16. december 2017

Professoral hovedtaler til socialdemokratisk konference: Europa skal ikke længere godtage flygtninge

“Jeg har ikke til sinds at blive kaldt højrefløjens puddel”, fortæller Oxford-professor Paul Collier, og forklarer henkastet hvorfor han er et godt menneske, imodsætning til andre der mener det samme. Nuvel. Han afviser blankt at Europa skal modtage flygtninge, og vil have lejre i nærområderne, og så kan man leve med ideologiske disclaimere. Fremtiden for børn og børnebørn er vigtigere end kors, bånd og stjerner. Meget vigtigere.

Interview ved Mikkel Andersson i Berlingske – Flygtningeekspert vil lukke Europas grænser: »Jeg har ikke til sinds at blive kaldt højrefløjens puddel«.

“Det er ikke hver dag, at en tidligere Afrika-rådgiver for Tony Blair og forskningschef for Verdensbanken, der har dedikeret sig til at hjælpe den tredje verden, advokerer for, at Europa holder op med at modtage flygtninge.

Ikke desto mindre er det præcis, hvad Oxford-professor Paul Collier gør. Både i sin seneste bog om flygtningepolitik, ‘Refugee: Rethinking Refugee Policy in a Changing World’, og som hovedtaler ved Socialdemokratiets konference om asylpolitik, der foregik torsdag i Den Sorte Diamant. …

‘Socialdemokratierne blev overtaget af en helt anden klasse end den, der oprindeligt udgjorde deres kerne. Ikke almindelige borgere, men den uddannede akademiske elite, der var fremmedegjort over for almindelige borgeres bekymringer og typisk boede i enklaver i enkelte storbyer,’ siger Paul Collier…

‘… Vi bruger 135 dollar for hver person, der dukker op, mod 1 dollar for hver person, vi hjælper lokalt. De, der bliver tilbage, er ofte langt svagere end de, som formår at rejse til Europa. …

‘… Stort set alle kom til Europa fra lande, hvor de i forvejen var i sikkerhed. Idéen om, at lige netop den gruppe har enormt behov for hjælp, er simpelthen uansvarlig og intellektuelt doven. Det er moralsk selvhævdelse af den værste slags. …'”

Oploadet Kl. 09:07 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89892/trackback

38 Comments »

 1. -Sandheden kommer altid op til overfladen en dag. Så venter vi bare på at gammelmandsprojektet EU synker snart, de unge i dag gider det ikke, det er et frilandsmuseum fyldt med parasitter..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. december 2017 @ 09:13

 2. En dag bliver eliten indhentet af virkeligheden, men først, når det er for sent. Var socialismen ikke brudt sammen, ville de såkaldt intellektuelle stadig dyrke den. Inderst inde ved de godt, at det multikulturelle paradis er selvbedrag, men mennesket har altid foretrukket at leve på drømme frem for virkelighed, både på den store og den lille skala. Og politikerne? De gemmer sig fejt bag konventionerne.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 16. december 2017 @ 10:01

 3. “Idéen … er simpelthen uansvarlig og intellektuelt doven. Det er moralsk selvhævdelse af den værste slags. …’”

  Mere præcist er det ondskab af værste skuffe. Det man i gamle dage ville definere som djævlens værk.

  Kommentar by traveler — 16. december 2017 @ 10:06

 4. Oxford-professoren er klog nok til at vide, at for at få venstrefløjen til at lytte, skal man først positionere sig som en af deres egne, dvs. en af dem med det gode og rigtige menneskesyn, for derved at bryde igennem venstrefløjens mentale blokereringer, der opstår, når man lever i en selvgodhedens drømmeverden.

  Kommentar by traveler — 16. december 2017 @ 10:16

 5. … den uddannede akademiske elite, der var fremmedegjort over for almindelige borgeres bekymringer og typisk boede i enklaver i enkelte storbyer …

  Lyder som de københavnske caffe Latte-kollektiver, hvor typer som Jelved, Vestager, Bjerregaard m.v. bor

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 16. december 2017 @ 10:45

 6. Wow, han er god. Andre har sagt det samme i årevis, der er blot en større vægt bag, når han siger det.

  Og så til Socialdemokratiet, der – ret skal være ret – har flyttet sig meget de senere par år under Frederiksen, men i regeringstiden under karrriereThorning blev ført rundt i manegen af de radikale, dette det mest landsskadelige parti i Danmarkshistorien.

  Nogen der ved, hvor man kan købe Round Up mod radikale?

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. december 2017 @ 11:09

 7. Overordnet så er respekten for det nogle kalder demokrati fuldstændig væk, den dybere mening med demokrati er smadret af kommunister og socialister der ikke forstår at skabe noget selv men blot har opfundet begreber som forfulgte, flygtninge, uledsagede børn samt NGOerne der økonomisk er holdt oppe af mennesker med en samvittighed der byder dem at gå på arbejde og klare sig selv, verden er styret af kommunistiske og socialistiske skatteopkrævere der deler pengene imellem sig og optræder som Franske solklovne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. december 2017 @ 11:35

 8. Var det ikke Storm P., der sagde, at akademikere det er dem, der læser i mange år for at forstå det alle andre vidste i forvejen. Men godt at professoren har indset hvad den hvide underklasse i Europa har sagt i 40 år.

  Kommentar by Satan — 16. december 2017 @ 11:45

 9. “En sandhed er ikke sand før én fra venstrefløjen har fortalt den.” – mener jeg at have hørt nogen sige engang.

  Kommentar by hestetyv — 16. december 2017 @ 11:59

 10. Utroligt man tilsyneladende skal være professor for at blive klar over det som vi “almindelige” dødelige har vidst og advaret om i årtier. Hvornår tager de såkaldte kloge skidtet fuldt og og acceptere at islam ikke er foreneligt med demokrati? Islam er ikke en religion men en syg forældet volds ideologi. Skal der gå yderligere 30 år? Deres egne lande har de ødelagt, nu er de med politikernes og de stupide feel good idioters velsignelse godt igang med at ødelægge vores. Endda finansieret af skatteborgernes penge. Islam er i strid med den danske grundlov. Forbyd det og påbegynd deportering før det er for sent. God Jul🌲

  Kommentar by Bang — 16. december 2017 @ 12:08

 11. Østrig har netop fået en markant højredrejet regering.
  Fremtiden vil vise hvad det betyder for resten af Europa.

  Kommentar by k.m. — 16. december 2017 @ 12:28

 12. Hul igennem.

  “det er et frilandsmuseum fyldt med parasitter..” Det lyder som Folketinget?!

  Kommentar by Sigwar — 16. december 2017 @ 14:45

 13. Og jeg kan oplyses, at noget lignende i årevis har kunnet læses inde på Den Danske Forenings hjemmeside Kort sagt – Falske argumenter

  Forskellen er blot, at DDF nævner en faktor 50, mens professoren når frem til en faktor 135.

  Netop derfor er det så vigtigt, at politikerne fra de etablerede partier vælges fra ved valg, for der har været en stor træghed i at gøre noget ved dette misforhold. Kun et pres om mistede stemmer vil hjælpe.

  Kommentar by T. H. — 16. december 2017 @ 14:56

 14. Pudsigt.– Anker Jørgensen sagde nøjagtigt det samme i 1969 ved et møde med Herlevs SIDs formand Sven Jensen. Derefter fik han udarbejdet og udgivet et kampskrift d.1. okt. 1970 mod værnemagerarbejdsgiverne og deres fremmedarbejderimport. Et genialt kampskrift. Derefter fik han indført indvandringsstop i 1973.- Alt i tråd med stifteren af det nationale socialdemokratis Lasalles bogudgivelser,tanker og “ideologi”.- Allerede i 1967 da Dks første moske blev oprettet i Hvidovre ,forudså A.J. de fremtidige problemer med muslimsk indvandring. Derfor stillede han så skrappe økonomiske krav til værnemagerarbejdsgiverne at det umuliggjorde importen.MEN Hilmer Baunsgårds 3parti regering blokerede alt( Radigale venstre, Venstre,Konservative)Borgelige aviser (jyllandsposten,Berlingske) kaldte det kommunisne at modsætte sig fr-arbejderimporten. Efter 1973 overtog de tyskerradigale gradvist magten i SD.Til arbejsgivernes jubel.

  Kommentar by dansker — 16. december 2017 @ 18:56

 15. 7 emmagad.- De national kommunisteske lande i central og Østeuropa tillod aldrig indvandring.– Da de liberale overtog magten i Ungarn tillod de en grotesk gældsætning (rent græsk) og indvandring i landet. Derfor Victor Orban– i absolut sidste øjeblik. De liberale skreg derefter som molboerne i grøften.

  Kommentar by dansker — 16. december 2017 @ 19:06

 16. Der findes endnu nogen ganske få lande, hvor nogen ganske få professorer tager sig lov til at sige sandhed.

  Kommentar by Bastardo — 16. december 2017 @ 19:11

 17. – Når de ikke har bedre argumenter og lider af faktarecistens- så bruger modparten altid argumentet – højreekstremisme-. For at få tanketomme Venstrefløjsaktivister til at reagere som pavlovske hunde.

  Hele argumentationen har intet med højre og venstrefløj. Det er spørgsmålet om vi skal hjælpe en – usekulær diktatorreligion (med sin førerprofet)- til magten via flygtinge, eller ej, og om vi kan binde os op på at hjælpe nogle af disse muhammedanere, som hader den frihed vi står for, og om vores børn og børnebørn, skal lide overlast pga muhammedanismen katastrofale indvirkning på globalt plan?

  Idiotiet om højre-venstrefløjs argumentationen er kun en undskyldning, for ikke at tage stilling til her og nu problemet, osm vores børn arver. God jul. mvh Michael unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. december 2017 @ 19:42

 18. Støt SIAD. Det I kan. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. december 2017 @ 19:43

 19. Hvad har Paul Collier/Tony Blair ikke været årsag til i Storbritannien. Det er et land der er tabt til islam. Og nu får Collier så skrupler!

  Vi har set set samme ske i Sverige, hvor en statssekretær Mikael Sandström under statsminister Frederik Reinfeldt udgjorde et makkerpar, og Reinfeldt udtalte: “Sverige er en humanitær stormagt.”

  Nu udtaler så Sandström:
  “”Der var et fåtal af indsigtsfulde og modige debattører som vovede at gå imod strømmen og advarede imod de konsekvenser, vi nu ser. Vi affærdigede dem. Mange af dem, der på meget rimelig vis kritisirede migrantionspolitikken, blev sat i bås med racister, populister og mørkemænd. Jeg skammer mig over, at jeg har medvirket i denne rigsmobning af disse debattører.”
  ”Humaniteten i den svenska migrationspolitiken har brutit samman. Den kris vi just nu ser är en följd av händelser bortom vår kontroll – krig, terrorism och sönderfallande stater. Men ansvaret för att situationen blev så allvarlig i Sverige är vårt eget. Flera regeringar, inte minst den som jag arbetade för under åtta år, har begått stora misstag i migrationsfrågorna.”
  (Sagt af statssekretær Mikael Sandström (for statsminister Reinfeldt) i tidsskriftet ”Kvartal” vol.3/2016, online: 2016-12-02, og i Weekendavisen ”Samfund” nr.50, s.03, 16.12.2017).

  Herhjemme har vi den såkaldte Jean Monet professor Uffe Østergaard:

  ”- den der identifikation af sprog, kultur og identitet er en romantisk fejlkonstruktion.”
  (Uffe Østergaard, historiker, i ”Uffe-ikke hin Spage” i Weekendavisen 12.06.1992).

  Uffe Østergaard regner ikke danskhed for noget af betydning.
  ”En dansker er det samme som en dansk statsborger”. Så enkelt er det. Andetsteds har han underbygget det med en henvisning til Grundtvig: ”Til et folk de alle hører, som sig regne selv dertil.”
  Men han fortier fortsættelsen, skønt han narturligvis kender den: ” -har for modersmålet øre, har for fædrelandet ild, resten selv som dragedukker sig fra folket udelukker, lyse selv saig ud af æt, nægte sig selv indfødsret.”
  (Uffe Østergaard, historiker, i Information 6.3.1996 og Bjørn Svensson i ”Angreb på danskheden.”

  ”Det eksisterende Danmark med Jylland, Fyn og øerne beboet af lyshårede danskere er en relativt ny foreteelse”.
  (Uffe Østergaard.historiker, i interview i Politiken 1.12. 2001).

  Denne renegat Uffe Østergaard, der i årtier har belært og skoset danskerne , at de var nærmest var småkårsfolk i deres hængen i Danmark, og deres negative reaktioner overfor udefra kommende. Fra denne herre, kunne man så i Weekendavisen ”Samfund” s.2/nr.15/15.april 2016 i artikel med journalist Arne Hardis ”Fort Europa” læse følgende fra Uffe Østergaard: ”- vi skal forsvare os med et jerntæppe, med trådhegn i fire baner, lyskastere og vagtpostere. Mange vagtpostere. Og til havs bevæbnede Frontex-skibe, som kan samle flygtninge op og sejle dem tilbage til den kyst, de kom fra.”

  Og de radikales Marianne Jelved har i året fortalt vidt og bredt, at partiet er uden skyld i de problemer Danmark står i!!!

  Disse personer er usselrygge, der altid vil være flexible. Ud på historiens losseplads, og lad os få genåbnet plantagen ved Viborg.

  Kommentar by der Adler — 16. december 2017 @ 21:03

 20. Plantagen ved Viborg? Hvad er det..

  Det er da godt at nogle “humanister” er kommet til fornuft, men som Adler m.fl. skriver, så er det fandeme sent at se lyset.. ca 25 mio. muslimer for sent. Man kan nok sige meget om de fhv. østeuropæiske lande, men i indvandringsspørgmålet har de modstået EU vanviddet forbilledligt, uanset Merkels mange penge.

  Kommentar by Zatopek — 16. december 2017 @ 21:22

 21. “Niels Jespersen: Venstrefløjen burde være lige så optaget af kriminalitet og arbejdsløshed blandt indvandrere som højrefløjen

  Når det kommer til beskæftigelse versus offentlig forsørgelse er der for ikkevestlige indvandrere og efterkommere stort set ikke er sket nogen fremskridt på tre generationer. men venstrefløjen ignorerer virkeligheden.”
  http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art6254659/Venstrefl%C3%B8jen-burde-v%C3%A6re-lige-s%C3%A5-optaget-af-kriminalitet-og-arbejdsl%C3%B8shed-blandt-indvandrere-som-h%C3%B8jrefl%C3%B8jen

  Kommentar by BE — 16. december 2017 @ 21:38

 22. Denne Collier er vel blot, ligsom Uffe Østergård, en Johnny-come-lately, eller som det vistnok står i Bibelen: “der er større glæde i himlen over en omvendt synder end over tusind retfærdige”. Disse ‘professorer’ er jo blot små tabere, der svajer i vinden med den til enhver tid herskende vindretning. Og nu, hvor vinden er ved at vende, svajer de med. Men er de virkelig værd at spilde krudt på? – Sidste gang slæbte vi jo heller ikke samtlige medlemmer af Det Radigale Venstre/DNSAP til Undallslund Plantage eller Lynetten, men overlod dem til evig vanære.

  Det samme gælder mange af dem, som der Adler citerer i sit fremragende værk Den Store Hukommelse. Små lusepustere og usselrygge. Den kohorte hvorfra stikkere rekrutteres. Overlever de borgerkrigen, – hvilket jeg betvivler – skal de naturligvis stå til regnskab, men det er ikke det samme som træskurene i Undallslund og på Lynetten. De bør forbeholdes de store fisk. Dem der havde og har det politiske ansvar. Og dem der gjorde det hele muligt: journalisterne og deres pengestærke bagmænd.

  Kommentar by Voldposten — 16. december 2017 @ 21:43

 23. her er et af mange : https://www.youtube.com/watch?v=t0jh0iegep4

  Kommentar by John no1 — 16. december 2017 @ 22:27

 24. Her er problemet.
  Pakistan? Marokko? Det er på ingen måde asyllande. Men er det overhovedet muligt at forklare dette til politikensegmentet. For- the children! The children! Why won’t somebody please think of the children?!
  http://politiken.dk/indland/art6257015/»Min-søn-kender-ikke-Pakistan.-Han-kender-kun-Danmark-og-han-elsker-Danmark«

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 16. december 2017 @ 22:48

 25. https://www.information.dk/moti/anmeldelse/2017/04/pinefulde-fortaelling-socialdemokraterne-udlaendingepolitikken

  Kommentar by anno — 16. december 2017 @ 22:55

 26. for sent at han vaagner

  Kommentar by poul sørensen — 16. december 2017 @ 23:53

 27. 24 anno. Ishøjs borgmester Per Madsen var fra starten i 1967 en radigal nyhipo , der stak en kniv i ryggen på nationale danskere socialdemokrater eller ej. Hans ” omvendelse” var ren internt socialdemokratisk taktik- sandsynligvis konstrueret af Ole Espersen,Birthe Weiss, Ritt bjerregårg og Aukenklanen.– for at undgå yderlig vælgertab til Fremskridtspartiet ” de passer deres ting, og de betaler deres husleje” Værnemagerarbejdsgiverne havde politisk fået indført,at fremmerarbejderne var udstyret med forsørgelseskontrakter ( familien blev i hjemlandet) der gjorde dem skattefri. Af samme årsag gik 400 til 500 ledige i Sids 2 største afd. Glostrup og Herlev.- Mens der var såkaldt “fuld beskæftigelse” (Et ideologisk skabt byggeboom -).Et af argumenterne for af få indført indvandrindsstop i 1973.- Ingen, INGEN rapporter sandsynliggjorde, at de var en samfundsøkonomisk gevinst.Tværtimod viste Anker Jørgensens rapport fra 1970 overbevisende det modsatte.- Kæmpestore lejlighedskomplekser stod mennesketomme i årevis, indtil indvandrerlobbyen politisk fremtvang atfremmedarbejderne fik tilladelse til at importere deres talstærke familier. Systemet med forsørgelseskontrakter fortsatte til 1996. Deres forældre og ekstrakoner og børn blev jo i hjemlandet.

  Kommentar by dansker — 17. december 2017 @ 00:03

 28. Jeg er den censurerede. Kim Poulsen er en vindbøjtel, opportunist og politiker!

  Kommentar by Nielsen — 17. december 2017 @ 02:24

 29. @26 Nielsen

  Helt ærligt, hvis det er den slags oneliner-tilsvininger, du er træt af at få censureret, så har jeg et forslag til dig – som er bedre for dig, for os, og for hvem du end har set dig sur på idag. Forslaget gives med det in mente, at opfordringer til at argumentere og påvise nok falder på døve ører. For det ville være det mest indlysende at gøre, hvis man vil undgå at få sine indlæg spist af “støjfilteret”.

  Forslaget:

  Skriv dog en email til den person, du vil tilsvine.

  – Bedre for dig, fordi du ikke censureres af dit mailprogram
  – Bedre for os, fordi vi ikke belemres med dine tilsvininger og klager over ikke at kunne tilsvine
  – Bedre for modtageren af svineren, fordi det er meget let at blokere emails

  På forhånd tak.

  Kommentar by Quark — 17. december 2017 @ 04:21

 30. Intet nyt under solen. Her er ikke tale om en klogere tilgang, men om en mere autoritær. Det er ikke “sandt”, når kloge mennesker siger det. Det er først “sandt”, når professoren siger det.

  I øvrigt er det ligegyldigt, om det er sandt eller ej. For det er ikke dét, Venstre tager stilling til. For Det Føderalistiske Venstre med Lars Løkke Rasmussen i spidsen er Danmark ikke vigtigt. EU og Det Nye Europa er vigtigt. Så Venstre vil blokere. Og det taburetliderlige LA vil følge.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. december 2017 @ 09:31

 31. @ 23 .. og Kuwait (mange fra det land!), Libanon, de såkaldte ‘palæstinensere’ har vi også mange af, Iran m.fl.

  Jeg ved, at flere iranere er kommet hertil på arbejsvisum! Har man hørt noget lignende?!

  Vi har en masse dygtige og ærlige danskere, som både økonomisk og mentalt kunne bruge et job, (vi har også mange hjemløse danske stakler, som kunne bruge en bolig!), men NEJ, UHA; står der en med brunfarve i fjæset og stort jihadskæg, så går kællingerne og pudebiderne på Borgen og i kommunen helt i selvsving, og ved slet ikke, hvilket ben de skal stå på af bar’ ærefrygt for sabelmanden! Han – og hans måske 4 koner og 26 børn skal seeeelvfølgelig først i rækken til en både skøn og varm bolig med fladskærm og alt muligt, tandlæge (jeg har hørt, at de får for 50.000 kr. gratis tandhjælp), læge, psykolog, intens jobtræning og måske en fed uddannelse, selvom han kun har gået i skole hver 3. dag i 4 år, fordi han skulle passe geder.

  Udlændinge fra både langtbortistan og Polen osv. stjæler levebrødet ud af munden på gammeldanskere, og aldrig har så mange måttet søge julehjælp, som i år! Ikke engang en oldgammel, kristen tradition som julehjælp kan danskere nu have i fred fra de lede snyltere fra islamistan!!

  Jeg har ingen respekt for politikerne! Ingen, og jeg ønsker dem alle – inkl. EU-banden – sat på et stort skib med låst kurs mod Antarktis og ingen radioforbindelse.

  En ide til Fadbamsen på Borgen: Hvad med selv at søge julehjælp til Danmark af fx Saudi Arabien og Kuwait?? Sig til dem, at deres voldsorgastiske fætre og monsterfede kusiner koster for meget!

  Kommentar by Kuffar — 17. december 2017 @ 11:17

 32. > Kuffar
  Lige bortset fra, at økonomiske migranter, der kalder sig flygtninge, efterkommere, indvandrere osv. er svært overrepræsenterede blandt julehjælpsansøgerne.

  Refugees NOT welcome.
  Jo da, gerne de ca. 500 kvoteflygtninge hvis vi må bytte dem for de unønskede spontane paddehatte, der pludselig dukker op og siger azul, hvoraf ca. 97% ikke er asylberettigede, men stærke unge mænd fra især Afrika (Congo og Nigeria er vist i front?), hvor de burde bygge deres taberlande op i stedet.

  Se fx DR Congo (en joke, det der med Demokratisk Republik), der principielt burde være blandt klodens mest velhavende nationer, men i stedet går til i intern negervold og kamp om den indtægtsgivende undergrund.

  Det siger en hel del om den lave intelligenskvotient blandt negre. Væsentligt under 90 i gennemsnit.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. december 2017 @ 13:24

 33. […] “Almost everyone come to Europe from countries where they were already safe,” he said, according to Danish newspaper Berlingske (pay wall) (extract at Uriasposten). […]

  Pingback by Oxford Professor: 135 Times More Expensive to Help Refugees In the West! – 10News — 22. december 2017 @ 16:00

 34. […] of Europe and Danish Uriasposten report on Oxford Professor Paul Collier’s recent speech for Denmark’s Social Democratic […]

  Pingback by Oxford professor: helping refugees locally 135 times cheaper than helping them here – Rise Of The Everyman — 27. december 2017 @ 21:38

 35. […] hovořil minulý týden na konferenci dánské sociálnědemokratické strany v Kodani. Profesor také odmítl myšlenku, […]

  Pingback by Oxfordský profesor: Pomoc uprchlíkům na místě je 135krát levnější, než jim pomáhat na Západě – almanach.cz — 29. december 2017 @ 08:42

 36. […] hovořil minulý týden na konferenci dánské sociálnědemokratické strany v Kodani. Profesor také odmítl myšlenku, […]

  Pingback by Oxfordský profesor: Pomoc uprchlíkům na místě je 135krát levnější, než jim pomáhat na Západě – archiv2k — 29. december 2017 @ 09:20

 37. […] by byl určitě dobrý nápad, neboť Paul Collier, profesor na Oxfordské univerzitě nedávno uvedl, že západní země by mohly pomoci více než stovce uprchlíků v jejich domovských zemích za […]

  Pingback by Studie: 70% Evropanů vidí rychlý populační růst muslimů jako vážnou hrozbu – almanach.cz — 23. april 2018 @ 07:42

 38. […] by byl určitě dobrý nápad, neboť Paul Collier, profesor na Oxfordské univerzitě nedávno uvedl, že západní země by mohly pomoci více než stovce uprchlíků v jejich domovských zemích za […]

  Pingback by Studie: 70% Evropanů vidí rychlý populační růst muslimů jako vážnou hrozbu – archiv2k — 23. april 2018 @ 08:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper