18. december 2017

Lillelund om kampen mod ’skjulte skattelettelser’: “… om Sorbits-forbruget blandt The Upper Ten”

Der kan ikke tælles til 90 uden Dansk Folkeparti, og uden et socialdemokratisk Dansk Folkeparti er enhvert borgerlig-liberalt jakkesæt langt fra ministerbilerne. Det er dog ikke desto mindre en fin kommentar af Niels Lillelund i Jyllands-Posten – De politiske kandestøbere

“Her er det på plads med en oplysning til folkepartisternes snu forhandlere: I bor i Danmark. Heraf følger, at hvis I bidrager til så meget som 50 øres lettelse af afgiften på en pakke SorBits, så vil I blive overfaldet af Socialdemokratiet med tilliggende medier, råd og eksperter og anklaget for at gennemføre skjulte topskattelettelser.

Man vil fremlægge visse undersøgelser, der viser, at SorBits især indtages af de allerrigeste i det her samfund. Eksperter, som f.eks. socialdemokraten Bent Greve, der er ekspert i alt og tilmed ansat på RUC, vil blive indkaldt (eller måske melder han sig selv) for at advare mod den stigende ulighed, og på samtlige statslige kanaler vil man panorere op og ned ad nordkysten blandt palæruder og sorte tegl, mens man messende forklarer om Sorbits-forbruget blandt The Upper Ten og håber at fange en millionær i hvide slacks med en golfbag på skulderen, en Porsche-nøgle i hånden og en pakke SorBits i lommen.

Sådan er det jo. Det er stadig Danmark, ja, måske er det netop i sådan et optrin, man finder kernen af Danmark. Så giv op. Den kamp kan I ikke vinde, selv ikke hvis I tog jer sammen til at lukke for milliardstøtten til Danmarks Radio.

Men det strammer til. For på Borgen, må vi forstå, er folkene med det tidligere humanistiske og nu let justerede menneskesyn parat til at tilbyde det vildeste paradigmeskifte i udlændingepolitikken til gengæld for skattelettelser, og dog virker Thulesen-Dahl ikke interesseret. Han er allermest bange for skjulte topskattelettelser, for i kulissen raser Bent Greve mod den lettede skat på fri mobiltelefon, der muligvis også kan betyde, at de rige svin kan sidde og bingeNetflix helt gratis dag ud og dag ind; ‘Vi kan ikke se det i aftaleteksten. Men regeringen og Dansk Folkeparti har nok ikke tænkt, at disse abonnementer skulle være skattefri. Det ville føre til et endnu større skattetab og øge uligheden i samfundet endnu mere.’

Siger han i fuldt alvor.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/89915/trackback

9 Comments »

 1. Det rammer vist meget godt.

  Kommentar by Henrik True — 18. december 2017 @ 16:29

 2. Bare hold fast i bordkanten, DF.
  Hvis LA og resten af regeringen vil have skattelettelser til de rige svin skal det koste alvorlige stramninger på udlændingeområdet.

  Kommentar by Peter Larsen — 18. december 2017 @ 16:38

 3. Gentagelse fra Vers 33 i forrige afsnit…Julehjælp….flæskestegsopskrift….se afsnittet om Palestinænsernes dødskørse…kommentar 33……flæskestegsklubben. God jul :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. december 2017 @ 16:45

 4. Danmark er pinedød nødt til at lave stramninger på den fuldstændige og vanvittige indvandring af de unævnelige. Derfor skal min opfordring være: Hold fast med begge hænder DF.! Det er sidste udkald.

  Kommentar by Centerpoint — 18. december 2017 @ 16:50

 5. PS: DR delenda est.

  Kommentar by Quark — 18. december 2017 @ 17:31

 6. Man kan give skattelettelser og øge velfærden, men det kræver noget kreativ tænkning hvilket er en mangelvare hos DF. For eksempel kan man fyre 50.000 djøf papirnussere i det offentlige og hos halvoffentlige NGOer, og man kan overlade mere ansvar til folk selv, frem for at have støtteordninger og institutioner til det hele.

  Kommentar by Zatopek — 18. december 2017 @ 18:16

 7. Et af Niels Lillelunds ringeste indlæg. — En række af Fremskridtspartiets medlemmer– med de holdninger som i dag er i Dansk Folkeparti– forsøgte at nationalisere Frp.(Afliberalisere).- Et møde blev afholdt på restaurant Hedelund i Brønderslev i starten af 1990erne med bl.a. Pia Kjærsgård. Konklusionen var gennemtænkt og velformuleret. Det var irrationelt og tidsrøvende besværligt ,at beskæftige sig med Frp. Der var bred enighed om : At Dk manglede et 100% nationalt dansk parti,som kun var forpligtet overfor etniske danskere. At direkte demokrati efter svejtsisk forebillede skulle indføres.At EU medlemskabet hørte hjemme på samme mødding som det opsagte medlemskab af det Tysk Romerske rige.Udlændingeloven af 1983 skulle ud til folkeafstemning.Rigsfællesskabet skulle styrkes og være ens for alle (bl.a. en national vejrmelding for hele riget) – eller skrottes.m.m.- N.L. økonomiske indsigt er omvendt proportional med hans formuleringsevne.

  Kommentar by dansker — 18. december 2017 @ 18:43

 8. De rige får skattelettelser.
  De fattige får flere perkere.
  Sådan går det hver gang.
  Det er kun de velhavende og perkerne. Der bliver rigere.
  Sådan har globalisterne skruet systemet sammen.
  Vi andre er moderne slaver. Der kæmper hver dag i hamsterhjulet. Vi kommer
  Aldrig videre pga brandbeskatning og sindsygt høje afgifter.
  Bankernes renter og inflation.

  Kommentar by XXXXX — 18. december 2017 @ 23:45

 9. “De rige svin” er problemet. Ingen tvivl om det. Blot ærgerligt at der er så få.
  Men der er rigtigt mange, der lever af skatter betalt af “de rige svin”. Derfor skal “de rige svin” betale mere – ikke mindre – i skat.
  Progressiv skat sikrer, at de, der ikke betaler skat eller ikke betaler ret meget i skat, får kontant overskud på velfærdsstaten, som de har købt med deres stemmer ved valgene. Win-win?

  Kommentar by A-mad — 30. december 2017 @ 12:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper