12. december 2017

Statsmedier: Blå blok vil erstatte medielicens med ‘lavere personfradrag’, 1,6 mio. til kommunistparti

I en tid hvor en borgerlig regering seriøst overvejer, at gøre licensen til en del af skattebilletten, er mediestøtten for 2018 kun en dråbe i havet. Millioner af skattekroner til den journalistiske venstrefløjs medier, og så lige 1.637.463 skattekroner til Dagbladet Arbejderen – partiavis for Kommunistisk Parti. Et citat fra Politiken – Udkast til aftale: DR skal spare over 10 procent og hæve pengene over skatten.

“DR står til at skulle spare i omegnen af 12,5 procent, og danskerne skal ikke længere betale medielicens, men i stedet bidrage til DR over skatten.

Det fremgår af et udkast til en aftale om en skattereform mellem regeringen og Dansk Folkeparti, som blev drøftet 1. december. …

Ved at erstatte medielicensen med et lavere personfradrag for alle voksne over 18 år er det blandt andet målet at forhindre sortseere, der i dag undlader at betale licensregningen.”

Oploadet Kl. 20:40 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89863/trackback

29 Comments »

 1. Hvad fanden tænker de på i DF?
  DF’s største modstander er løgnepressen.

  Kommentar by Træt — 12. december 2017 @ 21:18

 2. Præcist, DF er jo stået fuldstændigt af. Nye borgerlige næste gang!

  Kommentar by Per — 12. december 2017 @ 21:35

 3. De røde lejesvende/journalistisk venstreparti, har, ved systematisk politisk uhæderlighed, bragt DR i en situation hinsides enhver rimelig troværdighed – Folkets protest er selvfølgelig obstruktion og boykot af medielicensen!

  Det turde være løgn, at en borgerlig regering nu kommer med en skatteyderbetalt feberredning – Alt med henblik på at sikrer dette politisk korrupte medie en sorgløs fremtid.

  Måtte den danske befolkning rejse sig, og via demokratiske valg, hårdt straffe jeres talentløshed, jeres grusomhed og jeres skamløshed!

  Kommentar by T. Flodur — 12. december 2017 @ 21:47

 4. Ingen partier tør åbenbart stole på sig selv og holder derfor DR og hele den venstreforløjnede presse i hævd, for at sikre sig sit :(

  Kommentar by Anonym — 12. december 2017 @ 22:35

 5. Ingen partier tør åbenbart stole på sig selv og holder derfor DR og hele den venstreforløjnede presse i hævd, for at sikre sig sit :(

  Kommentar by Carstens — 12. december 2017 @ 22:40

 6. Det er en usund symbiotisk “you scratch my back and I’ll scratch yours“-kultur. De større medier, der i grunden på ingen måde har behov for mediestøtte, burde prøve et par år uden. Det kunne så være det gik op for dem, at DR er deres største konkurrent, og faktisk er en snylter på hele det danske medielandskab. Apropos: DR er som en teenageforelskelse, der ikke helt kan eller vil gå væk…En 22-årig der ikke har fantasi til at forestille sig andet end NetFlix som alternativ til DR. Decideret tragisk.

  Kommentar by DavidK — 12. december 2017 @ 22:58

 7. Jeg har sagt det før: Dansk folkeparti har definitivt tabt sutten! – Ved at lade det groteske milliardbeløb til ‘Journalistisk Venstreparti’ forsvinde uf af syne ved at lægge det ind i skattebilletten, er vejen banet for en mangedobling af denne kopskat i løbet af få år. Den politisk-mediale camarilla kan nu koge os frøer uden at vi rigtigt lægger mærke til det og springer op fra gryden. Dansk Folkepartis hjerner er allerede kogt til en ukendelig, grødet masse – forårsaget af for meget TV-kiggeri. Tulle & Co. er blevet fjernstyrede zombier ved hjælp af genmodificerede, radigale DNA-implantateter.

  Kommentar by Voldposten — 12. december 2017 @ 23:05

 8. Korrektion. Arrigskaben løb af med mig. Jeg mener selvfølgelig: u-modificerede, vaskeægte, radigale DNA-implantater…

  Kommentar by Voldposten — 12. december 2017 @ 23:12

 9. Indslusningen af muslimer skete efter at folketinget (minus Fremskridtpartiet med Mogens Glistrup som formand!) i foråret 1983 blev ført dybt ind i den mørke skov af den fløjtespillende Hans Gammeltoft-Hansen.

  Og nu vil Dansk Folkeparti gøre licensen til en del af skattebilletten, så DR’s hjernevask af den danske befolkning kan fortsætte i al evighed.

  Politikken er den samme som Det Demokratiske Parti i USA har gennemført og Labour i UK. Masseindvandring af uintegrerbare muslimer skal give venstrefløjen sikre stemmer. Der er nu muslimsk borgmester i London.

  De mange hundrede tusinder muslimer, der er lukket ind i Danmark siden ‘ladeporten’ blev åbnet af et totalt uansvarligt folketing med lovens ikrafttræden i 1984, og deres efterkommere stemmer selvfølgelig på venstrefløjen, der sikrer deres forsørgelse med de arbejdende danskeres skatter.

  Og hvis de statsejede altdominerende massemedier, DR og TV2 får lov til at fortsætte deres indoktrinering, er alt håb ude for danskernes overlevelse som nation.

  Derfor må DR aldrig komme på finansloven, men DR skal derimod som minimum betales af abonnenter, der frivilligt har tegnet abonnement på kanalen. Ligesom det også er frivilligt at tegne abonnement på f.eks Politiken.

  Hvis DF gør DR skattefinansieret, er de gået over til fjenden!

  Kommentar by A-mad — 12. december 2017 @ 23:21

 10. Hvis jeg tvinges til at betale til DR over skattebilletten, så skal de bare se løjer hvad der kan genereres af diverse klager over politisk slagside, injurier, defamation og det, der er værre.

  Altså, ikke klager til DR, men til folketinget. Da de jo åbenbart lige har meldt sig selv som endeplads for den øretæve.

  Kommentar by Quark — 13. december 2017 @ 00:01

 11. Fordelen ved at det foregår over skat er forhåbentligt at man lettere kan kræve at DR sparer en procentsats om året ligesom resten af det offentlige.

  Men jeg er meget skuffet over DR kun skal spare 10%. Det er et propagandaspredende reservat for venstreorienterede og nu var chancen der for at tage et opgør med dem og så bliver det bare til 10%.

  Og hvorfor reducerer man ikke i mediestøtten?? De er jo knald røde hele bundtet, hvorfor skal vi betale deres fede løn?

  Kommentar by Martin — 13. december 2017 @ 06:26

 12. [ironi]Det er helt forkert at bebrejde DF noget som helst.
  De holder de fleste af deres løfter.
  Nu ved jeg ikke om Finn Rudaizki (tidligere allieret med bolighajen Oliver Kamal Quereshi og det nu afdøde pædofile uhyre Lord Greville Janner som var mangeårig leder af de Britiske jøder og formand for en holocaust hjernevask central i et antinationalt jødisk-muslimsk netværk), fik sine krav om flere penge til den jødiske begravelsesplads igennem, men Israels Plads hedder vel stadigvæk Israel Plads og er ikke blevet omdøbt til Palæstinas Plads i nu.
  Så lidt af deres løfter har de jo i hvert fald holdt.
  Dansk Folkeparti; Israels stemme i Folketinget.

  Det er ikke noget antisemitiske lille mig har opfundet; det er deres eget valgslogan, hvis der stadigvæk skulle være nogen der ikke ved det.
  Kravet om at Danmark fortsat skal danse efter Israels pibe (se annoncen) synes at være opfyldt.
  Kravet om flere penge til en jødisk filmfestival tror jeg nok er blevet belønnet
  Jeg ved ikke hvordan det er gået med kravet om permanent støtte til “dansk/jødisk filmfestival”

  Det eneste alvorlige svigt

  Kravet om fokus på bekæmpelse af antisemitismen må være det punkt hvor Israelsk Folkeparti for alvor har svigtet, da det er tydeligt at antisemitismen oplever gyldne tider i disse dage. Danmark er lige blevet beriget med to helt nye antisemitiske medier; DagensBlæser.net og Radio 266B (soundcloud). Og mosaisk.com, blog.balder.org, Dronten, og Danmarks Første Patriotiske Hjemmeside ved Ole Kreiberg er også stadigvæk on line. Den Nationalkonservative blog Uriaspostens kommentarspalter drypper med rasende antisemitiske indlæg og folk som forsvarer Hitler og benægter holocaust, og selv den oldggamle kristne antisemitiske hjemmeside “Vestlig Samisdat” kan stadigvæk findes, skønt den nu efter Lars Tirstrups død, kun findes arkiveret hos Dronten. Men de nævnte er kun nogle få af de værste, overalt flyder det med antisemitiske kommentarer både fra højre og venstre. På Internettet florerer konspirationsteorierne som aldrig før. Alex Jones er næsten større end CNN. Det ligner en tsunami!

  Én ting kan Israelsk Folkeparti, eh undskyld DF dog glæde sig over. Og det er International støtte. Blandt andet fra det jødisk ejede monopol Google. Hvor f.eks. nogle af balder.orgs sider tidligere optrådte i flokkevis under de første søgeresultater, fordi man brugte de helt rigtige søgeord og især de mere specielle som skulle garantere et nemt og hurtigt hit, leder man nu forgæves efter sider som indeholder de ord der søges på, og man får i stedet for alt muligt tilfældigt lort fra løgnepressen og licenspligtige fake news medier.

  Desværre er det blevet lidt det samme når man søger efter knapt så politisk betændte emner, brugerfora og andet ikke kommersielt materiale er svært at finde uden først at pløje gennem et hav af maskinoversat kommersielt makværk. Google kunne med rette kræve et bidrag fra den danske og udenlandske systempresse, hvis artikler foretrækkes, også når de slet ikke indeholder de ord man søgte efter. Men ja der er små priser at betale når man skal bekæmpe antisemitismen. Det kalder vi “collateral damage”, som ikke skal forveksles med ord som “moderat fysisk press”.
  [/ironi]

  Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn, og sådan vil man kunne blive ved. http://blog.balder.org/?p=527

  Kommentar by Balder — 13. december 2017 @ 07:22

 13. Fair nok med totalt at afskaffe medielicensen, og så lader det være skattefinancieret. Men alsidigheden og objektiviteten skal styrkes. Den enøjethed hvormed DR har leveret varen er simpelthen en skamplet på et statsfinancieret medie. Danmarks Radio skal støtte det Danmark som bl.a grundloven er et udtryk for. Enhver journalist i et politisk debatprogram, skal på mediet tilkendegive, hvilken politisk observans vedkomne har, så seerne selv kan vurdere den vinkel interviewet eller ordstyreriet dirigeres fra. På samme måde skal de ansatte selv tilkendegive på nettet Deres politiske observans, hvis de høre under nyheds og politisk afdeling af DR.

  Vil gerne selv tilkendegive at jeg ud fra nationalkonservativ betragtning, finder DR yderst enøjet med forkærlighed for Venstrefløjen og kulturradikale. God jul og god onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. december 2017 @ 08:09

 14. PS: Vi kan selvfølgelig også nedlægge DR totalt-ikke- et ondt ord fra mig i den anledning. så lader vi TV-mediet være totalt frit overfor udbydere.

  Kommentar by Michael Unna — 13. december 2017 @ 08:22

 15. Politikernes undskyldning med at det er for at undgå sortseere er en dårlig undskyldning, da alle normalt tænkende godt ved at det er de altanmonterede parabolers ejere der ikke afkræves licens af frygt for konfrontationer i ghettoerne, så det med licensbetaling over skatten viser endnu engang politikernes manglende handlekraft der tangerer landsforræderi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. december 2017 @ 08:58

 16. Tvungen licens?! Det er en ommer!
  Lad dem leve af reklamer. Og kan de ikke det, så luk.
  Alt i luften er gratis, betal for kabel.

  Kommentar by P — 13. december 2017 @ 09:21

 17. Er det virkelig kun undertegnede, der mener, at det er helt sygt at lade folk tvangsbetale for statsstyret hjernedød socialistisk propaganda over skatterne?

  Kommentar by Svend — 13. december 2017 @ 09:55

 18. Rød blok eller blå blok? Hvad er forskellen?
  Man skal jo helst ikke fornærme nogen og give mere til den ene part end den anden. Det betyder som regel at de venstreorienterede organisationer får støtte til deres propaganda og højrefløjen får en marginal skattelettelse. Sørgeligt.
  Jeg gætter på at Nye borgerlige får et kanonvalg næste gang.

  Kommentar by Frank Hagmann — 13. december 2017 @ 10:11

 19. Det er totalt irrelevant at diskutere om DR-budgettet skal reduceres med xx %, betales over skattebilletten etc.
  Intet af ovennævnte løser det grundlæggende problem nemlig den efterhånden ganske ekstreme venstre-drejning/-vinkling af især nyhedsstoffet.
  Den eneste effektive løsning på dette problem er at der f.eks. i DR2 stilles 1-2 timers nyhedsudsendelse til rådighed for et redaktør-kollegium fra DenKorteAvis, Uriasposten, 24Nyt, Snaphanen, 180grader o.lign.
  En sådan løsning vil indebære at de Danske PublicService-seere vil få den anden side af sandheden, og – ikke mindst – at redaktionerne på de andre nyhedsudsendelser i DR ville tænke sig om en ekstra gang inden de udvælger emner og beslutter sig for deres vinkling på temaerne.
  Så glem alt om besparelser men vælg ovennævnte effektive løsning.

  Kommentar by Frank Mathiesen — 13. december 2017 @ 11:55

 20. Henset til den, nærmest sindssygt, hurtige udvikling der sker indenfor teleindustrien (f.eks 5G, med meget mere) – Hvor et par klik på mobilen åbner for flere tusinde radio/TV mulighede – Er de danske politikere, med skatteyderne som sagesløse gidsler, så ikke ved at købe et venstreorienteret dødsbo, i daglig tale, kaldet Danmarks Radio ?

  Jeg mener om lidt er der jo ingen der gider se skidtet. Mine børnebørn, og deres jævnaldrende, aner nærmest ikke hvad DR er for en størrelse; og godt det samme!

  Så, I danske politikere, som har bare et gran af hæderlighed tilbage, slå nu lytte bøfferne hel UD – Helt UD, blev der sagt!

  Glem DR – Glem gedulgt, at få lusket et medieforlig igennem som helt urimeligt begunstiger DR i en uoverskuelig fremtid!

  Med mindre, selvfølgelig, at I ønsker at tilfører Danmark et nyt frilandsmuseum, hvor vores efterkommere kan opleve, hvordan et slæng røde lejesvende luskede rundt og producerede falske nyheder.

  Kommentar by T. Flodur — 13. december 2017 @ 11:57

 21. Under kommunalvalgkampen blev DF’s spidskandidat til et vælgermøde i min kommune spurgt om DF ikke efterhånden var blevet et parti ligesom alle de andre. Hun svarede: “Nej, vi er ikke blevet som de andre, men vi er måske nok blevet mere som de andre”. Mit svar vil nok være at de er blevet helt og aldeles som de andre forenede partier.

  Det opdagede jeg sådan set allerede med de brudte valgløfter i 2010 og den sidste tvivl blev fjernet da jeg var en af de 400.000 danskere som blev taget direkte i r…. af en vis hr. Messershit i 2014.

  Kommentar by kenneth — 13. december 2017 @ 12:59

 22. Svend spørger i kommentar 17: “Er det virkelig kun undertegnede der mener, at det er helt sygt at lade folk betale for statsstyret hjernedød socialistisk propaganda over skatterne?”
  Jamen Svend, har du da slet ikke læst de forudgående 16 kommentarer?
  Jeg vil i øvrigt gerne erklære mig enig med alle dem der påpeger at Dansk Folkeparti her svigter totalt. Er man i partiet blevet bindegale?

  Kommentar by bjarne Binee — 13. december 2017 @ 14:57

 23. -De skal ikke have én krone af mine penge. Skaf jer selv betalende læsere eller lyttere eller seere; for deres egne penge!

  Dagens positive lykkeheld er at endnu en islamist blev hældt på porten! Så mangler der kun 199.998 flere..

  Kommentar by Hul igennem? — 13. december 2017 @ 14:57

 24. Luk lortet – og start et lille ægte public service foretagende op for langt færre midler – måske 5% af DRs budget. Danmark er et lille land kan ikke køre al kultur på markedsbetingelser, men DR kan ikke repareres.

  Kommentar by Kim Poulsen — 13. december 2017 @ 15:13

 25. @ # 24, Kim Poulsen:

  Enig, luk lortet. Men der er såmænd i forvejen et ‘ægte pubic service foretagende’, nemlig Statstidende. Suppleres det med en kort vejrudsigt og farvandsunderretninger, er der ikke brug for mere. Og da slet ikke et statsligt hjernevaskeri.

  Kommentar by Voldposten — 13. december 2017 @ 15:36

 26. Selv on #17 Svend har svært ved at tro det, så har vi her at gøre med en sag, hvor vi stort set alle er enige.
  En mulig undtagelse er dog Balder, hvis indlæg jeg kun har læst 4 linjer af. På det tidspunkt er Balder som så ofte før begyndt at skrive om jøder. Jeg lever derfor i lykkelig uvidenhed om hvad der står i resten af indlægget. Jøder og Israel er yderst vigtige emner, men hvis Balders udgydelser ikke er fordummende for debatten, så ville det da være første gang.
  Sammenlignet med Balder virker vores gamle bidragyder Carsten Halvorsen = Carsten Køkkenkniv som en åndsfyrste.

  Kommentar by bjarne Binee — 13. december 2017 @ 21:04

 27. > Bjarne Binee. Tak for at minde om Halvorsen, som ellers ville være gået i den store glemmebog.
  I øvrigt enig for så vidt angår Balder: Hvis der kommer en omgang forblændet og blæst jødehadsk sludder i senest 4. linie, er det Balder, og så kan man trygt scrolle forbi.

  På sin vis imponerende, at man kan skrive om en jødisk/muslimsk konspiration. Dén køber de næppe, der hvor han er i sin hvide skjorte med meget lange ærmer.

  Men i juletiden må man jo respektere selv de mest åndsformørkede tosser og deres ytringsfrihed. Vi andre kan jo blot hoppe forbi.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. december 2017 @ 22:07

 28. DR – snobberi i højeste potens –
  Adresse: Emil Holms Kanal, 0999 København C.
  Et stykke slum omgivet på alle sider af det mere landlige København S.

  Kommentar by fidibus — 14. december 2017 @ 18:19

 29. #28 Men de er over bakken, ligesom resten af Centralhjørnet- sælg dem i stedet for S-togene-måske Rotschild vil købe dem , spørg deres bedste ven Corydon ham der gemte sig i socialdemokratiet, som Asmaa So gemte sig i enhedslisten og begge de to kvartnegere har siden fyldt i lommerne på vores regning…! Hvem gemmer sig i venstre? Jan e Jørgensen, hvad vil han sælge? Danmark?
  Eller i radikale, der er det jo ikke til at se en ærlig person for bare svindlere.
  der er nok bare ingen der vil købe dem hahaha

  Kommentar by Hul igennem? — 15. december 2017 @ 09:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper