5. december 2017

Den golde virkelighed: “… 94 procent af kvindelige syriske indvandrere er på offentlig forsørgelse”

Jeg hørte første gang om rapporten i Nyhederne på Radio24syv, hvor historien var, at ældre indvandrere var væsentlig fattigere end danskere. Senere blev rapporten diskuteres i Q & A, hvor en statistiker blev spurgt, om ikke de var bange for at støtte bestemte politiske fløje, når de fremlagde sine fund.

Niels Lillelund kommenterer rapportens konklusioner i Jyllands-Posten – Vil vi altid have Paris? (kræver login).

“Der kom en rapport i denne uge. Danmarks Statistik barslede med ‘Indvandrere i Danmark 2017’, et digert og ildevarslende værk, nærmest forbudt for børn, heraf måske tavsheden i de officielle medier. Enkelte debattører på højrefløjen har læst den og har brokket sig lidt på Facebook og i blogs, men de store officielle medier er tavse. Søger man på Infomedia, finder man kun fire artikler, og det er jo ikke så mange. Til sammenligning er der skrevet 351 artikler om Lars Løkke Rasmussens underbukser, lys over land, det er det, vi vil, og Lars Løkke Rasmussen er måske ikke engang helt uenig i prioriteringen, i hvert fald har han heller ikke selv kommenteret rapporten.

Det ville ellers være på sin plads, for i rapporten kan man f.eks. læse, at 94 procent af kvindelige syriske indvandrere er på offentlig forsørgelse. Det er ret mange. Og hvis disse kvinder er de nye danskere, hvad fortæller det så om det nye Danmark? Hvem skal nu betale? Og hvordan med den straksopbremsning, regeringen gik til valg på, og som kort efter betød straksopbremsning af al normal trafik på de sønderjyske motorveje, og som lige om lidt fører til familiesammenføringer i titusindvis, fordi man udsatte dem i tre år, som nu er gået?

Læg dertil, at også 71 procent af kvindelige irakiske indvandrere er på offentlig forsørgelse, eller at 42 procent af alle ikke-vestlige indvandrere, der er født i 1987, er blevet dømt efter straffeloven. Mandlige efterkommere fra Somalia begår næsten otte gange så meget voldskriminalitet som den gennemsnitlige mand i Danmark, og også tredje generation af indvandrere klarer sig markant dårligere end etniske danskere…

Der er grund til at frygte skjulte topskattelettelser, som kan gemme sig i selv de mest uskyldige dokumentmapper, men er der ikke også grund til at overveje, at antallet af ikke-vestlige indvandrere er steget fra 60.000 i 1983 til cirka 477.000 i dag, og at den udvikling fortsætter og fortsætter? Hvad betyder det for Danmark?”

(Danmarks Statistik, Indvandrere i Danmark 2017, pdf, 131 sider)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89764/trackback

54 Comments »

 1. Apropos beskæftigelse…. SomaliFood er nævnt igen i Beboerbladet.

  https://beboerbladet.dk/artikler/nyhed/somaliske-kvinder-laver-firma-med-mad-ud-af-huset/

  http://www.uriasposten.net/archives/86681

  Kommentar by BE — 5. december 2017 @ 12:48

 2. “Hvad betyder det for Danmark?” – Svar:
  1. Slut med den slags statistikker.
  2. Slut med Danmark.

  Kommentar by Voldposten — 5. december 2017 @ 12:53

 3. Se det lyse i det: 94% på offentlig forsørgelse betyder 6% selvforsørgende….

  Gad vide hvad de 6% laver? I praktikforløb? Som dansk “hjælpelæreren” i min datters 1. klasse? Hun kan kun få ord på dansk….

  Kommentar by redneck — 5. december 2017 @ 13:05

 4. Danmarks statsminister Lars Uløkke Rasmussen har ansvaret for uddelingen af Danske skattekroner til uintegrerbare indavlede retarderede kriminelle perkere og negre der ikke burde befinde sig i Danmark, de ovennævnte trækker det Danske samfund ned i et niveau der ligner den sandkasse de selv kommer fra, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. december 2017 @ 13:27

 5. Dertil kommer at DS opererer med en falsk definition af “Af dansk herkomst” der effektivt tryller 3.generationsindvandrere, uden én dråbe dansk blod i årerne, om til danskere.

  Deres dårlige lodder lægges derfor på den forkerte vægtskål.

  Kommentar by Træt — 5. december 2017 @ 13:32

 6. Tak, fordi du slår vigtige ting op.

  Kommentar by Henrik True — 5. december 2017 @ 13:46

 7. Har lige læst Proff. Bent Jensens nye bog: Ruslands Undergang – Revolutioner og Sammenbrud 1917-1921.

  Læs den og få forstand – også på det der er sket de sidste 30-40 år og se sammenhængen med det der siges og gøres i disse tider og hvad der foregik dengang – nutidens “kulturelite” og “intelligentsia” er som en kopi af den tids galninge og fantaster – krapylet der smadrede deres egen “civilisation” og i årtier folkeforførte flere generationer i “Vesten” og nu er i fremmarch under forskellige fællesnævnere, som radikale, enhedslisten, alternativet og andre bevidste ignoranter, bevidste folkeforrædere, selvpiskere og andet menneskeligt kryb som huserer på alle planer i samfundet!

  Det tog ca. 70 år inden det kommunistiske vanvid kollapsede og er vel nu nærmest afløst af noget af det samme – indtil videre måske at beetegne som i en light udgave.

  Så frit “oversat/kolporteret” fra bogen “Ruslands Undergang” – Så har vi nu haft en sindsyg “udvikling/afvikling af vort demokrati og velfærd” i ca. 30-40 år – så der er stadig håb for, at vi får lov til at nyde og få hele vanviddet med, inden alle disse nye 70 år er gået – men vi er over halvvejen og måske “slipper” vi med færre år – da “fremadskridtet” nu er under acceleration og at man stormer med syvmileskridt mod vores eget endegyldige kollaps, når islam og sharia har taget over!

  Læs bogen og se historien gentage sig igen – nu med os selv som deltagere og ofre!

  Kommentar by Black Watch — 5. december 2017 @ 13:55

 8. Det er jo helt som ventet. Det er kun begyndelsen.
  Her er tallene. 2050 er hvis det fortsætter “som nu”.
  Det gør det jo nok, hvis ikke der bliver borgerkrig inden og selv væbnet modstand vil nok være for lidt og for sent?

  2017: DK 5,4% https://www.welt.de/img/politik/deutschland/mobile171103431/6417938827-coriginal-w780/DWO-IP-Fluechtlings-Szenarien-ms-2016-jpg.jpg

  2050: DK 16,0% https://www.welt.de/img/politik/deutschland/mobile171103432/6277938827-coriginal-w780/DWO-IP-Fluechtlings-Szenarien-ms-Hoch-jpg.jpg

  herfra:
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article171103437/In-einem-Szenario-verdoppelt-sich-die-Zahl-der-Muslime-bis-2050.html

  Kommentar by A-mad — 5. december 2017 @ 14:12

 9. DR fremviser et interview med en kvinde med muslimsk baggrund, som taler om den generalle kvindeundertrykkelse der i Islam. Hun siger nogenlunde det samme som lars Hedegaard har sagt, og som skaffede ham en eventuel sigtelse på paragraf 266B. Man kan bare læse hans bog “Muhammeds piger”….men den bog analysere man ikke, når man er ansat inden for DR. Nej den bog beskæftiger pæne mennesker i MSM, sig slet ikke med, og vi er blevet advaret de sidste årtier. Bortset fra det- Hun siger også det samme som Hirsi Ali i sin tid gjorde. Der er intet nyt i det. Enhver idiot kan henholde sig til de teltmummiere der dingler rundt i offentligheden i Dagens Danmark takket være åndsidioterne på Christiansborg, og den generaelle leflen for denne yderst modbydelige -usekulære diktatorreligion- som islam er. Men hvad spørger idiotjournalisterne så om på DummeRadio for (idiot)danskere så den kvinde, som sætter sit liv på spil for at advare sine medsøstre. Jo …-er du ikke bange for at puste til fordommende om indvandrere-……Er der nogen der er fordomsfuld idiotfremmende fejhedsdiplomatiske for en totalitær idiotreligion, så er det DR. Boykot den licens til de idioter der arbejder . Støt hende Sara, og Lars Hedegaard, DDF og især SIAD. Se det hele på DenDanskeForenings hjemmeside. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. december 2017 @ 14:49

 10. I Danmark har vi skam store tænkere – Så store, at de på engelsk ville få internationalt format. En af dem er præsten derude fra det forblæste Stauning – Claus Thomas Nielsen.

  Læs den her fremragende analyse af den situation, vi har bragt os i:

  http://tidehverv.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=1158:systemskiftet-2017&catid=15:forsideteksten

  Kommentar by Svend — 5. december 2017 @ 15:36

 11. Der bliver FÆRRE jobs i fremtiden og de jobs der er, kræver højt kvalificeret arbejdskraft. Alligevel så argumenterer open borders segmentet for, at det en “økonomisk nødvendighed” at importere “nyt blod” i form af uuddannede, uintegrerbare og uarbejdsdygtige indavlede muhammedanere.
  https://www.b.dk/nationalt/en-kvart-million-presses-af-ny-teknologi-se-listen-over-truede-job-her

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 5. december 2017 @ 15:41

 12. Græshopper af artsnavnet Caelifera, er en af de plager der hjemsøgte oldtidens Egypten.
  De formerer sig monstrøst under for dem gunstige forhold, æder alt der findes og vandrer videre til næste habitat
  Det er op til enhver at drage sine egne konklusioner, men hvad jeg husker var DDT ganske effektivt mod denne vandrene plage.

  Kommentar by peerpede — 5. december 2017 @ 15:44

 13. Græshopper af artsnavnet Caelifera, er en af de plager der hjemsøgte oldtidens Egypten.
  De formerer sig monstrøst under for dem gunstige forhold, æder alt der findes og vandrer videre til næste habitat
  Det er op til enhver at drage sine egne konklusioner, men hvad jeg husker var DDT ganske effektivt mod denne vandrene plage.

  Kommentar by peerpede — 5. december 2017 @ 15:45

 14. “Hvorfor drikker Jeppe?”

  Tja, dengang på Holbergs tid var det sikkert svært at få det daglige brød.
  De fremskridt vores forfædre har gjort gennem 250år, smadrer dumsmarte politikere i dag på 20 år.

  Der bliver ikke et sted tilbage i Danmark hvor der ikke er bøvl med indvandrere. I en nylig kommentar skrev jeg at det må være planlagt, og det vælger jeg fortsat at tro på.

  Kommentar by k.m. — 5. december 2017 @ 15:54

 15. @ nr. 10, Svend: Det var dog fantastisk. En præst i den danske folkemoské som opsummerer hele vor nuværende misere i en enkelt kronik! – Han må da omgående blive ekskommunikeret, lyst i band og frataget krave og pension… Ligesom jeg grant skuer Niels Lillelunds afgang fra Samarbejds-Politikens provins- og læse-let udgave.

  Kommentar by Voldposten — 5. december 2017 @ 16:03

 16. https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/knivdrab–chauffoer-doemt-for-forsaetlig-paakoersel/11f402c7-97c4-497e-8979-e93526423e68
  “Kim Kristensen oplyser, at en del af sagen kørte for lukkede døre, og han kan derfor ikke oplyse yderligere om den tiltaltes forklaring i forbindelse med knivdrabet på den 27-årige efter påkørslen.”

  Lukkede døre i retten lugter af indvandrerkriminalitet.
  Den ene bil ligner en Mercedes i den dyre ende, så deeeet

  Kommentar by k.m. — 5. december 2017 @ 16:11

 17. Så mange kvinder på offentlig forsørgelse ! hvad med mændene?
  er det ikke også den danske stat der gør det muligt for dem at køre stor BMW?

  Kommentar by k.m. — 5. december 2017 @ 16:40

 18. Kald dog en spade for en spade!

  Det er muhamedanere, der er problemet, og ikke indvandrere!

  Kommentar by va sawva — 5. december 2017 @ 17:15

 19. Det er endnu værre !
  Der er en eller anden kunstig definition på ‘dansker’ eller ‘danske herkomst’, som gør en araber hvis forældre har fået dansk statsborgerskab til en ‘dansker’.
  F.eks. den gale islamsit imam ved Grimrianhøjmoskeen fik statsborgerskab i 80’erne, så hans afkom er ifølge Dansk Statistik ‘danskere’.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 5. december 2017 @ 17:25

 20. https://www.jv.dk/esbjerg/Busserne-koerer-efter-planen-igen-med-politi-eskorte/artikel/2567094

  Kollektiv transport med politibeskyttelse !!!

  Send dog lortet tilbage til Mellemøsten, gerne med politi-ekskorte

  Kommentar by k.m. — 5. december 2017 @ 17:52

 21. Dagens Berlinger, tørrer beredvilligt Jens Rodes politiske udskejelser ud i ansigtet på læserne (de få der måtte være tilbage) sic!

  “Medlem af Europa-Parlamentet for de Radikale Jens Rohde skriver eksempelvis på Facebook:
  »Hver gang man fodrer DFs indre svinehund, bliver den blot mere sulten.«
  »Træk en streg! Historien og vores børn vil dømme de, som medvirker til disse perverterede forslag, hårdt.«

  Henset til ovenstående fra Danmarks Statistik, mon så ikke det er klovneemnet Jens Rode, som skal være bange for historien og vores børns dom?

  Kommentar by T. Flodur — 5. december 2017 @ 18:16

 22. HURRA- Men 6% af de overflødigt modtagne syriske kvinder belaster/forurener det danske arbejdsmarked. – HAR DANSKERNE INGEN DEMOKRATISK RET TIL AT VÆRE FRI FOR JERES SÅKALDTE IMMIGRANTER- I: VUGGESTUER,BØRNEHAVER,SKOLER, FORENINGER, ARBEJDSPLADSER m.m. osv etc..-Dansk Folkeparti politik er- JO.- DANSKERNE HAR EN DEMOKRATISK RET. Det er en væsentlig forskel mellem DF og de andre udemokratiske partier inklusiv de såkaldte “Nye Borgerlige. DF er Danmarks eneste demokratiske parti. Sådan er virkeligheden.- Desværre

  Kommentar by dansker — 5. december 2017 @ 18:22

 23. Jens Rohde= NYHIPO.- Fakta

  Kommentar by dansker — 5. december 2017 @ 18:24

 24. Det er venstrefløjens liderlighed efter stemmer og dermed magt og skattepenge, der gør, at Danmark fyldes op med ikke-vestlige indvandrere.

  Og gennem udskamning får venstrefløjen passiveret det, der kaldes højrefløjen, så de ikke gør modstand. For ellers vil de blive beskyldt for ’nazisme’ og det, der er værre og truet med vold.

  Statistikkerne viser, at den strategi virker, men hvor er det grimt at se på.

  Trump kan man mene meget om, men ovenud interessant er han, fordi han er pisseligeglad med venstrefløjens sataniske udskamning og vender det smart som et spejl mod venstrefløjen selv, så de er ved at gå helt op i limningen.

  Kommentar by traveler — 5. december 2017 @ 18:24

 25. “42 procent af alle ikke-vestlige indvandrere, der er født i 1987, er blevet dømt efter straffeloven.”

  Så ser man, at den danske forsker Tina Magaard sammen med et hold af assistenter har konkluderet:

  “Islams tekster opfordrer i langt højere grad end andre religioners grundtekster til terror og kamp. Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. Det har længe været et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum, som man er nødt til at forholde sig til,” siger Tina Magaard, som sammen med sit hold af assistenter fandt “hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende” i de islamiske skrifter.

  Det, forskerne har fundet, vidste vi godt i forvejen. Men det, der i den grad undrer, er, at hun kun mener, at det er et tabu i islam-forskningen. Det er sgu da et kæmpe tabu inden for alle mulige områder – inklusive politik – i hele Vesten, ikke bare i islam-forskningen.

  Kommentar by traveler — 5. december 2017 @ 18:45

 26. Ikke-vestlige indvandrere er en kategori, som også dækker over hinduer, buddhister, kristne i asien og latinamerika, shinto-tilhængere, Hare Krishna tilhængere, Jainister etc.

  Mon ikke det ville have været mere end 42%, hvis vi nu kun havde fokuseret statistisk på muslimer?

  Kommentar by Sigwar — 5. december 2017 @ 18:55

 27. Og så skal man også lige have med at de 42% er et bruttotal som indeholder både mænd og kvinder.

  Hvor meget kriminalitet taler vi så om i kategorien mandlige muslimer?

  Kommentar by Sigwar — 5. december 2017 @ 18:58

 28. Og endnu et spørgsmål.

  Hvis alle udlændinge blev livsvarigt og ubetinget udvist, hvis de blev dømt efter straffeloven – hvor mange mandlige muslimer ville der så være tilbage i Danmark efter 10 år eller 20 år?

  Kommentar by Sigwar — 5. december 2017 @ 19:00

 29. Det er simpelthen glimrende skrevet!

  Kommentar by Winged Hussar — 5. december 2017 @ 19:13

 30. Visse-vasse – 94% af tilrejsende uintegrerbare lykkeriddere på offenlig forsørgelse. Er det efterhånden ikke bare et spejlbillede af Danmark, hvor arbejdsomme danske borgere bliver flået i skatter og afgifter, hvorefter levebrøds politikere deler gavmilde gaver ud til (eller fra) højre til venstre, fra rød til sort.
  Danmark er blevet et sørgeligt omfordelings-cirkus, hvor arbejdende skatte-slaver sidder og saver den gren over de selv sidder på, samtidig med at politikerne og tilrejsende lykkeriddere hugger stammen over fra hver sin side med store økser.

  Nå -men ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 5. december 2017 @ 19:23

 31. 28 Sigwar

  Det går jo ikke Sigwar, tænk dig dog om! – Det vil betyde halvering af politistyrken, og så følger dommerstanden og alle forsvarsadvokaterne efter; hele baduljen ryger på røven – Og hvad med godhedsindustrien? Opsigelse af mindst 60.000 mand (M/K) Og Venligboerne? De vil formentlig (videre)-udvikle meget farlige- og langvarige sindssygdomme, som med stor voldsomhed rettes mod de skyldige (Læs: gammeldanskerne)- Uha! – jeg bliver sgu selv helt bange…

  Kommentar by T. Flodur — 5. december 2017 @ 19:50

 32. 31 T.Flodur

  Det går nu nok!

  – Uden muhamedanere er der +100 milliarder om året til fordeling blandt “gammeldanskerne”

  Kommentar by va sawva — 5. december 2017 @ 20:00

 33. Anholdelser og ransagninger. DR siger det drejer sig om bandegrupperinger.

  Nu går DR så vidt at de ikke oplyser hvem det “helt konkret” drejer sig om.

  Kommentar by k. m — 5. december 2017 @ 20:01

 34. Det er Venstre, der blokerer for løsninger.

  Hvorfor?

  Er der nogen, der ved, hvorfor Venstre opererer med “50 stramninger”, men nægter at stoppe tilvandringen, eller indføre et princip, efter hvilket vort land ikke kan koloniseres?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. december 2017 @ 20:03

 35. Min datter var til svømning i går og der dukkede pludselig en ny hjælpetræner op. En fedladen teenager eller måske voksen, men hun havde en kjole med lange ærmer på under sin træner t-shirt og et sort tørklæde. Jeg blev godt nok overrasket da hun sprang i vandet for jeg troede kun hun skulle undervise fra kanten. At hun svømmede dårligere end de 7 årige børn tilskriver jeg hendes gevandter. En 3 årig spurgte sin farmor om hvorfor hun svømmede med tøj på og hun svarede nærmest stolt. at nogle mennesker havde andre traditioner…

  Jeg opretter hermed religionen Moose Horn, hvor man ved særligt festlige lejligheder bærer et stort elg gevir på hovedet og derfor kræver vi, at alle offentlige døre (skoler, hospitaler, svømmehaller, busser, tog mm.) indrettes derefter…

  Kommentar by PH — 5. december 2017 @ 21:11

 36. Ja, MSM udelukker befolkningen fra viden om samfundet. Tænk hvis den hedengangne OBS genopstod, og oplyste borgerne om samfundet. Det sker så ikke!

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.
  Og man skulle måske også sige: ‘Luk de såkaldte folkeskolelæreruddannelser’.

  Kommentar by Bastardo — 5. december 2017 @ 21:35

 37. “Skyderi og brostenskast standser busbetjening i Esbjerg”

  Mandag aften er tre rutebusser fra Arriva blevet ramt af store brosten i Kvaglundparken, oplyser Esbjerg Kommune.

  https://www.jv.dk/esbjerg/Skyderi-og-brostenskast-standser-busbetjening-i-Esbjerg/artikel/2566948

  Kommentar by kenneth — 5. december 2017 @ 22:58

 38. HOV HOV. Danmark´s regering har fortalt os sagesløse vælgere at de syriske flygtninge, alle var/er højt uddannede. Ingeniører, speciallæger, raketforskere mv.- dertil at samtlige af disse flygtninge, dermed også kvinderne, var(er arbejdsparate. Kom ikke her og stil jer tvivlende over for regeringen´s påstand, I er jo rendyrkede racister. I øvrigt, erindrer I ham den højt uddannede flygtning fra Syrien der I TV Avisen på DR TV1, klagede over at han og familien ikke modtog feriepenge som andre danskere? Han sad i en fin lejebolig med udmærkede møbler, lamper mv. alt betalt af danske skatteslaver. Det må have været et stort arbejde at opsætte møbler hhv. lamper mv. så naturligvis skal/skulle omtalte højtuddannede syriske flygtning have udbetalt feriepenge. Og sådan kan jeg blive ved. Nå ja, Fra “SLOTTET” et flygtningecenter i Rønne, skulle en beriger til sin nye bolig i Odense. Han fik udover bolig mv. en flybillet, ikke bare færgen og tog, nix, kun flyrejse kan gøre det. Husk at flygtninge og indvandrere har retskrav på en bolig, vi danskere må bare bagerst i køen. Er danskerne utilfredse, da er danskerne racister.

  Kommentar by AK JA. — 5. december 2017 @ 23:06

 39. Bastardo — 5. december 2017 @ 21:35 :

  Jeg har netop nævnt samme på:
  https://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2017/12/05/islam-forvandler-europa/?_ga=2.121313608.1731118413.1512396449-1334716819.1492372596

  med:
  Af M.S. Carstens – 5. december 2017 23:00
  Mehmet Sami Gür – 5. december 2017 21:49 :
  vel mest valgt på grundlag af dansk underholdnings/folkefordummende medier, som hellere leverer på tvangsbetalt idioti i bedste sende tid, frem for sand oplysning til borgerne ?

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. december 2017 @ 23:07

 40. OT:

  Thailandsk kvinde i Danmark har netop åbnet butik i Slagelse for – i modsætning til visse andre – at arbejde for føden.

  Nu er hun netop blevet beriget af en gruppe mellemøstlige såkaldte mænd og kvinder, der snuppede 10.000 kr. og guld fra baglokalet. Hun er forståeligt nok grædefærdigt.

  Det er seriøst til at brække sig over.

  Kommentar by Michael — 5. december 2017 @ 23:28

 41. 23. Dansker
  Håber det løsgående misil springer i luften. :)

  Kommentar by Sindsro — 6. december 2017 @ 01:59

 42. Det siger sandelig meget om Danmark anno 2017, at så mange bliver holdt uden for arbejdsmarkedet – blot fordi de er muslimer. Og kvinder.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. december 2017 @ 07:38

 43. Jeg glæder mig til den dag danskerne rejser sig og muhamedanerne bliver smidt ud af Danmark på røv og albuer.

  Kommentar by Anonym — 6. december 2017 @ 08:00

 44. Meget sigende er publikationen fra Danmarks Statistik prydet med sten på forsiden. Sten i mange farver for at symbolisere mangfoldighed. Som sharia sten er de vist for store. Har læst at der er regler for stenenes størrelse, for døden må jo ikke indtræffe for hurtigt.

  Kommentar by ph — 6. december 2017 @ 08:40

 45. Prøv og tage i basar på en fredag ved bønne tid og se hvad skatten går til. Hvad og hvem, der sidder og råber op.
  Gad vide hvor stort beløb, der udbetales hver måned og børnepenge pension osv.

  Kommentar by P — 6. december 2017 @ 09:30

 46. 34. Morten. Skriver: “Det er Venstre, der blokerer for løsninger. Hvorfor?”

  “Er der nogen, der ved, hvorfor Venstre opererer med “50 stramninger”, men nægter at stoppe tilvandringen, eller indføre et princip, efter hvilket vort land ikke kan koloniseres?”

  Ja Morten: Svaret er enkelt og lige til.
  Venstre er et landbrugs/virksomheds parti. Der er mange Kollaboratør-virksomheder der ikke kan få nok indvandring som billig arbejdskraft. Disse virksomheder skal behandles for deres “gode” gerninger, som under WW2 NU.
  Hvad landbruget angår er Grisebaronerne undtaget.

  Kommentar by Sindsro — 6. december 2017 @ 10:59

 47. 43. Anonym
  ENIG.
  Jo før des bedre, a wil gjerne vær mæ te et.

  Oversat: Jeg vil gerne være med til det.

  Kommentar by Sindsro — 6. december 2017 @ 11:03

 48. Apropos den kolde virkelighed: Muslimaen Nadia Nadim kåret som Årets Dansker:

  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-12-05-nadia-nadim-er-kaaret-til-aarets-dansker

  Kommentar by kenneth — 6. december 2017 @ 11:39

 49. “”Indvandrermedicinsk Klinik””

  mon det er derfor disse special klinikker er nødvendige til at holde de stakler fast på finansloven..

  https://jobbank.dk/job/1093769/?utm_source=JB1.12.2017&utm_campaign=Jobagent1&utm_medium=mail

  Kommentar by Gorb — 6. december 2017 @ 11:39

 50. Billedet ligner i øvrigt ret meget en “fuck finger”…!

  Kommentar by kent — 6. december 2017 @ 13:00

 51. Den kolde virkelighed:
  Her er noget der får een til at hade niggers/muslims.

  Det sker nok ikke i Danmark, men man ved aldrig. !

  https://www.liveleak.com/view?i=b10_1426395873
  Video posted on facebook or brutal attack on a female and her little brother

  De der gjorde det skulle slæbes bag en bil i et tov, så der kun er hudlaser tilbage.

  Først med 30 Km/t, så med 50Km/t, så med 80Km/t og så med 2.. nej for satan, man skal jo overholde fartbegrænsningen !!!

  God jul.

  Kommentar by Sindsro — 6. december 2017 @ 13:30

 52. 49 sindsro. Det har bastardluderen da fortjent.

  Kommentar by dansker — 6. december 2017 @ 18:21

 53. Belønnigen for og sætte sit kryds på røde partier, men gør de så det?

  Kommentar by P — 7. december 2017 @ 08:41

 54. Belønnigen for og sætte sit kryds på røde partier, men gør de så det?
  Tænk sig at komme direkte fra ingenting til evig forsørgelse. Vi andre kan kun håbe på den store gevinst, deres lod er ordet asyl.

  Kommentar by P — 7. december 2017 @ 08:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper