22. oktober 2009

Mjølnerparkens Beboerforeningsformand forklarer hvorfor hjemmehjælpere angribes

Mandag aften var der møde i Amager Bio om problemerne med hærværk og skyderier i København, og i umiddelbar forlængelse af et indslag om bilafbrændinger i Kalundborg, sendte 19-Nyhederne på TV2 et tre minutters live-interview med Mjølnerparkens beboerforeningsformand, Muhammad Aslam. Indslaget kan ses her (6 min. inde).

Per Christiansen, TV2: Prøv at forklare os, hvordan det kan være, at unge indvandrere angriber hjemmehjælpere?

Muhammad Aslam, Mjølnerparkens Beboerforening: Altså det, der er med hensyn til de her unge, der er det sådan, at de ikke kan kende forskel på om det er hjemmehjælpere eller andre sundhedspersonalet, eller det er politiet eller kommunale medarbejdere – det er bare kommunen eller politiet der kommer. De kan ikke kende forskel på, og de ved heller ikke, hvad en hjemmehjælper overhovedet beskæftiger sig med, så det er, det der gør, at de ikke kan kende forskel på det, desværre.

Per Christiansen: Men hvordan kan det så være, at deres forældre ikke forklarer dem, at en hjemmehjælper udfører et godt stykke arbejde, som de skal lade være med at ødelægge.

Muhammad Aslam: Nu har vi jo selv, ude i Mjølnerparken sørget for, at udfærdige en skrivelse i samarbejde med sundhedsforvaltningen i Københavns Kommune, som vi har delt ud, hvor vi har forklaret at det er værdifuldt at arbejde som hjemmehjælperne laver. Det håber vi både på når frem til forældrene… vi håber at sprede det budskab, at de skal respektere hjemmehjælperne…

Oploadet Kl. 16:33 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/9073/trackback

23 Comments »

 1. Muslimer kan ikke tænke , men kun ødelægge.
  Hvor svært ville det være en indvandrefamilie at stille spørgsmålet:
  Hvad sker der her og hvordan gør de?
  Desværre har Soc, SF og de Radikale fortalt ødelæggerne, at danskerne og Danmark ikke er noget værd.

  Kommentar by pk — 22. oktober 2009 @ 16:45

 2. Hvor er det dog synd for de stakkels, stakkels muslimer at de heller ikke kan kende forskel på en ambulance med to mænd der kommer bærende på en seng, og derfor må muslimerne åbenbart stene dem!

  Men hvorfor kan muslimerne så kende forskel på en muslimsk ejet BMW og en vantro’s bil???for det jo altid kun de vantro’s biler der går op i røg!

  Der er rigtig meget jeg ikke forstår, hvis jeg skal tro muslimerne og de “frelste” politiske korrekte. Men hvis jeg følger min egen logik og viden om iSLAM, så giver alting mening med det der foregår, hvis forklaringen er jihadkrig imod os vantro, som voldsmanualen koranen foreskriver.

  Kommentar by li — 22. oktober 2009 @ 17:01

 3. “…det er bare kommunen eller politiet der kommer”

  Hvor relevant er det lige, om “de her unge” kender forskel på hjemmehjælpere, Politi eller “kommunen”?
  Uanset hvem de måtte tro, der kommer, så giver det dem INGEN ret til at overfalde hverken den ene eller den anden!
  Hvorfor spurgte journalisten ikke om dét??

  Kommentar by CKH-8700 — 22. oktober 2009 @ 17:14

 4. Det har ellers været noget af et narrøvs-galleri, den sidste uges tid på Urias. Aslam er ingen undtagelse.

  Det slår mig, hvor mange mennesker, der egentlig skal til for at holde illusionen om fredelige islam og Danmark som skammens land, ved lige.

  Det er selvfølgelig rigtigt mange. Venstrefløjen, godhedsindustrien, alle infantilisterne, socialist-terroristerne, Islamo-kræmmerne, Islamisterne, EUrokraterne, kolbøttepræsterne, Journalisterne, de narkokriminelle, Danmarx Radio, ?

  Det er på tide at lukke munden på dem. Skal vi virkeligt spilde tid med at diskutere med dem?. Dialog er godt, men tomgangs-kagleri, er ikke dialog. Venstrefløjen etc, giver sig aldrig, de har reelt ikke flyttet sig en milimeter i mange år.

  De lytter ikke, de onanerer bare videre på deres hellige godheds-selvskams-gral. Man skulle tro, de var betalt med saudi-oliepengene og EU-støtte.

  Ytringsfriheden bliver misbrugt til at udgyde en flomme af vrøvl, som vi så bruger tiden på, mens det gravide burka-lokomotiv uhæmmet sprøjter børn ud til invasionen, i al ubemærkethed.

  Og gud bedre det, om ikke Helle Hvem? og Ritt Snerregrå, ikke er gået i ægte bitch-fight! – reelt vel sagtens om en guccitaske på tilbud.

  Stem ikke-rødt 17 November!.

  Det er tid til at vinke farvel til sladder-dialog og hamre nogle håndfaste løsninger på bordet, tilpas håndfaste til at stoppe islamo-fremmarchen. Nok er nok, er nok.

  Kommentar by Sarto Heikigiehl — 22. oktober 2009 @ 17:15

 5. Hvis jeg forstår beboerformanden ret, vil han prøve at forklare de unge, at hjemmehjælpere må man ikke angribe. Kommunens øvrige ansatte og politiet er stadig i skudlinjen.

  Var det udbyttet af Frank Jensens respektmøde?

  Jeg siger som Sarto Heikigiehl herover: Stem på nogle andre. Men hvis det københavnske flertal stemmer rødt endnu engang, har flertallet så egentlig fortjent andet end det, de får?

  Kommentar by Crass Børsting — 22. oktober 2009 @ 17:49

 6. -> Crass Børsting:

  Præcist. Københavnerne ligger som de har redt. Jeg har kun ondt af dem der har stemt på DF

  Kommentar by Nosferatu — 22. oktober 2009 @ 17:59

 7. Hr. Aslam fremtræder som en uhyre venlig persom, og det er han sikkert også. Men når han optræder på TV, og det gør han en del, så er det vigtig at høre efter det som han ikke siger.
  Som Crass #4 gør opmærksom på, så kommer det til at fremstå, at det er iorden at kaste sten efter politiet; i de mange indlæg hvor han har været kritiserer han aldrig nogen sinde beboerne i Mjølner parken, de har ikke noget ansvar, de gør ikke noget forkert.
  Hr. Aslam er netop derfor selv med til at skabe det modsætningsforhold han foregiver at forhindre. Måske er han bare bange for selv at lægge sig ud med de forældre der står bag deres sociopatiske børn.

  Kommentar by NielsC — 22. oktober 2009 @ 18:21

 8. Ja, nu er det også total essentielt om det er hjemmehjælpere, politi, brandmænd eller tømrere – not.

  Ud af landet med mennesker, som ikke kan, ikke vil integreres, og som vil udøve sine egne love – bye bye.

  Kommentar by Cicero — 22. oktober 2009 @ 18:24

 9. “ikke kan kende forskel på om det er hjemmehjælpere eller andre sundhedspersonalet, eller det er politiet eller kommunale medarbejdere – det er bare kommunen eller politiet der kommer.”

  Jeg fik ikke lige med, om de også ser rødt, når “kommunen” “kommer ind” på deres forældres bankkonto (for de, hvis forældre er på overførselsindkomst, modtager børnepenge osv.). Det var da et oplagt spørgsmål for en frisk journalist at stille.

  Kommentar by Fantomas — 22. oktober 2009 @ 19:08

 10. At kommunen søger frit lejde til hjemmehjælperne er så stor en skam for vores nation, at det svimler for mig.

  Hvordan er det muligt ?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. oktober 2009 @ 21:22

 11. Aslam kan et trick. Hver gang man går ham på klingen og holder den specifikke indvandrervold og ballade op i næsen på ham, siger han hårdt presset: ‘Vi er imod alle former for vold…’ Men det er absolut ikke, hvad han bliver spurgt om. Han bliver spurgt, om vold med specifik adresse er i orden. For eksempel om det er i orden, at volden er vendt mod danskere og statens funktioner: brandvæsen, politi, præster og hjemmehjælpere og den slags. Det glider han helt af på med sit svar. Han er gennemupålidelig. Måske bliver han slået ihjel, hvis ikke han snakker udenom, men han kan lige så vel være jihad-talsmand for Mjølner-parken. En Mjølner-Jønke der varetager indvandrernes problemer med majoritets-samfundet.

  Nu, vi taler om Jønke – politiet har lige slået til femten steder mod Jønkes kammerater og deres tilholdssteder, så indvandrerne har pludselig Nørrebro helt for sig selv. Der kan ikke være megen stolthed tilbage i rockernes lejr efter dette.

  Nørrebro falder helt sikkert til ro efter dette, bare vi ikke provokerer nogen i bydelen.

  Med venlig hilsen

  Kommentar by Emeritus — 23. oktober 2009 @ 00:17

 12. […] Pittelkow henviser blandt andet til Petra Åkesson “Invandrare “krigar” mot svenskar med rån” og Politiforbundets DET VAR KUN ET SPØRGSMÅL OM TID. Mjølnerparkens Beboerforeningsformand forklarer hvorfor hjemmehjælpere angribes. […]

  Pingback by Geert Wilders at Columbia University « Snaphanen — 23. oktober 2009 @ 03:45

 13. “…med hensyn til de her unge, der er det sådan, at de ikke kan kende forskel på om det er hjemmehjælpere eller andre sundhedspersonalet, eller det er politiet eller kommunale medarbejdere…”

  Men der kastes sten efter dem og de kaldes for “kommuneluder” af drenge og unge mænd på f.eks. Nørrebro.

  Dette sker i S og SF og EL’s multikultur ideologiske eksperimentarium København. Skam jer S og SF og EL, at jeres partier ikke kan sørge for at hjemmehjælpere og dermed også ældre mennesker, der er afhængige af hjemmehjælp ikke kan få lov til at være trygge i København – i Danmark. Hvad nytter det at have velfærd, hvis den ikke kommer ældre mennesker til gode i København og når offentligt ansatte kvinder uden tørklæde kaldes for “kommuneluder” i København?

  Hvad vil københavnske politikere gøre ved at danske kvinder uden tørklæde kaldes for luder og får sten kastet efter sig og at gamle mennesker ikke kan få den hjælp de har behov for i København?

  Well, lige nu skændes S politikere internt, og så er der vel ikke tid til at gøre noget for de borgere der er i nød i København?

  Kommentar by Janne — 23. oktober 2009 @ 09:47

 14. ‘“…med hensyn til de her unge, der er det sådan, at de ikke kan kende forskel på om det er hjemmehjælpere eller andre sundhedspersonalet, eller det er politiet eller kommunale medarbejdere…”
  Til (14) Janne.
  Men der kastes sten efter dem og de kaldes for “kommuneluder” af drenge og unge mænd på f.eks. Nørrebro…’

  Just præcis – Janne. Gendrevet! Selvfølgelig kan indvandrerdrengene skelne. Aslam har det samme rådne problem med sandheden som andre, der udtaler sig på vegne af de muslimske territorialforsvarere.

  Med venlig hilsen

  Kommentar by Emeritus — 23. oktober 2009 @ 11:09

 15. 1. Stop overførsel af kontanthjælpen.
  2. Udvis.
  3. Gentag indtil området er normaliseret.

  Kommentar by Taffadil — 23. oktober 2009 @ 11:57

 16. @2 li

  “Men hvorfor kan muslimerne så kende forskel på en muslimsk ejet BMW og en vantro’s bil???” Er det retorisk spørgsmål eller…?

  Jeg bor lige i smørhullet hvor alting sker, det dejlige farverige Nørrebro – der er sket meget de sidste 35 år kan jeg hilse og sige.

  Hvis man kommer forbi et område der er muslimtæt kan man tage et nærmere kig på bilernes forruder, i bakspejlet sidder ofte noget muslimsk tingeltangel – en kort bønnekæde, Fatimas hånd eller et PLO-tørklæde i bagruden – så derfor…

  Venlig hilsen

  Kommentar by Endnu en Henrik — 23. oktober 2009 @ 14:31

 17. De angriber hjemmehjælpere fordi de kan uden konsekvenser fra forældrene og samfundet. De angriber hjemmehjælpere fordi de ved, at de ikke kan forsvare sig.
  De angriber politiet fordi politiet ikke tør gå til angreb, endsige forsvare sig og fordi ledelsen lider af peter mygind syndromet.
  De angriber fordi de har lyst og fordi de kan – længere er den ikke..

  Kommentar by Mike — 23. oktober 2009 @ 15:11

 18. #17 endnu en henrik,

  netop og det skal vi danskere huske næste gang de primitive kulturberigere horder går amok og brænder skoler og biler.
  Biler med bedekrans og religiøse symboler og ting der genskinner og blinker, har et partisan-plo-tørklæde kan være værd at huske og være legitime mål som tak for sidst..

  Kommentar by Mike — 23. oktober 2009 @ 15:17

 19. Nu kan kan jeg godt se at mit “så derfor…” lyder som en opfordring til et eller andet, istedet for det der var meningen, nemlig at jeg svarede li på et evt. spørgsmål hun havde.

  Rolig nu, lad os nu se om den nye bandeenhed på 80 (firs) mand (måske kvinder – de er jo så goe til det med drenge) kan gøre forskellen – for det tror jeg da nok de kan… tihi, fnis

  Venlig Hilsen

  Kommentar by Endnu en Henrik — 23. oktober 2009 @ 15:36

 20. Enig med 16. Taffadil. Stop de offentlige pengeoverførsler til Mjølnerparken, så løser problemet sigselv.

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 23. oktober 2009 @ 15:38

 21. @17 Endnu en Henrik
  Tja, det jeg bare ville gøre opmærksom på, det var at muslimerne udemærket godt ved hvad de gør.

  Ellers en morsom iagttagelse, det der med det muslimske tingel-tangel dingleværk i forruden :-)

  Kommentar by li — 23. oktober 2009 @ 15:44

 22. @li
  Havde jeg lidt på fornemmeren li, du virker udemærket informeret, men den med tingeltangelen er skam god nok:-)

  Venlig Hilsen

  Kommentar by Endnu en Henrik — 23. oktober 2009 @ 15:51

 23. Enig med 16. Taffadil. Stop de offentlige pengeoverførsler til Mjølnerparken, så løser problemet sigselv.

  Kommentar af anti-marx anno dazumahl — fredag 23. oktober 2009 @ 15:38

  Ja, enig men så har disse kulturberigere ingen penge, for ARBEJDE er en by i Rusland for disse hædersmænd.

  Derefter bliver vi andre (skatteydere og lovlydige) røvet plyndret osv.

  Og med opbakning fra humanisterne, for det er jo synd at disse berigere ingen penge har, I ved den der med at det onde Danmark er racistisk.

  Så uanset hvilken løsning (næsten) der benyttes, går det galt.

  Der er reelt kun en måde, og det er: UD MED HELE FAMILIEN.

  Jeg siger jer: Det er den eneste løsning, og det eneste tiltag berigerne har respekt for.

  Kommentar by Vagn Jensen — 24. oktober 2009 @ 18:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper