25. januar 2018

Uhrskov: “Er hensigten at fremstille Danmark som en særligt fejlslagen stat, fordi vi ikke taler pænt?”

Morten Uhrskov kommenterer gårsdagens JP-kronik af Dorte Lange, næstformand for Danmarks Lærerforening – Hvorfor tager Danmarks Lærerforening stilling til fordel for masseindvandring?

“Dorte Lange skriver:

‘En ny analyse viser, at børn og unge i såkaldt udsatte boligområder klarer sig markant bedre i skolen i dag end for 10 år siden. I Tingbjerg kunne skoleleder Marco Damgaard forleden fortælle, at andelen af elever, der får mindst 4 i matematik og dansk, er steget fra 22 pct. i 2009 til 38 pct. i 2015. Samme udvikling ser vi i områder som Søndervang i Aarhus.’

Der er tale om grov manipulation. Der er først og fremmest tale om inflation i karaktererne. F.eks. er andelen, der har fået mindst 4 i matematik og dansk i ghettoskoler vokset fra 29 procent i 2008/09 til 45 procent i 2015/16. Men i Danmark i alt er de samme tal steget fra 62 til 71 procent. Man kan argumentere for, at stigningen har været størst i ghettoskolerne, men for det første halter de også i 2015/16 katastrofalt bagefter de øvrige skoler, og for det andet er det sigende, at Dorte Lange ikke oplyser om den almindelige inflation i karaktererne.

Det bliver værre endnu fra Dorte Langes side:

‘Nu gælder det om at gribe udviklingen i stedet for at bremse den. Desværre er den danske integrationsdebat fortsat baseret på en ‘dem og os’-retorik. Selv når vi taler om børn, der er født og opvokset i Danmark, taler vi om hudfarve, religion og sprog i stedet for at holde fokus på de ting, vi ved, der skal til for at løfte disse børn.’

Påstanden er ikke bare grov. Den er også lodret forkert. Når vi taler om ‘dem’, skyldes det naturligvis de store og uløselige problemer, der er forbundet med masseindvandring fra den tredje verden. Se til Sverige. Der har de i årtier talt så ‘pænt’, at der ikke har været nogen ende på det. Har det ført til bedre resultater eller til, at en socialdemokratisk statsminister ikke vil udelukke brugen af militær magt mod banderne i de svenske ghettoer? …
Dorte Lange fortsætter:

‘I alle andre europæiske lande klarer 2. og 3. generationsindvandrere sig bedre fagligt end 1. generation, men det er ikke tilfældet i Danmark.’

Det er slet og ret forkert. I Danmark klarer 2. og 3. generations indvandrere sig bedre end 1. generation, men halter stadig langt efter danskerne. Det kan man læse om i bl.a. Danmark Statistiks årlige publikation, Indvandrere i Danmark, senest fra 2017 (side 123). Hvorfor skriver Dorte Lange noget faktuelt forkert, noget, der er meget nemt at kontrollere? Er hensigten at fremstille Danmark som en særligt fejlslagen stat, fordi vi ikke taler pænt?

(DLF bringer næstformandens fejlbehæftede JP-kronik, 24. januar 2018; Grafik: DLF.org)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90489/trackback

16 Comments »

 1. Der følger åbenbart ikke sund fornuft med i læreruddannelsen, kun rød indoktrinering.

  Kommentar by k.m. — 25. januar 2018 @ 14:38

 2. Når det drejer sig om indavlede, retarderede, kriminelle korandyrkende terrorister så føler de sig mere end velkomne, de har deres egne moskeer, parallel samfund, skoler, vagtværn LFT, indtægter fra narkohandel, momssvindel samt hærværk der udløser beskyttelsespenge, alt sammen med politikernes velsignelse bare de føler sig velkomne, en dag er det Danske samfund kørt i sænk og kaos vil følge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. januar 2018 @ 14:49

 3. Religion og sprog har selvfølgelig betydning for hvordan man klarer sig i et samfund. Men hudfarve kan jeg ikke se har nogen betydning. Alligevel skal hudfarve lige med på listen. Sikkert for at få listen til at virke fjollet. Vi skal forstå at det er lige så fjollet at gå op i religion og sprog, som i hudfarve.

  Dette lille retoriske trick har venstrefløjen benyttet i lang tid. Men det er vel egentlig kun venstrefløjen der taler om hudfarve, som en faktor i hvordan man falder til i et samfund.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 25. januar 2018 @ 14:50

 4. Ligegyldigt spørgsmål.
  Svaret må være: Sandsynligvis,
  Skulle Dansk Samling ikke hellere bruge krudtet på, at få fremmede sendt hjem?

  Kommentar by dencensurerede — 25. januar 2018 @ 14:50

 5. For Fr. Lange er det vigtigere at Ali føler sig hjemme i skolen end at Alberte og Alexander gør det

  Kommentar by Træt — 25. januar 2018 @ 14:54

 6. Uhrskov….! Du skriver ikke pænt om islam og Deres tilhængere…Derfor går Danmark nedeom og hjem…Derfor er Det Din skyld!….håber du har humoren iorden :-) ;-) :-). Tak for indlægget. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. januar 2018 @ 14:57

 7. De fleste lærere i folkeskolen er venstreorienterede, og derfor får de muslimske elever sikkert højere karakterer, end præstationerne berettiger til. Så det ser endnu værre ud, end tallene fortæller.

  Kommentar by jan mølgaard — 25. januar 2018 @ 15:31

 8. Folk råber til regeringen:”så gør dog noget” når en stormflod eller højvande oversvømmer kælderen. De kræver handling og beskyttelse – NU.

  Når vi, der skriver på Uriasposten råber op om et problem, stemples vi som nazister o.s.v. og vi skal bare acceptere tingenes tilstand.

  Kommentar by k.m. — 25. januar 2018 @ 15:33

 9. Skat, told, fødevarer og andre snydekontrollerer var i bazar vest og der var fyldt op med kriminelle yallaher (det er der altid)
  -Og en masse fjolser incl ham Thorborg, der tror han er klog fordi han er grådig, har samlet en masse penge ind til en kriminel bager i Tingbjerg.
  Fjolser.
  Yallaher er kun interesseret i mindre butikker med overvejende kontantbetaling og hvor folk ikke beder om regning. Dem stopper yallahen så i lommen. Så bliver der også lavet momssvindel. Der bliver lavet forsikringssvindel: aldrig er der brændt så mange pakigrillbarer som i dag- selv om de har galopperende fætter/kusine sukkersyge i 7 led tilbage, hvis ikke socialen betalte colabundebriller på vores regning og de havde gået på 3ugers kursus i at tænde en tændstik, har de stadig travlt med at snitte forhud, selv om de hverken kan se eller høre med deres deforme yallahkroppe..
  Andre brancher er grillbar, pizzaria, frisør, bager, kiosk, ubervogn, stoffer, grønt,tlfreperation..osv osv.

  Husk det nu!
  Aldrig give penge til yallaher, aldrig købe noget i deres snydebikse, altid holde øje med dem, holde dem væk, aldrig hjælpe dem, bekæmpe dem og deres yallahsnyd hele tiden..!
  Hele tiden fortælle om deres snyd og løgn og pædofili og børnemishandling, de kan ikke lide at vi peger, at vi griner-de er ligeglade med at vi hader dem- det er ligesådan med sigøjnere.

  Desværre er her spildt 400.000 og noget på en yallah, der bare skulle skride sammen med de andre lorteyallaher- der kun 6265km til Mekka-og yallahen havde ingen problemer med at komme her, så bare tag sigøjnerbussen her aus, beskidte tudesvindler, og tag dine yallahbekendte med, for han har ingen venner, kun bekendte!

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2018 @ 15:41

 10. Læser at endnu en lortepædovoldtægtimam mener at kvinder der bliver voldtaget, først spræller lidt men så vænner de sig til de og begynder at nyde det, så bare voldtag løs, synes han..
  Jeg synes at han skulle have en politiknippel godt og grundigt op i røven: først spræller han lidt men så vænner han sig til det og begynder at nyde det. Ja det er sådan de skal have det, nyd det og skrid hjem til yallah på hver sin numsenumse, hjem til numsefest i numsehuset.De kan så godt lide det, især i Afghanistan er de helt vilde med at dansedanse og numsenumse, det kan man se på dem i zoologisk Have, de spiser altid de bananer jeg har med til dem.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2018 @ 15:55

 11. Endnu engang skærer Morten Uhrskov Jensen igennem venstreflosklernes latterlige argumentation og det er glædeliget er at han får lov til at gøre det i JP.

  Hvornår vil tosserne tage et kik på virkeligheden?

  Kommentar by santor — 25. januar 2018 @ 17:07

 12. Dorte Lange, næstformand for Danmarks Lærerforening er inhabil mht til indvandring. Lærerne har selvfølgelig en interesse i at sikre deres beskæftigelse og løn- og avancements muligheder.

  Befolknigstallet af etniske danskere er faldet til godt 4½ mio i dag og det lave fødselstal truede i forrige århundrede med at sende lærere og pædagoger på alle niveauer til omskoling i den private sektor. Det perspektiv var de ikke begejstrede for, husker jeg.

  Masseindvandringen reddede en masse offentlige ansatte fra at blive sendt til omskoling.

  Der kom simpelthen nye kunder i butikken !

  Kommentar by A-mad — 25. januar 2018 @ 17:35

 13. I fortsættelse af Uhrskov´s afklapsning, nyd også artiklens kommentarspor i JP – Her indkasserer Dorte Lange, et fortræffeligt velanbragt, lag verbale tærsk – Ja, sådan går det Dorte når man snyder; det burde du da som lærer være den første til at forstå!

  Kommentar by T. Flodur — 25. januar 2018 @ 17:43

 14. At Danmarks Lærerforening tager parti for masseindvandringen er ikke nyt. Selv Dansklærerforeningens formål, i hvert fald for en del år tilbage, var at afskaffe dansk.
  Heldigvis er der blandt de uddannede lærer, nogle der kan tænke selvstændige tanker og derfor finder andet arbejde, når gruppepresset fra kolegaer og kulturberigelserne i klassen bliver for stort.

  Kommentar by Menig 442 — 25. januar 2018 @ 21:22

 15. Hvis nogen fra Danmarks Lærerforening ikke tager parti for masseindvandringen, ville deres sikkerhed og måske også job være i fare. Så Dorte Langes meninger giver sig selv. Det er en urispost at være lærer i et multikulturelt samfund.

  Kommentar by traveler — 28. januar 2018 @ 06:59

 16. U anset om vi taler pænt, eller ej, skider og pisser mange af migranterne os langt op ad ryggen. Vi er, og bliver for dem anden rangs borgere, (Dhimmier).

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 28. januar 2018 @ 18:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper