12. februar 2018

Niels Lillelund: Det eneste, man ikke kan få over sit hjerte er “… at bede folk om at forsørge sig selv.”

Problemet er på ingen måde løst med afvikling af den halv-globale velfærdsstat, men det ville være rart hvis arbejdsfrie ikke-danskere i det mindste ikke sugede dine og mine skattekroner direkte over i en nyere Audi.

Niels Lillelund sætter på ord den borgerlig-liberale regerings forvaltning af den totalitære velfærdsstat- Vugge til grav.

“.. det danske samfund er et pædagogisk samfund, vi har pædagoger en masse, vores svar på masseødelæggelsesvåben, og hverken Stampe eller Støjberg tøver med at trykke på knappen, hvis den er gal med opdragelsessituationen, og visse borgere viser sig sløve i stimuleringsmotorikken. Det er tvang, pædagogisk tvang, men også danske mødre er jo underlagt en form for tvang; eller de vælger at være det. De fleste familier kræver to indtægter og vil ikke leve på den sten, man skal leve på, hvis man vil lege far, mor og børn anno dazumal. Forskellen – for der er en forskel – er jo den, at livets gang i de syriske og somaliske kødgryder er kommunalt finansieret, hvor en halvtredserorienteret dansk lillemor selv må betale for frikadellehyggen, hvis hun ønsker sig den. Sådan er det jo, og man behøver ikke engang slå det fast, statistikkerne er grumt lette at læse.

Hvorfor rager det samfundet, hvordan folk passer deres børn? Er vi ikke et frit land, hvor man selv kan vælge, om man vil gå hjemme? En såkaldt klyngeleder udtalte til Berlingske om indvandrerbørn: ‘Familierne kommer fra kulturer, hvor der ikke er tradition for at tale med børnene, læse bøger for dem og selvstændiggøre dem. Børnene bliver serviceret meget, og de har svært ved selv at spise, gå og løbe, fordi de har siddet i en stol eller på en arm. De har aldrig lagt et puslespil, men er i stedet blevet passivt underholdt af fjernsyn.’ Men er det statens opgave at lægge puslespil med småbørn? Og skal staten bestemme, om man skal lære dansk?

Svaret er i dagens Danmark bestemt ja. Vi er ikke et frit land, men en velfærdsstat med mange små samfundshjul, en maskine, der kræver en uniform tankegang blandt tandhjulene. Hvorfor arbejder danskere, der ligeså godt kunne lade være? Hvorfor halse hjem kl. 17.30 og bikse en anløben pakke med hakket kalv og flæsk sammen til noget, der ligner aftensmad, når man kunne vælge det fra og leve anderledes værdigt for andre folks penge, ak, vi må forske i ukurante drømmerester af protestantisk arbejdsetik og almindelig hang til at komme lidt ud blandt folk for at finde en forklaring. Væsentlig nemmere er det at forstå, hvorfor en syrisk kvinde foretrækker at gå hjemme og massere lammeboven med ras el hanout, for det giver nu sådan en dejlig duft, på én gang hjemlig og eksotisk, og når man tilmed kan få skatteyderne til at betale, er valget jo let, og hvordan skulle den syriske kvinde nogensinde have forestillet sig andet end netop den rolle?

Man vil gerne gribe ind, gerne i uanstændig grad. Det eneste man anstændigvis kunne gøre, er det eneste, man ikke kan få over sit hjerte, nemlig at bede folk om at forsørge sig selv.

Oploadet Kl. 10:46 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90750/trackback

15 Comments »

 1. Enig med Lillelund

  Det kan være svært at få over sit hjerte, og desværre er det en anelse mere komplekst: Hvordan få en migrant, der i øvrigt bliver udmærket forsørget af det offentlige, til at komme i arbejde?

  1. Hun kan ikke tale dansk, og har som følge af alt for mange børn ikke tid til at følge sprogskolen.

  2. Hun har en mand, der hyppigt forsyner hende med ny graviditet, når han ikke lige arbejder sort i fætterens pizzaria/grønthandel.

  3. Når hun ikke kan forstå dansk, er hun ude af stand til at lære sine børn dansk gennem oplæsning af bøger, sang osv. Hvilket betyder, at disse børn af dysfunktionelle og analfabetiske muslimske familier allerede i den såkaldte indskoling er milevidt bag andre børn og sandsynligvis vil være det i hele perioden. Hvorefter mønstret gentager sig.

  Grundlæggende ser jeg intet problem i, at hun og resten af familien bliver sendt tilbage til Syrien, Somalia eller whatever, hvor der nu er sikre områder.

  Faktisk mener jeg, at det er den eneste ansvarlige løsning. Men med vatpindene i regeringen er det desværre nok ønsketænkning.

  Kommentar by anon — 12. februar 2018 @ 11:09

 2. Lillelund er en eminent skribent. Socialisternes væsentligste karaktertræk er dovenskaben. Mange af deres tiltag for at forsvare der uforsvarlige skal legitimere deres kroniske dovenskab. Ja de har besluttet sig for at der er arbejde de vil gøre alt for at undgå. De vil forsørges.

  Kommentar by River — 12. februar 2018 @ 11:12

 3. Fra Snaphanen: https://www.youtube.com/watch?v=QfY-6iHhr3I
  Kloge ord fra Johan Chr. Nord

  Kommentar by dencensurerede — 12. februar 2018 @ 11:15

 4. Det er den samfundskontrakt vi har med hinanden der udfordres. Hvis en stor gruppe af modborgere insisterer på at starte et stort bål i vores fælles vikingeskib fordi de er vikinger på en ny og spændende måde, må løsningen være at sejle dem tilbage hvor de kom fra og hvis de gør modstand som truer vores liv og helbred, må vi hælde dem ud over skibskanten.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 12. februar 2018 @ 11:17

 5. Kommentar by dencensurerede — 12. februar 2018 @ 11:15

  En rigtig god konklusion:
  “Ønsker vi at leve med dem? Nej, det gør vi ikke. Vores børns liv er vigtigere end deres børns liv”

  Kommentar by Knud — 12. februar 2018 @ 11:35

 6. Familiesammenføring i hjemlandet.

  Kommentar by Bastardo — 12. februar 2018 @ 11:51

 7. Den der liberalistiske tanke, at bare de kan forsørge sig selv, så er alt fryd og gammen er jo hovedet under armen. Det ændrer ikke en tøddel ved deres fjendskab mod alt det de betragter, som værende vantro. Det eneste vi skal kunne få over vore hjerter, hvis vi ønsker at leve i fred, er at reducere deres antal betragtelig.

  Kommentar by Menig 442 — 12. februar 2018 @ 12:29

 8. Hysterektomi som forudsætning for socialhjælp til muslimaer

  Kommentar by Træt — 12. februar 2018 @ 12:49

 9. Hvornår lærer vi, at asociale ydelser er det rettelige ord for det medier og politikere kalder sociale ydelser.

  Kommentar by Jette — 12. februar 2018 @ 12:59

 10. #7 Menig442

  > Det ændrer ikke en tøddel ved deres fjendskab mod alt det de betragter, som værende vantro.

  Sandt nok, men det lægger i det mindste beslag på 8,5-10 timer fem af ugens syv dage. Tid, som derfor ikke kan bruges til at hade danskere på gader og i storcentre, udtænke den næste chikane, det næste knivrøveri, osv.

  Men et krav om selvforsørgelse er ikke nok. Det skal være et krav om beskæftigelse, ellers finder de bare på noget kriminelt til at erstatte det skatteplagede lovlige job, danskere normalt er nødt til at tage.

  Kommentar by Quark — 12. februar 2018 @ 17:01

 11. Jeg betragter Lillelund som den eneste/sidste hæderlige journalist i Danmark (måske fordi han ikke er journalist uddannet) – Beviset/ét af beviserne er, at han sjældent bliver modsagt(?) Jeg er i hvert fald ikke stødt på skriv som sagligt tilbageviser Lillelunds synspunkter.

  Ja…, der er, måske, lige en enkelt undtagelse(?) – For nogen tid siden (og jeg gætter) da Lillelund med frue var på vej til sommerhuset i Kandestederne, lagde de vejen forbi Rold Storkro – Det besøg satte en vældig skræk i livet på Kromanden; han var eller en fandens karl! – Det fik Lillelund (i en efterfølgende madanmeldelse) ommøbleret ganske gevaldigt om på.

  Nu skulle man tro, at restaurations-publikummet var interesseret i kompetente madanmeldelser af landets kroer/restauranter – Men nej; segmentet af halvaber (og dem er der en del af på JP) løb, i læserbreve grassat, og støttede, Gudhjælpemig, Kromanden i at servere sjusket tilberedt/serveret “mad” – Så, når det gælder Lillelunds skriverier, ingen regel uden undtagelse.

  Kommentar by T. Flodur — 12. februar 2018 @ 18:35

 12. Niels Lillelund har aldrig forsørget sig selv. Danskerne har forsørget ham via mediestøtten.

  Kommentar by DK — 12. februar 2018 @ 22:32

 13. Velfærdsstaten blev skabt af danskerne for danskerne. Egentlig et banalt faktum. Men på et tidspunkt frigører velfærdsstaten sig fra folket, og velfærdsstatens egeninteresse og trivsel bliver i stedet til målsætningen. Hele verden bliver til potentielle klienter, og det oprindelige folk bliver en irriterende modstander.

  Når Socialdemokratiet vil stoppe uintegrerbar indvandring, begrunder de det med, at de vil redde velfærdsstaten fra overbelastning. Men de vil ikke stoppe velfærdsstatens frigørelse fra folket.

  Kommentar by traveler — 13. februar 2018 @ 09:50

 14. Man skal nok tænke på alderen på forældrene. Hvis mødrene er teenagere i den første del og kun har erfaring fra at passe sine mindre søskende. Tag dem ind og lær dem at passe en dukke. Omsorg, skifte, mad osv som de nu kan idag. Og stop børne penge for yngel.

  Kommentar by P — 13. februar 2018 @ 09:52

 15. ->DK: +1

  Kommentar by Kim Poulsen — 13. februar 2018 @ 12:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper