11. februar 2018

Varde: 70-årig mand chikaneret med ‘nazitilråb’ og ‘Heil-hilsener’ i årevis, bor med tidl. DF-politiker

Det er en lille sag med en personlig tvist, men siger alligevel en del om det mentale niveau hos venstrefløjens sidste disciple. Folk der er på linje med Poul Nyrup, og ikke rigtigt har forstået, at ’90’ernes nazister’ er morgendagens moderate. Fra JV.dk – Mand til tidligere dF-politiker: Jeg chikaneres med nazitilråb (kræver login).

“Den 70-årige pensionerede tømrer, Hans Nørskov Jensen, er igennem mere end tre år blevet chikaneret af den samme mand, når han er ude at gå tur med sin hund i området ved villakvarteret og kolonihaveområdet ved Morbærlunden i Varde.

… efterhånden er det blevet et problem. Jeg har altid luftet min hund på faste tider om formiddagen, men efterhånden har jeg lavet om på mine rutiner for at undgå chikanen, siger Hans Nørskov Jensen. …

Parret vurderer da også, at den chikanerende mand nok snarere har noget personligt imod Hans. For engang var parret venner med manden. …

Søren Lauridsen er ny nabo -har boet på Morbærlunden siden januar 2017.

-Jeg var på cykel, og kom oppe fra Rema 1000 på Vestre Landevej. Jeg så en mand cykle hen til Hans og hunden på Kærvej og lave Heil-hilsener.

Oploadet Kl. 22:34 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90734/trackback

9 Comments »

 1. “Folk der er på linje med Poul Nyrup” Hmmm…hvorfor ikke sige det som det er, for det kan lige så godt være en fra mongol partiet venstre, eller en fra de stive bøsser i de konservative.
  Lad os ikke glemme at venstre og de konservative samt deres ækle vælgere har smadret og islamiseret danmark præcis lige så meget som venstrefløjen.

  Kommentar by Piphans — 11. februar 2018 @ 23:18

 2. Sådan een som Poul Nyrup Rasmusen, skider i egen rede. Enig.

  Kommentar by Sindsro — 12. februar 2018 @ 01:28

 3. @ #1 Piphans

  Ja, det er så sandt, som det er sagt. Ikke fordi “borgerlig” = multikulti, men fordi “borgerlig” = føderalist.

  Det er det, “borgerlig” er reduceret til at betyde i dag. En simpel føderalist, der i sin yderste konsekvens godtager ethvert middel, EU finder for godt, til at “desensibilisere” nationalstaterne, så de hjælpeløst glider ind i Utopiaet, Regnbuerepublikken Det Nye Europa.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. februar 2018 @ 02:11

 4. I dag betyder “borgerlig” blot en globalist, der ÅBENT siger at der danskere, der har været udsat for social deroute, ikke skal hjælpes økonomisk.

  Kommentar by Træt — 12. februar 2018 @ 02:16

 5. der danskere = de danskere

  Kommentar by Træt — 12. februar 2018 @ 02:16

 6. Småting.

  Kommentar by Bastardo — 12. februar 2018 @ 08:17

 7. Naboer har fanden skabt.

  Kommentar by Morbus Behcet — 12. februar 2018 @ 10:30

 8. Apropos associationstrick. @ Kim Møller: Hvad har Nyrup at gøre med sagen fra Varde?

  Det er en ahistorisk vurdering af Nyrup. Når en formand fra et nyt fremadstormende parti flere gange kommer med udtalelser/forslag, der bryder med et grundlæggende retsstatsprincip, så er vel en statsministers opgave at sige klart fra.

  https://www.bt.dk/politik/mattias-tesfaye-er-der-nogen-der-kan-huske-baggrunden-for-nyrups-stueren-udtalelse

  Den hårde retorik hos Dansk Folkeparti og ikke mindst Fremskridspartiet med Mogens Glistrup var i høj grad selv med til, at moderate vælgere med et nogenlunde intakt menneskesyn aldrig kunne drømme om at stemme på disse partier, selvom der allerede dengang i den brede befolkning faktisk var et vist forbehold overfor den tiltagende indvandring.
  Nyrups meget omtalte udtalelse kan rigtignok ses som en dæmonisering af Pia Kjærsgaard og DF, og den medvirkede til at skabe en politisk korrekt diskurs. Men hvad skulle Nyrup ellers have gjort? Forholdt sig passiv? Opildnet til had mod en befolkningsgruppe? Eller skulle han forsøge at mane til besindighed mhp. at finde pragmatiske løsninger på de integrationsproblemer, der allerede var tydelige i 1999?
  En statsminister skal jo kunne balancere mange hensyn. Og det er jo lidt med politik som med fodbold; Mange af tilskuerne mener, at de ville kunne udføre trænerens job meget bedre.

  Kommentar by Mr. Write — 12. februar 2018 @ 10:50

 9. Nyrup kunne i stedet for at bebrejde sine modstandere for tonen i debatten sætte sig ind i emnet, og hvis han på linje med De Radikale ønskede at fortsætte muhamedanerinvasionen fremføre saglige argumenter for at overbevise vælgerne om at de bør holde med invasionsstyrkerne.

  Kommentar by perhag — 14. februar 2018 @ 11:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper