7. februar 2018

Kommunist kritiserer folkevalgt: Trump vil forbyde muslimer adgang til USA – “Den her mand er farlig”

Hvis medierne forholdt sig til Pernille Skippers ideologiske idealer, så skulle trotskisten bruge et halvt liv på et sige undskyld. Det sker dog aldrig, så længe hun i mediemæssig henseende sparker åbne døre ind. Her eksempelvis ved at revse Donald Trump, der i forhold til muslimer ødelægger stemningen med introduktion af almindelig sund fornuft. En historie fra TV2 Online – Vil have Folketinget til at fordømme Trump: – En katastrofe.

“Donald Trump er farlig, og vi har et ansvar for at sige fra, lyder det fra Enhedslistens politiske ordfører.

Det danske Folketing bør gå sammen om skarpt at fordømme en række af de tiltag, som den nytiltrådte amerikanske præsident Donald Trump har gennemført i de første par uger ved magten.

Det mener Enhedslisten, der derfor nu vil indkalde det danske parlament til en såkaldt hasteforespørgsel.

– Vi vil gerne have, at Folketinget hurtigt samles om en vedtagelse, der fordømmer den her række af tiltag, siger Pernille Skipper og henviser blandt andet til Trumps meget omdiskuterede dekret, der midlertidigt forbyder personer fra syv muslimske lande adgang til USA. …

– Hvis vi sender sådan et klart signal, som en af USA’s tætteste allierede – hvilket gang på gang bliver påpeget – så har det selvfølgelig også en betydning. Og det har vi også et ansvar for at gøre. Den her mand er farlig på rigtig mange punkter. Det har han allerede vist.”

(Politiken, 4. november 2014: Skipper: ‘Jeg skriver under på, at jeg er revolutionær marxist’)

“… jeg har selvfølgelig heller ikke ændret politisk holdning.” (Pernille Skipper, 18. maj 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90627/trackback

36 Comments »

 1. Den her kvinde (Skipper – hvis nogen skulle være i tvivl) er farlig, det har hun allerede vist.

  Kommentar by Jens — 7. februar 2018 @ 14:44

 2. 31. jan. 2017 ;)

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. februar 2018 @ 14:50

 3. Ja det er ikke helt dugfriske nyhederj

  Kommentar by træt — 7. februar 2018 @ 14:54

 4. Ligegyldigt om hun sagde det for ti eller 20 år siden, eller i går. De røde initiativfattige lakajer af Skippers karakter, har en kedelig tendens til at fastholde deres tåbeligheder for tid og evighed.

  Kommentar by Lightmann — 7. februar 2018 @ 15:00

 5. Muligvis ikke dugfrisk, men husker jeg ikke fejl, foreslog en anden kommunist – Obama – det samme.

  Jeg ved ikke, hvor gammel lillepigen er, men hun har vel alderen, hvor vi kan kalde hende snotdum – nuttet men snotdum som hendes vælgere.

  Kommentar by Svend — 7. februar 2018 @ 15:01

 6. Her er en skål med 100 stk. M&M’s. To af dem er dødeligt giftige. Er jeg en farlig mand, hvis jeg fraråder dig at spise af den skål?

  Hvor er den journalist, der afkræver Pernille Skipper en forklaring på, hvorfor Trump er farlig? Der er nu gået et år siden hans indsættelse, og det er stadig ikke klart for mig, hvorfor han er farlig…

  Nåh jo. For Hillary & Co. som ikke finder det nødvendigt at følge landets love, er han naturligvis farlig, men var det, som Skipper tænkte på?

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2018 @ 15:03

 7. Svend, det var ganske rigtigt Obamas rådgivere, der anbefalede at begrænse tilstrømningen fra disse syv lande.

  Og det var under Obama, at det blev vedtaget at opføre en barriere på grænsen mellem USA og Mehico. Vedtaget i november 2010.

  Men den slags bagateller behøver De Gode naturligvis ikke at forholde sig til.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2018 @ 15:06

 8. Det borgerlige kapitalistiske samfund skal væltes og hvem er bedre til det end muslimer. Det må være den tanke, der gennemsyrer Enhedslisten. De glemmer bare, at når muslimerne tager over, så bliver der også klapjagt på EL- sympatisører. Omvendelse til allan eller halsen skåret over.
  Man skal være utrolig dum, hvis man stemmer på det parti.

  Kommentar by Menig 442 — 7. februar 2018 @ 15:10

 9. Man kan kende de røde på, at de altid siger “den her…”; “de her…”; “det her…”. Så det er faktisk nemt at identificere “de her” fjender af vort samfund.

  Kommentar by jan mølgaard — 7. februar 2018 @ 15:17

 10. Hvis man går knap 100 år tilbage i historien, gennemførte USA i 1924 en immigrationslov, der havde til formål at begrænse indvandring fra udvalgte lande.
  https://history.state.gov/milestones/1921-1936/immigration-act

  Formålet var grundlæggende at stramme op på den massive indvandring og i sidste ende sikre en nogenlunde homogen sammensætning af befolkningen.
  Det var fornuftig politik for 100 år siden, men i dag hyler Pernille Skipper og venstrefløjen straks op.

  Men hvad med den amerikanske befolkning? Tænk over begrebet “white trash”. Der er tale om hvidt menneskeaffald – overskudsbefolkning – der er blevet overflødiggjort af bl.a. udliciteringer, effektiviseringer i industrien mm.

  Så Pernille Skipper: Har USA ikke en forpligtelse til at sørge for sin egen befolkning først? Hvofor skal millioner af amerikanere leve som “hvidt affald” samtidig med, at dørene står åbne for fattige mexicanere, arabere, afrikanere mm? Er det din opfattelse af solidaritet? At man lader dørene stå på vid gab for verdens fattige masser, mens dele af ens egen befolkning får dårligere og dårligere levevilkår.

  Ifølge den polske sociolog Zygmunt Bauman er planeten fyldt op, og menneskerne der bliver tilovers i moderniseringsprocesserne har ikke noget sted at rejse hen på samme måde, som europæerne fx kunne rejse til Australien og USA. (se artiklen “Planeten er fyldt op” fra Weekendavisen 2002. Eller evt: https://www.b.dk/kultur/fortiden-er-et-fremmed-land-for-de-unge)

  Kommentar by Mr. Write — 7. februar 2018 @ 15:27

 11. Tak for de berigende informationer, hr. Kim Møller. De gør et vigtigt og væsentligt stykke arbejde for fædrelandets bevarelse.

  Kommentar by Stærkodder — 7. februar 2018 @ 15:52

 12. Og hun vil kritisere Donald Trumf????? :-) :-) :-). Tusind tak for informationen Kim. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2018 @ 15:55

 13. (Personligt mener jeg da også at USA for lang tid siden, om ikke andet så for 16 års tid siden, burde have forbudt muslimske immigranter der tog Deres religion alvorligt, indrejse til USA. Og især hvis de kom fra Tyskland – Hamborg området….men det er jo Deres valg, at gøre den erfaring, som de eropæiske toppolitikere nægter at gøre).

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2018 @ 15:58

 14. Det er skideligegyldigt for os danskere hvad diverse amerikanske præsindenter sagde, spiste , kneppede og bøvsede og spermede på..

  Det er alt sammen for at aflede opmærksomheden fra at burgøjserne (borgerdyrene) i ejendomsmægler listen, de bare meler deres egen kage, på bekostning af dem de påstår at beskytte.
  Det er det mest løgnagtige parti af alle og det er kun fordi at deres vælgere er de dummeste af samtlige vælgere, at det kan lade sig gøre, år efter år.

  Ålternativet holder kun en enkelt gang, selvom dem der stemte på ålternativet også er dumme som døre, så holder det kun en enkelt sæson..

  Partiet der engang hed det radikale venstre har også nogen i særklasse klamme politikere; Anna Mee Allerslev er så grådig, at hun ville spise sin egen afføring, hvis der var penge i colibakterier.. bare spørg GrådigCarl fra Cirkus Venstre, det troede han at der var, derfor er han også helt brun om gabet.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. februar 2018 @ 16:12

 15. Enhedslisten og i særklasse det radikale venstre er ultra-farlige for Danmark, men det er bedre at have dem ude i lyset, ellers ville de bare udforme deres landsskadelige virke i skumle kældre.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 7. februar 2018 @ 16:54

 16. Temmelig tumpet, totalitære trunte. Tror tøsen tabte tråden tidligt – typen tager tit taber-trøstekiksen, tuder: Trump tyranniserer! Tsk, tsk. Tomme tønder; tarvelig torden.

  Kommentar by Quark — 7. februar 2018 @ 17:16

 17. Dybt foruroligende, at en person som Pernille Skipper, med hendes ekstreme holdninger, opnår øget indsigt i efterretningstjenesten.

  Kommentar by Johnson — 7. februar 2018 @ 17:21

 18. Quark. Super sejt skriv. Slibrige Skipper skulle sparkes særlig stygt. Således skal sådanne specielle (p)sykopater subordineres.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2018 @ 17:53

 19. @ 15 Tak

  Poetisk præcision peger på politisk perversion. Pernille promoverer perker-panegyrik primetime. Pak pakkenellikerne panislamiske parti-pamper!

  Kommentar by Mr. Write — 7. februar 2018 @ 17:59

 20. Medierne har virkelig fået danskere til at frygte Trump.

  https://www.mx.dk/nyheder/global/story/20882490
  Således viser en undersøgelse, YouGov har foretaget for metroxpress, at 31 procent af danskerne frygter, at spændingerne mellem de to lande vil føre til brug af atomvåben inden for et år.

  Kommentar by tavsen — 7. februar 2018 @ 18:16

 21. For lige at opdatere:

  I den tredje og nuværende version er forbuddet rettet mod borgere fra otte lande: Tchad, Iran, Libyen, Somalia, Syrien og Yemen, Nordkorea og Venezuela. Altså 5 muslimske shitholes og 2 socialistiske shitholes.

  I den oprindelige udgave var det 7 muslimske shitholes: Syrien, Iran, Irak, Libyen, Somalia, Sudan og Yemen. Så Tchad, Nordkorea og Venezuela er kommet med, mens Irak og Sudan er røget ud, hvilket kan undre.

  Kommentar by traveler — 7. februar 2018 @ 19:07

 22. Traveler, prøv at se her:

  https://www.google.dk/amp/s/www.globalresearch.ca/we-re-going-to-take-out-7-countries-in-5-years-iraq-syria-lebanon-libya-somalia-sudan-iran/5166/amp

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2018 @ 19:58

 23. Hvorfor er Pernille Skipper her endnu? Der er brug for hende i Venezuela og ikke mindst for hendes hunde og katte, hvis de skal have noget at spise og overleve.

  Har man deltaget i festen, må man også hjælpe med oprydningen. Alle der var med til at hylde Hugo Chavez må aflive deres hunde og katte og sende kødet til Venezuela. De har for længst spist deres egne plus alle de kunne fange.

  “- Revolutionen i Nord kommer. Jeg føler den. Folk i Nord, foren jer med folk i Syd og lad os sammen gennemføre den store verdensrevolution mod imperialismen, kapitalismen og døden!
  Jublen eksploderer, da Hugo Chavez med knyttet næve og rungende røst varsler den socialistiske revolution i Danmark og Europa…
  Omkring 4000 begejstrede tilskuere fylder den 5000 kvadratmeter store hal med slagråb, trampen i gulvet, faner og flag fra Venezuela og Cuba. Langs væggen lyser fem meter lange bannere fra Kommunistisk Parti, Arbejderen, Kommunistisk Parti i Danmark og Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening op.”

  http://www.uriasposten.net/archives/10513

  Kommentar by A-mad — 7. februar 2018 @ 20:34

 24. @21
  Der er alt mulig grund til at være kritisk over for USA’s udenrigspolitik, men siden du henviser til (globalresearch) er propagandaside med en klar politisk dagsorden (venstreorienteret). Mindst en journalist fra siden skriver også for Sputnik News, der er kontrolleret af den russiske stat.

  Kommentar by Mr. Write — 7. februar 2018 @ 20:50

 25. Jeg er glad for at Uriasposten er tilbage på… ja, på “Uriasposten”.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. februar 2018 @ 21:12

 26. #16 Dybt foruroligende, at en person som Pernille Skipper, med hendes ekstreme holdninger, opnår øget indsigt i efterretningstjenesten. Kommentar by Johnson.

  Det har du så sandelig ret i. Det vidner om, at vort civile sikkerhedsnet er brudt sammen.
  Den marxistiske ideologi, hun står for, kan i fællesskab med islamiseringen af Danmark frembringe en samfundsforståelse, som helt og holdent dekonstruerer alt, hvad vi har kært. Det er ikke Trump, som er problemet, det er islam.

  Kommentar by Tim Pallis — 7. februar 2018 @ 21:17

 27. Mr. Write, det er jeg godt klar over, men udtalelsen fra Wesley Clark er sandsynligvis ægte nok. Mange andre medier har også omtalt/refereret den. Jeg tog bare den første, som Google foreslog.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2018 @ 21:47

 28. Og islamistkriminelle bliver bare væk fra retssager, sender deres mafiafar, selvfølgelig en paki men hverken bager eller læge.. næh bolighaj i Pakistan, for sorte penge fra Danmark- ullahmullahdullah.. jaja tal nu dansk!. Giv dog snotperkeren sådan et los i røven og resten af imafiamens forurening af genpoolen, bare afsted, hjem til sukkerkukkersygekassebedragerland. Det er oprørende hvor de pisser på os.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. februar 2018 @ 22:24

 29. @26 Ja, udtalelsen fra Wesley Clark er da sikkert korrekt citeret, men Wesley Clark behøver ikke at være værd at høre på:

  “These countries have been directly or indirectly been the object of US aggression.”

  Jeps, men der er mange lande, som USA har være i clinch med.

  Wesley Clark, der formodentligt er isolanist, og hans venstreradikale slæng, der bare er gennemførte idioter, må med samme logik også huske at undre sig over, hvorfor ikke landene fra f.eks. det tidligere Jugoslavien står på listen osv. Der er ingen grænser for lande, man kan udvælge som potentielle ofre for det onde USA. Hvad med Japan eller Tyskland eller Italien fra 2. verdenskrig, som også har været genstand for amerikansk aggression?

  Kommentar by traveler — 7. februar 2018 @ 22:39

 30. Traveler, udtalelsen faldt i 2007. Se på hvad der er sket siden.

  https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  Hvorfor udvælge Syrien og Libyen på det tidspunkt? Trussel mod USA?
  Kaos i Libanon og Irak. Krig i Yemen. Come on! Man skal da være blind, for ikke at kunne se, at der ligger en større plan bag det helvede som deep state forårsager.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2018 @ 23:13

 31. Gu er han farlig! hans gode ideer kunne jo sprede sig..

  Kommentar by hans01 — 8. februar 2018 @ 04:58

 32. Enig, Tim Pallis 21:17. “Det er ikke Trump, som er problemet”.

  Nej, det er Trump der er løsningen. Kun han kan stoppe den illegale indvandring og islamisering af vesten. De andre ikke-venstreorienterede tør ikke. Derfor er han så hadet.

  De venstreorienterede drømmer om en socialistisk revolution vha muhammedansk masseindvandring. De har en fælles fjende: demokratiet, ytringsfriheden og markedsøkonomien.

  Men det bliver de venstreorienterede drømmere, der efter en rød/grøn(socialistisk/islamistisk) revolution ender med at blive hængt af islamisterne. Ligesom de gjorde i sin tid i Iran efter den rød/grønne revolution dér. Det er så sikkert som amen i kirken!

  “Khomeini tager kontrollen
  Jubelen var stor i Iran, da shahen forlod landet, men der var også stor uenighed om Irans fremtidige retning. Samtidig som Khomeini var den mest populære politiske figur, var der dusinvis af revolutionsgrupper, hver med forskelligt syn på den rigtige retning for Irans fremtid. Det var stærke liberalistiske, sekularistiske, marxistiske og anarkistiske fraktioner, desuden en vid variation af religiøse grupper som ønskede at udarbejde Irans fremtid.

  Nationens militære styrker, økonomi og udenrigsrelationer var i omvæltning. I de tidlige år skete der en udvikling af en situation med to magtcentre. Bazargan blev statsminister, og en borgerlig frihedsbevægelse arbejdede for at etablere en liberal sekulær regering. De gejstlige, ledet af Khomeini, dannede et separat magtcenter, det islamiske republikanske parti. Grupperne forsøgte at samarbejde, men spændinger voksede mellem de to fraktioner.” klip fra wiki

  Kommentar by A-mad — 8. februar 2018 @ 08:18

 33. Kan du selv skrive under på grundloven, som MF skal, uden krydsede fingre.

  Kommentar by P — 8. februar 2018 @ 08:26

 34. Og hendes mand – mangeårig DR journalist. Et kønt par…

  Kommentar by Axl — 8. februar 2018 @ 09:09

 35. PS. “Hvis medierne forholdt sig til Pernille Skippers ideologiske idealer”, så sad hun ikke i folketinget!

  Den lektion som stats TV2&DR viser (og vi ikke må få i skolen, fordi den er en afvisning af det religiøse grundlag for vores statsreligion.

  Burde vises hvert år med danske undertekster på hvert klassetrin indtil phd. :-)

  https://youtu.be/Xuorv91vCVo

  Kommentar by A-mad — 8. februar 2018 @ 10:12

 36. Glemte et ‘ikke’ gæt hvor? :-)

  Kommentar by A-mad — 8. februar 2018 @ 15:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper