1. januar 2018

Genforeningen 1920: “Vi er Danske og vi vil vedblive at være Danske”

Husets overnattende teenagere er mere stille nu, end da ‘Slesvigeren’ og undertegnede kom hjem ved 04-tiden, og skulle jeg ikke på arbejde om lidt, så havde jeg nok sovet lidt længere. Min gæst havde en flot gave med, og budskabet er værd at tænke lidt over nu hvor vi skriver 2018: “Vi er Danske og vi vil vedblive at være Danske”.

(Tryk ved ‘Max Petersen’, ca. 1920; NB: Mobilfoto)

Vi er danske, og vi vil vedblive at være danske! – Dette sind, denne samling har de ikke fået fra os. …

Duer vi danske, eller duer vi ikke?

Skal Danmark have en fremtid, eller skal dette ældgamle og i tusinde år ærefuldt kæmpende rige nu visne hen og trampes ned, under allehånde påskud, svigtet af sine egne sønner?

Det er Dybbøls spørgsmål til os.

Det er det spørgsmål, som den 18. April retter til os.

De, der svarer: Nej, Danmark skal ikke forrådes. De, der svarer: Ja, Danmark skal bestå. De må huske, at svaret er ikke givet med en skåltale og et hurraråb, det gives, kun i handling, i arbejdet og ved valgene, i rigsdagen og i hjemmet, hver dag, så længe de lever.

Kun med et sådant nej og et sådant ja kan vi ærligt mindes Dybbøldagen. Alt andet er at håne de døde og spotte livet. Når vi mindes kampen, må vi love: Således vil også vi kæmpe. Når vi mindes nederlaget, må vi love: Næste gang skal våbnene være i orden og værnet fast.

Vi, der vil dette, vi takker de gamle, dem, der stred, og dem, der faldt. Vi spørger ikke om højremand eller venstremand eller socialdemokrat. ‘Søger først det ene fornødne, så skal også alle disse andre ting gives eder.’

Først Danmarks frihed og ære.” (Valdemar Rørdam, Dybbølsdagen, 1914)

Oploadet Kl. 12:51 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90129/trackback

42 Comments »

 1. Og hvad bringer det nye år så med sig? Flere muslimer, flere konflikter, mere kriminalitet og større offentlige udgifter. Og næste år igen? Flere muslimer, flere konflikter, mere kriminalitet og større offentlige udgifter. Og så videre så langt man overhovedet magter at tænke.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 1. januar 2018 @ 13:30

 2. Smukt skrevet, jeg har søgt om store dansker der kommer med veltalende kampgejst til folket. Og her er de så, man skal så bare mere end hundred år tilbage i tiden, for at finde ligemænd som kære lige så meget for vor kulturarv og fædrelandet, som en selv.

  Det er sådan en tale jeg vil se frem til Dronningen og landsmænd gav til folket. Vi har så meget at tabe på det spor Danmark eller for den sags skyld Europa køre ud af den dag i dag. Jeg er ked af at sige det, men vores land har for mange fjender, udenlandske som indenlandske, indfødte som tilkommer.

  Må 2018 og årene fremad, blive oplysningens tid, hvor alt og alle bliver hevet frem i lyset, gransket, målt og vejet.

  Kommentar by Jan Huus — 1. januar 2018 @ 13:30

 3. Stærke ord, Kim.
  Min tipoldefar blev hårdt såret i 1864.
  Havde jeg bare alderen og våbnene, først ordene siden det blanke stål, ville jeg også drage i krig.
  For det er jo krig, først på ord, siden…
  Jeg orker ikke en virkelig krig på ord, endsige våben.
  Jeg kommer med nogle små (absurde) pip af og til for at vise, hvor absurd situationen er.
  De unge må gøre det grove arbejde – som i 1864 og under besættelsen.

  Kommentar by Catfish — 1. januar 2018 @ 13:55

 4. Nu kan man jo diskutere, hvor nationalt indstillet Valdemar Rørdam var. Da Tyskland angreb Sovjetunionen i juni 1941, skrev han følgende digt, der blev bragt i det nationalsocialistiske studenterblad “Akademisk Aktion”:

  “Saa kom den Dag, som vi har ventet længe!
  Nu viser Tysken sig sin Kampkraft værd.
  Vogter han mod vor Vilje Danmarks Vænge,
  havde vi nok selv svigtet Vagten dér.
  Men jeg skal love for, at danske drenge
  vaagner ved Fodslaget af Finlands Hær
  paa Marsj med Tysklands mod den fælles Fare.
  Vi har dog samme livsrum at forsvare.”

  Tilsvarende skrev han et hyldestdigt, da SS-Obersturmbannführer Christian Frederik von Schalburg, der havde været chef for Frikorps Danmark, faldt på Østfronten den 2. juni 1942.

  I dag, hvor vi kan se, at det går helt ad helvede til i Europa, selv om De Allierede vandt 2. Verdenskrig, er vi enkelte, der ikke kan lade være med at spekulere på, om det havde stået lige så slemt til, hvis tyskerne havde vundet krigen, men det er en helt anden historie.

  Man behøver kun at høre på dronningens nytårstale og reaktionerne herpå for at forstå, hvor perverst og unationalt det åndelige klima i Danmark er blevet. Hvert år undres man over danskernes ufattelige dumhed, når så mange roser dronningen for at have udtalt sig så umådelig klogt, skønt hun bare læser en tale op, der er skrevet i Statsministeriet. Talen er altid bare et opkog af de holdninger, der er på mode i politisk korrekte kredse i Danmark. Min egen reaktion på hendes nytårstale i år kan udtrykkes i ordene: “Fy for satan”.

  Kommentar by Søren Andersen — 1. januar 2018 @ 14:05

 5. Søren Andersen Udmærket kommentar. Hitler var en galning, en historisk forbryder, men var han ikke gået mod øst, ville Tyskland sandsynligvis havde vundet, og så var vi sluppet for folkevandringen fra Afrika og Mellemøsten.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 1. januar 2018 @ 14:50

 6. Søren Andersen — 1. januar 2018 @ 14:05

  Nu ville Stalin heller ikke indse at Hitler vendte sig imod ham og begyndte at bekrige ham, før til allersidst, men mon ikke der har været den samme gængse fake news i Danmark som der er i dag(i det mindste kaldte man det ved rette ord – propaganda), politikerne var jo også meget venligstemt overfor den Tyske regering dengang.

  Kommentar by Jan Huus — 1. januar 2018 @ 15:16

 7. Muhammedanerfrit Danmark tak. Egentlig har jeg intet imod udlændinge, som giver lidt kulør, men ikke muhammedanere, som leger herrerfolk med deres modbydelig religion. Bare de klare sig og bakker Danmark op, som det frie demokratiske land det er.
  Se youtube: Up yours. Australsk sang (Country). Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. januar 2018 @ 16:25

 8. Youtube – Douglas Hendriex (cirka pr hukommelse) – Up yours-

  Kommentar by Michael Unna — 1. januar 2018 @ 16:27

 9. Dronningens nytårstale (som jeg kun har hørt via DdR radioavisens tiljubling af kombardo til alle de dygtige gedehyrder) er helt på højde med den herostratisk berømte “dumsmarte bemærkninger”

  Føj for satan

  Kommentar by Træt — 1. januar 2018 @ 17:05

 10. Skønt mere end de fleste beskyldt for “nynazisme” hører jeg ikke til dem, der kunne ønske et andet udfald af ww2. Selv uden en verdenskrig ville nazisterne trods alt have forvoldt langt flere europæiske ofre end indvandringen, hundredtusindvis af civile tyskere og millioner af østeuropæere, gennem historien som i dag Europas grænsevagter, nåede jo på få år at slagtes (snarere på trods af end på grund af krigshandlinger) som en forsmag på det, der ville være kommet. Men Tyskland var sandsynligvis også på sigt blevet overvundet alene pga. USA’s beslutsomhed imod det og pga. den ægte nationalisme også fra danske, der ville stritte endnu mere imod at blive dirigeret af en Neuropa-Gauleiter end af EU-kommissærer … Rette historiske alternativ er et traditionelt konservativt (militær)regime i Tyskland fra 1933 med kontinuitet af Europas bærende værdier frem til i dag; bruddet med disse blev alene muliggjort og legitimeret af nazismens excesser… Indvandringens trussel mod europæerne i dag er i øvrigt ikke primært etnisk – der er ingen tegn på større egentlig folkeblanding, tværtimod trækkes linjerne skarpere op ved sameksistens (truslen er vor egen indre svækkelse og uddøen) – men et sammenbrud af civilisationen, som også nazismen i sig selv var et udtryk for.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 1. januar 2018 @ 17:55

 11. Den manglende assimilering er en gylden chance for en med kirurgisk præcision udført etnisk udrensning.

  Til den tid har jeg mistet alt mit hår, og vil ikke savne min irakiske frisør.

  Kommentar by Træt — 1. januar 2018 @ 18:55

 12. @11 – Træt
  Det er jo det fascinerende ved spaniens udrensning (inkvisitionen), at efter 700 års indvandring og besættelse, kunne man stadig kende forskel på ven og fjende. 700 år!
  Men næste generation bliver meget bedre!… eller noget…

  Kommentar by Ib Andersen — 1. januar 2018 @ 19:11

 13. Så har statsministeren talt. Indvandrer problemet skal løses ved at brække boligkvarterer ned og fortynde antallet af kulturberigerne ud over det hele.
  Ikke et ord om udvisning af de værste.
  Det eneste man kan konkludere, er, at det hjælper intet, men koster kassen.

  Kommentar by Menig 442 — 1. januar 2018 @ 19:51

 14. @Kommentar by Menig 442 — 1. januar 2018 @ 19:51

  Ja det var utrolig meget skuffende, at fjolset ikke gjorde noget væsentlig ud af at varsle effektive hjemsendelser, opgør med vanvittige konventioner og stop for indvandring af muhamedanere.

  Kommentar by Knud — 1. januar 2018 @ 20:04

 15. #10 Det var Tyskland, der erklærde USA krig efter Pearl Harbor, ikke omvendt. Havde tyskerne fuldført operation Søløve og indtaget Storbritannien, istedet for at gå mod øst, og undladt at støtte japanerne, ville amerikanerne højst sandsynligt have nøjedes med at beskytte Canada, og skaffe sig kontrol over britisk Vestindien, Grønland & Island.

  Kommentar by Odo — 1. januar 2018 @ 20:20

 16. #15 Sådan var det, men taler man kontrafaktisk, tvivler jeg dog på – selv bortset fra Roosevelts stærke ønske om at finde anledning til at gå imod nazismen -, at man havde siddet passiv ved tysk overtagelse af Storbritannien… Men i øvrigt var Det 3. Rige vist også så opbygget på personkulten om Hitler, at det efter ham var svækket hurtigere end Sovjet (med en endnu stærkere modreaktion end p.t.?). Men min hovedpointe var dog også blot, at filosoferer man for og imod nazismen, må man tænke i alternative forløb omkring 1933 og ikke på (relative) detaljer i den senere begivenhedskæde, som Hitlers idiosynkrasier nogenlunde havde fastlagt, når han én gang var ved magten.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 1. januar 2018 @ 20:41

 17. @ Knud

  Hvis du virkelig er skuffet over Lars Løkke, så må du godt nok være en meget optimistisk mand.

  Nedrivning af ghettoer er politisk spin, som skal markedsføres som den store “løsning” forud for det næste folketingsvalg. Herefter må de så finde andre håbløse “integrationstiltag” som der så skal smides flere millarder efter.

  Kommentar by kenneth — 1. januar 2018 @ 20:42

 18. @17 – Enig, ghettoerne er ikke Ghettoer på grund af arkitekturen men de mennesker der bebor arkitekturen. Derfor hjælper det fedt at rive dem ned så længe man ikke smider beboerne hjem… og det tør Lars jo ikke for konventionerne

  Kommentar by redneck — 1. januar 2018 @ 21:48

 19. Hvordan kan det mon være?:

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10161462/skal-der-indfoeres-zoner-for-fyrvaerkeri-eller-skal-nytaarsraketter-forbydes/?st=1

  Kommentar by Margrethe — 1. januar 2018 @ 22:24

 20. I øvrigt svarer nedrivning af ghettoer til at bekæmpe skvalderkål ved at grave det op klumper og smide det over hækken til naboerne…

  Kommentar by Margrethe — 1. januar 2018 @ 22:25

 21. Ghettoerne skal tværtimod bevares, og udstyres med deres egne skoler, hvor indbyggerne kan forberede sig på livet i deres hjemlande, når de skal hjemsendes. Danskere er de ikke, uanset fødested og passets farve.

  Kommentar by Træt — 1. januar 2018 @ 23:06

 22. Straksopbremseren erklærer helt frejdigt i nytårstalen; uden den mindste ansats til blusel, at han vil afskaffe ghettoerne? – Nej, nej du gamle! Det er sgu desværre for sent!

  Det bliver i stedet ghettoerne der afskaffer Straksopbremseren; endda sådan helt lovligt, på demokratisk vis, simpelthen blot ved at benytte stemmesedlen ved næste folketingsvalg.

  Kommentar by T. Flodur — 2. januar 2018 @ 01:17

 23. “Ghettoerne er ikke Ghettoer på grund af arkitekturen, men de mennesker, der bebor arkitekturen”. Rigtigt Redneck (21:48). Der kommer måske en tid, hvor vi vil betragte det som en “gylden chance for en med kirurgisk præcision udført etnisk udrensning”, siger Træt (18:55). Som talt ud af min mund. Problemet SKAL løses. Snyltegæsterne SKAL væk.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 2. januar 2018 @ 02:05

 24. Vi har intet andet valg end det mellem at sejre eller dø.

  At sejre betyder i denne sammenhæng at deportere eller på anden måde uskadeliggøre så mange af de fremmede grænseoverløbere så det gennemsnitlige danske genom kan fortsætte som det har gjort i århundreder, også med de mindre tilførsler og ændringer som altid har fundet sted.

  Alt afhængig af hvilke “gæster” der er tale om, hvor kulsorte afrikanere selvfølgelig kvalitetsmæssigt vil være mere til skade end f.eks. en lyshudet Iraner. Der skal ikke mange Somaliere til før det vil kunne ses på vore børnebørn og oldebørn. Så det gælder om at skille sig af med sådanne individer som første prioritet. Når vi når til Polakkerne kan vi begynde at tage det mere roligt. Stik mod gældende kulturmarxistske, men også mod Civic Nationalism / Nationalkonservatisme normer er udseendet og hudfarven enorm vigtige.

  Det betyder langt mindre at der skjuler sig en lyshudet tyrk blandt dine forfædre, for det vil knapt nok kunne ses. De synlige etniske forskelle er meget vigtige, fordi de er omvandrende symboler på vores etnicitet / folk. I nu forbinder man Skandinaver med lyshårde lyshudede mennesker. Men den mørke ulykke kan snige sig ind hurtigt eller langsomt, resultatet bliver det samme i sidste ende.

  Vore gener er vores mest dyrbare arv. Alt andet, som f.eks. kultur og religion kan erstattes eller repareres, men vi kan endnu ikke stå op fra døden, eller genskabe dinosaurerne.

  Kommentar by Balder — 2. januar 2018 @ 07:06

 25. Ghettoer skal jævnes. Hvorfor? Jeg ser det nemmere at de er samlet et sted, end at sprede dem og ødelægge endnu mere.
  Engang var danskeren (jyden) noget man skulle forsvare sig imod. Når nettet studeres kan man læse om diverse anlæg i Tyskland/Sønderjylland vendte imod nord. Æ vold er et af dem. Forsvars værker ved Haderslev fjord og deslige. Og senere tyskernes armerede anlæg efter 1 ww tværs over. Altså man frygtede jyden åbenbart.
  Vores angreb (korstog) imod islam sker desværre langt fra Danmark i lande, der alligevel ikke ønsker stemmeret. Så hjem og hjælp vore brandfolk kan færdes frit ved brande i ghettoer. Men hvordan?

  Kommentar by P — 2. januar 2018 @ 07:33

 26. I det nye år kommer til at handle om at overbevise “Civilnationalisterne” på dansk ca. “Nationalkonservative” om, at denne racefornægtende Frankfurterpølseerstatning er en urealistisk sutteklud.

  Fra enhver synsvinkel handler det i sidste ende om identitet, of identitet er i højeste grad afhængig af etnicitet, selv for dem som ideologiske set fornægter race uligheder.

  På den amerikanske Conservative / Alt Light / Alt Right scene bliver folk nu konverteret i bundtevis til det man i Danmark dæmoniserende kalder for “biologisk racisme”. Det viser sig, at så snart normale veltænkende fordomsfri højreorienterede og liberalister (Liberals) møder en velinformeret og veltalende “biologisk racist”, så går der en måneds tid og så er de “om”. Det minder lidt om min ungdom, hvor det gjald om at få “squares” til at se lyset, oftest begyndende med at lære at nye en grøn cigar og opdage deres lyster. For mit vedkommende er kampen stadigvæk mere eller mindre den samme; bortjag mørket og fremme lyset og oplysning.

  Men ja, i Danmark sakker vi nok lidt bagud; der er stadigvæk meget flokdyrsmentalitet og socialdemokratisk tyrkertro, i USA er der stadigvæk lidt mere af den rebelske ånd, som kendetegnede de første Amerikanere. Amerikanere har heller ikke det samme betændte forhold til racebegreberne, da de har været meget accepteret af de fleste.

  De fleste af de mere intelligente og oplyste USA-negre anerkender det, og de lidt pinlige raceforskelle; de forholder sig til realiterne, hvilket er godt. Mange af dem er blevet klar over at de Hvide slet ikke har været de værste, og ser med frygt de latinamerikanske mestizoer gøre deres indtog. De er klar over at de som gruppe formentlig altid vil være de underlegne, og støtter nu fortsat hvid dominans (((nå ja))) frem for flere etniske eksperimenter.

  Men for at vende tilbage til hovedpunktet: De amerikanske Alt Light / Cuckservatives er i massevis ved at forlade det synkende skib lastet med kulturmarxistiske løgne, da simpel rationel analyse har vist at denne politik ikke er en holdbar løsning på det igangværende folkemord. Det kan bevises med tal og statistikker. I samme omgang bliver de fleste redpilled omkring “JQ” det jødiske spørgsmål, hvis erkendelse er af lige så stor betydning som erkendelse af de etniske, biologiske og demografiske realiteter.

  Nu må vi se om de danskere som efterhånden burde vide bedre, endelig indser deres kolossale fejlen på dette brandvigtige område. At det så kan koste dem anseelse hos fjenden burde ikke spille en rolle for nogen som helst som vil deres folk det bedste.

  Biologisk racisme er en menneskeret ikke en kriminel forbrydelse!

  Kommentar by Balder — 2. januar 2018 @ 07:37

 27. Her er en dansker Jan Jacobsen formentlig med lidt grønlandske gener formoder jeg) ved at blive Red Pilled af de officielle uomstridte ledere af det danske “Alt Right” (ifgl. Berlingske Mikkel Andersson); duoen Boatsinker og Lord Lolland:

  https://www.youtube.com/watch?v=qytzvYipC4I

  Andre eksempler er on line live konverteringen af Lars Hedegaards tidligere samarbejdspartner, den uforfærdede Ingrid Carlqvist (den foregår i et radioprogram med Deanna Spingola) som der linkes til på siden:

  http://blog.balder.org/?p=1678

  Kommentar by Balder — 2. januar 2018 @ 07:58

 28. @ P

  “Ghettoer skal jævnes. Hvorfor? Jeg ser det nemmere at de er samlet et sted, end at sprede dem og ødelægge endnu mere.”

  Selvfølgelig er det nemmere at have dem samlet et sted, men når nu danskere flygter fra de områder og politikere fører krig mod danskerne, så skal de jo ikke have lov til undslippe den muslimske zone.

  Nej, boligerne skal rives ned og muslimerne herfra skal placeres forrest i boligkøen således at de endnu velfungerende lejeboligområder bliver fyldt op med muslimer.

  Det kan være at man så bagefter tager den “svenske” løsning i anvendelse hvor kommuner køber ejendomme op til “flygtninge”. Så kan ejerboligområder også blive kulturberiget.

  Kommentar by kenneth — 2. januar 2018 @ 10:11

 29. @Søren Andersen 4.14:05.
  Tak for nogle spændende, forbudte tanker, nu hvor fjenden igen står for døren.

  Der er lissom de altdominerende røde historikeres marxistisk baserede ‘fortælling’, så småt er ved at krakelere. Den som skole-
  og videregående undervisning samt statens massemedier, DR og TV2, har bygget på.

  Efter grundigt at have studeret den spanske borgerkrig (af bl.a Anthony Beevor, som er mere nuanceret end de hidtil altdominerende røde historikere) er jeg kommet til den slutning, at Francos oprør var nødvendigt, hvis man ville stoppe Stalins oprettelse af den kommunistiske lydstat, der var på vej på den Iberiske halvø.

  Franco fik med relativt få omkostninger stoppet, at Spanien blev et kommunistisk diktatur styret af Stalin. Han kaldte det ‘Reconquista’, som dengang islam og muslimerne blev endeligt fordrevet fra Spanien i 1492. Han genindførte monarkiet i 1947 og demokratiet indførtes efter hans ønske efter hans død i november 1975.

  Hitler og Stalin var to alen ud af ét stykke. Stalin udryddede sine medborgere, fordi de havde ‘borgerlig’ og ikke ‘proletarisk’ klassebaggrund. 10 gange flere end Hitler udryddede, fordi de var fødte jøder, som var forhadte lånehajer og kapitalister, hvilket var den folkelige opfattelse hos flertallet af de europæiske befolkninger, dengang man lånte pengene til at klare huslejen hos ‘jøden’ og derefter skulle betale tilbage med renter over mange år. Man følte at jøden udnyttede ens nød til egen vinding. Det var hans medfødte natur.

  Mange af dem, der meldte sig til Frikorps Danmark, havde kæmpet på finsk side mod russerne under vinterkrigen og det var derfor forståeligt, at de søgte at få revanche. Bagefter så det ikke så smart ud.

  Jeg fik selv den forbudte tanke, at der burde oprettes et nyt ‘Frikorps Danmark’, der kunne nedkæmpe den muslimske besættelse af Danmark. Alene tanken om, hvor forargede de røde landsforrædere ville blive over en sådan ny aktør, gør én gladere?

  Kommentar by A-mad — 2. januar 2018 @ 10:37

 30. 24 Balder

  “Vore gener er vores mest dyrbare arv. Alt andet, som f.eks. kultur og religion kan erstattes eller repareres, men vi kan endnu ikke stå op fra døden, eller genskabe dinosaurerne”

  Balder du fremfører et væsentligt statement her; henset til Kold Vinter-teorien så har du en oplagt pointe!

  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8567102/frygt-danmarks-fremtid/

  Kommentar by Anonym — 2. januar 2018 @ 13:44

 31. 24 Balder

  “Vore gener er vores mest dyrbare arv. Alt andet, som f.eks. kultur og religion kan erstattes eller repareres, men vi kan endnu ikke stå op fra døden, eller genskabe dinosaurerne”

  Balder du fremfører et væsentligt statement her; henset til Kold Vinter-teorien så har du en oplagt pointe!

  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8567102/frygt-danmarks-fremtid/

  Kommentar by Anonym — 2. januar 2018 @ 13:45

 32. 24 Balder

  “Vore gener er vores mest dyrbare arv. Alt andet, som f.eks. kultur og religion kan erstattes eller repareres, men vi kan endnu ikke stå op fra døden, eller genskabe dinosaurerne”

  Balder du fremfører et væsentligt statement her; henset til Kold Vinter-teorien så har du en oplagt pointe!

  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8567102/frygt-danmarks-fremtid/

  Kommentar by Anonym — 2. januar 2018 @ 13:44

  OBS: Der er tilsyneladende sket en fejl i afsender meddelelsen – Svaret til Balder er ikke forfattet af Anonym, men af undertegnede!

  Kommentar by T. Flodur — 2. januar 2018 @ 13:51

 33. 26 Balder) Biologisk racisme ? Forkert formuleret. Sådan: Biologisk racebevidsthed. Hvilket er en demokratisk rettighed. Kultur. alt. Udspringer af biologi. Raceforskellene er som et isbjerg. De 10% kan ses, resten er under havoverfladen. Her under huden. Hvilket bl.a. er den videnskabelige grund til produktion af etnisk medicin i USA, Japan,Indien mm. Hvis alle mennesker var ens, var der ingen kulturforskel.

  Kommentar by dansker — 2. januar 2018 @ 18:53

 34. @dansker: “Biologisk racisme ? Forkert formuleret.”

  Du har egentlig ret, men “racisme” er så handlemåder som udspringer af racebevidsthed. Jeg bruger også ordet “racisme” i denne sammenhæng i stedet for det mere korrekte “racebevidsthed” for at tage brodden af det ord.

  Kommentar by Balder — 2. januar 2018 @ 21:16

 35. @T. Flodur

  Helmuth Nyborgs teorier handler om IQ og nyttevurderinger, men mine hensyn handler om mennesket og folket. Men magthaverne er nok mest interesseret i de materielle og økonomiske aspekter, så der vil Nyborgs forskning utvivlsomt kunne gøre gavn.

  Ifølge Nyborgs teorier ville det have været “gavnligt” for samfundet hvis vi havde importeret 300.000 Sydøstasiater i stedet for Arabere og Negre, mens det set fra min optik kun gør lidt forskel, selvom det måske ville være mere behageligt og smertefrit at blive fortrængt af Kinesere i stedet for af sortsmuskere sydfra.

  Kommentar by Balder — 2. januar 2018 @ 21:32

 36. 33 Dansker
  Jeg læste indlægsedlen på et medikament, som lægen gav mig. Her stod, at dette medikament tåles ikke af asiater.
  Altså multikultur vil give sundhedssektoren store udfordringer, som ingen politikere har spekuleret på. Det er et godt eksempel på entropiens vækst, mere uorden i systemet.

  Kommentar by Menig 442 — 2. januar 2018 @ 22:05

 37. Det er jo netop en ret åbenlys forskel på Nye Borgerlige og Stram Kurs. De er parate til at fylde landet med kinesere. I millionvis, hvis det gavner den øvre middelklasse på bundlinien. Vi vil have Danmark som danernes hjem.

  Kommentar by Kim Poulsen — 2. januar 2018 @ 22:05

 38. @Kim Poulsen

  Stram Kurs ville sikkert kunne få endnu mere støtte hvis formanden f.eks. gad besvare henvendelser via email.

  Kommentar by Balder — 2. januar 2018 @ 22:32

 39. 35 Balder

  Hold nu næsen i sporet Balder ;-) – Du gør opmærksom på, at vi har en unik arvemasse som vi skal værne om. Det synspunkt støttes og dokumenteres vist også, blandt andre, af Helmuth Nyborgs forskning (Kold Vinter-teorien) – Det betyder, at det kan dokumenteres, at vi IKKE beriges af indvandring fra Mellemøsten! Som det ellers hævdes af en hal masse tosser – Slet ikke hvad angår IQ, og overhovedet ikke hvad angår deres barbariske skikke og levevis! – Det var sådan set bare det jeg ville frem med da jeg kommenterede dit indlæg.

  Kommentar by T. Flodur — 3. januar 2018 @ 10:02

 40. ->Balder:

  Vi er ret glade for jøder – og formanden har nok travlt. Du kan evt. prøve at sende til mig, kim (prik) poulsen (kruset dulle ) stramkurs ( dot) dk

  Jeg er næstformand.

  Kommentar by Kim Poulsen — 3. januar 2018 @ 12:30

 41. @Kim Poulsen

  Tak Kim, næste gang jeg har et godt indfald skal jeg huske det. Jeg sendte mailen under mit borgerlige nick som jeg ikke regner med jeres formand er bekendt med, hvis han er er jeg beæret, og der var ikke noget uanstændigt i det, men bl.a. en kommentar på hjemmesidens funktioner i forbindelse med indsamling af underskrifter.

  @T. Flodur

  Jeg forstod dig godt, men ville bare påpege de små forskelle.

  Kommentar by Balder — 3. januar 2018 @ 17:52

 42. Alle bedes huske på, at vi er kun blevet kulturberiget, vi er ikke blevet genetisk beriget. Det er i realiteten tid vi får forærende. Vi smøler i disse år, problemet vokser, men med kirurgisk præcision vil vi om nogle år kunne skære svulsten væk uanset, hvor stor den er

  Kommentar by Tommy Jørgart — 4. januar 2018 @ 00:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper