26. januar 2018

“… hvordan vandt de nationalt sindede europæere egentlig terræn? For det gjorde og gør de fortsat.”

Forklaringen er ligetil. Folk flest er konfliktsky, og gider ikke indtage ukomfortable ideologiske positioner. Masseindvandringens konsekvenser har ad åre tvunget folk til at tage stilling, og enhver reflektion driver den førte politik til højre, mod realismen. Mikael Jalving sætter ord på – Jeg er rundet af et liberalt og progressivt grundsyn, men så…

“Hvornår blev humanisterne og flygtningevennerne så fandens frelste? Og hvordan vandt de nationalt sindede europæere egentlig terræn? For det gjorde og gør de fortsat. Jeg forestiller mig denne torsdag eftermiddag, at hvis flere i hver lejr begyndte at tænke og reflektere åbent om, hvordan de kom derhen, hvor de er i dag – politisk og identitært – så kunne vi måske begynde at tale sammen igen en skønne dag. …

Jeg kunne formentlig godt være blevet en hæderlig jurist eller tandlæge, hvis ikke jeg var blevet distraheret af min dansklærer i folkeskolen og min historielærer i gymnasiet, som stille og roligt fik mig på andre tanker, lærte mig at læse bøger og fra jeg var ca. 15 år forsøge at gøre mig bekendt med tidligere tiders erfaringer, frembringelser og overbevisninger uden at hovere eller at være ligeglad.

Det er først, når man begynder at forstå sin egen tid i et historisk forløb, at man i privilegerede øjeblikke kan betragte sin egen tidsalder udefra, dvs. se dens dogmer, uskrevne regler og usagte sandheder, og på et tidligt tidspunkt, mens der stadig hang en em af romantik ved det at være venstreorienteret eller ‘kritisk’ over for autoriteter og traditioner – og hvor jeg jo ved selvsyn kunne konstatere, at det gerne var de populære venstreorienterede fyre, der løb med både de kønne piger og lærernes opmærksomhed – at jeg fik den mistanke, at den ægte revolutionære ofte er den ægte konservative.”

Lad mig høre.

Oploadet Kl. 09:52 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90509/trackback

38 Comments »

 1. Al hæder til Jalving. Jeg indser hvor privilligeret, jeg har været ved ikke at komme fra et ‘progessivt’ hjem, men fra et borgerligt, konservativt præ 1968. I de kredse afskyede man politik og politikere, og det hører nok til den bedste del af min arv.

  Politik er en sygdom, politiserede lande (læs Mellemøsten) er syge samfund. I sunde samfund behøver borgerne ikke blande sig, det kører uden dem.

  Kommentar by Snaphanen — 26. januar 2018 @ 10:11

 2. Hej. Jeg har ikke så meget andet at sige til weekenden end. Støt SIAD og hold jeg orienteret hos dem, samt -Den Danske Forening- og Trykkefrihedsselskabet. Tak til K.M for hans arbejde med Uriasposten. Tak til Uriasposten for dens eksistens. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. januar 2018 @ 12:05

 3. Min drejning kom ved Jacques Ellul der gennemskuede manipulationen af den totalitære magt. Ligeledes er Augustins bekendelse en personlig søjle i hvordan forbuddet (kriminaliteten) manipulerer skønheden og negligerer alt det skabte.

  Kommentar by Sandberg — 26. januar 2018 @ 12:22

 4. Jeg har flakset en del med hvor jeg har stemt, men efter at have læst Uriasposten igennem flere år er jeg nu ret forankret i DF eller Nye Borgerlige (og vedkender mig det gerne, hvis nogen spørger) – og har samtidig fået vendt en stor tillid til medierne til decideret mistro til al deres manipulation og løgn.

  Kommentar by hovsada — 26. januar 2018 @ 15:07

 5. Tak til Mikael Jalving. Han og et par få andre er oaser i den ørken af venstreorienteret kulturradikalisme der helt har erobret det der engang var Jyllandsposten og gjort den til Aarhusudgaven af Politiken.
  Engang en avis, i dag et menighedsblad for en sekt.

  Kommentar by bjarne Binee — 26. januar 2018 @ 16:56

 6. Fint blogindlæg. Det er altid interessant at høre fortællinger om folk, der grundlæggende ændrer standpunkt. Det kræver både mod, indsigt og udblik at foretage et sådant selvopgør.

  Og ikke alle formår en sådan transformation: Nogle mennesker er så ideologisk indsyltede, at de ikke evner at erkende virkeligheden. Andre er så uvidende, at de ikke evner at se nogen større sammenhænge. Andre igen har så oppustet en selvfølelse, at de har et konstant behov for at fremstå politisk korrekte og demonstrere deres godhed og næstekærlige menneskesyn….eller i det mindste at vise deres forargelse/foragt over for alle, der ikke deler deres synspunkter.

  Hvornår går luften af den enormt naive godhedsballon? Hvor længe kan politikerne, medierne og befolkningen ignorere elefanten i rummet?

  Hvornår stiller politikere, venligboere, venstreorienterede, NGO’er, bedsteforældre for asyl og unge anarkistiske rebeller sig det spørgsmål, om de lider af falsk bevidsthed? – At være kritisk over for masseindvandring gør altså ikke en til et nazistisk monster på den yderste højrefløj.
  Vi skaber ikke en mere lige og retfærdig verden ved at føre en “de åbne armes politik”. Uanset hvilke begrundelser man giver for masseimmigration er det et utopisk blålys, der grundlæggende fornægter virkeligheden. Den historiske objektive virkelighed, hvor der i alle Europæiske lande er massive problemer med fejlslagen integration, indvandre-kriminalitet og kulturelle/religiøse parallelsamfund.

  At sætte lighedstegn mellem den ægte revolutionær og den ægte konservative synes dog at forplumre begreberne, da konservatisme (som ideologi) jo netop ikke drømmer om drastiske ændringer (revolution) af samfundet med henblik på at opnå en ideal-tilstand (utopi).

  God weekend

  Kommentar by Mr. Write — 26. januar 2018 @ 17:16

 7. Efter at jeg i JP-søndag (den sidste rest af papiraviser her i husstanden) har set billedet af Per Nyholm; er det en helt utrolig lettelse (som efter en slem hæmoride) at kunne blade videre til den altid velskrivende Mikael Jalving – Hold ud Mikael! – Når du og Lillelund forlader JP, så kommer avisbudene tidligt hjem!

  Kommentar by T. Flodur — 26. januar 2018 @ 17:52

 8. ” Arbejdsgivere,arbejdere,og SAMFUNDET har indtil nu ikke fuldt ud gjort sig klart, hvilke PROBLEMER den store INDVANDRING af FREMMED ARBEJDSKRAFT indeholder for OS ALLE.”( Anker Jørgensen 1970 ) Akke ja.– Pr definition har kernen af den danske landbefolkning,landarbejdere,arbejdsmænd,håndværkere altid været ja bare national danske.Og af samme grund undertrykt af flertallet af overklassen – Aldrig ideologiske,religiøse og andet pjat.- Loven om indvandringsstoppet i 1973 var ren national lovmodstand uden hvilket EF afstemningen ikke kunne vindes.

  Kommentar by dansker — 26. januar 2018 @ 18:53

 9. T. Flodur, Per Nyholm er som de 2 sure gamle mænd i the Muppet Show. Han er sur nok for begge 2, så han klarer fint rollen alene, og han virkelig morsom, ufrivilligt altså. Ellers enig i at Lillelund, Jalving og Uhrskov er lyspunkterne i JP. Især Lillelund kan noget med sproget, når han er bedst, er han forrygende.

  Kommentar by monse — 26. januar 2018 @ 20:52

 10. @snaphanen, jeg læste dit seneste indlæg her: http://snaphanen.dk/2018/01/26/problemer-erkendes-foerst-naar-de-ikke-mere-kan-loeses/#more-190565

  Og jeg så gerne at du lod sverige være sverige, og brugte kræfterne herhjemme. Måske koordineret med uriasposten så i ikke skriver om det samme, men fordeler opgaven så at sige. Svenskerne har vel efterhånden fået de blogs de skal bruge selv, så den snebold ruller vel af sig selv derovre, men skal danmark reddes vil det være fantastisk med 2 gode bloggere der angriber fra hver sin flanke herhjemme. Det er trods alt her vi bor og ikke i sverigestan, så må de selv tage sig lidt sammen derovre.

  Kommentar by per — 26. januar 2018 @ 21:46

 11. Havde en blodrød tysklærer på handelsskolen, og kunne se at alt hvad hun brugte af materiale var voldsomt venstreekstremistisk. Har altid stemt borgerligt og i da er det Nye Borgelige.
  De etablerede medier bruger jeg ikke ret meget, og når jeg gør er det altid med analytiske briller på.

  Kommentar by Gregers — 26. januar 2018 @ 21:50

 12. > anno
  Denne kommentar fandt ikke vej gennem Kim Phjolsens filter i Off Topic
  Dejlig underholdning anno. Tak for det.
  BimBamBoom minder lidt om Candy Dulfer.

  Kommentar by dencensurerede — 27. januar 2018 @ 07:23

 13. Dagens blinde fluer

  Islamister er godt, mange islamister er supergodt?
  Dårlig grænsebevogtning er ikke så godt, ingen grænsebevogtning er bare bedre, vent at se?
  Klampflyet F-35 bliver bedre og bedre, bare vent 10 år mere, så kan det også flyve?
  EU får slet ikke penge nok, flere penge hjælper EU?
  DR er bare så godt med 3200 ansatte, flere ansatte gør det endnu bedre?
  Mediestøtten er for lav, CNN og Reuters kommer ikke nok igennem?

  Nå, nu skal vi have en lille alsang, syng med.
  #
  Der bor en bager
  i yallalille
  han bager løs på
  de unge piger
  han bager skimmel
  han bager svampe
  han bager nogle
  med løgne på

  Og i hans vindu’
  er krimisager
  og biler, sorte
  så har du penge
  så kan du få
  men har du ingen
  så får du slag.
  #

  Frit efter Jørgen Ebert.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. januar 2018 @ 07:38

 14. Mange svenskere vil have multikultur, og det får de.
  https://nordjyske.dk/nyheder/200-svenske-politifolk-maa-have-ekstra-beskyttelse/a8aec3b2-7143-44bf-8986-7891be447345

  Kommentar by k.m. — 27. januar 2018 @ 08:59

 15. Jeg opvoksede på Vestegnen, så jeg vidste det fra barnsben.

  Kommentar by Winged Hussar — 27. januar 2018 @ 12:09

 16. Enten: “Jeg er opvokset …”
  Eller: “Jeg voksede op ..” Måske en lille ting, men et ordentligt sprog skal adskille os fra yallaherne. Og det gjorde jeg også. Og de er håbløse.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. januar 2018 @ 12:41

 17. >13 Hul igennem
  Don’t give up your daily job.

  Kommentar by dencensurerede — 27. januar 2018 @ 13:19

 18. Meget frit fra hukommelsen – så jeg lægger ikke hovedet på noget som helst for at det er korrekt, og gider ikke slå det efter – men jeg mener, det var den engelske kong Ethelred, da han var allermest trængt af vikingerne, at han skulle have sagt/skrevet,:
  “I velstand og medgang mister en mand sig selv. Han finder først sig selv igen i modgang…” Korrekt citeret eller ej, så er der måske noget om det…

  Kommentar by Margrethe — 27. januar 2018 @ 17:20

 19. Til emnet. Det er jo let nok at være revolutioner hos dem der giver frihed og tilladelse til det. Når de bliver for selvfrelste i drømmende som ikke harmonere med virkeligheden, så krakelere det for dem og omgivelserne, og de smuldre til virkelighedens udfordringer. At Marxisterne nåede så langt som de gjorde, skyldes nok psykologisk og økonomisk hjælp udefra under den kolde krig (Sovjet og Kina). Resterne af dem spræller lidt endnu, hos de efterladte til de knuste drømme, men ellers tager tiden dem nok snart. Deres visioner er bl.a udstillet i Monty Pythons “Meaning of life”. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. januar 2018 @ 17:52

 20. Men ok. De sejrede vist i DR og Politiken :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. januar 2018 @ 17:53

 21. -En Pyrhussejr?

  “Hovmod står for fald!”

  Kommentar by Hul igennem? — 27. januar 2018 @ 18:16

 22. Til Michael Jalving. Jeg selv var vist også naiv Venstrefløjsblødagtigt familiært inspireret, men tog det med tiden ikke så alvorligt. Var nok blevet (og er vist stadigvæk) lidt for Hedonistisk i min livsnydelse. Havde haft lidt negativ erfaring med kristendommen, men var og er dog medlem af Folkekirken (mener også den er vigtig- trods idiotiet hos mange præster der sover i ligegyldighedens limbo- fordi paragraf 4 er en støttepille i kampen imod Islam). Boede i 80 erne bl.a i Gellerup- først i et kollektivt- senere i en etværelses- Livet var nydelse her og nu…Jeg var fanget af Budhismen, som jeg stadigvæk (elsker) følte mig tiltrukket af- dog igen på afstand. Gellerup var dengang….hvad skal man sige?….lidt pink venstrefløjshippie…men et eller andet gjorde det dog svært….piger ville ikke besøge en sent om aftenen etc etc etc, men alt i alt dog fredeligt ok, hvilket ændrede sig temmelig meget allerede i 90 erne. Jeg blev far i 90 erne og vi var, Ligesom de fleste danskere, enige om at flytte derfra (her skulle ungerne ikke vokse op). Jeg begyndte at læse om alle andre religioner end Islam….havde en eller anden mærkelig afstandtagen til emnet. Måske for konfliktsky frelst, mente at hvis de kvinder ville gå med tørklæde, så måtte de da selv om det…de måtte tage ansvaret for Deres egen frihed etc etc etc. Men imod slutningen af 90 erne og starten af 2000 gik jeg i gang….Det var et chock. Læste lidt mere, men tænkte (Her vil jeg anbefale Jess Asmussens bog om “Islam”. Den er tildels- politisk korrekt- men tager altså også fat i Islams selvmodsigelse og mange af de mærkelige vers, som må have givet interne konflikter og forvirret omtanke. Faktisk god der). Jeg tænkte det var mig der var paranoid. Så ondskabsfuld kunne den ikke være…så jeg holdt det for mig selv…men den fortrængte tankeboble fulgte med mig. Den Danske Forening, DF o.a kendte jeg jo via MSM som værende facister og racister og fremmedhadende, så dem holdt jeg mig fra….The Big Turning point…var for mig (ligesom jeg mener det burde være for enhver ..idiot..:-)) ..11 september 2001. Det var ikke mig der var paranoid. Dette var virkeligheden…En form for total mental lettelse fra min side. Personligt oplevede jeg hvordan der 12 september på en kristen Cafe, blev festet og jublet (blandt muslimerne). Så havde jeg fået nok. Jeg slog for første gang op på Den Danske Forenings hjemme side, og opdagede at de tanker jeg havde gået alene med, forunderligt for lang tid siden var på nettet hos dem, og at de ikke var mere facister end jeg, og andre, var. Jeg gættede på at Vesten så ville tage sig sammen, og ketchup-effekten imod Islam ville tage til…Det gik også fint de første par dage…Indtil Bush stod og brægede i en Mooske i Washington….Så var det op ad bakke igen….resten kender i. (Såån blev jeg frelst ;-) :-) :-)). Fortsat god lørdag aften. mvh Mick

  Kommentar by Michael Unna — 27. januar 2018 @ 18:19

 23. Kommunismen og Socialismen har så sandelig også sejret……i Folkekirken! og Berlingerne -Lisbeth Knudsen og resten af A- pressens fallit.(hvem gider gøre modstand, når man er “sat” borgerlig.. MSM.?..så er alt mageligt godt);-) :-) :-). Vi skulle jo nødigt tage virkeligheden alvorligt. Kun tæske langhalm på forslidte tanker fra fortiden, som ingen relevans har i dag. God lørdag aften. mvh Mick :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. januar 2018 @ 19:00

 24. JP går stadigvæk ind for ytringsfrihed…..beviset er Per Nyholm….Han er den lakmusprøve man skal holde ud, …hvis man mener man går ind for ytringsfrihed….Heldigvis er der ikke læsepligt….det ville også være for hårdt i længden…Hjertelig tak for at JP stadigvæk har Michael Jalving….. ellers kunne JP med Per Nyholm gå til de evige politikens -msm- marker og jeg ville så kun holde mig til nettet.

  Kommentar by Michael Unna — 27. januar 2018 @ 19:08

 25. https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE10183212/europas-maerkelige-doed/

  Kommentar by k m. — 27. januar 2018 @ 22:16

 26. 25 k m.

  Husker godt Bent Jensens (kronik(?)) – hvor han henviser til Douglas Murray; en rigtig fighter skulle jeg mene! – Se vedhæftede link.

  https://www.youtube.com/watch?v=wrf95Yl0UJI

  Kommentar by T. Flodur — 27. januar 2018 @ 22:38

 27. Hov, der var lige et nyt surt opstød fra vores ven Per Nyholm på JP.dk, som denne gang slet ikke er så tosset endda:

  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/undervejs/ECE10250821/aabentbrevtilmarlenewind-fraseruvidenhedmedloeberi

  Her giver han lige Marlene Wind et par borgerlige ord med på vejen, som man må sige er på sin plads.

  At tænke sig, at man skulle være enig med Per Nyholm i noget som helst, det var Pokkers!

  Kommentar by monse — 28. januar 2018 @ 00:05

 28. Glistrup eller Pernille Vermouth?
  Frihed eller skat?
  Anarki eller kaos?
  Moral eller lov?
  Sund fornuft eller politik?

  Kommentar by dencensurerede — 28. januar 2018 @ 05:20

 29. @27 Ja, Per Nyholms åbne brev til Marlene Wind er overraskende godt. Men propagandisten Marlene Wind er også så langt ude, at det er forholdsvist nemt at tildele hende nogle borgerlige ord.

  Per Nyholm plejer ellers at være beskyttet bag en betalingsmur. Det kunne have været festligt, hvis han bag sin betalingsmur var en ivrig skribent af åbne breve :-)

  Kommentar by traveler — 28. januar 2018 @ 06:54

 30. Omend lidt for nemt, så fint nok, at Nyholm klipper til den kugleskøre Marlene Wind! – Det sker desværre i hans sædvanlige opstyltede stil. Hvorfor åbent brev? – Mener Nyholm at han repræsenterer en særlig ædel skribentvirksomhed, hvor man skriver åbne breve til hinanden, sådan lidt hen over hovedet på den gemene pøbel, sic! – Rend mig noget så grusomt Mr Nyholm!

  Men eller er jeg enig med monse og traveler – Ret skal være ret, dette skriv var af det bedre fra Nyholm hånd; hvis han fortsætter at forbedre sig vil han med tiden kunne opnå status som Uriaspost publicist.

  Kommentar by T. Flodur — 28. januar 2018 @ 08:23

 31. >30 Flodur
  Jeg faldt over denne:
  https://www.youtube.com/watch?v=jtGhZrMAk4c

  Kommentar by dencensurerede — 28. januar 2018 @ 08:28

 32. Jeg har altid været nationalt sindet. I dag er jeg tilmed ideologisk nationalt sindet, fordi det er det rigtige. Vi er en nation. En kultur, der har gennemgået en bestemt historisk udvikling frem mod vort nuværende bevidsthedsniveau. Og det skal forstås og anerkendes.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. januar 2018 @ 09:57

 33. Men hvad kan vi gøre???? Mit bud er
  1) Se så at beskyt de grænser vi har- fra tiden før Schengen- og EU diller daller.
  2) Forbyd omskærelse. Kun myndige personer (DVS folk over 18) kan selv betale sig til omskærelse. Det skal straffes på linje med vold, mishandling etc etc etc.
  3)Glem den såkaldte menneskerettighedsdomstol. Hvis enkeltindivider ikke selv kan leve op til dem, så skal staten heller ikke. Det gælder selvfølgelig også religioner.
  4) skal og kan først godkendes, hvis de ikke blander dem i politik direkte. Usekulære diktatorreligioner, som opfordre til vold, terror, og undertrykkelse og mord, skal forbydes (Det gælder Islam). Det betyder de selvfølgelig ikke kan få nogen statsstøttet, og skal selvfølgelig bekæmpes med, at gud ikke laver love, og det kun er den menneskelige etik der er vigtig i den sammenhæng, og hvis der er krig imod dets repressentanter udadtil . DVS hvis vi sender soldater ud at bekæmpe konsekvensen, må det også gælde indadtil. Dødstraf i krigstid må være konsekvensen. Hvis demokratiet direkte bekæmpes med individsundertrykkelse, må det den tendes undertrykkes.

  Det er måske ikke perfekt men mine konstruktive bud- hvis I har noget bedre så fint.

  Selvfølgelig er burka og Nicap forbud ikke i strid med menneskerettigheder og religionsfriheden, som Sosserne nu mener. Fuldsstændig vanvittigt. Det er jo ikke et krav fra nogle religioner, at kvinder SKAL gå med dette undertrykkende symbol. Derimod er det et individsundertrykkende symbol, som pålægger kvinder ansvaret for mandens seksualitet, og ødelægger den feminine identitet med undertrykkelse. Men det er igen en af de karruseldebatter der kommer i ny og næ. Fortsat god søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. januar 2018 @ 11:22

 34. JP-papiravis søndag: Spurter hurtigt forbi de store helsidesannoncer i den efterhånden ultratynde søndagsudgave, alt for at nå frem til en vederkvægende stund med Mikael Jalving på side 26.

  Nået frem til side 12 – Chok! – Her springer bladets, aldrende og fedladne, udenrigskorrespondent Jørgen Ullerup frem som trold af æske: “Sent på aftenen, da Clifford kom ud fra badeværelset, inviterede Trump hende over i sengen, hvor parret begundte at kysse…” – Flot Jørgen! Bliv ved, vi står klar med søm og hammer…

  Normal puls og beroliget efter at have læst Jalving blader jeg videre – Surprise: Med næsten et helt livs erfaring i journalistik varter Ulla Terkelsen op med følgende: “Trump er jo en sand poltergejst med sine tweets. En poltergejst er et larmende spøgelse, der uden mening kaster rundt med tingene og skaber uro. Som indbrudstyve, imedens de søger efter værdigenstande” – Er en kommentar nødvendig?

  Nu er jeg ved at være mør; men JP helmer ikke. Claus Bryld: “Men mon ikke han vil SKIDE på det? FUCK dig, der kommer med det BULLSHIT!”

  En fra hjerte dybtfølt tak til JP for en stor indsats i folkeoplysningens tjeneste! – Inte mindre.

  Kommentar by T. Flodur — 28. januar 2018 @ 12:58

 35. Simpelt. Folk begynder at kunne lugte afføringen fra det globalistisk rød-ideologiske og det storindustrielt spekulatives ret så enorme redeskideri hånd-i-hånd med hinanden i et særdeles uskønt fællesskab og sæben hedder nationalisme. Folk kigger nu på lande som Sverige og Frankrig der blot er lidt længere fremme i nøjagtig samme voldsomt selvdestruktive udvikling og tænker så: “Skal vi virkelig også bare følge trop som skide lemminger og kaste Danmark ud i en desperat borgerkrig imod kulsort middelalder, kun for at behage alle mulige globalistiske særinteresser og deres psykofantiske talerør i medierne, alle uden selv at blive ramt af konsekvenserne af deres eget moralprædkeri og derfor selv lodret psykopatisk ligeglade med hvordan det rammer alle andre?”. Svaret i mere ansvarlige og moderate hoveder bliver selvfølgelig i højere og højere grad og efterhånden som det hele bliver værre og værre og flere og flere manipulerede kriminalitetsstatistikker og ret så chokerende undertrykte holdningsundersøgelser udført i muslimske rækker i europa bliver offentliggjort på nettet: “Nej, selvfølgelig skal vi da ikke det!”

  Det er ved at gå op for folk, at den eneste rigtige forskel på nazisterne og det islamiske herrefolk er symbolet på armbindet. Det første herrefolk bar swastika, det andet bærer halvmåne og det nye herrefolk er hos de knap så hjernevaskede ligeså lidt velkomment som det første. Samarbejdspolitiken med det nye herrefolk, den står politisk korrekte civilisationsnedbrydere for i denne omgang og folk er ved at fatte det nu.

  Kommentar by jacques d'Biann — 28. januar 2018 @ 16:18

 36. Som sædvanlig er Michael Jalving præcis i sine betragtninger, men pas på med det, med islamisme. Dette begreb findes kun i “venstre” Journalistiske kredse. Al terror udgår fra Koranen, altså “religionen” Islam

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 28. januar 2018 @ 17:54

 37. -Islamisme- er et bortforklarende begreb hos de politisk korrekte. Ligesom ordet. – Integration- i den forbindelse. Ligesom – Multikulturel- når det i virkeligheden drejer sig om Islam med dets shariamoral. Ligesom ordet – fremmedhad– som om alt fremmet bare er godt totalt ukritisk. Islam er og bliver en- usekulær diktatorreligion (med dens Førerprofetideal)-. Man sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af det man lefler for……det er simpelthen så foragteligt afstumpet, og et omsorgssvigt for fremtidige generationer af dimensioner. Lige nu siger de man vil bruge soldater til at lave politiopgaver herhjemme. Man forbereder sig nok imod folkets protester. Vi må se hvad de har i tankerne.

  Kommentar by Michael Unna — 28. januar 2018 @ 20:03

 38. Hul igennem?

  Jeg kan forsikre dig om, at F-35 jagerflyene flyver ganske udmærket. Vi bor ikke langt fra en US Marine Air Station, og der har de træningseskadrillen, som omskoler eksisterende jagerpiloter til at flyve de nye F-35. Foruden at MCAS Beaufort har deres egne kampklare eskadriller. En F-35 er let genkendelig set fra neden med de ekstra bageste “vinger” til lodret op-og-ned flyvning. Og jeg skulle hilse og sige, at de larmer lige så meget som de gamle F-18 *SMIL*

  Kommentar by Janutte — 29. januar 2018 @ 02:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper