10. februar 2018

Farum: “… når folk finder nogle pæne vogne, der kører godt, så tager de dem med op i deres lejlighed”

Et multikulturelt samfund er et samfund, hvor det er nødvendigt at lovgive om alt. Der er ikke fælles normer, og alt der ikke er naglet fast, vil forsvinde ud i parallelsamfundene. TV2 Lorry har en historie fra Farum Midtpunkt – Storcenter mister flere hundrede indkøbsvogne hver uge.

“De forsvinder i stort antal. Som i mange hundrede. Kundevogne fra centre og supermarkeder. …

– Problemet er, at vognene aldrig rigtigt kommer igen. Vi plejer at kigge efter dem rundt omkring – og når vi henter, så er det mellem 200 og 300 ad gangen, fortæller varehuschef Danny Barbu fra Kvickly på Farum Bytorv.

Rigtig mange af indkøbsvognene findes i det nærliggende boligområde, Farum Midtpunkt. …

– Vi oplever, at de bruger dem til at flytte i – fra en lejlighed til en anden. Det kan være, at de skal køre affald – og indimellem, når folk finder nogle pæne vogne, der kører godt, så tager de dem med op i deres lejlighed og gemmer den, for så er de sike på, at den kører godt, når de skal frem og tilbage, siger Kenneth Barenholdt, der er centerchef på Farum Bytorv.”

Oploadet Kl. 21:18 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90715/trackback

13 Comments »

 1. Et velkendt fænomen, også i Albertslund / Vallensbæk. Det er tilsyneladende et slags statussymbol – enhver kurdisk, tyrkisk, somalisk osv. big mama med respekt for sig selv skal have en indkøbsvogn parkeret nede i gården. De låser dem sågar med motorcykelkæder, en slags ironi.

  Den angivne pris på indkøbsvogne undrer mig dog lidt. Da jeg hørte om de udgifter den lokale Føtex havde ifb med svindet af vogne blev prisen opgivet til ca 4.000 kr, men det er også henved 10 år siden. Problemet er ikke blevet mindre, så man køber formentlig billigere vogne i dag.

  Kommentar by DavidK — 10. februar 2018 @ 21:35

 2. Det er trist. På den anden side er det ikke det værste at se en somalier bag gitter.

  Kommentar by Michael — 10. februar 2018 @ 22:34

 3. Politiet gør intet, selvom det åbentlyst er brugstyveri. Jeg ved, at hvis en betjent vælger at skrive sådan en sag, vil den blive afvist af anklagemyndigheden og dermed aldrig nå retten, ergo er der igen frit spil.

  Kommentar by Revser — 10. februar 2018 @ 23:38

 4. Kom ikke og sig perkerne ikke har opfundet hjulet

  Kommentar by redneck — 11. februar 2018 @ 00:32

 5. Ikke for at komme med konspirationsteorier, men kunne det tænkes at vognene blev samlet sammen og eksporteret til et eksotisk perleland.
  Var engang en sådan plads og under det påmonterede klistermærket på indkøbskurven stod der såmænd Føtex!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 11. februar 2018 @ 03:31

 6. “Det kan være, at de skal køre affald”. God idé, manden kører sine hustruer på genbrugsstationen eller for min skyld Vestforbrænding.

  Kommentar by anon — 11. februar 2018 @ 05:22

 7. Farun Midtpunkt var i starten en dejligt sted, men så kom mellemøsten til byen.
  Resten er historie…

  Kommentar by Morbus Behcet — 11. februar 2018 @ 10:52

 8. På Nørrebro har de i årevis haft forskellige foranstaltninger til at vognene ikke kan forlade butiksområdet. Tillid er godt, kontrol bedre. Var for et par år siden ved at flytte til Farum midtpunkt og besøgte stedet adskillige gange den sommer. Det er super fede lejligheder, men når vi bevægede os rundt i området, var der langt mellem danskere. særlig slemt var det på deres fede legepladser. Når vi kiggede rundt på de legende børn, var vores to hvide børn, de eneste hvide børn. Min kæreste blev ked af det og meddelte at det ville hun ikke byde vores børn. Det er i øvrigt også her at de har nedlagt den folkeskole der skulle servicere områdets børn. De har så delt midtpunktet op i to dele og flyttet hver dels børn til to andre skoler.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 11. februar 2018 @ 11:58

 9. Som fattig studerende i Århus handlede jeg nogle gange i Aldi. En dag var der ingen indkøbskurve, så jeg henvendte mig til personalet. Svaret var, at de ikke kunne få flere fra hovedkvarteret i en periode, fordi der var forsvundet for mange. Jeg prøvede at appellere til, at en indkøbskurv – på linje med varer på hylderne – var en væsentlig del af konceptet for et supermarked, men personalet kunne ikke gøre andet end at beklage.

  Hvem af kunderne der stjal kurvene står hen i det uvisse, og jeg husker ikke at have set folk med indkøbskurve på gaderne i nærheden af butikken. Men ud fra en elementær betragtning, så var butikkens kundegrundlag fattige studerende, invalidepensionister og indvandrere. De studerende ankom primært til butikken på cykel, pensionisterne kørte invalideknallert eller gik med rollator, mens indvandrerne ofte kørte 4- eller 5-dørs sedan.

  Aldi er et eksempel på vellykket integration. Danskerne er en nation af discounthajer og tilbudsjægere. Og hvorfor kører hele vejen til Ikea, hvis man kan få gratis plastickurve til opbevaring i den lokale Aldi?

  Kommentar by Mr. Write — 11. februar 2018 @ 12:12

 10. Indrømmet. Min viden om biler er ikke så stor. En sedan har højest fire døre.

  Kommentar by Mr. Write — 11. februar 2018 @ 12:18

 11. Ingen er vel i tvivl om at muhammedanerne systematisk plyndrer Danmark? Hvis man tager al understøttelse og alle tilskud med, som muhammedanerne har indkasseret – siden den danske udlændingelov 8. juni 1983 trådte i kraft – drejer det sig om et samlet beløb større DKs årlige BNP? Kun Fremskridtspartiet stemte dengang imod! Æret være Mogens Glistrup i det høje.

  Jeg har også lagt mærke til at muhammedanere i bil ofte sætter et invalide skilt i bilruden, når de parkerer på invalide P-pladsen tæt ved indgangen til supermarkeder? Selvom de som gruppe bærer synligt præg af fætter-kusine ægteskaber, tror jeg ikke at de invalide skilte, der bruger er ‘lovlige’ og selvom madammerne og deres mænd ofte er svært overvægtige, er de ikke synligt invalide. De har måske vha af en fake lægeerklæring om en diagnose inkl PTSD opnået frit valg på alle hylder på det danske velfærdsstats tag-selv-bord?

  Mange af dem kommer fra lande, hvor de ville få mindst den ene hånd hugget af, hvis de opførte sig sådan. Måske skulle vi indføre de samme drastiske love som særlove for muslimer herhjemme for at få stoppet muslimernes tyverier og anden udplyndring i DK?

  Kommentar by A-mad — 12. februar 2018 @ 14:43

 12. Tabet på stjålne vogne bliver selvfølgelig lagt på varene, der er jo ikke andre steder at få penge fra for en butik.
  Så, næste gang du ser en vogntyv, så smadrer du dem og afleverer vognen hvor den hører hjemme. Evt kører du de smadrede rester ned til det lokale gaskammer og forklarer at tyven har tabt sin eksistensberettigelse .. sidenhen kan det økologiske gødning spredes i nyttehaverne.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. februar 2018 @ 15:46

 13. […] the second post, Mr Uriasposten comments on how the shopping carts from Danish shopping malls are disappearing in […]

  Pingback by Two, Two, Two Posts in One | Things to Remember, Things to Cherish — 17. marts 2018 @ 14:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper