8. februar 2018

Kristian Jensen, bankass.: “Hvis befolkningen ønsker at udskifte en kultur med en anden, så er det…”

Jeg har tidligere blogget om Kristian Jensens bankassistent-agtige tilgang til Danmarks fremtid, men Danmarks måske kommende statsminister er tilsyneladende ligeså blank som han lyder. Klumme af André Rossmann på 24NYT.dk – Sløveste kniv i Venstres skuffe.

“Interviewet med finansminister Kristian Jensen (V), som Berlingske har bragt den 4. februar 2018, giver et fascinerende indblik i verdenssynet, mindsættet og IQ hos den mand, der tippes til at blive Danmarks kommende statsminister. … Kristian Jensen stiller sig uforstående over for, at han bliver tillagt blødsødne udlændingeholdninger. Glemt er det, at han i sin bog ‘Hurra for globalisering’ skrev: ‘Et lands kultur skabes ikke af politikerne, men af de indbyggere, der bor i landet. Hvis befolkningen ønsker at udskifte en kultur med en anden, så er det ikke en politisk opgave at bremse befolkningen. Vi kan ikke tillade os at stoppe borgernes frihed til at ændre vaner for at holde dem fast i et levende museumsliv’.

I et interview, som Berlingske har bragt den 1. marts 2017, har Kristian Jensens udtalt, at ‘udfordringen for dansk kultur ikke består i at bekæmpe islam og muslimer, men i at bekæmpe fundamentalismen’. Han giver islamisterne et kulturradikalt alibi ved at påstå, at islamistisk terror intet har at gøre med islam, og skøjter let og elegant hen over, at islamisterne altid legitimerer deres drab med islam og henviser til islamiske tekster som deres inspirationskilde.

Hvor er det dog fedt, at muslimske piger går med tørklæder. Det skal være tilladt og accepteret som for danske piger at gå med blottet og piercet navle’, siger Kristian Jensen i samme interview. Han kan ikke se noget problem i, at tørklædet i Danmark er et politisk statement og et religiøst symbol, som udstråler afvisning af det danske samfund og undergraver integrationsindsatsen.

… Kristian Jensens synspunkter blafrer i vinden i takt med folkestemningen. Skal denne mand virkelig være Danmarks kommende statsminister?”

Oploadet Kl. 20:08 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90667/trackback

25 Comments »

 1. Så hellere Mette Frederiksen der sender sine egne børn i privatskole for at undgå multikulturen

  Kommentar by redneck — 8. februar 2018 @ 20:17

 2. Kristian Jensen Har haft sin chance. Da turde han ikke tage den.
  Derfor skal han aldrig, aldrig i nærheden af noget vigtigt. Han er en piphans og han turde ikke pip pip pip, pippede hans.
  Jeg så hellere én med mere røv i bukserne, og skal det være fra Venstre så er det nødt til at være en national, antieu, antiBig Money, antisnart alt hvad Venstre har slikket mere og mere pinlig røv på de sidste 12 år under åget Incl krigsophidsning, ulandshjælp til us og medløben i snart hvilken som helst unational opførsel-
  og lige præcis piphans og søren fuglepind har sammen med handskedukke hjort og torskeløkke kørt et gammelt parti helt op i røven på DR og deres betalte løgnere og agitatorer. føj for nogle lorte. Mussolini var mere troværdig end dem..

  Kommentar by Hul igennem? — 8. februar 2018 @ 20:21

 3. hehe, lad endelig bankassistent Jensen blive V-formand, så han kan bringe partiet ned under 10 procent

  Kommentar by BB — 8. februar 2018 @ 20:41

 4. @ 3

  Han er godt klar over at han har et “slapper” image på udlændingeområdet, og derfor prøver han nu på at positionere sig bedre til at blive kommende formand. Vi ved dog godt at han inderst inde er præcis ligesom “voldtægt af islam” Lars.

  Kommentar by kenneth — 8. februar 2018 @ 20:48

 5. NEJ!!! for helvede, bankassistenten skal da for Guds skyld ikke være statsmedister. Han er jo decideret muhamedanerliderlig. Det var jo ham, der for nogle år tilbage tog til eidfest med fru Ødsel. Men hvem faen har de, ja måske Inger Støjberg??
  Så foretrækker jeg da Skrigeskinken frem for bankassistenten. Hun er jo ved at være mere negativ over for den muhamedanske magtovertagelse end Venstre.

  Kommentar by Knud — 8. februar 2018 @ 20:49

 6. Snøvle-Kristian

  Kommentar by Johnson — 8. februar 2018 @ 21:16

 7. @Johnson: Jo, han lyder som en punch drunk bokser

  Kommentar by BB — 8. februar 2018 @ 21:18

 8. @BB

  Jeg skulle netop til at skrive at hvis bankassistent kristian kommer til som formand for Venstre, ryger Venstre ned under 10%, men du kom mig i forkøbet (-:

  Det værste er at jeg tror at Løkke og mange andre liberale har samme Laissez-faire holdning til kultur, Danmark og danskerne. Det kan godt være at de Radikale er et lille parti, men de har åndsfæller ind i mange partier, såsom Venstre, Konservative og Liberal Alliance.

  Kommentar by Geert — 8. februar 2018 @ 21:40

 9. Tørklædet behøver ikke at være et politisk “statement”, men et udsagn er det ikke desto indre. Det er som regel de underprivilegeredes fattige valgmulighed – til brug for skabelsen af et narrativ om, at bæreren “selv vil” (det hun skal) eller et forsøg på at opnå flere privilegier, fordi der vises mere “tillid” til en tørklædepige fra familiens side.

  Ja. Kristian Jensen er nøgternt set dum. Ikke kun fordi han er uvidende. Lang mere, fordi han ikke søger oplysning, men er tilfreds med at være en glad amatør.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. februar 2018 @ 22:19

 10. Kristian Jensen = omvendt logik.–” Hvis befolkningen ønsker at udskifte en kultur med en anden, så er det ikke politisk opgave at bremse befolkningen.”- Men hvis befolkningen ikke ønsker at blive udskiftet etnisk bremser politikerne. Det er her , det demokratiske problem opstår. Derfor er Dk i realiteten blevet et politiretstatsdiktatur. – Fejhed hos Dfs ledelse er årsag til at Schengen aftalen ikke kom ud til folkeafstemning.Det samme var årsagen til flygtninge på motorvejen. Og manglende opbakning til danskernes demokratiske ret til at være fri for muslimer,migranter i ” vuggestuer,børnehaver,skoler,arbejdspladser,foreninger osv.

  Kommentar by dansker — 8. februar 2018 @ 22:38

 11. Fatter ligesom overhovedet ikke at ikke inkompetente idioter, som Kristian PIPhans stadig har adgang til Det BeskyttedeVærksted!
  Han har vist sin inkompetence klart og tydeligt som Skatteminister, det kostede DK & danskerne adskillige milliarder KR.
  Når en minister klart og tydeligt er årsag til tab på milliarder, burde det have en konsekvens: et los i røven, farvel&tak + et års løn(din pension bruges til at udbedre skaden).
  Men, næ-næ, man får da bare et nyt ministerium og fortsætter med at føre sig frem som den store Venstre-mand, der nu starter valgkampen sammen med SkrigeSkinken og den lille Napoleon-Østergaard!

  Må jeg bede om Direkte Demokrati NU!
  Kun 37 indvalgte på det beskyttede værksted & mindre EU!
  Tag så for helvede og stem på NB! hvor meget mere lort skal vi accepterer?
  Piotr.

  Kommentar by Piotr — 8. februar 2018 @ 23:28

 12. Tørklædet er nazisme. Folk med tørklæder viser at de hader DK. Tørklæder i skoler og offentlige institutioner skal være ulovlige. Børnemishandling i form af omskæring skal føre til fængselsstraf og udvisning.

  Kommentar by Martin Olsen — 9. februar 2018 @ 00:01

 13. Lad endelig bankassistenten komme til…. Danskerne vågner alligevel ikke, før vi når Svenske tilstande… Alle der er vågne må forberede sig efter bedste evne… DK bliver et muslimsk “lortehul” inden for 50 år…

  Kommentar by ny kommentator — 9. februar 2018 @ 02:43

 14. BB og Geert har ret. V kan let ryge under 10%.

  Og det glemmes at Løkke kun sidder som statsmedister fordi alle blå partier pegede på netop ham – V er jo ikke det største parti. Med Kristian Jensen vil splittelsen i blå blok eksplodere!

  Kommentar by Sigwar — 9. februar 2018 @ 04:11

 15. Tørklædet afspejler klanbaseret familieværdier og retsfølelser som muslimerne har men faktisk også andre kulturer. De gifter sig tæt og arrangeret på familien fordi verden udenfor denne anses som fremmede. Derfor skal en pige ikke vise sig eller komme i kontakt med fremmede for familien. Islam er et “fællesskab” for klaner men en masse regler hvor man ikke krænker andres klaners ære. Tørklædet er ikke et “religiøst”symbol som korset med en klanuniform som afspejler bestemte familieværdier og retsfølelser.

  Man har set på om der er et civilsamfund i mellemøsten og det er der ikke fordi de er klan. De har intet med ikke-relateret, at gøre intet foreningensliv eller frivilligt arbejde. De er altså ikke integreret eller assimileret med hinanden hvor de kom fra. Hvorfor tror man det vil ske her? Miljøet er endnu mere fremmede i Europa for alle ikke-europæiske grupper, der er her. De lukker sig mere med om familien end det modsatte alene fordi miljøet er mere fremmed.

  Kommentar by Thorsted — 9. februar 2018 @ 05:54

 16. Kristian Klaphat. Bare navnet nævnes offentligt, falder V et par procent.

  Kommentar by Bastardo — 9. februar 2018 @ 06:28

 17. Jeg tvivler på, at bankassistenten nogensinde blive statsministerkandidat. Jeg lugter blodbad i Venstre, når Lars Løkke enten selv går eller tvinges til at gå.
  Bankassistenten vil være en ulykke for Venstre og højrefløjen. Han sælger absolut ingen billetter og vil for alt i verdenen udelukke DF og formentligt også Pernille Vermund og dermed ca 20-25% af den danske befolkning, som skriger på at ændre/stoppe den sindsyge indvandring fra 3. verdens lande. Dermed vil han vende snuden mod De Radikale, som ville elske at danne regering med ham og hvad bliver prisen så for det.!?
  I øvrigt er det mig en gåde, at der fortsat er så mange der stemmer på Venstre, særligt med Løkke som leder.!

  Kommentar by Revser — 9. februar 2018 @ 06:47

 18. Hvem husker ikke det såkaldte formandsopgør i Venstre, hvor lille Kristian opførte sig som en kryster.
  Men jeg husker ham for følgende udtalelser, som er noteret i “Den Store Hukommelse”:

  ”Udfordringen for dansk kultur består ikke i at bekæmpe islam og muslimer,
  men i at bekæmpe fundamentalismen uanset hvad den udspringer af.”
  (Kristian Jensen, (V) i ”Hurra for Globaliseringen” (2003).

  ”Hvorfor altid den negative vinkel på muslimer?”
  (Kristian Jensen, næstformand i Venstre, til DR 2009).

  ”Danmark er vores land. Det er ikke mit land, eller jeres land. Danmark er det land vi har sammen og det sted, hvor vi skal bygge vores fremtid sammen. I fællesskab – i mangfoldighed – i respekt for andre.”
  (Kristian Jensen, næstformand i Venstre, tale til Ramadan middag i Folketinget 17.8. 2012 og Uriasposten 4.6.2014).

  ”Kære Jai-Li, Muhammed, Sergio og Latifah! Tak fordi I er kommet til Danmark og tager fat, hvor danskerne ikke kan eller vil. Tak fordi I er med til at gøre Danmark til et rigere sted.For uden jer ville Danmark anno 2015 ikke hænge helt så godt sammen”.
  (Kristian Jensen, næstformand i Venstre/MF i Søndagsavisen 5.3.2015 og Uriasposten 6.3.2015).

  ”Udenrigsminister åbner for øget indvandring fra Afrika. Vi skal huske på, at Europa er et kontinent, hvor befolkningssammensætningen ændrer sig. Vi vil have befolkningsfald på grund af lavere fødselsrater. Det kræver, at vi tillader migration på baggrund af uddannelser, jobmuligheder og kompetancer.”
  (Kristian Jensen, udenrigsminister (V) i Kristeligt Dagblad 16.11.2016 og samme sted 19.11.2016, s.8 ”Debat”).

  ”Et lands kultur skabes ikke af politikerne, men af de indbyggere der bor i landet. Hvis befolkningen ønsker at udskifte en kultur med en anden, så er det ikke en politisk opgave at bremse befolkningen. Vi kan ikke tillade os at stoppe borgernes frihed til at ændre vaner for at holde dem fast i et levende museumsliv.”
  Kristian Jensen, næstformand i Venstre, i Berlingske Tidende 01.03.2017 og NewSpeek).

  Kommentar by der Adler — 9. februar 2018 @ 09:44

 19. Siden Eid-Kristian holdt sin tale til en eidfestlighed på Christiansborg, hvor han glædede sig til en fremtid sammen med muslimer, så har jeg sat ham i bås med de radikales skadelige virke.

  Kommentar by Menig 442 — 9. februar 2018 @ 10:45

 20. @ Adler: fine citater. Hukommelsen i DK er helt af helvedes til.
  Det virker mere og mere uforståeligt , at denne Kristian-KLAPhat, sidder i FT, helt klart sidder han ikke der for Danmark og danskernes skyld!
  Kommer til at tænke på farlig undergravende virksomhed/arbejde af den Danske Stat!
  P.

  Kommentar by Piotr — 9. februar 2018 @ 11:15

 21. “Et lands kultur skabes ikke af politikerne, men af de indbyggere der bor i landet. Hvis befolkningen ønsker at udskifte en kultur med en anden, så er det ikke en politisk opgave at bremse befolkningen.”

  Det første har hane ret i.

  Det andet har han misforstået, formentlig en villet misforståelse, da det jo ikke er befolkningen der ønsker, at importere islam og at udskifte befolkningen. Det er forrædder politikere som Kristian Jensen, der har det ønske.

  Kommentar by Hans Und — 9. februar 2018 @ 11:33

 22. Kristian Jensen er selv en museumsgenstand. Som Adler (18) dokumenterer, holder KJ stædigt fast i sit positive syn indvandring for at undgå faldende befolkningstal i Danmark/Europa.
  Som så mange andre lever KJ i den vildfarelse, at et faldende befolkningstal er en katastrofe pga. a) den voksende ældrebyrde; b) et fald i arbejdsudbuddet og c) et fald i BNP.

  KJ er præget af en gal vækstideologi, hvor den eneste vej til øget velstand er øget produktion. Han glemmer dog noget essentielt.

  Fortsat vækst i det globale befolkningstal vil føre til massive problemer. Konsekvenserne bliver hungersnød, væbnede konflikter, miljøkatastrofer, omfattende migrant- og flygtningestrømme.
  Hvis man vil føre en progressiv og ansvarlig politik mht. demografi, så skal man som land ikke bidrage til den globale befolkningsvækst. Hvis Danmark vil være et forgangsland, så skal befolkningstallet holdes nogenlunde stabilt eller evt. svagt faldende i en periode. I forhold til den globale demografi er Danmarks udvikling naturligvis en dråbe i havet. Landene i den fattige del af verden skal lære at tage ansvar for deres egen befolkning og ikke eksportere deres overskud af fattige stakler til Danmark/Europa.

  Ad. a: Den omtalte ældrebyrde kan løses på mange andre måder end løbende indvandring: Mange ældre mere friske og mindre plejekrævende end tidligere. Udviklingen af omsorgs- og plejeteknologi kan reducere behovet for de såkaldte “varme hænder”. Langtidsplanlægning (pensionsopsparing) kan mindske strukturproblemer.

  Ad b: Regeringen og erhvervslivet er interesseret i et stort arbejdsudbud mhp. at forbedre konkurrenceevnen ved at dæmpe lønudvikling og forringe arbejdsvilkår. Selvom man fx før finanskrisen talte om næsten fuld beskæftigelse, så var det en sandhed med modifikationer. I virkeligheden var næsten 800.000 mennesker på offentlig forsørgelse. Fokus på integration ude i kommunerne bidrog til, at tusindvis af arbejdsduelige mennesker blev parkeret på permanent overførselsindkomst. Politikken om at udvide arbejdsudbuddet gennem indvandring rammer i første omgang især de svageste danskere.
  Robotteknologi vil bidrage til at overflødiggøre folk, så vi har på ingen måder behov for velfærdsmigranter med manglende uddannelse og dårlige sprogkundskaber. Nogle af dem som bliver tilovers i samfundet frister tilværelsen som kriminelle, mens andre uden et værdigt liv søger en værdig død som selvmordsbomber. Nej tak til import af indoktrinerede galninge fra en religiøs dødskult.

  Ad. c: Et fald i BNP er ikke noget problem. Det væsentlige er BNP/indbygger. Vi kan sagtens have et faldende befolkningstal og samtidig blive rigere som samfund. Indvandring af mennesker med lav produktivitet og lav erhvervsfrekvens bidrager ikke positivt til BNP/indbygger.

  Konklusion: Argumentet om at Danmark har behov for indvandring pga. faldende befolkningstal hviler på forkerte præmisser. Der er mange bedre alternative løsninger, hvoraf jeg formentlig kun har blik for ganske få.
  Masseindvandring fra ikke-vestlige lande er og bliver en enorm omkostning, der ifølge Finansministeriet kostede 33 milliarder alene i 2014. Ergo: Masseindvandring udhuler velfærdssamfundet. Det væsentligste argument for at stoppe masseindvandringen er dog ikke økonomisk men kulturelt. Den islamistiske ideologi har fået gode vækstbetingelser og breder sig overalt i Europa bl.a. med god hjælp fra skattefinansierede støtteordninger. Den multikulturelle drøm er et idealistisk blålys. Stop vanviddet. Stop eksperimentet. Stop islamiseringen af vores velfungerende samfund. Vågn op til virkeligheden Kristian!

  Kommentar by Mr. Write — 9. februar 2018 @ 12:30

 23. I USA samler man socialister og liberale (Venstre, osv) under betegnelsen “Liberals”.

  Eftersom man har svært ved at skelne socialister og liberale fra hinanden i praksis, så er det et fantastisk dækkende begreb.

  Dog skal det sige til de liberale’s forsvar, at de sjældent går på gaden forklædt som aktivister og kæfter op, som tilfældet er med socialister.

  Kommentar by Kurt — 9. februar 2018 @ 13:48

 24. @1

  Der stod da ellers i en fed overskrif i avisen, at en S-profil udtalte, at Folkeskolen skulle være førstevalget ….. ja, altså for alle andre end genosse socialkammerat kammerater :-D

  Kommentar by Kurt — 9. februar 2018 @ 13:50

 25. Venstre idioten Kristian Jensen er blot en bulimi udgave af psykopaten sass larsen.

  Kommentar by Piphans — 9. februar 2018 @ 14:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper