12. januar 2018

Center for Terroranalyse advarer igen: “Truslen fra højreekstremistisk terror i Danmark er vokset…”

Den officielle sammenfatning fylder ti sider, og alt bortset fra fire tekstafsnit er relateret til Islam. Jyllands-Posten vælger at illustrere historien med et billede af ‘højreekstremistiske Danish Defence League’, og da der intet konkret er om højreekstremisme i analysen, spædes artiklen op med fyld fra SFI’s famøse 2014-rapport, og en opremsning af irrelevante episoder fra det store udland. Der er heller intet konkret om venstreradikalisme, men der har trods alt været flere terrorsigtelser. En artikel der i det store og hele er skrevet uafhængigt af virkeligheden.

Fra JP.dk – PET: Truslen fra højreekstremistisk terror er stigende.

Truslen fra højreekstremistisk terror i Danmark er vokset, og på den yderste højrefløj findes der i dag personer, som er klar til at tage våben i brug for at fremme deres sag.

Det vurderer Politiets Efterretningstjenestes Center for Terroranalyse (CTA) i den seneste rapport om terrortruslen i og mod Danmark.

Den øgede trussel fra folk med højreekstreme sympatier á la norske Anders Behring Breivik skyldes ikke mindst den ofte polariserende flygtninge- udlændingedebat, lyder vurderingen:

‘Blandt personer med højreekstremistiske sympatier, er der et fortsat fokus på flygtningesituationen og indvandring generelt. CTA vurderer, at der særligt blandt personer med højreekstremistiske sympatier findes en øget kapacitet og/eller adgang til våben samt hensigt til voldsanvendelse, og at truslen fra personer med sympati for højreekstremisme er øget,’ skriver CTA i analysen.

Centret vurderer, at den højreradikale trussel kan rette sig mod religiøse mindretal, asylcentre, flygtninge og migranter samt mod udvalgte politikere og »berørte myndigheder.'”

(Center for Terroranalyse, Vurdering af terrortruslen mod Danmark, Sammenfatning, 12. januar 2018)

“CTA vurderer, at der udgår en begrænset terrortrussel fra personer i venstre- og højreekstremistiske miljøer.” (s. 8)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90326/trackback

34 Comments »

 1. Den artikel i JP er virkelig ringe. Den er faktisk under gennemsnitligt niveau, som ellers ikke er for højt.

  De få konkrete fakta, der nævnes, modsiger det budskab der forsøges formidlet, det er tåkrummende pinligt.

  Billedet der bruges som illustration af historien er et eksempel. Billedet viser Danish Defence League som betegnes højreekstrem, men samtidig står der i billedteksten som sandt var, at optøjerne stod mellem politi og autonome, altså netop ikke DDL!

  Et andet eksempel finder man i et afsnit længere nede i teksten: “Så vidt Danmark og PET’s vurderinger. Ifølge Europols årlige rapport om terrortrends i alle EU-landene tegnede venstreekstremister sig i 2016 for 27 fejlslagne, forhindrede eller udførte angreb − en skarp stigning fra 2016 − mens højreekstremister kun stod bag ét angreb (et brandattentat mod en moské i Holland). Jihadister stod bag 13 gennemførte eller forpurrede angreb på tværs af EU.”

  Det vil altså sige, at mens budskabet er at de højreekstreme er farlige, så viser data fra Europols årlige rapport, at det er de venstreekstreme og jihadisterne, der står bag de konkrete angreb!

  Vorherrebevares!

  Kommentar by monse — 12. januar 2018 @ 23:54

 2. PET er det ikke Søren Papkasses afdeling, alle er en flok elendige svæklinge og hundehoveder der ikke tør rydde op i Danmarks største trussel nemlig islamisk trussel mod Naser Kader, Lars Hedegaard, Inger Støjberg og Pia Kærsgaard med flere, så længe Danskere ikke kan bevæge sig frit i Danmark uden livvagter så længe skal slænget stikke piben ind og holde kaje, ryd op i Danmark og fjern elefanten den islamske trussel mod Danskerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. januar 2018 @ 00:12

 3. Død over Jyllandsposten og resten af de danske MSM!

  Kommentar by Kim Poulsen — 13. januar 2018 @ 00:51

 4. “Truslen fra højreekstremistisk terror i Danmark er vokset, og på den yderste højrefløj findes der i dag personer, som er klar til at tage våben i brug for at fremme deres sag.”

  Fortæl mig om konkrete overvågede og anholdte personer – og planer, som blev forpurret i sidste øjeblik. Kom så med det. Jeg forstår ikke den her tilbageholdenhed.

  Kommentar by BE — 13. januar 2018 @ 01:10

 5. Jyllands Pesten har nok haft Bonnichsen og andre DhimmiRadio-eksperter som “kilder” Men som sædvanlig er det hos kollektivisterne og hos muslimerne man ser voldelig adfærd. papministeren er for bøsset, til at gribe om nældens rod, som emmagad påpeger.

  Kommentar by dencensurerede — 13. januar 2018 @ 01:19

 6. Yallahposten er blevet endnu ringere end den har været i ti år.
  Mærkeligt at en gammel nationalliberal avis er blevet et organ for EU og ensretningsfascisterne..
  Og medarbejderne er også blevet skiftet ud.
  Skiftinger!

  Kommentar by Hul igennem? — 13. januar 2018 @ 07:45

 7. ¤ apropos:
  Dyrk liige den her! Og de vil have skatteyderstøtte? Ha!
  Agitatoren kommer fra journalisternes fagblad!

  Imamen og det tavse flertal
  ANMELDELSE: “Waseem Hussain har en livshistorie og mission, som imam og som debattør, der er værd at opholde sig lidt ved,” skriver Johs Lynge, som anmelder ‘Imam bag tremmer’

  12.01.2018 · 11:03

  Mail

  Twitter

  Facebook
  Af: Johs Lynge

  Bog: Imam bag tremmer
  Forfatter: Waseem Hussain
  Forlag: Gyldendal (331 sider, 299,95 kroner)
  Anmelder: Johs Lynge, freelancejournalist
  Har man haft med Waseem Hussain at gøre, ved man, at han er en venlig og imødekommende, men også principfast og traditionsbunden mand, som eksempelvis aldrig glemmer at give profeten de lovpligtige ord om ”Guds fred og velsignelse” med på vejen. Og når det er bedetid, må man give ham de obligatoriske minutter alene i et lokale, inden programforberedelserne kan køre videre.
  Konservatismen gælder ikke kun, hvad den daglige praksis angår, men også når det kommer til emner som kvindelige imamer, homoseksualitet og de af profeten forordnede straffemetoder. Lidt (dansk) ironi og glimt i øjet, når islamiske begreber og værdier er til debat, er heller ikke hans kop te.
  Finder man denne firkantede dogmatik lidt ejendommelig, er hans selvbiografi god at få forstand af. Den genre gør folk i 30’erne sig jo normalt ikke i, men Waseem Hussain har en livshistorie og mission, som imam og som debattør, der er værd at opholde sig lidt ved: Forhistorien om de pakistanske indvandrerforældre, integrationen via livet på villavejen og skolegangen i Helsingør blandt etniske danskere, efterfulgt af en religiøs vækkelse i bederummet på ingeniørstudiet blandt andengenerationsindvandrere.
  Herefter følger et opgør med det radikale muslimske miljø i København, der leder den unge ingeniør mod islamstudier i Jordan, inden rollen som familiefar og fængselsimam indtages – og appetitten på den offentlige debat indfinder sig.
  Denne appetit har tidligere ‘medieimamer’ som for eksempel Abdul Wahid Petersen og Fatih Alev mistet, hvorved lidt af et tomrum i debatten om islam og integration er opstået. I hvert fald har medierne ikke mange imamer at gå til længere. At vi blandt andet af den grund nok kommer til at høre mere til Waseem Hussain synes givet, med mindre han også får nok. For den – både i skrift og tale – velformulerende imam er nemlig ikke vild med de vinkler, der dyrkes af medierne. Eksempelvis når det handler om mønsterbrydere, der tager et opgør med snærende familiære/kulturelle bånd:
  ”Skulle det være rollemodeller for os, når unge med anden etnisk baggrund sviner deres familie og forældre til og derpå hyldes som helte og frigjorte i medierne?”
  Dette udfald er symptomatisk for Waseem Hussains bog. Men hans stemme, der ifølge ham selv er repræsentativ for det tavse, moderate muslimske flertal, hvor familieharmonien angiveligt råder, er formentlig værd at lytte lidt til – uanset hvilke ører man hører med.

  Kommentar
  13/01/2018 – 07:55
  Ferdinand
  Læs Akkari og Yahya Hassan, så holder du op med at …… …
  Kommentar *

  Kommentar by Hul igennem? — 13. januar 2018 @ 08:03

 8. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 13. januar 2018 @ 09:34

 9. Follow the money: JP er ejet af Politikenfonden, den venstreradikale medietrust.

  Kommentar by Bastardo — 13. januar 2018 @ 09:36

 10. PET er vel ligesom det danske samfunds øvrige organer radikaliseret, dvs. infiltreret af venstrefløjen og Det radikale Venstre, som ikke helmer før landet er overrendt af muslimer. De studerer sikkert kommentarerne på denne blog.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 13. januar 2018 @ 09:40

 11. Men ellers har jeg generelt tillid til PET. I denne sag er det JP, der svigter.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 13. januar 2018 @ 09:43

 12. Godt sagt monse 23:54 også konklusionen: “så viser data fra Europols årlige rapport, at det er de venstreekstreme og jihadisterne, der står bag de konkrete angreb!”

  Jeg sagde det abonnement op, jeg har haft i årtier på JP, da de sidste år fyrede den gamle chefredaktion og indsatte en chefredaktion fra dagbladet Politiken i stedet.

  Venstrefløjen drømmer om højreekstremistisk terror. Det samme gør PET/CTA åbenbart, men hvor bliver den af?

  Jeg søgte for en snes år siden en stilling hos PET som ‘terroranalytiker’. Det var ikke kvalifikationerne, jeg manglede, men jeg havde nok de forkerte politiske meninger (som ventet).

  Såvidt jeg husker, blev det ‘en pige fra RUC’ med de rigtige politiske meninger, der aldrig havde været ‘ude i samfundet’. Det var dengang den tidligere formand for Socialdemokratisk Ungdom, Jakob Scharf, var PET chef.

  Socialdemokraterne vil selvfølgelig altid besætte stillingerne i PET med ‘nomenklatura’. Det er en politisk vigtig post. (Se blot hvad den førte til for Putin i Rusland!)

  Selvom de ikke siger det offentligt, er socialkammeraterne i sync med filosoffen Carl Schmitt, når han siger: «Suveræn er den, der bestemmer over undtagelsestilstanden».

  Kommentar by A-mad — 13. januar 2018 @ 09:46

 13. “højreekstreme sympatier á la norske Anders Behring Breivik”

  Der er et problem med definitionerne:
  En venstreekstrem er rimeligt veldefineret med en politisk holdning omkring Enhedslisten. Men hvad er en højreekstrem for en størrelse? Den eneste parameter, der karakteriserer en såkaldt højreekstrem, er, at vedkommende reagerer (eller har potentiale til reagere) ekstremt på muslimsk indvandring. Derudover kan den højreekstreme være hvad som helst politisk eller apolitisk eller leve i en korsfarerfantasi á la norske Anders Behring Breivik.

  Hvis PET skulle være lidt mere skarpe med deres defintioner, burde den målgruppe, de her omtaler som potentielt farlige, bare hedde ‘andre ekstreme’ uden at klistre præfikset højre på.

  Kommentar by traveler — 13. januar 2018 @ 10:06

 14. Dr har nok opsnappet jeg har kigget på en pump gun på DBA og set et par videoer på YouTube om at lave sin egen maskin pistol

  Kommentar by redneck — 13. januar 2018 @ 10:07

 15. Det er sgu egentlig sørgeligt, at det ikke er sandt – ja vildt underdrevet. Der må sgu da findes moedstandsgrupper overalt, klar til at gå i kamp – Mennesker der ikke blot ønsker at uddø. — Eller står det virkelig så sløjt til? Har velfærden udstyret danskerne med rygrade af spagetti?

  Kommentar by Svend — 13. januar 2018 @ 10:51

 16. Jeg så og hørte Finn Bock Andersen på TV2 News og ventede på at han ville undskylde hans udtalelser på pressemøde 2015 sammne med Søren Pind. Hvor han sagde: Der kommer ikke terrorister til Europa sammen med flygtningen, for de tør ikke rejse overvandet, fordi de risikere at blive opdaget.

  Det var så også løgn

  Kommentar by Anders Nielsen — 13. januar 2018 @ 10:58

 17. Tror myndighederne skulle prise sig lykkelig over at den førte politik og afledte masseindvandrings reaktion er så civiliseret som den er. Det bliver den jo nok ikke ved med at være, i fald kursen ikke lægges om.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 13. januar 2018 @ 12:32

 18. PET og FET er ikke andet end lokale filialer af CIA og Mossad.

  Kommentar by dan.c — 13. januar 2018 @ 12:47

 19. # 16
  “ventede på at han ville undskylde hans udtalelser”

  Han tog hans hat og gik hans vej……

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. januar 2018 @ 12:48

 20. Ud af artiklen kan jeg se at vi Danskere bliver stemplet som uromagere, tænk: Det er endda at vort eget politi.

  Det passer fint i tråd med: Regeringen, Den dømmende og udøvende magt er Landsforrædere og 5´te kolonnere hele stakken.

  Jeg har aldrig kendt magen: Røvrende sin egen indfødte urbefolkning.
  —–
  Jeg glæder min til den dag opgørets time er kommet, for så vil de blive fjernet.

  Ikke alene PET burde kunne regne ud, hvis de bare bruger et spids af hjernen, der kan være på et knappenål´s spids, ved at læse de forskellige blogs. Hen kan de se folks frustrationer over hvad resultatet af en uansvarlig indvandringspolitik kan føre til. Se blot Norge: Breivik in mente.

  Regering og folketing har fået masser af advarsler om hvad der kunne ske, nok ikke bare kun af mig, men også af mange andre.
  ———————
  “Truslen fra højreekstremistisk terror i Danmark er vokset, og på den yderste højrefløj findes der i dag personer, som er klar til at tage våben i brug for at fremme deres sag.”

  Ja det er muligt. og hvorfor er det så mulig ?. Det skriver Potten ikke noget om. Der skøjten hen over denne forklaring.
  ———————
  “Det vurderer Politiets Efterretningstjenestes Center for Terroranalyse (CTA) i den seneste rapport om terrortruslen i og mod Danmark.”

  Dette Center er ikke bedre vær end at nedlægge nu, rådet er: Helst inden ballonen går op.
  ———————
  “Den øgede trussel fra folk med højreekstreme sympatier á la norske Anders Behring Breivik skyldes ikke mindst den ofte polariserende flygtninge- udlændingedebat, lyder vurderingen:”

  Denne vurdering er det åbenbart andre end skolebørn der kan kommer frem til under pædagogisk indflydelse. (sympatier á la norske Anders Behring Breivik). Jammen hallo: Man behøver ikke at sympatisere med Breivik fordi man kan SE hvorfor han handlede således som han gjorde. Medaljen har som bekendt to sider, og det er side 2 der er strategien i det. Side 1, er gartner udsalget af blomster, og det løser ikke problemet (Islam)

  »Danish Defence League« er ikke voldelig, der er de Autonome og antifa der er voldsaber. Fra voldsabergrubben og Muslimerne har truslen være mod fredelige borgere varet meget længe. Ja endda siden regeringen og dens vælgere har vedtaget den uansvarlige indvandringspolitik i tinget, understøttet af domstole, politi, EU og FN. Ikke mindst de røde “Bladsmørere, venligboere, Aviser, DR TV2, hele MSM, godhedsindustrien: røde kors, kirkens korshær og red barnet”

  §67 og §69 er trådt under fode, mine damer og herrer, det skal helst kunne ses tydelig til evt et FT-valg, eller er det allerede forsent.
  Hvis det er det må vi Danskere tage den derfra.

  Kommentar by Sindsro — 13. januar 2018 @ 14:48

 21. Gode nyheder fra PET og CTA kan jeg forstå. Vi trænger til mere diversitet, også på terrorområdet. Det bliver for kedeligt og forudsigeligt med alle disse muslimske og ventreekstremistiske terrorforsøg og dem som PETs venner organiserer. Der skal mere kulør og kreativitet på; regnbuefarvet terror måske? Måske skulle man uddele lyssporammunition til kommende terrorister det er så festligt?

  Magthaverne har erklæret krig mod danskerne, og især mod de danskere som ikke lader sig udrydde frivilligt. Stasibødler, PET agenter og journalister hører alle sammen under samme kategori.

  Deres våde drøm er højreorienteret terror, helst lidt i stil med de terrorattentater tjenesterne selv løbende iscenesætter eller er stille deltagere i; dvs. episoder hvor der egentlig ikke sker noget som for alvor kan true magthaverne, men som giver dem en påskud for at stramme kontrollen endnu mere. Af mangel på bedre må vi forvente at de snart kommer med et udspil. Pas på hvis der dukker en sigøjner op ved bagdøren som giver dig et godt tilbud på våben og sprængstoffer.

  Enig med dan.c 12:47 – Lige som i USA

  Den organiserede Jødedom styrer verden i større og større detaljer, og der igen vej udenom denne yderst ubekvemme sandhed, for kun sandhed og rodfæstelse i realitet kan før til en løsning.

  Et opgør med gaskammerløgnen bør være en af de vigtigste punkter på dagsordenen. Jeg siger med vilje “gaskammerløgnen” og ikke “holocaustløgnen” fordi “gaskammerløgnen” i modsætning til begrebet “holocaust” er et veldefineret afgrænset begreb der kan afgøres isoleret fra de fleste andre spørgsmål. Og i modsætning til hvad aviser og officielle ofte offentligt støttede holocaustløgnefabrikker samt jødiske propagandafilm fra Steven Spielberg, har haft held med at bilde folk ind, er der ingen som helst beviser for disse gaskamre, medmindre helt nyt materiale pludseligt skulle dale ned fra himlen som Saudiske terroristpas fra termitimploderende bygninger.

  Jeg er i tvilv om i hvorvidt man skal kappe alle forbindelser til ziokræfterne, eller om nogle fortsat skal lade som om Zio-Jøder og Israelere er vores bedste venner og holde gode miner til slet spil. Det bliver ikke mig i hvert fald.

  Kommentar by Balder — 13. januar 2018 @ 14:50

 22. Enig med bastardo,#8.

  Bid mærke i næsten alle “nyheder” formidles af Ritzau/Reuters.Og det er ikke hverken danske eller engelske navne.Men domineres af det samme folkefærd som Balder omtaler.
  Det er godt og rigtigt at berette om indvandring af fremmede kulturer,og de røde og radikale kræfter der fungerer som deres fronttropper.
  Men det er mindst lige så vigtigt at oplyse om hvilket folkefærd der propper de syge ideer ind i hovedet på folk.
  Et folkefærd med 3000 års nation og kulturnedbrydning som speciale.

  Kommentar by dan.c — 13. januar 2018 @ 18:52

 23. -Og vi skal bestjæles for 3.900.000.000 kr om året for det?
  Man kommer til at tænke på Pol Pot; send samtlige “journalister” et par år ud i rismarkerne, det vil lære dem respekt for arbejde!

  Kommentar by Hul igennem? — 13. januar 2018 @ 20:12

 24. # Apropos mediegøgl-til-grin-igen så har digteren og provokatøren Yahya Hassan lavet et facebook billede med sig selv i arafatbriller, palæstinenserklud og et plasticgevær, hvilket har fået samtlige “journalist”fjolser i løgnemedierne til at gøre sig til grin, igen.
  Bemærk at det er en kopi af Fremmedlegionens gøb- “hornet” kaldet.
  Kan i øvrigt anbefale hans bog, ligesom Akkaris bog også siger sandheden om yallaherne i Danmark. Jeg lo meget.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. januar 2018 @ 20:25

 25. >21 Balder m.fl.
  https://www.youtube.com/watch?v=qd0Q4EnFN04

  Kommentar by dencensurerede — 14. januar 2018 @ 01:56

 26. Hvis man rensede samtlige statistikker i verden for, at Ku Klux Klan, Nazister og Fascister er højreorienterede, ville resultatet vise, at der ikke findes nogen vold på højrefløjen, men at al vold, som det altid har været, findes på venstrefløjen.

  Kommentar by Henrik Gøtke — 14. januar 2018 @ 10:25

 27. Der eksistere stort set ikke andet end muslimsk og venstreorienteret terror i Dummark, så Center for Terroranalyse må derfor være danskernes fjende præcis som de terrorister som vi også er tvunget til at forsørge.

  Kommentar by Piphans — 15. januar 2018 @ 00:18

 28. Det er debatten der er noget galt med. Når man konstatere voldtægt, Ghettodannelse, No Go zones, oplever såkaldte perverse krigere- som kæmper for ISIS, Total lammelse fra politisk side fra dem som skulle beskytte demokratiet, så er problemet…debatten, og dem som griber til selvtægt pga det nationale svigt- betegnes som terrorister. Imens Isis reorganisere, og Imamer har fremvist Deres hensigter. Venstreterrorister fra Deres side eksistere ikke i medierne (Hverken i Hamborg, som blev smadret for store dele) eller andre steder. Enøjet hedden fremviser forræderi overfor egne såkaldte værdier og nationalt ansvar.

  Men alle problemer skyldes selvfølgelig fra de selvfrelste, som helst vil stikke hovedet i busken, og glemmer Deres ansvar og omgivelserne, eller blot er for diplomatisk feje, især overfor alle ofrene for den undertrykkelse, politisk terror og vold, at virkeligheden debatteres.
  (Og så romantisere man lortet- Ghettoer er gode nok, og at omskære er det samme som at få vand i hovedet etc etc etc). Ytringsfriheden skal knægtes, selvom det er sandheden der udtrykkes. Så bruger man en forsøgsvis nyopfundet juridisk finte til at skabe cencur, som gummiagtigt kan bøjes derhen hvor man vil, med – hadforbrydelse- (Fra de kjærlige hoved busken fejhedsdiplomatiske politisk korrekte). Ethvert diktatur kan vinde over friheden, med den slags fejhedsrepressentanter, som ikke er bange for at bruge soldater i udlandet, for at bekæmpe konsekvensen af det, de lefler for herhjemme. – Trods alt-. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. januar 2018 @ 06:43

 29. Kvalitet og fightere, der gør en forskel, skabes under pres. Ikke ved at blive nurset hele vejen gennem livet og karrieren. Det er Lamotte et godt eksempel på. Det er den slags journalister, vi skriger på:

  http://www.lokalavisen.dk/joakim-indsamlede-600000-kr-til-offer-for-gruppevoldtaegt—men-ingen-ville-fortaelle-om-det-/20180114/artikler/180119813?ref=eblistermest

  Kommentar by Margrethe — 15. januar 2018 @ 12:44

 30. Simpel logik som bør kunne forstås af enhver!

  Ingen muslimer på europæisk grund lig med ingen muslimsk terror på europæisk grund. (når der bortses fra langtrækkende missiler)

  Langt færre fremmede på danske grund giver desto meget mindre risiko for højreekstremistisk terror baseret på fremmedhad.

  Da de fleste politikere erfaringsmæssigt ikke vil gøre noget for at formindske antallet af fremmede i Danmark, så må de menige vælgere oplyses derom og forhåbentlig med den effekt, at mange politikere erstattes af andre, som vil gøre noget ved det. Eller med andre ord så løgnene om kulturberigelse, “nødvendig” indvandring af arbejdskraft med mere imødegås.

  Kommentar by T. H. — 15. januar 2018 @ 20:29

 31. På Aarhus Universitets hjemmeside står der at “Danske moskeer er i udvikling”. Øh…danske…udvikling; just til oplysning.

  Kommentar by Sandberg — 16. januar 2018 @ 00:03

 32. Islam er en- usekulær diktatorreligion (med dens Førerprofettilbedelse)-. En mooske er ikke Dansk. Det er et fremmed ting med dens fordummelse og undertrykkelse.

  Men hvad det har med en såkaldt højrefløj i det snævre politiske perspektiv, aner jeg ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 17. januar 2018 @ 08:33

 33. PET styres af jurister.
  Jurister er typisk røde eller radikale.
  Røde og radikale vil islam.

  Logik for,perlehøns.

  Kommentar by Pop — 17. januar 2018 @ 22:25

 34. Forøvrigt har politiet altid været magthavernes villige skødehunde.
  Politiet er IKKE din ven.

  Kommentar by Pop — 17. januar 2018 @ 22:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper