9. januar 2018

Forudsigelser for 2018: Opbrud, eller mere af det samme?

Et nyt år giver mulighed for at kigge både bagud og fremad: Vurdere året der er gået, samt gøre sig forhåbninger og forudsigelser om året der kommer.

2017 var et.. so-so år for dansk udlændingepolitik. På den negative side har Lars Løkke vist sig som aldeles uambitiøs på udlændingepolitikken. Han er måske god til at virke retorisk “tough”, men så længe han nægter at tage det afgørende opgør med konventionerne så er det varm luft og intet andet.

DF har desværre slået ind på samme bane. Partiet fortjener respekt og anerkendelse for at have vundet en symbolsk kamp tilbage i 00’erne, men så længe partiet ikke vil presse Løkke til at ændre kurs, så fortsætter indvandringen.

Der er desværre intet der tyder på at hverken Venstre eller DF vil foretage en markant kurs-ændring. Løkke er igang med at gentage talking points fra Fogh-tiden og selv ikke 208 udlændingestramninger eller trække-vejret-forbud i ghettoerne vil ændre den gradvise befolkningsudskiftning. Kun et total-opgør med konventionerne har dette potentiale.

På den positive side, er der en potentiel game-changer samt en mentalitets-ændring undervejs i dansk politik.

Den potentielle game-changer hedder Nye Borgerlige. For første gang har Danmark et reelt alternativ til DFs midtersøgende kurs. Nye Borgerlige med Pernille Vermund i spidsen har en reel chance for at komme i Folketinget, og selv med kun 2-3% opbakning kan de presse Løkke, hvis de vil. Om de virkelig vil er selvfølgelig et helt andet spørgsmål. Et af NB’s ultimative krav er at asylbehandlingen i Danmark stoppes og at alle kriminelle udvises. Sådanne tiltag er selvfølgelig ikke nok til at stoppe befolkningsudskiftningen – kun et stop for familiesammenførsler og abejdskraftindvandring kan sikre dette – begge punkter som Nye Borgerlige officielt ikke støtter. Partiets eksisterende forslag er dog et markant skridt i den rigtige retning.

Tiden vil vise om partiet for det første kommer ind, og om det får deres politik gennemført. Løkke vil nok kæmpe med næb og kløer imod partiets linje, eftersom dets krav konflikter med hans pro-Merkel, pro-EU linje. Formentlig vil Pernille derfor blive nødt til at vælte Løkke hvis hun virkelig vil have sin kernepolitik igennem. Spørgsmålet er om hun vil gennemføre et så modigt træk igennem når tiden kommer eller om hun springer fra, ligesom Anders Samuelsen gjorde. Set herfra ser den ud til at være fifty-fifty, og jeg kan ikke vurdere hvilken part der blinker først. Løkke er måske politisk uambitiøs, men han er en erfaren og tough politisk spiller som har udmanøvreret både DF og LA ved simpelthen ikke at give sig. Tiden vil derfor vise om NB bliver begyndelsen til et reelt paradigmeskifte eller om partiet bliver et DF-light.

Under alle omstændigheder har 2017 een gang for alle cementeret at indvandrings-begejstringen næsten er død i det officielle Danmark. Der findes meget få multi-kulti-elskende intellektuelle tilbage. Stort set alle partier ønsker færre “flygtninge”, og støtter stramninger for familiesammenføringer. Dernæst er det blevet mainstream både at være nationalkonservativ samt at plædere for en stram udlændingepolitik. Der er simpelthen ingen “stigma” tilbage ved en sådan en linje. – Næsten tværtimod, fristes man til at sige, for indvandrings-fortalerne er i højere grad dem der må se deres platform udfordret og angrebet offentligt. Sidst, og måske vigtigst af alt, virker det til at der findes en uudtalt forståelse for at selve projektet “indvandring” grundlæggende var en fejltagelse. I folkedybet og dybt ind i elitens rækker findes der i stigende grad en implicit forståelse af at indvandringen var noget som vi danskere aldrig ville gentage hvis vi kunne gå tilbage til 1983 og gøre fortiden om.

Det sidste er måske det vigtigste, fordi det rører ved selve forudsætningerne for indvandringsparadigmet: Indvandringen var aldrig det rigtige – aldrig “det gode” for vores land, os selv, vores børn, naboer, venner eller landsmænd. Indvandringen har aldrig rigtig været “forsvarbar” – og selvom det endnu ikke officielt anerkendes, fornemmer de fleste det intuitivt. Idag er det måske (nogenlunde) kontroversielt at sige – om fem år er det mainstream.

Kampen er derfor vundet på det intellektuelle, moralske og debat-mæssige plan. Nu mangler vi bare at lovgivningen og politikken følger trop, så landet kan reddes for vores børn og børnebørn.

Det tegner derfor til et interessant 2018, omend tingene og forandringshastigheden kunne være bedre.

Oploadet Kl. 19:25 af Realisten — Direkte link54 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90238/trackback

54 Comments »

 1. Forståelsen af indvandringens destruktive kraft er stigende, i samme takt som det bliver mere og mere umuligt at standse indvandringen og dens skadevirkning. Mere forståelse, mere umuligt. Et paradoks.

  Kommentar by tilfældig — 9. januar 2018 @ 19:48

 2. “Sådanne tiltag er selvfølgelig ikke nok til at stoppe befolkningsudskiftningen – kun et stop for familiesammenførsler og abejdskraftindvandring kan sikre dette ”

  Beklager meget, men det vil ikke hjælpe det mindste – udskyde ulykken måske, men ikke stoppe og da slet ikke vende ulykken. De fremmede fra menap er så mange, at de med deres langt større fødselstal under alle forhold kommer i flertal i dette århundrede.

  Noget andet er så, at vi i de sidste mere end 80 år som en flink lille skødehund har fulgt Tyskland i hælene. Først når de vender skuden, har vi måske en chance.

  Kommentar by Svend — 9. januar 2018 @ 19:55

 3. Hej Kim
  Jeg deler naturligvis din optimisme omkring at NB vil komme i folketinget og gøre en forskel. Desværre er det nok kun i gode amerikanske film som Red Dawn (1984 udgaven
  https://youtu.be/1_I4WgBfETc) at en lille gruppe gør modstand og tvinger besættelsesstyrkerne tilbage.

  Danskerne er i mine pessimistiske øjeblikke fortabt. Vi er zombier styret af 56 tommers hypnotisøren på væggen og går med ro i sindet vores undergang i møde. Ingen tør virkelig sætte sig op imod systemet og vil hellere bruge tiden på næste udgave af “kender du typen”, ” den store bagedyst” eller spare sammen til en ny Iphone.

  Vores bedste chance for at overleve på sigt er en Russisk/østeuropæisk overtagelse, et eller flere terrorangreb i Tyskland der får befolkningen til at vælte Merkel eller et egentligt militærkup/oprør i de væbnede styrker i Danmark. Sidstnævnte er nok også mest utopi, Djøf’erne har også gjort deres indtog der og hjemmeværnets våben smuttede jo efter krudttønden.

  ps
  PET – I kan få min IP adresse hos Kim

  Kommentar by redneck — 9. januar 2018 @ 20:18

 4. Realisten skriver “Nu mangler vi bare. . . “. Og det er i realiteten, tingene sker.

  Super, hvis nye borgerlige kommer ind. Men der er ofte en tendens til at nye repræsentanter i FT mødes med kulde, især når de kommer ind fra højre.

  Jeg vil derfor stadig stemme på DF, der står (trods hidtil manglende resultater) for det lange seje træk – og for en mulig åbning til S.

  Kommentar by Bastardo — 9. januar 2018 @ 20:19

 5. 2012 udgaven af Red Dawn ser nu også ud til at kunne nydes i rette selskab https://youtu.be/nGoe7BdGdlg selvom 1984 udgaven altid står som noget særligt for mig…efter jeg så den 1. gang på Sergentskolen

  Kommentar by redneck — 9. januar 2018 @ 20:27

 6. Redneck har ret. Jeg går stille rundt og håber at nå at se jordens undergang (menneskets endeligt) enten via naturen der går amok, en meteor eller nogle grå mænd der zapper os eller beamer os op. Det sidste er nok lykketænkning, tja det er det hele jo nok.

  Kommentar by Kratos — 9. januar 2018 @ 20:30

 7. Hellere det end langsom befolkningsudskiftning med hvad det indebærer af forrædere, bløddyr, idioter, invasionsstyrkerne osv.

  Kommentar by Kratos — 9. januar 2018 @ 20:34

 8. Kim, jeg beundrer din standhaftighed – men pas på, at den ikke bliver til godtroenhed. Nye Borgerlige er udelukkende skabt for at give stemmer til Liberal Alliances økonomiske politik. Der er stemmer i at lege hårdfør på udlændingeområdet, masser af stemmer. Det er, som du siger, den nye trend. Men godtroende menneskers stemme kan blive brugt på noget helt andet end det, de tror.

  Kim forfanden… Hold dig langt borte fra Nye Borgerlige, milliardærpartiet. Det er på forhånd oprettet til at være et støtteparti – og giv fanden i vælgerne, fordi de er dumme.

  Kommentar by Arne Torp — 9. januar 2018 @ 20:37

 9. Sålænge opgøret ikke er taget mod kulturmarxisterne på Universiteterne, i DR og i de øvrige medier – så er nationalkonservatisme ikke mainstream!

  I USA er de igang. Se mine indlæg den seneste måneds tid. Men her i Europa er det dårligt nok startet!

  Kommentar by Sigwar — 9. januar 2018 @ 20:46

 10. Jeg er helt enig i at NB vil kunne være en mere end tiltrængt fornyelse, men jeg er bange for at den muslimske masseinvasion fortsætter for fuld styrke, og det er ret skræmmende.

  Læg mærke til at Rusland bliver udråbt til den store fjende, og ikke et ord om islam.

  Hvorfor flygter vore folkevalgte fra virkeligheden og nægter at reagere på realiteterne?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 9. januar 2018 @ 21:00

 11. Danskerne er så fucking hjernedøde. Der er sgu da ingen der gider redde dem.

  Kommentar by fdfdfd — 9. januar 2018 @ 21:01

 12. Håbet er åbenbart en art mørk cyan, eller er det sherpablåt? Løkke klamrer sig til taburetten, så der går 18 måneder før vi får et valg. NB har tabt momentum, 1% ved kommunalvalget gav ikke løfter om en sydende folkebevægelse, og det nationalkonservative har tabt til Tved og schweizersegmentet. Hvis NB vælges ind med lad os sige 2.3% kommer de i bedste fald til at lægge stemmer til offentlige besparelser, ikke opgør med konventioner eller asylansøgere. Nøgternt kommer NB nok til at sidde i opposition til en Mette Frederiksen-regering, hvor Kristian Jensen er blevet formand for V.

  Vi må sætte vores lid til at andre lande agerer first movers på området. Det skal der som minimum til, uanset hvad. Ingen Folketingssammensætning (uanset vilde valgresultater, med eller uden NB) vil gå i clinch med konventioner eller “internationale love”, indbildte som konkrete. Og så må vi sætte vores lid til katastrofer, rent ud sagt til wake up calls. På dette punkt svigter eller skuffer “indvandrere” i Europa temmelig sikkert ikke.

  Kommentar by DavidK — 9. januar 2018 @ 21:03

 13. Bare det at i har den mindste fidus til NB, siger jo ligesom alt. QED

  Kommentar by fdfdfd — 9. januar 2018 @ 21:05

 14. Næsten hele vejen har jeg været enig med dig Kim, men desværre ikke her. For mange år siden sagde vi det samme om DF, vi håbede og håbede, men Uriasposten har som et af de få seriøse medier vist at Danmark er på vej ned. Nye Borgerlige er efter min bedste overbevisning endnu et spinkelt forsøg på at gøre det som DF åbenbart heller ikke kunne – fri os fra Islams omklamring.

  Se på hvor mange dumme danskere der er! og hvor de sætter krydset.

  Hele Danmark er sovset ind i røde børneinstitutioner, skoler gymnasier, universiteter, medier og luderne i Venligbo-bevægelsen.

  Nye Borgerlige er allerede kravlet så langt op i juletræet vedr. indvandring, som Samuelsen med sit 5% krav om skattelettelser hele vejen op.

  Jeg gentager mig selv ved at skrive at Europa ikke kan reddes ad demokratisk vej.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2018 @ 21:08

 15. Der bliver skrevet: ” Det tegner derfor til et interessant 2018, omend tingene og forandringshastigheden kunne være bedre.”

  Man kunne også spørge: Hvem har givet de såkaldte politikere på ”ræveborgen” mandat til at indforskrive muslimer i 100. tusindvis, og det fra diverse eksotiske steder? Det, man har budt velkommen til Danmark, er bærmen fra diverse muslimske lande. Det er støjende og anmassende mennesker med en provokerende adfærd overfor værtsfolket.
  Hvem har givet de åndsforladte politikere mandat til at ændre Danmark fra et homogent samfund til et multietnisk, samfund med alt hvad det indebærer af byrder for den etniske dansker? Skadedyr burde aldrig have fået opholdstilladelse i Danmark.

  Kun politikere kan have den naive forestilling, ”-at en fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt . (udtalt af Svend Auken)”
  Det er vist ikke set før, at et lands magthavere, der ikke har den fornødne kontakt med virkeligheden, bevidst søger at undergrave egne nationale traditioner/værdinormer, kun for at erstatte dem med muslimernes tilbagestående og middelalderlige ørkenreligion, en djævleideologi, der bygger på en lovtekst, der blev dikteret af en mellemøstlig karavanefører og kameldriver, skrevet i et ørkenland i det 7. århundrede, og som deler verden op i haram/halal (forbudt/tilladt, og hvor en stor del af hans (Muhammed) liv gik med at nedslagte anderledes tænkende.

  Det er på ingen måde en ”fredens, mildhedens og tolerancens religion”, som vores politiske ringvrag har inviteret til landet de sidste 40 år. Vi må konstatere, at islam har brug for akut hjælp (reformer), for det er en fejlslagen og syg samfundsmodel, der holder sine troende i et kvælertag. Vi kan også koldt konstatere, at det kun er muslimer, der bekræfter deres tro ved at sprænge bomber, så sagesløse mennesker bliver dræbt, og nedbrænder kristne kirker og andre landes ambassader. Selv om ikke alle muslimer måske er terroister, så er næsten alle terroister muslimer!
  Vore politikere og deres medløbere i godhedsindustriens elitedivision (de barmhjertige samaritanere af sidste dages hellige) lukker øjnene for, at islam er en religion, der opelsker sine troende til at praktisere had og vold mod anderledes tænkende.
  Den islamiske trusselkultur er desværre en faktor, man skal regne med i dagens Danmark/ Europa. Er der ting, der ikke behager de herrer muslimer, bruger man den helt uacceptable metode, at true sig til goder/fordele eller at tryne (dræbe/lemlæste) anderledes tænkende. For en muslim er samtale med en ikke-muslim nærmest ikke eksisterende, idet muslimerne mener at det er en hellig pligt at påtvinge/udbrede islam til resten af verden.
  Godhedsindustriens halal-glade meningsdannere er blevet bakket massivt op af vores inkompetente politikere, der har været for blåøjede og alt for imødekommende overfor den muslimske indvandring. De har aldrig gjort sig tanker om konsekvenserne af deres handlinger, men har rask væk stemplet anderledes tænkende som idioter, snævertsynede og lumre nationalister, bagstræberiske og racister. Rakte det ikke, så kunne man altid trække ”jøde- og/eller nazi-kortet” frem. Som det er denne kreds læsere bekendt, når argumentet er svagt, så hæves stemmen og man gør vold på den seriøse argumentation.
  Og jeg er træt af argumentationen, at terroraktioner ikke har noget med islam at gøre. Skal vi godtage dette absurde postulat, så har alkoholikere heller intet med alkohol at gøre.

  I ikke så få tilfælde er det den rå vold, der sætter dagsordenen, vel at mærke en vold udøvet af vore nye ”herrer”, de forfulgte og i egne øjne altid stigmatiserede og forfulgte muslimer, der må gå åhh så meget igennem. Disse troende mennesker der gør sig bedre end alle andre.
  Hos dem ser man dette mærkelige, at væsentlige ting som satire, humor og vel især selvironi er totalt fraværende! Og tilsyneladende er logik og fornuft totalt fraværende i islam.
  Fraværende er også det at tage hånd om egen sitiation, at reflektere over ens handlinger, i stedet for til stadighed at ty til fornægtelsen og ”at det er de andre.” Men fornægtelsen og ”at det er de andres skyld,” er jo gået rent ind hos visse vores egne forrædere. Gang på gang skal vi fra vores egne høre:
  ”Vi er flove”
  ”Vi er grimme”
  ”Vi hader os selv”
  ”Vi har ikke noget at tilbyde”
  Det er en gang spanking så det basker.

  Tilsyneladende er muslimerne født med et gen, der gør dem evigt utilpassede og stridbare, og som bevirker, at uanset hvor de slår sig ned, så søger de konfrontation med det omgivende samfund. De er eksperter i at gøre sig til ofre og forfulgte uskyldigheder.
  Muslimerne reagerer med ekstrem pirrelighed på enhver indbildt eller reel fornærmelse. Det at fornærme anderledes tænkende er fast procedure og standard for en muslim. Når man selv bruger grovfilen, så må man være forberedt på at få tilbage af samme skuffe.
  Det er ikke helt ved siden af at sammenligne dem med en græshoppesværm, den ødelægger også alt, hvor den kommer frem, den er med andre ord en plage og pestilens. Muslimerne er en virus, på linie med aids, og sidstnævnte bruger man mange midler til at bekæmpe, det samme burde ske overfor muslimerne. Som jeg har set det udtrykt en gang: Muslimerne er som en betændt kønsvorte i vestlige demokratier.” Man kan roligt sige, at muslimen er menneskehedens afskum.

  Det eneste sprog, de forstår og har respekt for, er rå magtanvendelse og konsekvens. Når man har med muslimer at gøre, så må man være ”hard core”. Her hjælper det ikke at være imødekommende og indbyde til dialog og rundbords samtale, det er i muslimernes øjne ensbetydende med overgivelse og nederlag.
  De bør i overført betydning mærke stokken på deres rygstykker. Det værste vi kan gøre, er at være eftergivne. Hårdt i mod hårdt giver som bekendt ild, men den kamp må vi tage, hvis vi ikke af vores efterkommere vil kaldes feje uslinge!

  Vi bliver af de såkaldte meningsdannere/intellektuelle belært om, at vi ikke må generalisere om muslimerne og de andre eksotiske folkegrupper, der strømmer til landet, men meningsdannerne er hurtige til at generalisere hårrejsende forenklet om den etniske dansker.
  Her gælder det om at stigmatisere (brændemærke) og dæmonisere den dansker, der tillader sig at stille kritiske spørgsmål. Som Lenin engang udtrykte det: ”Intellektuelle er nationens lort”.

  Når politikerne i den grad har svigtet de indfødte danskere, så må vi selv tage affære. Hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt. Det er ethvert lands ret at kæmpe for landets beståen. At værne om vort land er enhver danskers pligt. Det er min forbandede pligt, og det er din pligt som etnisk dansker.
  I alt for lang tid har vi glemt, at vi er danskere! Vi må og skal sikre eksistensen af vort folk, og en fremtid for vores børn, ellers er vi nogle usselrygge.
  Intet sted står der skrevet, at et folk skal finde sig i sin egen undergang, ja, passivt se til, medens dets ”rede” bliver skidt til af fremmede, som vi ikke har blodfællesskab med eller hvis ”værdier” vi ikke deler.

  Når de såkaldte meningsdannere kører deres eget enøjede løb, så nærmer tiden sig, hvor vi som danskere bør tage sagen i egen hånd.

  Jeg kommer til at tænke på modstandsmanden Gunnar Dyrbergs ord, der i bogen ”Efter drabet” (2001) s.169 siger: ” I en krig kan man ikke være en gentleman. Det gælder ikke om at sige ”en garde”, det gælder om at få de andre udryddet. I starten var der nogle, der først sagde ”hænderne op”, men den går jo ikke … Man taler om retfærdige krige, men det er noget sludder. I en krig handler det udelukkende om, hvem der har den største kølle.”

  Den islamiske tro breder sig som middelalderens pest, og bærerne af denne tro, de bedrager og sværger falsk, når det tjener deres beskidte sag. Ingen vil vel nægte, at han, muslimen er et menneske, men at han er et anstændigt menneske, der må svaret blive negativt.

  At såre en såkaldt vantro er en dagligdags øvelse, som man som muslim gerne gør. At behandle andre, som man gerne selv vil behandles, det, vi kalder det elementære princip om gensidighed, er ikke eksisterende hos en muslim. Ergo så må grovfilen tages oratorisk i brug, og dermed også tage kampen. Sådan er det. Når ukrudt luges op, så skal man huske at få roden med.

  ”Den dansker, der ikke tør være stolt af sit folk, er ikke et rigtigt menneske”.
  (Thorkild Gravlund-1930)

  Man kan ikke stærkt nok advare mod at lade den islamiske fascisme få fodfæste i Danmark. Danmark skal ikke være spytbakke for herboende muslimer. Kritik af Islam er både berettiget, påkrævet og ønskværdigt. Vi danskere skal ikke overgive os til en religion, der dyrker hadet (volden), og som sætter friheden ud af kraft. Men desværre er det blevet sådan, at hvis man har sit liv kært, så skal man helt enkelt ikke sige noget, der måske kan opfattes som kritik af Islam. Muslimernes tros propaganda er et helligt bud, andre religioners mission er en forbrydelse.

  Om nogen, så har danskerne førstefødselsretten til den plet jord, som hedder Danmark, og det skal vi ikke skamme os over, tværtimod. Den stump jord, som vi kalder Danmark, den har fra Arilds tid været danskernes land, og vores forfædre har med flid, slidt og slæbt med jorden, for at fravriste den størst mulig udbytte, med store afsagn, krogede hænder og krumme rygge til følge.
  Kærlighed til ens eget land er ikke tegn på åndeligt armod, tværtimod . Kærligheden til fædrelandet udelukker ikke agtelsen for andre, tværtimod. I dag er det næsten strafbart at være fædrelandsven!
  Danmark er nu engang danskernes fædreland, at fornægte det, er det samme som landsforræderi.
  Og man kan med god ret sige: ” Danmark for danskere! ” for vi har pløjet jorden selv!
  Da de danske soldater i 1864 måtte trække sig tilbage fra Dybbøls skanser, havde de gjort hvad de kunne mod en overmagt. De havde gjort deres pligt for Danmarks ære.

  Når fjenden truede som de gjorde i 1864, gav de det kostbareste de havde, deres liv. At Danmark endnu er en selvstændig stat skyldes ene og alene de ofre, vore forfædre gennem mere end 1000 år har bragt, når folk udefra prøvede at invadere landet. Det gjorde de for landet, for slægten, for at vi, deres efterkommere kunne leve som frie mennesker. Blodets bånd, det var det de gamle gik i krig for, og døde for. Hvem har lyst til at kæmpe for muslimske ”værdier ”. De er skrotmodne og lige til lossepladsen.

  Forfædrenes kamp indebar tale-og trosfrihed til deres efterkommere, noget, vi ikke i dag skal kaste vrag på. At ville opgive det er en hån mod tidligere generationer. Vi danskere har som næsten ingen andre folkeslag dybe rødder til den klat jord, som vi kalder Danmark. Vores forfædre har svunget sig op fra fattigdom, og vi deres efterkommere hører ikke til de dårligst stillede på denne jord. Selvom muslimerne kritiserer vores levevis, så kommer de mærkværdignok i hundred tusindvis til landet, rækkende deres tiggerskål frem til evig forsørgelse.

  Pligten til at tjene er noget aldeles fremmed for vore dages politikere, så deri ligner politikerne de forbavsende grad dem de uden blusel hiver til Danmark. De ministre der de sidste 30 år – og under skiftende partierfarver – har gjort alt for at undergrave den danske levevis, har helt glemt betydningen af ordet ”minister”, der slet og ret betyder ”at tjene.” Det de har gjort er at tjene usselheden, de har været den forlængede arm for dem der vil føre skarpretter øksen mod dansk ånd og sædvane. I bund og grund skarprettere for dansk sæd og skik.

  DANMARK FOR DANSKERNE

  Kommentar by der Adler — 9. januar 2018 @ 21:31

 16. Tak Adler for et langt men relevant indlæg. Du er langt fra alene med følelsen af at være blevet forrådt af politikerne der lukker fjenden ind af bagdøren.

  Jeg meldte mig som frivillig til værnepligt i 1987. Og selvom jeg har et mindre synshandikab blev jeg alligevel soldat i kamptropperne og var pærestolt af at være med til at forsvare landet i 2 år. Dengang russerne var de røde og Jydske division skulle ned til den østtyske grænse for at holde østtyskere og polakker tilbage indtil Amerikanerne kom. Jeg har læst drejebogen på ensomme nattevagter, der var planlagt 3 bølger af “udvigende kamp”, min deling var kun med i de første to… så havde vi brugt de 10 raketter i PMV’en eller var blevet dræbt af fjendens helikoptere eller kampvogne.

  Det var en fjende man kunne forholde sig til… og ikke som i dag hvor han bydes indenfor af politikerne og forfordeles i velfærdsstaten.

  Føj hvor det stinker

  Kommentar by redneck — 9. januar 2018 @ 21:56

 17. Det eneste man vel kan håbe på for 2018, er at medieforliget beskærer DR med 25%, og at DR ikke får gavn af besparelsen, ved at DR-folk oprettet egne produktionsselskaber, for at søge midlerne i stedet.

  At Radio24Syv bliver klar over deres opdrag, og finder borgerlige værter igen, som de havde lige da de blev oprettet. Borgerligheden er godt nok gået af fløjten på Radio24Syv, Cordua og Steno, som skulle være Danmarks eneste borgerlige radioprogram, består af Cordua der tilhører højskole-venstre, og Steno der har stemt på De Radikale og Alternativet ved de to seneste folketingsvalg.

  Nu skal man ikke ønske død og ulykke for andre, men der kunne ske ting i 2018 i Sverige, Frankrig eller Tyskland, der kunne få os til at vågne op.

  Vi skal nok ind i 2019, før Radikale Kristian Jensen bliver formand for Venstre, og bringer det parti ned omkring 10%.

  Kommentar by Geert — 9. januar 2018 @ 22:02

 18. Realisten) Tilbage til 1983 ? Er du ikke meget uambitiøs. De første danskere reagerede konsekvent med knaldhård modstand i skrift som tale mod fremmedarbejderne fra dag et = 1967.( I 1967 Dks 1. moske) Og fik gennemført indvandringsstop i 1973. Lad mig nævne navne. Anker Jørgensen ( forbundsformand for DASF) Willy Strube ( næstformand for den største lokalafd. i Glostrup ) Sven Jensen ( formand for den næststørste afd. i Herlev) Carl Damsted Andersen, Kaj Buch, John Mølgård. Alle 3 forfattere til antiindvandringsmanifestet ” Fremmedarbejderproblemet” udgivet af DASF i 1970.- Efter 1973 erobrede de radigale muldvarpe magten i Socialdemokratiet og værnemagerarbejdsgiverne magten i de konservative. De liberale blev til lemminger. Og socialisterne til radigale børnelokkere med Preben Wilhjelm i spidsen.

  Kommentar by dansker — 9. januar 2018 @ 22:10

 19. @ flere kommentatorer, og Kim.
  Jeg synes, at din tilslutning til NB svækker din formidlingsmæssige indsats. Din kamp er alt for vigtig til at lande i et partipolitisk morads.
  Hold dig fri af alle organisationer, klubber, partier, foreninger.
  Kun som selvstændig enkeltperson kan du udføre dti hverv..

  Kommentar by Bastardo — 9. januar 2018 @ 22:18

 20. @19 – jeg kan egentlig godt følge dig, omvendt er det jo Kims eget valg.

  Jeg er også selv lidt lunken mht hvor meget anti-indvandring og anti-muslimsk NB egentlig er når det kommer til stykket. Den største handlekraft de har vist hidtil på det område er faktisk de mange eksklusioner af medlemmer der har været lidt for klare i spyttet…. det lover jo ikke for godt.

  Husker også stadig Pernilles søstersolidariske komplimenter til Sharin Khankan http://www.uriasposten.net/archives/75802

  Kommentar by redneck — 9. januar 2018 @ 22:29

 21. Mht. til udefrakommende påvirkning kommer højrefløjen til magten i Italien til marts, hvor venstrefløjen står til et regulært kollaps – det viser alle meningsmålinger. Østrig har fået en dynamisk ung kansler med en klar anti-indvandringslinje og FPØ som koalitionspartner. Visegrad-landene og Kroatien koordinerer i stigende grad deres politik. Der tegner sig konturerne af en konservativ alliance af de katolske lande mellem Tyskland og de ortodokse stater på Balkan og i Østeuropa, som Baltikum, Danmark og – måske – Finland kan koble sig på. Det vil kunne give Tyskland reelt modspil. Italien er en stærk flådemagt, bruger de deres sømagt til at blokere for migrantstrømmen, vil det have stor betydning. Grækenland står også til at få en konservativ regering næste gang – og dermed et reelt ønske om at forsvare sit søterritorium mod invasionen.

  Kommentar by Anonym — 9. januar 2018 @ 22:30

 22. Og der skal jo også meget heftige hjemsendelser til hvis DK skal være et godt sted at bo. Problemerne med muslimer er jo allerede alt for store.

  Kommentar by Winged Hussar — 9. januar 2018 @ 22:43

 23. Sagen pt. fra Thisted om Somalieren hos Tican er alfa omega; retten har talt og retten forhandler ikke sine domme.

  Kommentar by Sandberg — 9. januar 2018 @ 23:33

 24. For Satan Kim!

  Du er tilbage i fuld vigør!

  Tak! Tusind Tak!

  Kommentar by Thorbjørn — 9. januar 2018 @ 23:35

 25. -Problemerne er store ja, men ikke større end hvad reconquista og vedvarende propaganda (læs oplysning) kan klare.
  Hold hele tiden øje med islamister og forhudsterrorister, hold krudtet tørt og øksen skarp, og giv aldrig, aldrig nogen penge til islamister.
  Hold øje med momssvindel, sorte penge, forsikringssvindel og biltyverier- bekæmp dem hele tiden, såvel åbent som skjult og peg dem hele tiden ud.
  De hader at nogen kigger på dem og fortæller deres navne.
  Lav dine egne lister over fjender, quislinger og medløbere.
  Fyld dem med løgn, mens du angiver dem anonymt, lær dine børn hvem den rigtige fjende er.
  Stil altid spørgsmålstegn ved typer som Hjort Frederiksen, der forsøger at aflede opmærksomheden fra de rigtige fjender- og husk!
  vores fjenders fjender, er ind til videre vores venner!
  Islam skal udryddes fra jordens overflade med alle midler.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. januar 2018 @ 23:40

 26. Som jeg ser det, er stramning af indvandringspolitikken kørt fast. Dansk Folkeparti kan ikke komme videre ad den vej, og Ny Borgerlige vil hverken kunne gøre fra eller til.
  DF’s blokering af skattelettelser og uigennemførlige krav om yderligere stramning af indvandringen på et tidspunkt, hvor indvandringen er tilbage på niveauet i 2011, og derfor ikke ses som det store problem af vælgerne, har svækket den borgerlige regering + DF, der efter al sandsynlighed mister flertallet efter næste valg.
  Vi får derfor en socialdemokratisk regering, der straks vil bruge nogle milliarder på højere sociale ydelser til indvandrere, nytteløs integration og mere “human” flygtningepolitik, fx ja til kvoteflygtningen og opfyldelse af konventioner til punkt og prikke.
  Man kan sige, at de penge, DF nu ikke vil give i skattelettelser, vil blive brugt på flygtninge og indvandrere og i et vist omfang til at imødekomme krav fra venstrefløjen om “mere velfærd”.
  Men bortset det vil der ikke ske noget.

  Kommentar by Niels P. — 10. januar 2018 @ 01:37

 27. Stor applaus til K.M. for godt skriv! Godt Nytår Alle!
  Tak til Adler! kiggede lidt på Helge Milo her om aftenen, hans nye bog: “Nogen må gøre noget”.
  Milo er kommet lidt op i årene, men han er stadig skarp, jeg er overbevist om at der er en årsag til at hans bog kommer netop nu!

  Til jer der opfordre til at holde sig værk fra NB, savner jeg nogle visioner, muligheder, noget planlægning og taktik.

  Jeg køber IKKE LarsLort´s evige “det går faktisk ret godt” (ja, undskyld, jeg troede helledusseDa var bunden, men NEJ!)
  Jeg mener det går ad h…..til!
  Hvis vi vil overleve som race, må vi rotte os sammen, se stort på partipolitiske ideologier! Vi har resourcer, kompetencer og vilje til langt mere&bedre end det de socialistiske tyrannerne(Regimet) inde på borgen byder os pt!

  Om vi ikke søger indflydelse via det “demokrati” og de partier, der nu får lov af Regimet til at stille op, jamen, så får vi mere af det samme, som vi har fået siden 83, Flere islamister(islamiske militser)mere EU, flere løgnagtige kolbøtter(vi ikke kan blive kvit!), flere sanktioner og flere skatter&afgifter!

  Det er muligt at NB&Pernille er et flop, men har vi råd til at lade være?

  Vor tids trussel er ikke Putin! vor trussel er en milits der allerede er i vort land, i vor del af verdenen, de venter kun på signaler fra minaretterne.
  Denne konflikt er langt tættere på end majoriteten af den etnitske befolkning, i vest Europa bryde sig om et tænke på.

  De muslimske ledere ved udmærket hvilken flok dovne, bekvemme, brokkerøve dansken er! derfor vil der være fuld gevinst, med et lille kup når hele befolkningen sidder og ser på “klappe kagemand”.
  Osama bin Laden udtalte inden sin død: vest-europa&skandinavien blir let at indtage, der findes kun kvinder, feminister &bøsser!
  P.

  Kommentar by Piotr — 10. januar 2018 @ 01:46

 28. Dem der mener at nye borgerlige ikke vil få udrettet noget overser hvad der i mine øjne er deres hovedformål, nemlig at skræmme de andre partier til at stramme op for at undgå at miste stemmer til dem. På den måde ender man nåske med en regering (rød eller blå) der fører politik der ligger omkring DF fordi de ikke tør andet, og det er sgu fint med mig. Hvis der altså er nok danskere der kan få hovedet ud af røven og stemme på dem til næste valg, vi er som regel vores egen største fjende i det her land.

  Kommentar by Per — 10. januar 2018 @ 04:03

 29. – Flere

  Jeg får både ris og ros for posten, men den er altså skrevet af gæstebloggeren ‘Realisten’.

  Kommentar by Kim Møller — 10. januar 2018 @ 04:05

 30. #29 Ha, ha.

  Kommentar by Anonym — 10. januar 2018 @ 04:40

 31. Ja Kim, det er der nogle der har overset.
  En tak til “Realisten” for et godt og realistisk indlæg, gerne flere sf disse gæste skribenter.

  Kommentar by Finn A. Skov — 10. januar 2018 @ 08:00

 32. Det er ikke konventionerne, Venstre ikke vil tage et opgør med – det er EU.

  Venstre er et føderalistisk parti, og forstår man det, forstår man deres gådefulde politik, og kan selv regne ud, hvad Venstre vil og ikke vil.

  Vi har nu nået grænsen for, hvor langt Venstre vil gå. DF kan ikke købe flere “stramninger” for skattelettelser og anden fordelingspolitik. For Venstre er multikulti ikke et mål, men et acceptabelt middel.

  Herefterdags vil Venstres primære bestræbelse være at få afskaffet forbeholdene. Det og kun det. Det Nye Europa viser sig i horisonten.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. januar 2018 @ 08:15

 33. Her til morgen legede jeg med tanken om hvad der ville ske i Dansk politik hvis vi oplevede et terror angreb udført af lokale muslimer i 9/11 skala.

  Der døde rundt regnet 3000 mennesker i 9/11 ud af en befolkning på 300 millioner, dvs 10 ofre pr million indbyggere.

  Ville et skyderi i Tivoli eller på bakken med 55 dødsofre vende stemningen? Eller et sportsfly der torpederede Aros midt i en fernisering for moderne feministisk kunst? Sidstnævnte ville absolut være spektakulært

  Kommentar by redneck — 10. januar 2018 @ 08:47

 34. @kim møller: Hvis du alligevel bruger gæstebloggere, hvad så med nogle gæste vloggere? Jeg ville virkelig gerne se en mere organiseret dansk version af det de laver i usa, hvor de tager ud med en mobiltelefon til trump demonstrationerne, og så sender de live til youtube så telefonen ikke kan blive slået ud af hånden på dem eller stjålet uden at alle kan se hvem det var, ligesom rasmus paludan gjorde før kommunalvalget. Han havde på et tidspunkt en ung fyr der optog noget for ham kaldet “yabani news” eller noget lign, du kan finde ham på stram kurs’ facebookside. Jeg kender ham ikke og måske vil han ikke være med, men den type indslag han og paludan laver ville vel passe perfekt ind her, eller hvad?
  Livestreaming fra både venstreradikales demonstrationer når de sker, men også fra feks talerne til trykkefriheds arrangementer, for frihed demonstrationer, osv osv, samlet herinde.
  Du laver bare en youtubekanal og giver dem adgang til den, hvorefter du linker til videoen herinde når der sker noget interessant, eksempelvis årsdagen for rydningen af ungdomshuset i marts, så har du (og hele danmark) uriasposten 2.0. Det kræver vel bare 2-3 personer du stoler på der vil være reportere, så har du igen overhalet alle danske “medier” indenom og endda med en meget lille teknisk indsats. Selv de såkaldt højreorienterede medier som DKA, newspeek, 24nyt gør det jo ikke engang, men tager du føringen vil de alle gøre det kort tid efter. Forestil dig en tid hvor venstreradikale fascister ikke kan røre en brosten uden at det bliver dokumenteret live af 3-4 reportere, i modsætning til de “journalister” vi har nu. Jeg håber du vil være med til skubbe den udvikling i gang.

  Kommentar by Per — 10. januar 2018 @ 09:04

 35. PS, du kan selvfølgelig også udgive alm optagede videoer på din kanal, feks interviews med islamkritikere eller lign. Du har læst avisen højt for folk i årevis nu, og selvom jeg forstår formålet med at sætte fokus på ting folk måske ellers ikke ville have opdaget, så mangler der i den grad (over hele linjen i de få højreorienterede medier herhjemme) noget mere originalt egenproduceret indhold. Hvis ikke du har lyst, håber jeg at de andre der læser med her fra DKA/24nyt/newspeek og hvad de ellers hedder griber bolden, jeppe juhl har allerede lavet lidt i den stil men ingen af dem kommer særligt meget ud af huset, mildt sagt.

  Kommentar by Per — 10. januar 2018 @ 09:21

 36. @Per – gode forslag som jeg fuldt støtter op om. Uriasposten er – uagtet dens mange kvaliteter – et marginalt medie som sikkert for 90% vedkommende læses af 40+ mænd (mig selv incl.)

  Et bredere publikum kræver et andet medie. Og uden et bredere publikum forbliver uriasposten kun stedet hvor vi gamle sure mænd kan lukke damp ud

  Kommentar by redneck — 10. januar 2018 @ 09:49

 37. Medlemmer af de ny-afhoppede radigale borgerlige, har nok ikke det store behov for at opbygge nye medier her I Danmark. Den ragegale NWO-klike ejer jo allerede alle jordens medier.

  Kommentar by fdfdfd — 10. januar 2018 @ 11:32

 38. NB’s “lad de svageste sejle i deres egen sø” socialpolitik burde skiftes ud med borgerlig anstændighed – overfor danskerne, ikke de uindbudte gæster.
  Kom igen Kim Møller, når fysikken ikke længere er til at arbejde hårdt på lageret, og du bliver udskiftet med en brug-og-smid-væk polak på 35 år, der ikke tager det så tungt med uvarslet overarbejde.

  Kommentar by Træt — 10. januar 2018 @ 11:43

 39. @33 Redneck: 10 af de 55 ville være muslimer, 20 hvis det var på Bakken.
  Løgnepressen ville fokusere på DEM som ofre, ikke som moralsk medskyldige.

  Kommentar by Træt — 10. januar 2018 @ 11:48

 40. Kommentar by redneck — 10. januar 2018 @ 08:47

  Der ville ikke ske en skid – lidt imagine-sang, fakkeltog og skuespil for folket…

  Et halvt år efter ville vanviddet fortsætte ufortrødent…tro mig…kampen er for længst tabt…Danmark (som det har været) er færdig!

  Kommentar by Black Watch — 10. januar 2018 @ 12:06

 41. ->38 Træt: lige på kornet. Jeg er efterhånden også træt – af at hjælpe folk der ikke vil hjælpe.

  Kommentar by Kim Poulsen — 10. januar 2018 @ 12:34

 42. Jeg lod mig rive med af spændingen og glemte helt at læse hvem der er bagmanden. Hermed en undskyldning til Kim, men mit budskab om Nye Borgerlige er den samme.

  Kommentar by k.m. — 10. januar 2018 @ 15:20

 43. Per, dit forslag er udmærket, men det vil kræve nogle frivillige, og hvor mange er der lige af dem når det gælder?
  Kan de frivillige få et pressekort?
  Er de frivillige indstillet på at blive lirekasse mænd?
  Jeg vover gerne pelsen, selvom jeg har overskredet sidste salgsdato, men begivenhederne finder sjældent sted herovre i det mørke Vestjylland, og jeg har ingen intentioner om at rejse over til djævleøen.

  Kommentar by Finn A. Skov — 10. januar 2018 @ 16:53

 44. @ (18) dansker

  Tak for at henvise til historisk kildemateriale. Da jeg forsøgte at bestille materialet via bibliotek.dk kunne jeg konstatere, at det er en rapport på 20 sider. Materialet findes kun på det Kgl. Bibliotek og udlånes ikke.
  Er der nogen (fx dansker) som ved, hvor man kan få adgang til materialet?

  Kommentar by Mr. Write — 10. januar 2018 @ 17:07

 45. @44 Du må nok væbne dig med en vis tålmodighed.

  http://www.kb.dk/da/nb/digitalisering

  Det tager selvsagt lang tid med de enorme mængder materiale biblioteket råder over.

  Historiske tingbøger er fx stort set digitaliseret – i Indien af alle steder..!
  Se fx: https://www.sa.dk/ao-soegesider/da/collection/theme/4

  #

  Og så et tak til “Realisten” for blogindlæget – fejlagtigt tillagt Kim.

  Kommentar by Thorbjørn — 10. januar 2018 @ 18:38

 46. @44

  De vil give 6.000 kr i basisydelse til folk uden indtægt. Ingen formue, men heller ikke “sejle i deres egen sø”.

  Kommentar by kenneth — 10. januar 2018 @ 21:25

 47. forkert henvisning. Det var selvfølgelig til @ 38 – træt – som jeg henvendte mig til.

  Kommentar by kenneth — 10. januar 2018 @ 21:27

 48. 44 Mr Write) Prøv 3Fs hovedforbund.- Det skal læses taktisk,da det er skrevet taktisk og GENIALT.- Kriterierne- de økonomiske krav til værnemagerarbejdsgiverne ( de blev kaldt sådan, da mange af dem havde haft ansvarsløse tætte arbejdsforholdforhold til den tyske værnemagt) var formuleret detaljeret,så det ville stoppe enhver form for fremmedarbejderimport.De måtte naturligvis ikke belaste, den danske samfundsøkonomi.Dvs produktionen pr fr. skulle øge produktiviteten pr beskæftiget for at gavne levestandarden.Hvilket ikke skete( og stadigvæk ikke er sket).Hvorfor DASF allerede i 1970 krævede et INDVANDRINGSSTOP af udenlansk arbejdskraft.– Har Kim Møller-Uriasposten-DF eller andre gjort det siden ?? Fremmedarbejderne udgjorde o 5000 af DASF c 300 000 medlemmer.Da det var et stort og slagkraftigt forbund med en karimatisk formand, var der ingen som åbent turde bruge ordet racisme.– Den danske nationalbanks økonomer er 40 efter fremkommet til samme samfundsøkonomiske samfundsresultat som DASF. Ligesom det amerikanske uni Harwards økonomer.

  Kommentar by dansker — 10. januar 2018 @ 22:13

 49. Problemet er, at det er tæt på ligegyldigt, hvad “intellektuelle” mener om indvandringen. Det er ikke holdningen til indvandringen, der bestemmer fremtiden, men føderalismen. Siden 70erne har de gamle partier udrenset alle kandidater, der ikke kunne sige “der er intet alternativ til EU”. Og EU dikterer, at fortsat kolonisation er midlet til at nå målet, Det Nye Europa.

  I går nåede Venstre derfor grænsen for, hvad partiet vil være med til. Herfra blokeres der for løsninger, og kolonisationen fortsætter.

  Heller ikke definitionsretten har vi erobret. For den følger de unge pigers præferencer. Kun de bestemmer, hvem der er “klamme typer” og hvem der er “fede personer”. Og de unge piger er stadig multikulti, når de forlader skolen.

  Venstrefløjens totale dominans er brudt, javel, men den er nu gået i borgen i institutioner samt på skoler/læreanstalter, hvor den stadig indoktrinerer børn og unge efter “inklusions”-paradigmet, som ikke betyder inklusion i vores nationale fællesskab, men sterilisation af det. Og forholden vore børn deres rige kulturarv. En kulturarv, som adskillige af lærerne efterhånden heller ikke selv kender særligt godt.

  Euforien er bortvejret, javist. Men der gøres ikke mindste forsøg på at vende udviklingen. Ikke mindste. Overhovedet. Slet ikke.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. januar 2018 @ 23:01

 50. Hej jeg ung muslimsk kvinde og jeg har været så heldig eller uheldig og falde over den blok i forbindelse med en skuddræb på en 16 årig. Men nok om det. Det her handler om Mortens kommentar. Til dig kim Møller vi har frihed med selv du må have en grænse. Når du har en person der tydligvis er så radikaliseret at han regner på hvor mange uskyldige mennesker skal dø før man begynder en borgerkrig og dræber muslimerne. Så burde du opgive han mailadresse til myndighederne.Og jeg igen ide om hvad aros med formoder da samles lige så mange mennesker som på Tivoli eller Bakken. Spektærkulært er terror ikke uanset hvilket side det kommer fra. Man overvåger hjemvendte Isis kriger man burde ogs overvåge morten.

  Kommentar by Zalli — 10. januar 2018 @ 23:55

 51. Per — 09:04

  Urias + Video Bloggere etc. Udmærket forslag. Selv en simpel oplæsning af én eller flere af Kims blogposts (af fotogen dame?), gerne men ikke nødvendigvis akkompagneret af billeder og indsatte videoklip, lagt ud på YouTube ville sandsynligvis kunne mangedoble læserskaren, og måske er der endda lidt monetizing penge i det. Det kræver dog lidt arbejde, men mon ikke der er nogle ambitiøse unge mennesker blandt Uriaslæserne, som kunne tænke sig at være med til at bygge et nyt nationalistisk medieimperium?

  Kommentar by Balder — 11. januar 2018 @ 00:01

 52. @ Zalli

  Du fejllæser kommentarsporet. Den omtalte kommentar er ikke skrevet af mig, men af debatpersonaen ‘redneck’.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. januar 2018 @ 08:16

 53. ->46 Kenneth:

  Naturligvis er 6000 at sejle sin egen sø. 6000 kroner rækker lige akkurat til huslejen for en lille lejlighed i de store byer. Voksne arbejdsløse kan ikke leve for 6000, og kan man ikke leve af det, kan det være lige meget, hvis man ikke har forældre at nasse på og er ung og attraktiv for arbejdsmarkedet.

  Satte man det til et rundt nul ville krigserklæringen til underklassen være mere ærlig.

  Kommentar by Kim Poulsen — 11. januar 2018 @ 11:57

 54. redneck legede med tanken om at muslimer dræber 55 i et terrorangreb i Danmark for at vække danske politikere fra Tornerosesøvnen, så når Zilla vil have hans identitet udleveret til myndighederne må det bygge på en misforståelse.

  Der er jo ikke redneck eller andre danskere, som vil udføre et sådant terrorangreb. Vi sikres ikke en plads i paradiset ved at dø i kamp mod vantro, så næppe nogen danskere er så store ildsjæle at de vil kæmpe for en højere sag med eget liv på spil.

  Kommentar by perhag — 11. januar 2018 @ 14:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper