten har absolut skulle blande sig, jublet over det “arabisk forår”, som ganske enkelt ikke ligger til disse mennesker.

  Hvem mon har lagt stemmer til disse menneskerettigheder i FN – det skulle vel aldrig være selvsamme magthavere + typer som Idi Amin, Mugabe, Pinochet og alskens andet pak?!

  Tilbage sidder minimalbegavelser som uLøkken og hælder et engang fredeligt og rigt samfund ud over slisken. Forbandet være ham og et Folketing, der har sat sig selv uden for indflydelse. Internationale konventioner min bare …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 3. december 2017 @ 11:59

 4. Ja, mens politikerne har snakket er antallet af ikke vestlige indbyggere fra 1983 til nu steget fra 60.000 til 477.000 og antallet stryger nemt over en 1/2 million i 2018, når invasionen i 2015, efter 3 års reglen, kan slæbe hele den pukkelryggede familie til DK.
  Jeg kan godt forstå, at folk der har råd, flytter til de nye boligområder på havnene. Den dag kriminaliteten eksploderer, har man kun behov for at hegne mod land.

  Kommentar by Menig 442 — 3. december 2017 @ 12:03

 5. Der er heldigvis efterhånden mange gode skribenter som Jalving, Uhrskov, Selsingerne, Støvring, Hedegård, Krarupperne samt ikke mindst de gode blogs og de og I gør alle en stor indsats. Hr. Nord har dog både en ekstra kant samt afsættet, og det er også glædeligt at modstandskampen anføres af en repræsentant for kirken ligesom i sin tid Kaj Munk sagde fra. Lad os danne ring om Nord og starte kampen derfra!
  Tør man opfordre de her nævnte til at mødes med Nord og aftale et videre forløb?

  Kommentar by Mvjensen — 3. december 2017 @ 12:03

 6. Og lad os så tage den én gang til:

  Problemet med de fremmede er ikke bare at de er fremmede, men først og fremmest at de i middel har en iq omkring 70 – 75, dvs i et område, hvor vi aldrig kan skaffe arbejde til dem, og hvor vi konstant vil være i krig med dem, da de vil føle sig ydmygede, og vi ikke kan blive ved med at skaffe pengene til dem, da vi som flertal selv har udviklet os til nassende socialister.

  Så vi har omdannet Danmark til en særlig version af Mellemøsten, og det er den vej, det vil gå. Det er så sikkert som Alla Hu Akbar, eller hvad det nu hedder. Selvfølgelig kan vi stadig nå et redde vore sølle skind, men det vil ikke ske, da det vil stille krav til os – Vi hader krav – Vi vil have mere velfærd, kortere arbejdstid og længere ferier. Også selvom ”arbejdet” blot er forklædt ferie.

  Snart løber vi tør for penge til at dele ud, og så vil der sikkert ske noget: Mit gæt er, at et flertal af nassende danskere vil alliere sig med muslimerne, og at de så sammen vil tage på tyve- og hævntogter.

  Nå – det er snart jul. Om godt et par ugers tid har vi årets mørkeste dag og længste nat. På en måde elsker jeg mørket – Man kan tænde lys i det – Det kan kun gå fremad, men jeg tvivler meget på danskerne, EUSSR og deres folkeblandingseksperiment. En løsning synes umulig.

  Kommentar by Svend — 3. december 2017 @ 12:09

 7. Jaja, så brokker vi os lidt mere poetisk end ellers, men resultatet er det samme = absolut ingenting. Der kommer en ny justitsminister med en ny løsning i morgen der også vil være komplet til grin som de forrige, og dagen efter har juristerne igen forbudt os at forsvare os selv, hvilket vores “ledere” der ikke har levet op til den titel i de sidste 100 år naturligvis retter sig efter. For det eneste der skræmmer dem mere end udsigten til at miste et fedt job efter praktikpladsen som minister, er udsigten til at tage personligt ansvar for noget. Fuck hver og en af dem, de er kujoner allesammen.

  Det er ikke meget man kan lære af muslimer, men de har i det mindste fanget at man kommer længst ved at holde sammen og stå ved hvem man er. I danmark tør vi dårligt nok at hejse vores fælles flag når vi har fødselsdag, for tænk nu hvis naboen tror at vi stemmer DF! Det værste ved det her land er hovedparten af danskerne.

  Kommentar by Per — 3. december 2017 @ 12:18

 8. “Vi tror, at en lovovertræders liv har samme værdi som et lovlydigt menneskes.” og
  “… sætte skellet mellem dem, der skal beskyttes af loven, og dem, der skal knuses af loven – mellem os og dem”
  Rigtig gode sentenser som jeg vil bære videre.
  Ellers kan man se at det der sker er at de vestlige samfund slider sig selv op med virkningsløse og misforståede tiltag.

  Kommentar by River — 3. december 2017 @ 12:18

 9. Spot on – bliver så glad når folk som Nord kan sætte ord på de følelser og tanker mange af os har.

  Kommentar by For mangfoldighed — 3. december 2017 @ 13:33

 10. Det eneste en moosi er bare for er en hjemsendelse

  Kommentar by jp — 3. december 2017 @ 13:51

 11. Ja den er god.

  Kommentar by Winged Hussar — 3. december 2017 @ 14:46

 12. #7 Kan godt forstå, at du længes efter handling, men set Nord gør er jo ikke bare “at brokke sig poetisk”, så var Kai Munk også bare et brokkehoved. Det handler om at vække til modstand, og det gør han klarere og skarpere end de fleste. Den idemæssige kamp er en forudsætning for en folkelig mobilisering og dens betydning bør ikke underkendes.

  Kommentar by Odo — 3. december 2017 @ 15:35

 13. Sara Omar har udgivet bogen dødevaskeren.
  Den fik Özlem Cekic op i det røde felt i dagens P1 debatprogram.
  Bogens emne trækker tråde til Metoo bevægelsen der udelukkende handler om hvide mænd.

  Cekic har meget svært ved at håndtere Sara Omars bog for åben mikrofon, fordi hun godt ved hvordan Islam er. Hun bilder lytterne ind at integrationsproblemer forsvinder ved at uddanne imamer i Danmark, men Koranens budskab ændres jo ikke ved at læse den op på dansk.

  Özlem Cekic byder på dialogkaffe, men diskuterer kun på sine egne præmisser. Hun siger kun noget om vold og trusler i muslimske samfund, fordi hun bliver tvunget til det i Danmark Radio, og selv her er hun mester i at nedtone emnet.

  Kommentar by k.m. — 3. december 2017 @ 16:18

 14. k.m. — 3. december 2017 @ 16:18

  Også Ricard Riis sætter kloge ord til Sara Omars bog dødevaskeren:

  https://ricardtriis.wordpress.com/

  Ligesom

  https://ricardtriis.wordpress.com/2017/12/01/uvidenhedsmetoden/

  er værd at læse.

  Det er helt i tråd med Johan Christian Nords kloge ord, som mange flere burde præsenteres for i disse tider.

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. december 2017 @ 16:41

 15. ORD ORD ORD-” Mens græsset gror, dør horsemor.– En danskers liv er vørdiløst.- Højtlønnede,langtidsuddannede læger har siden 1970 aflivet over 950 000 ufødte danske børn. 45% flere /100 000 indb. end i Holland. 55% flere end i Norge,Finland. 95% flere end på Island og i Færøerne. I de 10 år 2001-2011 DF var støtteparti for Fogh Rasmussen kom der 25%/100 000 flere indvandrere til Dk end til Tyskland-Sverige. 50% flere end til Norge. Og 75% flere end til Finland (World fact book).Den negative remse er længere.– Nyhipoer,værnemagerarbejdsgivere, tosseliberale fundamentalister hersker uantastet i Dk

  Kommentar by dansker — 3. december 2017 @ 17:54

 16. værdiløst

  Kommentar by dansker — 3. december 2017 @ 17:55

 17. dansker
  Du lyder som abortmodstander, det er dit valg.
  Uanset om danske kvinder vælger abort eller ej, vil vi alligevel bliver overhalet højre om at den muslimske indvandring.

  At forbyde abort i Danmark er ikke lig med at vi forbliver et frit demokratisk land.

  Kommentar by k.m. — 3. december 2017 @ 18:03

 18. Rimelig god fødselsdagkronik i søndagens JP til ære for Søren Krarups 80 årsdag.- Tillykke

  Kommentar by dansker — 3. december 2017 @ 18:10

 19. 17 K.M.– Nej . Jeg positioner den historisk betingede mentalitetsforskel som aborttallene er udtryk for. Men det er en anden og længere beretning.

  Kommentar by dansker — 3. december 2017 @ 18:14

 20. dansker
  Jeg påpeger kun at aborttal er noget malplaceret i forhold til indlægget. Islamisering foregår jo uanset om danske kvinder får abort eller ej.

  Kommentar by k.m. — 3. december 2017 @ 18:43

 21. Det er slut!
  Sad og ventede på vejrudsigten i DR fjernsyn søndag d.3 dec kl. ca 1900, der var stadig sporten, en sportsjournalist tonede frem iført hvid T-shirt med det islamistiske fingersymbol “de tre shalits” som motiv.Det bruges primært af terrororganisationen Hammas. (Fotografisk materiale haves). Hvorfor skal vi finde os i sådan noget svineri!. 90% af nomenklaturaen er muslimer!

  Kommentar by Slyrgraff — 3. december 2017 @ 19:22

 22. Abort er temmelig sikkert til gavn for den hvide befolkning demografisk set. Det samme i USA det af indlysende grunde flest sorte der bliver aborteret. Det er det der tæller mest for mig. Og hvis situationen var en anden og vi ikke havde noget befolkningsproblem, ville jeg også gå ind for fri abort. Evt. med tilbagevirkende kraft for sådan nogle som Mogensen og Christiansen og lignende. Meget flot med en kristen nationalist, men jeg skal ikke have kristendommen og dets dogmer tvunget ned i halsen. Men hvis det ville være gavnlig for demografien, ville jeg gerne gå med til et midlertidigt forbud for abort på danske kvinder. Hvis vi da ikke til den tid har fundet nye og mere effektive metoder til at føre demografien tilbage i det rette spor.

  Kommentar by Balder — 3. december 2017 @ 19:31

 23. “indvandrerbandekrig” ????
  Hvad er det for nogle indvandrer !
  Er det fulde Grønlænder der står på gaden, og kaster tomme ølflasker efter folk.
  Er det de Vietnamesiske bådflygtninge der kom til Danmark i halvfjerserne.
  Eller er det Thajlanske koner der truer folk, på haven i Thyborøn.

  Kommentar by HMAK — 3. december 2017 @ 20:19

 24. Balder
  Videnskaben arbejder på metode til at mænd kan blive gravide og føde børn. Så kan bøsserne begynde at indrette børneværelse

  Kommentar by k. m — 3. december 2017 @ 20:29

 25. Jeg er bare nødt til at sige – igen – at hovedårsagen til, at “staten” (læs: de gamle partier) ikke vil forsvare sin celle er EU-føderalismen.

  Lars Løkke Rasmussen ved ikke, hvad vi skal stemme om næste gang. Men han ved, at han stemmer Ja.

  Jeg ved heller ikke, hvad vi skal stemme om næste gang. Men jeg ved, at jeg stemmer Nej.

  Og det er fordi, både Lars Løkke Rasmussen og jeg ved, hvad det dybest set er, vi stemmer om. Selvom Lars ikke vil drøfte sin storladne og konstruktivistiske fantasi med mig.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. december 2017 @ 20:58

 26. 20.K:M.– NEJ.– Du kan ikke overskue de demografiske matematiske konsekvensberegninger på den biologiske numeriske udvikling. Men undersøg selv emnet.

  Kommentar by dansker — 3. december 2017 @ 22:53

 27. Danmarks demografi kan og skal ikke reddes ved at forbyde abort, men ved at begunstige DANSKE kvinder, med nyttige uddannelser og/eller høj IQ, der vælger at få børn.

  Kommentar by Træt — 4. december 2017 @ 03:35

 28. Tilsvarende bør man begunstige de muslimske kvinder, som vi ikke kan udvise p.t., hvis de bliver steriliseret.
  De skal naturligvis ikke senere kunne adoptere, med mindre det er børn af andre muslimske kvinder, som vi ikke kan udvise p.t.

  Kommentar by Træt — 4. december 2017 @ 03:38

 29. => 23

  Du rammer hovedet på sømmet, HMAK. Vi har alt den statistik der behøves for at kunne identificere problemets oprindelse. Vores politikere tør ikke gøre brug af den.

  Kommentar by Jan — 4. december 2017 @ 06:39

 30. @ #29 Jan og andre

  Men hvorfor gør politikerne ikke brug af deres viden, hvorfor gør de ikke brug af deres muligheder, og hvorfor er det omsonst at tale om, hvad staten kan og bør?

  Her siges på 1 min. 32 sek. hvad vore politikere finder er et acceptabelt middel til målet: https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA

  Gå ikke glip af ovenstående, korte, video med Kommissionens næstformand, Frans Timmermans.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. december 2017 @ 07:04

 31. Hvis ikke der var byttet om på ret og uret, så ville det være typer som Timmermans, der drak cyankalium ved retten i Haag, for at slippe for livsvarigt fængsel

  Kommentar by Træt — 4. december 2017 @ 08:44

 32. Hr. pastor Nord afgiver gode, klare meldinger. Lyt, danskere, inden det er for sent!

  Kommentar by Crass Børsting — 4. december 2017 @ 11:03

 33. Retssamfundet er brudt sammen.

  Indbrud, svindel, vold osv. er straffri for folk med en kriminel løbebane. Det er imponerende at Politiet bruger en million timer på perfektion i Ubådssagen, men det redder ikke ret mange.

  Jeg begynder snart at forstå, hvorfor amerikanerne burer så mange inde.

  Kommentar by Zatopek — 4. december 2017 @ 13:36

 34. @k.m. “Videnskaben arbejder på metode til at mænd kan blive gravide og føde børn. Så kan bøsserne begynde at indrette børneværelse”

  Ja, og det er også i overensstemmelse med Koranen da Muhammed jo skal fødes af en mand, derfor hører pludderbukser med til udstyret; for at Muhammed ikke skal blive født i en hundelort på fortorvet.

  Kommentar by Balder — 4. december 2017 @ 14:05

 35. Hvor mange tusinde indbrud og voldssager kunne have været efterforsket ved brug af de ressourcer
  Der er forbrugt siden fundet af torsoen?

  Kommentar by træt — 4. december 2017 @ 14:21

 36. balder #34
  du får en glad smiley for den kommentar

  Kommentar by k.m. — 4. december 2017 @ 15:27

 37. Er det ikke tankevækkende, at et helt lands politikere og myndighedspersoner forsøger at skjule sandheden? Og har der været en skjult plan fra starten? hvor de første “flygtninge” kom til Danmark.
  Udviklingen er jo den samme i det meste af Europa – øget indvandring og massiv mørklægning af følgerne. Derudover konsekvent forfølgelse af de modige borgere som graver bag facaden og offentliggør ubehagelig fakta.
  Er vi virkelig vidne til en planlagt udrensning af de gamle kristne demokratier?

  Kommentar by k.m. — 4. december 2017 @ 15:31

 38. Retten uden magten er intet værd. Vi kan også forbyde månen i at blive gul. Når der ikke er magt bag retten, er retten intet værd.

  Hvis LTF var en forening med vedtægter og bestyrrelse, kunne det praktisk lade sig gøre at forbyde den, men ligesom rockergrupperne o.a grupperinger eksistere den ikke. Måske hvis man lader dem gå ind som terrorgrupper, kan man bekæmpe dem……..men som sagt. Det kræver mere magt…..og pæne politikere vil ikke have beskidte hænder…uanset ofrene for de grupper der bruger magten….udenom retten.

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2017 @ 16:14

 39. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/dr-julekalender-med-johanne-vraget-nu-svarer-hun-igen/6944323

  Kommentar by k. m — 4. december 2017 @ 21:10

 40. Jeg tror Nord er en farlig modstander for perkere. Han formår at sige meget voldsomme ting på en måde der sniger sig lidt in under huden. Og han er kommet meget langt på sin ‘rejse’, han blæser jo faktisk til middelalderagtige religionskrige.

  Han er en lille splejs. Gad vide om ikke det er en del af hvorfor han får lov, af aviser og andre (ikke-nationalkonservative) der lader ham komme til orde. Man forbinder ikke hans fysiske statur m ‘trussel’ eller ‘voldsomhed’. Jeg er ikke sikker på at fx en Thomas Kirstein ville få lov at gå ligeså langt retorisk hos ikke-nk aviser mv. Det ville virke mere truende fordi han nemmere kan forbindes m trussel, også selvom det er på samfunds- og ikke personligt, plan og ’stemmens’ fysiske skulderbredde derfor burde være rationelt irrelevant. Det må være morgenens lille lommeteori om menneskepsykologi :-)

  Men det er meget flot arbejde af Nord, det er ikke min hensigt at trække ham ned m min kommentar her, det var bare en tanke der faldt mig ind.

  Kommentar by Moran ya Simba — 5. december 2017 @ 11:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper